|
Nu esti logat.
PROBLEMA DUPA CHIURETAJ-2#20 2012-01-26 09:20:46
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJDaca esti disperata, e vremea sa iei ceva ca sa iti vina. Intoarce-te la medicul tau si duscuta cu el despre ce e de facut Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2012-02-06 18:01:47
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJrevin din nou......in cele din urma pe data de 28.01 mi-a venit ciclu,credeam eu...a incepun cu un pic de rosu....si m-a tinut in stadiul de cateva picaturi pe zi cam o saptamana,picaturile cand erau de culoare rosie,cand maro,....cam dupa o saptamana s-au oprit....dar,am inceput sa simt tensiune in sani,ca si atunci cand trebuie sa vina menstruatia,azi 6.02 mi-a venit din nou,de culoare rosie,inca redus cantitativ,dar dupa cum ma simt am senzatia ca acum ara sa-mi vina cu adevarat....ce sa fac?oare e ok ?sa fie vorba de o dereglare hormonala de la chiuretaj?va rod sa-mi raspundeti.va multumesc mult.... Offline #22 2012-02-08 13:52:14
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJPoate daca ati avea mai multa grija si v-ati gandi mai putin la voi si mai mult la ceilalti nu ati avea pb de genul asta. Nu judec, dar sper sa fie o lectie ceea ce patesti acum. Cunosc u caz cam ca al tau, fii linistita si asteapta nu e nimic grav sau vreo problema.... dar nu stiu cum poti dormi noaptea stiind ca i-ai luat viata propiului tau copil.. imi pare foarte foarte rau pt tine Offline #23 2012-02-08 22:27:15
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJOANA,.....nu cunosc motivele care te fac sa gandesti asa la adresa mea sau a altora,dar oricare ar fi ele.....hmmm....nu cred ca esti tu in masura sa ma intrebi cum pot sa dorm noaptea dupa ce am facut un chiuretaj,nu a fost o situatie de preferat,nu as vrea sa fii pusa intr-o zi in situatia in care am fost eu,aceea de a ALEGE,avand in vedere ca-ti permiti sa-i judeci pe altii,nu uita exista o lege a compensatiei care chiar functioneaza si probabil atunci ca ai sa fii tu intr-o situatie in care va trebui sa alegi ai s-o faci mai bine decat mine(noi),dar nu uita ...nu poti sa judeci pe cineva,atata timp cat tu nu ai fost in acea situatie..... Ultima oara a fost editat de mihaela2012 (2012-02-08 22:28:11) Offline #24 2012-02-11 01:11:45
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJBuna ziua, nu stiu daca am scris unde trebuie dar sper sa fie bine aici...acum o saptamana , pe 3.01 am facut un avort prin aspiratie ,cu anestezie generala si dupa parerea mea totul a decurs bine, insa domnul doctor nu mi-a dat nici un fel de medicamente de luat doar anticonceptionalele yasminelle. Ma ingrijoareaza faptul ca inca mai sangerez , nu foarte mult dar nu mi se pare normal.Alte dureri nu am , doar ca sanii sunt aproape la fel de tensionati ca inainte de avort .E normal sa fie sanii asa? La control merg abia peste o saptamana si mi-e foarte frica sa nu fac vreo infectie pentru ca nu am luat antibiotice....multumesc... Offline Publicitateloading...
#25 2012-02-11 22:14:17
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJbuna oana27....pot sa-ti spun decat din experienta mea,mie mi-a dat 5 zile antibiotic de la clinica plus supozitoare antiinflamatoare tot pt 5 zile,eu nu am sangerat deloc,dar am avut sanii tensionati inca vreo saptamana,aproape doua dupa avort.....din punctul meu de vedere era bine sa-ti dea antibiotice ,acestea se dau tocmai pt a se preveni vreo infectie avand in vedere ca acolo totusi a avut loc o interventie,nu stiu de ce tie nu ti-a dat......se merge pe prevenire......,cat despre sangerare atat timp cat nu ai simptome si de alt fel(febra sau sangerare foarte abundenta),este ok nu-ti face griji......multa sanatate:) Ultima oara a fost editat de mihaela2012 (2012-02-11 22:16:42) Offline #26 2012-02-11 22:16:03
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJmultumesc din suflet pentru raspuns mihaela...sanatate multa si tie Offline #27 2012-02-11 22:17:50
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJmultumesc....si eu am avut tot felul de griji,abia acum mi-a venit ciclul normal....stai linistita totul o sa fie bine:) Offline #28 2012-02-11 22:21:10
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJma bucur ca ai scapat de griji , sa speram ca totul o sa fie bine si la mine . O seara frumoasa in continuare Offline #29 2015-08-30 15:13:02
Re: PROBLEMA DUPA CHIURETAJbuna, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|