|
Nu esti logat.
Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examen-2
#20 2012-01-16 19:54:58
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examennu intotdeuna cei de sus stiu ca se practica asa ceva si nu mereu inchid ochii! de aia spun ca merita incercat mai intai. normal ca o sa tina in interior scandalul ca sa nu-si strice reputatia, dar la mine in facultate asa ceva nu se intampla si daca ma duceam la profa mea preferata, o tipa de 30 si ceva de ani absolut geniala, nu la decan, ala nu scapa. sociologie rulez la capitolul asta cel putin. profa de englez, pustoaica de maxim 30 de ani la fel, i-a bagat o prosta bani in buzunar de fata cu noi, ma rog eram pe hol, a facut profa urat, noi eram martori, nu se face asa ceva. Offline #21 2012-01-16 20:07:16
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examen
logic ca nu se face asa ceva pt ca niciun om nu pleaca mai departe cu banii in buzunar, stiind ca exista macar posibilitatea de 1% sa fi fost vazut. V., soarele si luna Offline #22 2012-01-16 20:20:34
subscriu When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #23 2012-01-16 20:30:18
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenms frumos pentru raspunsuri ente.... Offline #24 2012-01-16 21:23:43
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenpoti face o faza gen: suni la DGA ( http://www.mai-dga.ro/index.php?l=ro ) si te ajuta ei sa-i faci o inscenare (bani inscriptionati cu vopsea fluorescenta "MITA" , microfon etc. ) si o sa fie saltat http://olx.ro/oferte/user/jF0h/ What are you going to do with this time? http://www.youtube.com/watch?v=BOksW_NabEk Offline Publicitateloading...
#25 2012-01-16 21:53:31Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examen
Genial! Cel mai bun raspuns!!!! Offline #26 2012-01-16 22:14:54
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenCitind topicul asta mi-am dat seama cat de mult se schimba gandirea omului. Sau cel putin a mea. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #27 2012-01-17 07:48:48
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenMonica, al meu mi-a zis ca poate face asta si mi s-a parut si mie genial !!! http://olx.ro/oferte/user/jF0h/ What are you going to do with this time? http://www.youtube.com/watch?v=BOksW_NabEk Offline #28 2012-01-17 09:35:46
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examensi cand v-ati trezit era dimineata Offline #29 2012-01-17 12:57:05
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examen^ nu inteleg ce rost are atata ironie , persoanele care incearca sa faca asa ceva sunt de admirat si parerea mea e ca nu ar trebui descurajate. cred ca majoritatea care vor sa ia aceasta initiativa si renunta o fac tocmai din cauza descurajarilor din partea celor din jur Offline #30 2012-01-17 14:02:17
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examensi la mine exista asa ceva vrei sa iei un 5 la X materie (scuzati ca nu spun materia)? dai 300 de euro. vrei 10? dai 800. chit ca stii. din tot anul sunt mai multi de 3/4 picati, tocmai pt ca profu' vrea banuti si iarasi banuti si numai banuti. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #31 2012-01-17 14:04:57
daca ma pica profu' despre care vorbeam mai devreme (azi am dat examenul final la el), cu siguranta eu asta voi face! Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #32 2012-01-17 14:09:37
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenheart_beat,eu nu incurajez/descurajez pe nimeni si nimic! Offline #33 2012-01-17 15:52:19
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenSi eu am dat un examen zilele aste. Profa a stat la catedra si la noi ca si la celelalte grupe. nici nu s-a miscat, doar si-a ridicat de cateva ori privirea din revista. De ce? Pt ca de ani de zile indiferent de cat scri si ce scri, trece pe cine are chef. De ce nu fac nimic? Pt ca deja am in an mai mult de o gramada care isi platesc examenele si nu as avea cu cine sa ma aliez. La mine ne impartim in 3 tabere: cei care dau bani, cei care tocesc pe rupte si norocosii. Sper sa fiu norocoasa! Nu m-am spetit cu invatatul pt ca asa face de ani buni, se da de 2-3 ori examen la materia ei pt ca trece in jur de 20 % in prima prezentare... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #34 2012-01-17 16:24:25
sa stii ca in UBB inca se face carte, cel putin in facultatatea unde invat eu, nu misca nimeni la examene. Uneori sunt mai multi supraveghetori in sala decat studenti, si te dau afara un doi daca incerci sa misti. Si nu se merge cu spaga, pentru ca vad la colegii mei. Cei care vin la cursuri, si invata sunt cei care iau note mari, iar cei care nu dau pe la facultate nu reusesc sa treaca. Ultima oara a fost editat de meliko (2012-01-17 16:24:43) Offline #35 2012-01-25 00:00:19
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenAcum mi-am amintit ca am scris la topicul asta. Ultima oara a fost editat de kathrynn (2012-01-25 00:00:53) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #36 2012-01-25 19:47:47
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenGreenvision, numele acestui profesor incepe cumva cu Ultima oara a fost editat de Aishwarya (2012-02-11 17:35:49) Enjoy the silence Offline #37 2012-02-11 16:20:54
Hai nu zau? Se face scoala? Unde????? Ca eu sunt deja la a doua facultate in cadrul UBB si tot pe pile si bani se merge. 1000 euro costa o sesiune luata cu 5! Nu stiu la ce facultate esti tu insa spaga si hotie mai mare ca in UBB nu cred ca am vazut altundeva. Parca la facultatea la care sunt acuma nu se mai pica asa pe capete insa cu siguranta se dau note mai mici decat se merita. Nici la noi nu misca unul in sala, nu respira, nu clipeste insa peste tot e la fel. Asa ca nici UBB-ul nu e mai breaz, chiar dimpotriva. Sunt studenti care habar nu au de ce au picat si nu au dreptul sa-si vada lucrarile sau sa faca o contestatie si daca totusi indraznesc sa-si reclame niste drepturi sunt exmatriculati din te-miri-ce motive (proiecte plagiate cica) sau sunt lasati cu restanta si adusi in prelungire inca 2-3 ani. Offline #38 2012-02-11 16:35:58
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenAishwarya, Fix la el m-am gandit si eu Desi nu am terminat la facultatea asta, e vestit domnul cu pricina dar ma gandesc ca n-o fi singurul Ultima oara a fost editat de be_happy (2012-02-11 17:46:01) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|