homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc)

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc)

#1 2012-01-21 20:00:58

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc)

Propun un topic in care sa ne marturisim trucurile noastre pt ingrijirea parului,a mainilor,a corpului...sau sa ne marturisiti ce ati aflat de la prietenii vostri , ce ati citit in reviste , pe net , etc.
Sa vad dau un exemplu :

eu am fost ieri la carrefour si mi-am cumparat un suc natural facut la blender si cat am asteptat sa-l prepare am citit urmatorul lucru:consumarea zilnica a merelor reduce riscul aparitiei celulelor cancerigene

Stiu ca pt intarirea unghiilor putem folosi ulei de masline incalzit si cateva picaturi de zeama de lamaie.

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2012-01-21 20:04:11)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#2 2012-01-21 20:50:55

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc)

heimdall a scris:

da, mediul acid favorizeaza toate bolile, dar mai acide decat carnea sunt faina (= tot ce inseamna cereale), zaharul si alcoolul, astea trebuie eliminate in primul rand
sau macar consumate mai multe legume alcaline

applause
iarasi, am citit ca osteoporoza, conform unei teorii asemanatoare, e cauzata de consumul de lapte.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-10-24 20:07:52)

#3 2012-01-21 21:11:47

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

mie asa nu-mi mai vine sa cred tot ce spun fel si fel de ametiti. ba ca e sanatos sa bei lapte, ba nu e. ba zaharul iti da energie, ba da stari de somnolenta. ba ceaiul e bun seara, ba nu e. nu mai stii ce sa crezi, pe bune.

eu una mananc ce vreau, cand vreau si ma simt foarte bine. aseara am bagat in mine ca sparta, m-am rostogolit vreo juma' de ora de umflata ce eram. deci mi-am dat seama ca nu am procedat bine. data viitoare nu mai scap ca vaca in lucerna in frigider si ce bine o sa-mie fie, fara sa-mi spuna X si Y.

si legat de consumul de lapte: eu beau lapte de cand mama m-a facut. ori de la tara, ori din magazin. 4 cani zdravene pe zi (2 dimineata, 2 seara). evident, se mai intampla sa treaca o zi fara sa beau, dar raaaar de tot. sa coboare dzeu din ceruri si sa-mi spuna ca trebuie sa renunt la lapte si n-o voi face lol

daca stam sa ascultam tot ce se spune nu mai mancam nimic, nu mai bem, ajungem sa nu mai respiram ca vai ce poluat e aerul si cat rau face

bebe V., soarele si luna

#4 2012-01-22 10:53:28

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, mediul acid favorizeaza toate bolile, dar mai acide decat carnea sunt faina (= tot ce inseamna cereale), zaharul si alcoolul, astea trebuie eliminate in primul rand
sau macar consumate mai multe legume alcaline

Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-01-22 10:54:56)

#5 2012-01-22 11:52:20

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

eu la zahar si faina nu prea pot renunta. cum sa nu mananc paste sau dulciuri? sad
lapte nu servesc decat rar, carne la fel.

Publicitate

loading...

#6 2012-01-22 12:08:56

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

am sa mor cea mai tanara lol
nu mananc sanatos si nici nu ma chinui...am renuntat doar, la ceea ce nu-mi prieste sau stiu ca imi provoaca rau...is foarte putin educata in domeniul "ce bag in gura",dar totusi sunt constienta si spre exemplu n-as bea 2-3-4 energizante odata (era doar un exemplu) ...
oricum, nu ma lipsesc de la nimic big_smile

#7 2012-01-22 16:11:56

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

si eu mananc si beau ce am chef si cand am chef, sunt mai fatalista de fel si nu cred ca am nicio putere sa schimb nimic, asa ca las totul sa se intample cum o fi lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#8 2012-01-22 16:18:13

jeannie
Addicted member

cred ca este doar una dintre posibilele cauze pentru care antibioticele nu isi mai fac efectul. zisesem informatia in sensul asta, nu ca o sa murim daca nu renuntam de tot la alimentele acide. tongue

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-10-24 20:08:48)

#9 2012-01-22 16:35:08

dea_di
Platinum member

da' pe bune acuma, nu stiu cum traiesc unii fara carne, cred ca as muri de inanitie lol

#10 2012-01-22 17:45:03

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

daca nu mananc carne is ca un robot lol cat tin post, nu-s buna de nimic ... ma trag toata la fata rotfl2

Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2012-01-22 17:45:25)

#11 2012-01-22 18:15:12

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

^ subscriu lol
eu stiam doar de lactate ca "interactioneaza" cu antibioticele.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#12 2012-01-22 18:19:55

dea_di
Platinum member

post? ce-i ala? lol

#13 2012-01-22 18:21:20

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

jeannie a scris:

stiati ca... consumul de carne si lapte (cred ca si de dulciuri tillfreds ) poate duce la a avea un pH acid al sangelui, care face grea disparitia virusurilor cu ajutorul antibioticelor? cica daca reusesti sa nu mai mananci carne si lapte, sangele devenind un pic mai bazic, dispar singure virusurile nemaiavand un mediu propice. o fi adevarat, insa eu una nu pot renunta la carne & lapte! deocamdata. iarasi, am citit ca osteoporoza, conform unei teorii asemanatoare, e cauzata de consumul de lapte.

antibioticele omoara bacteriile, nu virusurile (pe astea nca nu s-a gasit nimic care sa le omoare, doar imunttea dobandita in timp a organismului).

aia cu zeama de lamaie si ulei de masline pe unghii e FOARTE valabila. io n-am crezut, dar chiar face minuni

is multe de zis pe topicul asta...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#14 2012-01-22 18:45:28

jeannie
Addicted member

interesant de stiut, ca nu prea stiam diferenta. dumbom credeam ca alea de se iau pe cale sexuala si cand stranuta cineva pe tine sunt virusuri (ma gandisem ca e o denumire generica). m-am uitat putin la chlamydia, de exemplu, si zice ca e infectie bacteriana; si intradevar, infectiile vindecabile cu antibiotice cred ca sunt doar alea bacteriene.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-01-22 18:55:59)

#15 2012-01-22 18:57:19

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

chlamydia e cel mai "atipic" exemplu, e o bacterie cu comportament de virus (adca e bacterie, dar, la fel ca virusurile, traieste doar in celule VII) smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#16 2012-01-22 22:21:11

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

tocmai voiam si eu sa 'ma iau' de jeannie cu virusurile ei si antibioticele lol tongue bacteeeriiiiile! si antibioticele, virusurile si antiviralele, care nu prea sunt si nu stiu daca fac ceva, sau posibilliatea de vaccin, daca exista.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-22 22:21:35)

#17 2012-01-22 22:27:02

jeannie
Addicted member

yoyolina a scris:

eu stiam doar de lactate ca "interactioneaza" cu antibioticele.

nu e aici vorba de o interactiune momentana (desi am mai auzit ca laptele ar anula, pe loc, efectul antibioticului, daca este consumat in acelasi timp - sunt curioasa daca chiar e adevarat), ci de faptul ca unele persoane au un sange mai acid astfel incat, chiar daca iau antibiotice, infectia bacteriana nu cedeaza sau cedeaza mai greu, pentru ca mediul acid in care e "cazata" este unul propice. adica degeaba te abtii de la carne si de la lapte pe durata tratamentului cu antibiotic, daca ai sange acid de ani de zile. banuiesc ca si aici exista predispozitii (multi oameni mananca carne si lapte in cantitati mari si nu sunt invadati de infectii tongue ).

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-01-22 22:45:28)

#18 2012-01-22 22:38:56

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

persoanele acelea se stiu cu boli metabolice, dau ca exemplu acidoza din diabet. iar diabeticii se stie ca scapa greu de anumite infectii si nu raspund atat de bine la tratament. dar la oameni sanatosi nu cred ca are legatura. mai degraba as zice sa nu fie consumate in exces ca sa avem alimentatia echilibrata, usoara si sa nu dam in disfunctii de genul big_smile

#19 2012-01-23 10:29:54

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

m-am prins despre ce era vorba, jean, doar ca suntem la topicul de stiati ca si am zis si eu ceva, nu cred ca toti stiau ca nu e ok sa consume lactate in timpul tratamentelor cu antibiotice.
in fine forgetit

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Stiati ca....?(totul despre sanatate,ingrijirea corpului,parului,etc)

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.