|
Nu esti logat.
O nelamurire-2#20 2012-01-27 10:04:41
Re: O nelamurire
da, de aceea Offline #21 2012-02-01 01:10:54
Re: O nelamurireBuna fetele. Ink nu am ajuns la ginecolog k am facut o alergie plus o raceala frumoasa si acuma stau la pat. Ink nu mi-a vn ciclu si simptome nu mai am doar cateva dureri de burta da rar. Mi-am luat ceai de coada soricelului. Kam in jur d ce suma poate fi o consultatieg? Ce nu te omoara te face mai puternic! Offline #22 2012-02-01 09:34:00
Re: O nelamurirecam 50-100 de lei, depinde de clinica, de renumele doctorului. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #23 2012-02-13 23:05:58
Re: O nelamurireBună fetele. Am fost la medic si mi-a dat ovule,antibiotic, si vitamine. Am facut o răceala jos si o floră. Acuma iau antibiotic si ovule. Azi dimineata mi-a vn ciclu. Ce fac cu ovulele le mai pot lua? Ce nu te omoara te face mai puternic! Offline #24 2012-02-14 11:03:12
Re: O nelamuriredaca stiai ca tre' sa-ti vina menstruatia, de ce ai inceput tratamentul? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#25 2012-02-16 01:28:04
Re: O nelamurireNu stiam k tre sa-mi vina. Eu am inceput sa le iau joi si menstruatia mi-a venit luni. Ce nu te omoara te face mai puternic! Offline #26 2012-02-16 12:51:44
Re: O nelamurireBuna fetele, am si eu o intrebare. Luna trecuta mi-a venit pe 15, iar pe 19 trebuia sa incep o noua folie, dar nu le-am mai luat. Nu mai retin exact zilele, dar am avut contacte neprotejate, ( si-a dat drumu afara), ma asteptam ca pe 15 sau in jurul zilei sa imi vina, am dureri in zona sfarcului, si cateodata am o senzatie de deranj in zona abdominala ca si cum ar trebui sa-mi vina. Eu stiu ca acele contacte au fost neprotejate, intrebarea mea este dc lipsa menstruatiei poate fi de la incetarea anticonceptionalelor si daca senzatiile pe care le am pot fi si de la vreo posibila sarcina. Ms. Am vrea sa imi fac un test, dar nu stiu cand anume, stiu ca se face la o sapt de intarziere, numai ca din cauza intreruperii nu stiu daca mai e valabila ziua in care trebuia sa imi vina. Ultima oara a fost editat de Adea03 (2012-02-16 12:52:33) "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata, probabil o va face. " Offline #27 2012-02-16 23:10:22
Re: O nelamurireAm sunat. Si mi-a spus sa ?ntrerup tratamentul cu ovule pana dupa terminarea menstruatiei si pe urma sa reiau tratamentul. Mersi mult fetelor pt sfaturi! Ce nu te omoara te face mai puternic! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|