|
Nu esti logat.
Deformarea taliei din cauza blugilor#1 2012-01-22 21:21:18
deformarea taliei din cauza blugilorde la blugii cu talie joasa si f stramti am fct burtica inestetica si soldulete...imi vine sa mor...sunt sigura ca multe va confruntati cu aceeasi pb....ce e de facut...? iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2012-01-22 21:23:16
Re: deformarea taliei din cauza blugilorEsti sigura ca de la blugii cu talie joasa ? Offline #3 2012-01-22 21:25:27
Re: deformarea taliei din cauza blugiloreu cred ca sunt doua lucruri diferite totusi... si croiala blugilor doar scoate in evidenta aripioarele si burtica Offline #4 2012-01-22 21:26:30
Re: deformarea taliei din cauza blugilorburta se face de la balonare sau de la tesutul adipos; n-are nicio legatura cu purtatul blugilor. soldurile la fel. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-01-22 21:29:33) Offline #5 2012-01-22 21:33:23
Re: deformarea taliei din cauza blugilornuu...nu am facut niciodata cure cu pastile sau asa...si am citit si ceva despre cum iti pot deforma blugii talia...adica daca porti tot timpul blugi de o anumita lungime,iti pot deforma corpul...ce exercitii se fac pt solduri?eu am auzit ca body-urile acelea tip chilot pana sub sani ajuta foarte mult la modelarea corpului...ati purtat careva? iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-22 21:42:46
Re: deformarea taliei din cauza blugilorcorpul nu se deformeaza din cauza hainelor ... Offline #7 2012-01-22 21:47:43
Re: deformarea taliei din cauza blugilorziceai ca ai avut niste probleme si ti-a fost prescris ceva gen xanax (nici nu sunt sigura daca nu te confund), o sa editez daca vrei. dar tb sa stii ca acelea ingrasa in mod indirect, probabil marind pofta de mancare. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-01-22 21:49:21) Offline #8 2012-01-22 21:57:57
Re: deformarea taliei din cauza blugilorAm vazut si eu persoane carora le iese pielea peste dunga blugilor si la solduri si la burta. Dupa mine, arata ca si cum ar fi prea stramti blugii si trebuie tras de ei mult ca sa se poate incheia nasturele si atunci se strange pielea. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #9 2012-01-22 22:11:39
Re: deformarea taliei din cauza blugilor
nu exista exercitii pentru solduri. facand abdomene de exemplu, nu o sa scapi numai de grasimea de pe abdomen iar cea de pe fund o sa ramana intacta ca-ti convine tie... facand sport sau miscare, pierzi din grasime, dar creste masa musculara. abdomenele iti vor lucra muschii de pe abdomen, in sensul asta sunt pentru abdomen, nu ca ti-ar lua numai grasimea de acolo!. deci 'pentru solduri' faci orice, sport sa fie, si nu al mintii si vei scapa de sunculite, daca te concentrezi pe o anumita grupa de muschi in mod special, o vei dezvolta mai mult pe aia. atat. si nu e de la blugi, asta e o aberatie. te-ai ingrasat, nu neaparat in cm, ci poate ai si scazut in masa musculara, astfel incat la masuratori iesi la fel. blugii astia nu te mai avantajeaza acum. atat. Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-22 22:12:41) Offline #10 2012-01-22 22:53:10
Re: deformarea taliei din cauza blugiloreu nu cred ca e o aberatie asta cu blugii foarte josi si care strang, sau tanga care te strang...purtati ani/zeci de ani cred ca pot deforma putin corpul Offline #11 2012-01-22 22:55:04
Re: deformarea taliei din cauza blugilornu stiu daca asta cu blugii este o aberatie sau nu, dar si in zona chilotilor poate ramane urma, mai ales daca ai cateva kg in plus iubesc si sunt iubita Offline #12 2012-01-22 22:57:04
Re: deformarea taliei din cauza blugilor Offline #13 2012-01-22 23:08:17
Re: deformarea taliei din cauza blugilorBiannca sa sti ca sunt fete care isi ia cu 2 numere mai mici. Eu imi aduc aminte de 2 colege din liceu care purtau blugi extrem de stramti si cu o talie foarte joasa iar deasupra cordonului pantalonului pe laterale le ieseau -sunculite- cu toate ca aratau bine, chiar erau slabe as putea spune si daca si-ar fi pus o pereche de pantaloni potrivita le-ar fi stat mai bine. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #14 2012-01-22 23:12:07
Re: deformarea taliei din cauza blugilorkae,de acord cu tine. Offline #15 2012-01-22 23:19:32
Re: deformarea taliei din cauza blugilorAu ele impresia ca sunt mai sexy... Eu port blugi cu o talie acceptabila. Am avut si eu toanele mele acum vreo 5-6 ani cand se purtau aceia cu talie extrem de joasa dar dupa ce mi-am luat 2 perechi am vazut ca nu-s de mine Port blugi care sa scoata in evidenta ce am nu sa-mi ridice fesele sau sa-mi faca picioarele mai ferme. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #16 2012-01-22 23:37:50
Re: deformarea taliei din cauza blugilorfoarte adevarat !!!! eu am purtat muuuulti ani blugi stramti (cred k de obicei imi luam cu un nr mai mici) si am facut niste colacei de toata frumusetea..acum imi vine sa ma dau cu capul de ceva .... dar nu la toate se aplica regula asta,depinde si de mostenirea genetica,daca esti predispus la ingrasare si la burtica si mai combini si cu hainele stramte atunci siiigur Offline #17 2012-01-23 00:27:16Re: deformarea taliei din cauza blugilorsi eu am avut problema asta, dar ma rog, putin diferita, fiind mai slaba asa cam curg pantalonii de pe mine, acum mai putinm dar in liceu era grav de tot, si imi strangeam cureaua tare de tot si evident blugii erau cu talie joasa si cureaua venea chiar peste oasele de la bazin (da, ies afara) asa ca aveam o piele tabacita acolo. Se vedea GROAZNIC!!!! Am tratat cu exfoliere si multa crema hidratanta (de-aia de picioare daca stiti) Offline #18 2012-01-23 01:07:45
si eu cred ca tanga deformeaza labiile Offline #19 2012-01-23 09:33:25
You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|