homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-62-126

#2376 2012-01-30 17:49:24

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-62

buck dar nu poti chema un instalator ceva ? goodluck sa rezolvi
fete dragi fug si eu acasa, intru mai tarziu, poate reusesc si eu sa recuperez din urma. va pupacesc dulce pe toate puss puss puss puss

#2377 2012-01-30 17:49:31

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

anca ?n primul r?nd BUNĂ
?n al doilea r?nd acele analize sunt OBLIGATORII mai ales ?n caz de trecut cu sarcină pierdută.. iar ana pierduse o sarcina din c?te-mi amintesc.. trebuia să i se dea să facă multe analize.. printre care și aceasta care oricum este obligatorie smile
?n al treilea r?nd țin?nd cont de situația cu care se confruntă societatea ?n ziua de azi ?n ceea ce privește infertilitatea, medicii ar trebui să se ia după realitate nu după ?cărțile de medicină?

buck nu am făcut altceva dec?t să spun ce m-a rugat ana să spun..

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2378 2012-01-30 17:56:37

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Am inteles, Almi, motiv pentru care mi-am corectat mesajul..puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#2379 2012-01-30 17:57:43

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna fetelor  puss

Ce vise am avut, ca mananc dulcuri incontinuu, tot felul de bomboane,ciocolatele, torturi  lol

Hell, iar pleci? sad Sa treaca usor cele 3 luni  kram     

Happy, intr-adevar, cu mici exceptii doctorii de la particular sunt mai atenti. O mica exceptie pot sa spun si eu, am fost la particular, la dna Ciuta si consultatia a durat nu mai mult de un minut, si am dat 100 de lei. Nu m-a intrebat multe chestii,cum ar fi detalii despre ciclurile mele, etc....

Amalia puss

Happy  goodluck succes cu apartamentul !    Cat despre soacra  rotfl unde sa-i treaca ei prin minte sa vina la voi sa doarma pe jos  rotfl2 si sa va dea perdelele ei .      A mea e mai "interesanta" mereu zice ca ea renoveaza casa de la tara sa venim sa stam toti impreuna ca intr-o familie fericita  rotfl2

Diri,merci pentru detalii despre doctori.Dar in Iasi avem doctori specializati pe infertilitate?    goodluck sa iei atestatul cat mai repede!

Ramo, ce vis creepy  cesafac

Rave  punish sefa rea

Moni, nu e chiar asa ingrozitoare candida, adica in majoritatea cazurilor se trataeaza usor.  Eu nu reusesc de peste 3 ani dar la mine nu se pune lol eu nu reusesc sa tratez mai nimic ca e totul cronic

Dea puss

Soni, nu am auzit de cotoi nici in regiunea Moldova nici in Rep.moldova.  Poate la tara...

Any puss socrii stiu sa se anunte cand vin in vizita... cu 3 minute inainte  lol    Sper sa treaca repejor raceala !

Mada puss

Buck puss

Mika puss

Almi  smile  durerea sainilor anume acolo unde ai zis tu, pe laterala ar putea fi un semn foarte bun  rugaciune  Cand vrei sa faci test/beta?

Maya sad imi pare rau cu serviciul...  ai vreo perspectiva?       Cat despre ramas gravida fix cand nu maiai serviciu, nu ar fiun lucru rau, nu?  big_smile

Ales , la Multi ani si la Multi bebei  birthday  birthday  birthday 

Anuca puss  Sper ca e totul bine cu antonia  rugaciune trebuie sa fie o fetita puternica

Dada, poate are sotul  spermatozoid puternici si mai rezista o zi. sau poate ovulezi azi  goodluck

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2380 2012-01-30 18:03:14

Almi Ingerash
Addicted member

elena puss beta fac pe 8.. test FR probabil fac mai devreme să vedem ?n ce stări mă voi afla smile

buck stai liniștită

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2012-01-30 18:04:54)

Publicitate

loading...

#2381 2012-01-30 18:20:41

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

eu mesteresc la  nails  si coama...terminai cu epilatul

listuta de analize, nu este recomandata de noi, userii, este facuta de Gargarita impreuna cu noi, si acele anlize sunt recomandate de dr. , unele sunt chiar de baza (asa cum este compelxul Torch)si recomnandate oricerei gravidute precum si celor care vor sa ramana insarcinate. fiecare face cum vrea/ crede ca e mai bine pt ea.
eu una nu sunt de acord cu dr. Anei, chiar era necesar sa-i recomande aceste analize ...pt mine este un dr. incompetent neutral

.

#2382 2012-01-30 18:26:32

bucklucica
Hero member

Chestia e ca acele analize costa destul de mult, iar daca dr nu le-a cerut gravidei, nu le face nimeni..ar trebui subventionate cumva de stat..

Eric 3 ani si 7 luni

#2383 2012-01-30 18:26:54

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

almi, tot nu mi-ai spus cine/ce a decretat ca acele analize sunt "obligatorii". daca ar fi asa cum sustii tu, toti medicii le-ar recomanda de la primul control al femeii ce isi doreste sa ramana insarcinata. crede-ma ca nici cel mai ravnit ginecolog din orasul meu (care e atat de aglomerat ca obtii programare peste 2 luni) nu le prescrie din oficiu. si daca ar fi un incompetent, nu s-ar mai duce nimeni la el.

"realitatea" de care vorbesti privind infertilitatea, nu cred ca se bazeaza pe statistici (ca sa putem vorbi de o "realitate", de lucruri general valabile), ci pe experiente personale si de forum. mie imi place sa cred ca alta e realitatea. probabil si medicii o vad altfel, din moment ce nu toti se grabesc sa prescrie toate analizele posibile.

am observat ca in general persoanele patite recomanda cat mai multe investigatii. e de inteles pana la un punct, dar nu e bine sa panicam lumea rasfrangandu-ne experienta proprie asupra celor din jur. medicii sunt persoane neutre, care reusesc sa ramana obiective. tot ei au "in mana" cazurile, statistica. mi se pare rational sa ascultam in primul rand de ei (atunci cand avem motive sa ii consideram capabili) si abia apoi de pareri citite pe forumuri, ale unor persoane ce au avut nesansa sa traiasca experiente negative. eu cred ca sunt mai multe lucruri bune pe lumea asta decat rele si ca e bine sa privim totul optimist, nu cu panica sau negativist.
e doar o parere, nu trebuie sa intram in polemici pt asta.

#2384 2012-01-30 18:32:48

elena.plahatca
Addicted member

Anca, poate ca majoritatea femeilor insarcinate sau care incearca sa conceapa nu au acele boli (toxoplasmoza,mycoplasma, chlamidia, etc) si totusi un procent destul de mare , sub 50% si totusi MARE le au.  Asa ca,un doctor, dupa parerea mea, ar trebui sa informeze pacienta asupra riscurilor cauzate de acestea si eventual, sa lase la alegerea ei efectuarea analizelor. DAR sa informeze numaidecat despre boli.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2385 2012-01-30 18:33:48

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Fetelor va multumesc tuturor, aveti dreptate, eu i-am subliniat de fiecare data ?sarcina pierduta? dar zicea ca e ok, ca e in regula, etc, odata, la inceputul sarcinii, povesteau 2 tanti acolo cand asteptam si una era gravi si ii spunea la cealalta ca i-a zis dr sa faca aceste analize, eu am tot insistat si zicea ca nu e nevoie, ma gandeam ca el stie mai bine, acum asta e, am gresit nu mai pot repara, e bine ca am descoperit acum si o sa tratam, va multumesc din nou tutror si va pup pe toate, fara sa va numesc, cica dr meu e cel mai bun din Sb  nustiu  , nu mai zic nimic, decat ca nu stiu de unde, dar am primit putina putere si incredere ca o sa fie bine, de la DD cu siguranta, sigur are el grija de ingerasul meu. Acum sunt fericita un pic pt ca mai devreme a papat 130, nu am mai vazut asta de zile bune, o sa fie bine cu siguranta, va anunt maine ce am mai rezolvat.

Sunteti prietenele mele dragi  puss  puss  puss  puss  puss  par

Va rog sa nu va suparati una pe cealalta din cauza mea, va rog mult de tot, uite un  pupic si pt Anca si pt Almi de la Anto  kram  kram

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2012-01-30 18:35:52)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2386 2012-01-30 18:35:51

bucklucica
Hero member

Anca, lipsa analizelor respective in sarcina poate duce la multe dezastre, de la avorturi spontane la malformatii la nou-nascuti.Fiecare face pe pielea lui si pe riscul lui..dar la un moment dat nu cred ca putem da in judecata un dr ca nu ne-a dat sa le facem..ne luptam cu propria constiinta si vinovatie..Eu consider ca dr de care zici e cam indiferent, sa nu zic incompetent..indiferent cate paciente ar avea..
Ana, ma bucur mult ca a papat bine Antonia!Eu cred ca nu are toxo din timpul sarcinii, pentru ca pana acum ar fi dezvoltat anticorpi..a aparut recent si se va trata..puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2012-01-30 18:40:47)

Eric 3 ani si 7 luni

#2387 2012-01-30 18:36:06

elena.plahatca
Addicted member

Ana kram Sa aiba DD grija de copilas rugaciune

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2388 2012-01-30 18:36:42

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

anca, dar aici nu vorbim de mutatii, cariotip si alte investigatii amanuntite si de o analiza uzuala ...orice medic ar trebui sa recomande acest set de analize...si da eu le-am primit de la prima intalnire cu medicul....e mai usor sa previi decat sa tratezi...parerea mea.

.

#2389 2012-01-30 18:39:30

elena.plahatca
Addicted member

Sunt de acord cu e a zis Mika. TORCH-ul e o analiza uzuala, face parte din acele cateva analize de baza.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2390 2012-01-30 18:41:22

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Va multumesc, pupici pt toate de la Anto  kram  kram  kram  Acum va las dragelor, o seara frumoasa sa aveti, ma simt mai bine acum.  puss  wave

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2391 2012-01-30 18:41:47

bucklucica
Hero member

Pe mine dr gineco de cand cu Eric nu m-a primit in cabinet fara rezultate la analize..rotfl2

Eric 3 ani si 7 luni

#2392 2012-01-30 18:45:38

Almi Ingerash
Addicted member

anca nu sunt obligată să-ți ?spun ție cine/ce a decretat că acele analize sunt obligatorii? smile asta ?n primul r?nd
?n al doilea r?nd, ?realitatea? de care vorbesc este adevărata realitate pe care medicii o văd dar nu vor să țină cont de ea, că deh, e mai bine să se facă coadă la ușa cabinetului mereu (cum spui tu de medicul tău)
?n al treilea r?nd c?nd ana a ?nceput să scrie pe forum avea deja la activ o sarcină pierdută iar gărgărița și celelalte fete care au (zic eu) destulă experiență au ?ntocmit niște liste de analize care da, sunt obligatorii, dar pe care medicii din motivele prezentate mai sus nu le recomandă..
?n al patrulea r?nd cine vine și cere sfaturi și păreri de la fetele trecute prin anumite experiențe se așteaptă și la răspunsuri.. răspunsuri și sfaturi care s-au dat dar fiecare e liber să țină sau nu cont de ele.. ai observat bine.. e normal ca eu care am trecut printr-o anumită experiență neplăcută și care am suferit din anumite cauze să recomand ce știu celorlalte ca să nu treacă prin trauma mea.. nu ți se pare? mai ales c?nd e vorba de investigații despre sănătatea ta (general vorbind) nu văd unde-i problema ?n a recomanda maximum-ul de investigații smile nu a recomandat nimeni pastile sau tratamente nimănui (dacă aici vrei să ajungi)
eu una nu pot asculta de un medic care-mi spune ?faci cum vrei.. ieu sau nu mai departe tratamentul.. dacă-l iei nu-ți face nici rău nici bine? (medic Cristurean din Constanța)
nu poți privi cu optimism un lucru realist.. ever.. trebuie să ai puterea și tăria să treci peste realitate, care crede-mă și eu o vedeam la fel ca tine.. din păcate este mult prea gri.. iar generalizez
?n rest... fiecare trăiește ?n realitatea lui wink

#2393 2012-01-30 18:52:15

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

wave va pup si eu
Anca sa sti ca medicul de care zici tu chiar e un incompetent indiferent cate paciente are la usa. TORCH-ul e o analiza uzuala , e de baza , daca medicul de care ziceai tu nici atat nu stie sa recomande e degeaba medic gineco si cine stie cate paciente si-a 'nenorocit' din cauza faptul ca a omis sa recomande unele analize
LE Unii medici cred ca nu mai amintesc de TORCH pt ca nu e decontat de casa de asigurari si costa putin ... din cauza costurilor unele femei gravide aleg sa nu il faca , dar e strict pe raspunderea lor  hmm

Ultima oara a fost editat de dana82 (2012-01-30 18:55:34)

#2394 2012-01-30 18:59:22

dada_1985
New member
Inregistrat: 2012-01-19

Fetele,  merci de sfaturi!
O sa bagam si in seara asta si maine. Musafirii sa se descurce!  tongue

puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.