homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examen

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examen

#1 2012-01-16 18:15:56

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examen

?

ente....

#2 2012-01-16 18:21:25

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examen

as anunta politia, as chema presa. se numeste santaj si nu este legal.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-16 18:22:20)

#3 2012-01-16 18:21:54

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

M-as gandi cat de tare vreau sa promovez examenul respectiv lol

#4 2012-01-16 18:26:51

Greenvision
Full member

Stiu ca nu este legal .Nu sunt eu in cauza ci o amica si nu prea stie ce sa faca

ente....

#5 2012-01-16 18:28:19

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

i-as cere chitanta lol
in caz ca nu ma promoveaza, sa am ceva la mana, nu? big_smile

totusi, lasand gluma deoparte, mi se pare o absurditate sa iti ceara bani inainte de a-l fi dat.
daca totusi se incapataneaza, mi-as pune telefonul pe inregistrat si cand ma duc sa il "platesc", il intregistrez si apoi il dau la politie.
daca mergi si il denunti pur si simplu, el o sa iasa basma curata pentru ca e prof, pentru ca poate cumpara politia cu bani + ca nu mai treci la materia lui vreodata. cand ai o dovada, altfel se pune problema.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Publicitate

loading...

#6 2012-01-16 18:29:38

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

^ subscriu

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#7 2012-01-16 18:32:04

eph
Hero member

sau ma gandesc daca ar merge sa vorbesti cu cineva din presa, si sa-i inscenati ceva, o situatie asemanatoare, ca sa dovediti. sa zicem de fapt ca te duci cu banii la el, sa stie si presa si eventual poate te ajuta, asa o amarata de inregistrare pe telefon... stiind doar tu de ea, nu prea vad cum o sa dovedesti ca e vocea lui etc.

#8 2012-01-16 18:32:06

Greenvision
Full member

eu i-am spus sa vorbeasca si cu alti colegi ( nu e un caz singular ) si sa se inteleaga . Au mai multe sanse asa

ente....

#9 2012-01-16 18:32:40

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

smile astea sunt scenarii de film politist. cand ai doar cateva saptamani pana la examen, nu stiu daca ai cum sa obtii o intrevedere cu profesorul, sa inregistrezi convorbirea, sa il reclami la politie si sa mai si rezolvi ceva.
daca politia il gaseste vinovat, cu cine mai dai examenul?
da, corect e sa il reclami, dar poti aplica asta in practica?

corect, greenvision. daca se aliaza cu colegii, e cu totul altceva.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2012-01-16 18:33:54)

#10 2012-01-16 18:33:43

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

Mai eu am o prietena, invata la stat, bursiera, tipa e de 10.Anul trecut (penultimul an) a dat de un profesor despre care se stia clar ca trece doar cu spaga. (Tipa vine si dintr-o familie cu o situatie mai... modesta, nu neaparat ca e saraca dar mna, cum sunt vremurile acum). S-a dus la examen pregatita (ca de obicei epntru ca , nu stiu dac ama credeti sau nu dar luase O SINGURA DATA un 9, eu una am fost si inca sutn uimita de capacitatea fiintei asteia, oricum s-a dus la examen, invatase tot, ii facuse o lucrare de minim 9 si i-a dat 5.
Tipa l-a implorat sa ii dea 4, adica s ao pice, ca sa poata da examenul din nou dar nu a vrut. Cand s-a dus la marire a intrebat-o "CU ce ai venit" iar ea i-a raspuns " Cu foile astea si cursurile" lol asa ca a expediat-o rapid si a amanat-o. Ma rog, a facut asta de 3 sau de 4 ori... si de ifecare data dialogul era acelasi.
Pana la urma i-a distrus complet media cu nota aia, pentru ca ea a lasat-o moarta.
Daca esti constient ca inveti si... stii ce trebuie, eu cred ca nu e cazul sa te lasi tarat intr-o situatie ca asta. Totusi, trebuie luat in calcul ca la noi in tara, de cele mai multe ori nu ai cumsa castigi in fata unui superior (precum profesorul) nici daca ai dreptatea de partea ta.
Prietena ta (sau tu, nu mai stiu exact a cui era problema) trebuie sa analizeze situatia la rece. Sa vada cu ce fel de profesor are de-a face, daca asta i-ar putea strica relatia cu ceilalti profesori, sa ia in calcul daca sa spunem ar chema politia, daca are siguranta ca acel profesor dispare din piesaj (pentru ca daca nu, cel mai probabil ii va tine ranchiuna) sunt n lucruri de care trebuie sa tina cont.
EU ti-am povestit de tipa asta pentru ca sincer, m-a revoltat cum un nenorocit de profesor poate sa isi bata joc si de ultimii studenti care fac o facultate din pasiune, care doresc sa isi puna viata in slujba altor oameni si totusi... sunt pusi la zid pentru ca nu vor sa incalge legea si mai ales, pentru ca muncesc.

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#11 2012-01-16 18:33:45

eph
Hero member

eu zic ca nu e normal sa accepti asa ceva. si cand se vor trezi toti ratatii sa ceara bani ce o sa mai faca studentii. ce naiba? incercati sa stopati asa ceva. sa vorbeasca cu colegii, dar nu sa dea bani, ci cum sa scape de asta si sa se afle ce face ala, fara sa se trezeasca vreun student sa 'parasca'.
le: ce facultate este? poate mai bine sa vorbeasca cu profesori in care au incredere si cu ceva spirit civic si de dreptate, si eventual cu reprezentatul studentilor, decanul, rectorul etc.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-16 18:36:21)

#12 2012-01-16 18:37:25

Greenvision
Full member

I-am zis sa vorbeasca cu ceilalti colegi sa vada cam cati ar fi de acord si s-ar implica la o "inscenare"  sa nu ramana singura sa se lupte cu morile de vant . FEAA - IASI

ente....

#13 2012-01-16 18:38:01

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

eu subscriu la ce a spus anca. Prea multe scenarii...iar amica ta nu prea are ce sa faca,doar daca se aliaza cu colegii. Dar si in cazul asta,vor exista cativa de Gica-contra care va vor trage jos. Asa ca: ori sa dea cu banu`,ori cu invatatu`. Daca face o lucrare buna,nu o pote pica,ii da cel putin un 5,cum povestea cineva mai sus.
Deci treziti-va,ca traim in Romania si alte posibilitati nu prea exista.

#14 2012-01-16 18:48:34

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

M-as fi dus direct la decan sa contest nota daca eram in lcoul tipei.  Niciodata nu as da bani la profesori chit ca imi strica media.

P.S. Am patit-o in liceu. Dus la directoare, reexaminare, 10 in loc de 4 big_smile

Ultima oara a fost editat de Monica999 (2012-01-16 18:49:03)

#15 2012-01-16 18:50:41

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

eu zic ca degeaba vorbeste cu alti profesori sau cu cadrele superioare... in astfel de situatii, de obicei toti stiu cum sta treaba si se acopera intre ei.
noi am avut un prof care pica arbitrar, chiar cu lucrari de 10 (da, se poate); nu se acceptau contestatii (pt ca era clar ca s-ar fi dat notele meritate), iar taxa de "luare" a examenului era de 50 de euro; a facut chestia asta multi ani, si i s-a infundat anul trecut la licente, cand 3 studenti aveau fix aceeasi lucrare; atunci nu a mai avut nimeni ce face, nici decanul, nici rectorul, si l-au zburat; dar pana atunci, toti au inchis ochii.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#16 2012-01-16 19:31:15

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

anca90 a scris:

smile astea sunt scenarii de film politist. cand ai doar cateva saptamani pana la examen, nu stiu daca ai cum sa obtii o intrevedere cu profesorul, sa inregistrezi convorbirea, sa il reclami la politie si sa mai si rezolvi ceva.
daca politia il gaseste vinovat, cu cine mai dai examenul?
da, corect e sa il reclami, dar poti aplica asta in practica?

corect, greenvision. daca se aliaza cu colegii, e cu totul altceva.

o sa se gaseasca profi, si la mine la FSEGA in cluj a fost un caz de genul (vezi Parpucea), insa nu exista doar un profesor pe specializare, exista o catedra intreaga.. forgetit macar de ar fi doar atata..
degeaba mergeti la decani, alti profi... pentru ca o mana spala pe cealalta. smile tara e destul de corupta. nu cred ca are rost sa mai dau detalii, insa in drumul in viata, o chestie de genul e minora. varului meu i se cerea sa intre cu cartea de examen cumparata (care nu costa 2 lei desigur) ca altfel nu trecea examenul si era la drept..  roll deci era cam aceeasi chestie.
ce sa mai vorbim de altele? daca stie ca nu are cum sa faca fata materiei sau daca nici colegii nu i se aliaza, atunci sa dea "bani"... dar sa nu se astepte sa ia examenul din prima..intai o va purta prin 2-3 restante  box (din experienta colegilor din ani mai mari)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#17 2012-01-16 19:41:49

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

La facultatea la care studiez eu (o facultate de stat!),suporturile de curs se vand doar la libraria din incinta facultatii,iar acolo se fac liste speciale,fiecare se trece pe lista dupa ce a achizitionat o carte. Lista respectiva ajunge la proful caruia ii apartine cartea,si la examen tine cont cine i-a cumparat si cine nu i-am cumparat cartea...si tot la drept se intampla chestia asta.
Pe mine deja nu ma mai mira nimic...tara tuturor si a nimanui.

#18 2012-01-16 19:46:19

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

eu i-as inscena un flagrant,, chicot
eu am patit-o mai rau in facultate,un prof s-a dat la mine si mi-a pierdut foile de la examen,si eu eram singura picata din facultate la o materie de kkt....asa ca m=am suparat si m-am dus cu tata de mana...normal ca a inceput sa baguie,si pana la urma a gasit lucrarea mea"pierduta" spranceana

Ultima oara a fost editat de eva_an (2012-01-16 19:53:55)

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

#19 2012-01-16 19:49:01

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

gandurile mele dupa ce citii intrebarea: daca ar avea multe credite, nu ar cere multi bani, as avea eu multi bani in perioada aia, as fi intr-o pasa foarte buna, da, i-as plati lol

dar dupa ce ma uitai si peste raspunsurile voastre, ma gandii ca sigur i-as anunta pe ai mei. taica-miu evident ca ar veni aici, l-as cauta pe prof si i-as pune fata in fata sa-i ceara si lu' taica-miu bani lol sper totusi sa nu ajung in situatia asta. nu de alta, dar asa cum ma stiu, daca m-ar prinde problema asta intr-o pasa proasta, n-as da bani nici sa ma bata cineva. nici sa spuna ai mei ca-s de acord, sa-mi trimita suma necesara si n-as da lol

oricum, si eu sunt de parere ca asta cu "inregistram, anuntam presa/politia/pe papa" nu ar avea niciun rezultat bun pt student. mi-e imposibil sa cred ca s-ar rezolva ceva...da, stiu, cu oameni care gandesc ca mine nu se ajunge nicaieri, dar parerea nu mi-o schimb tongue

bebe V., soarele si luna

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examen

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.