homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Deformarea taliei din cauza blugilor

#1 2012-01-22 21:21:18

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

deformarea taliei din cauza blugilor

de la blugii cu talie joasa si f stramti am fct burtica inestetica si soldulete...imi vine sa mor...sunt sigura ca multe va confruntati cu aceeasi pb....ce e de facut...?

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#2 2012-01-22 21:23:16

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: deformarea taliei din cauza blugilor

Esti sigura ca de la blugii cu talie joasa ?

#3 2012-01-22 21:25:27

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu cred ca sunt doua lucruri diferite totusi... si croiala blugilor doar scoate in evidenta aripioarele si burtica
evident, poti purta blugi cu talia putin mai inalta ca sa mascheze zonele cu probleme

#4 2012-01-22 21:26:30

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

burta se face de la balonare sau de la tesutul adipos; n-are nicio legatura cu purtatul blugilor. soldurile la fel.
din cauza blugilor cu talie joasa, putem eventual doar sa racim la ovare, daca nu avem grija sa compensam cu o bluza lunga pana la fund, astfel incat sa avem mereu mijlocul acoperit (mai ales acum, iarna).
daca nu te confund, ziceai mai demult ca faci tratament cu niste pastilute despre care eu stiu ca ingrasa in mod indirect, crescand pofta de mancare.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-01-22 21:29:33)

#5 2012-01-22 21:33:23

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

nuu...nu am facut niciodata cure cu pastile sau asa...si am citit si ceva despre cum iti pot deforma blugii talia...adica daca porti tot timpul blugi de o anumita lungime,iti pot deforma corpul...ce exercitii se fac pt solduri?eu am auzit ca body-urile acelea tip chilot pana sub sani ajuta foarte mult la modelarea corpului...ati purtat careva?

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

Publicitate

loading...

#6 2012-01-22 21:42:46

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

corpul nu se deformeaza din cauza hainelor neutral  va   ...
exercitiile si dieta sunt singurele metode eficiente pt a scapa de burtica si grasime pe solduri

#7 2012-01-22 21:47:43

jeannie
Addicted member

ziceai ca ai avut niste probleme si ti-a fost prescris ceva gen xanax (nici nu sunt sigura daca nu te confund), o sa editez daca vrei. dar tb sa stii ca acelea ingrasa in mod indirect, probabil marind pofta de mancare.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-01-22 21:49:21)

#8 2012-01-22 21:57:57

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Am vazut si eu persoane carora le iese pielea peste dunga blugilor si la solduri si la burta. Dupa mine, arata ca si cum ar fi prea stramti blugii si trebuie tras de ei mult ca sa se poate incheia nasturele si atunci se strange pielea.
Incearca alte modele de blugi pe care sa le inchei foarte usor la talie sa vezi daca persista problema.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#9 2012-01-22 22:11:39

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

deeyanna a scris:

nuu...nu am facut niciodata cure cu pastile sau asa...si am citit si ceva despre cum iti pot deforma blugii talia...adica daca porti tot timpul blugi de o anumita lungime,iti pot deforma corpul...ce exercitii se fac pt solduri?eu am auzit ca body-urile acelea tip chilot pana sub sani ajuta foarte mult la modelarea corpului...ati purtat careva?

nu exista exercitii pentru solduri. facand abdomene de exemplu, nu o sa scapi numai de grasimea de pe abdomen iar cea de pe fund o sa ramana intacta ca-ti convine tie... facand sport sau miscare, pierzi din grasime, dar creste masa musculara. abdomenele iti vor lucra muschii de pe abdomen, in sensul asta sunt pentru abdomen, nu ca ti-ar lua numai grasimea de acolo!. deci 'pentru solduri' faci orice, sport sa fie, si nu al mintii lol si vei scapa de sunculite, daca te concentrezi pe o anumita grupa de muschi in mod special, o vei dezvolta mai mult pe aia. atat. si nu e de la blugi, asta e o aberatie. te-ai ingrasat, nu neaparat in cm, ci poate ai si scazut in masa musculara, astfel incat la masuratori iesi la fel. blugii astia nu te mai avantajeaza acum. atat.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-22 22:12:41)

#10 2012-01-22 22:53:10

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

eu nu cred ca e o aberatie asta cu blugii foarte josi si care strang, sau tanga care te strang...purtati ani/zeci de ani cred ca pot deforma putin corpul

hjarta

#11 2012-01-22 22:55:04

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

nu stiu daca asta cu blugii este o aberatie sau nu, dar si in zona chilotilor poate ramane urma, mai ales daca ai cateva kg in plus

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#12 2012-01-22 22:57:04

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

popa
Am vazut si eu materialul referitor la aceasta teorie. Mi se pare pura aberatie,pentru ca blugii aia nu`s din fier,nu`s ca o menghina incat sa stranga corpul si sa il deformeze...nici macar putin  forgetit
Bine,asta in cazul in care nu purtati blugi cu 2nr mai mici  rotfl2

#13 2012-01-22 23:08:17

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Biannca sa sti ca sunt fete care isi ia cu 2 numere mai mici. Eu imi aduc aminte de 2 colege din liceu care purtau blugi extrem de stramti si cu o talie foarte joasa iar deasupra cordonului pantalonului pe laterale le ieseau -sunculite- cu toate ca aratau bine, chiar erau slabe as putea spune si daca si-ar fi pus o pereche de pantaloni potrivita le-ar fi stat mai bine.
Eu ma mai gandesc si la faptul ca dupa ce ca le strang blugii destul de mult isi mai pun si o curea pe care o strang destul de tare si pe aia si astfel se creaza o presiune asupra oaselor bazinului care in timp poate duce la o deformatie. Eu cred ca e acelasi principiu ca la corset...

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#14 2012-01-22 23:12:07

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

kae,de acord cu tine.
Dar eu nu vad de ce si-ar lua cineva blugi cu 2nr mai mici,si sa mai stranga si cureaua pana la refuz...asta e masochism direct  lol
Ma scuzati daca va regasiti vreuna in situatia de mai sus,dar eu ma raportez la mine...mie imi plac blugii sa fie cat mai lejeri,indiferent de forma lor. Si eu port blugi stramti,dar care se muleaza pe corpul meu,nu sa fac sacrificii sa intru in ei. Iar cureaua...atat cat se poate.
In fine smile

#15 2012-01-22 23:19:32

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Au ele impresia ca sunt mai sexy... Eu port blugi cu o talie acceptabila. Am avut si eu toanele mele acum vreo 5-6 ani cand se purtau aceia cu talie extrem de joasa dar dupa ce mi-am luat 2 perechi am vazut ca nu-s de mine lol Port blugi care sa scoata in evidenta ce am nu sa-mi ridice fesele sau sa-mi faca picioarele mai ferme.
Si app, de ceva timp nici nu se mai poarta cei cu talia foarte joasa.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#16 2012-01-22 23:37:50

ioana veja
New member
Inregistrat: 2012-01-06

foarte adevarat !!!! eu am purtat muuuulti ani blugi stramti (cred k de obicei imi luam cu un nr mai mici) si am facut niste colacei de toata frumusetea..acum imi vine sa ma dau cu capul de ceva bang .... dar nu la toate se aplica regula asta,depinde si de mostenirea genetica,daca esti predispus la ingrasare si la burtica si mai combini si cu hainele stramte atunci siiigur dumbom

#17 2012-01-23 00:27:16

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

si eu am avut problema asta, dar ma rog, putin diferita, fiind mai slaba asa cam curg pantalonii de pe mine, acum mai putinm dar in liceu era grav de tot, si imi strangeam cureaua tare de tot lol si evident blugii erau cu talie joasa si cureaua venea chiar peste oasele de la bazin (da, ies afara) asa ca aveam o piele tabacita acolo. Se vedea GROAZNIC!!!! Am tratat cu exfoliere si multa crema hidratanta (de-aia de picioare daca stiti)

Chiar imi imaginez ca unele fete si-au deformat corpul de la blugi pentru ca daca porti curea poti sa ii strangi serios de tot.

#18 2012-01-23 01:07:45

jeannie
Addicted member

eu nu cred ca e o aberatie asta cu blugii foarte josi si care strang, sau tanga care te strang...purtati ani/zeci de ani cred ca pot deforma putin corpul

si eu cred ca tanga deformeaza labiile cesafac

#19 2012-01-23 09:33:25

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

jeannie a scris:

si eu cred ca tanga deformeaza labiile cesafac

chicot  forgetit  forgetit

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.