|
Nu esti logat.
Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examen
#1 2012-01-16 18:15:56
Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examen? ente.... Offline #2 2012-01-16 18:21:25
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenas anunta politia, as chema presa. se numeste santaj si nu este legal. Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-16 18:22:20) Offline #3 2012-01-16 18:21:54
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenM-as gandi cat de tare vreau sa promovez examenul respectiv Offline #4 2012-01-16 18:26:51
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenStiu ca nu este legal .Nu sunt eu in cauza ci o amica si nu prea stie ce sa faca ente.... Offline #5 2012-01-16 18:28:19
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui exameni-as cere chitanta When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-16 18:29:38
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examen^ subscriu daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2012-01-16 18:32:04
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examensau ma gandesc daca ar merge sa vorbesti cu cineva din presa, si sa-i inscenati ceva, o situatie asemanatoare, ca sa dovediti. sa zicem de fapt ca te duci cu banii la el, sa stie si presa si eventual poate te ajuta, asa o amarata de inregistrare pe telefon... stiind doar tu de ea, nu prea vad cum o sa dovedesti ca e vocea lui etc. Offline #8 2012-01-16 18:32:06
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui exameneu i-am spus sa vorbeasca si cu alti colegi ( nu e un caz singular ) si sa se inteleaga . Au mai multe sanse asa ente.... Offline #9 2012-01-16 18:32:40
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examen astea sunt scenarii de film politist. cand ai doar cateva saptamani pana la examen, nu stiu daca ai cum sa obtii o intrevedere cu profesorul, sa inregistrezi convorbirea, sa il reclami la politie si sa mai si rezolvi ceva. Ultima oara a fost editat de anca90 (2012-01-16 18:33:54) Offline #10 2012-01-16 18:33:43
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenMai eu am o prietena, invata la stat, bursiera, tipa e de 10.Anul trecut (penultimul an) a dat de un profesor despre care se stia clar ca trece doar cu spaga. (Tipa vine si dintr-o familie cu o situatie mai... modesta, nu neaparat ca e saraca dar mna, cum sunt vremurile acum). S-a dus la examen pregatita (ca de obicei epntru ca , nu stiu dac ama credeti sau nu dar luase O SINGURA DATA un 9, eu una am fost si inca sutn uimita de capacitatea fiintei asteia, oricum s-a dus la examen, invatase tot, ii facuse o lucrare de minim 9 si i-a dat 5. " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #11 2012-01-16 18:33:45
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui exameneu zic ca nu e normal sa accepti asa ceva. si cand se vor trezi toti ratatii sa ceara bani ce o sa mai faca studentii. ce naiba? incercati sa stopati asa ceva. sa vorbeasca cu colegii, dar nu sa dea bani, ci cum sa scape de asta si sa se afle ce face ala, fara sa se trezeasca vreun student sa 'parasca'. Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-16 18:36:21) Offline #12 2012-01-16 18:37:25
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenI-am zis sa vorbeasca cu ceilalti colegi sa vada cam cati ar fi de acord si s-ar implica la o "inscenare" sa nu ramana singura sa se lupte cu morile de vant . FEAA - IASI ente.... Offline #13 2012-01-16 18:38:01
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui exameneu subscriu la ce a spus anca. Prea multe scenarii...iar amica ta nu prea are ce sa faca,doar daca se aliaza cu colegii. Dar si in cazul asta,vor exista cativa de Gica-contra care va vor trage jos. Asa ca: ori sa dea cu banu`,ori cu invatatu`. Daca face o lucrare buna,nu o pote pica,ii da cel putin un 5,cum povestea cineva mai sus. Offline #14 2012-01-16 18:48:34Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenM-as fi dus direct la decan sa contest nota daca eram in lcoul tipei. Niciodata nu as da bani la profesori chit ca imi strica media. Ultima oara a fost editat de Monica999 (2012-01-16 18:49:03) Offline #15 2012-01-16 18:50:41
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui exameneu zic ca degeaba vorbeste cu alti profesori sau cu cadrele superioare... in astfel de situatii, de obicei toti stiu cum sta treaba si se acopera intre ei. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #16 2012-01-16 19:31:15
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examen
o sa se gaseasca profi, si la mine la FSEGA in cluj a fost un caz de genul (vezi Parpucea), insa nu exista doar un profesor pe specializare, exista o catedra intreaga.. macar de ar fi doar atata.. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #17 2012-01-16 19:41:49
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examenLa facultatea la care studiez eu (o facultate de stat!),suporturile de curs se vand doar la libraria din incinta facultatii,iar acolo se fac liste speciale,fiecare se trece pe lista dupa ce a achizitionat o carte. Lista respectiva ajunge la proful caruia ii apartine cartea,si la examen tine cont cine i-a cumparat si cine nu i-am cumparat cartea...si tot la drept se intampla chestia asta. Offline #18 2012-01-16 19:46:19
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui exameneu i-as inscena un flagrant,, Ultima oara a fost editat de eva_an (2012-01-16 19:53:55) You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #19 2012-01-16 19:49:01
Re: Ce ati face daca un profesor v-ar cere bani ptr promovarea unui examengandurile mele dupa ce citii intrebarea: daca ar avea multe credite, nu ar cere multi bani, as avea eu multi bani in perioada aia, as fi intr-o pasa foarte buna, da, i-as plati V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|