homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-62-128

#2414 2012-01-30 19:46:40

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-62

Soni, somn usor! puss

eu abia m-am trezit  ,  la 4 si un sfert rodnar  ca am avut o noapte mai zbuciumata, cu multe taclale si toate cele si m-am culcat la ora 6 dimineata big_smile

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2415 2012-01-30 19:47:09

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Elena,multumesc par accept si maine urari ,nu-i bai lol
Soni puss noapte buna! Si eu m-am cam inrosit in obraji de la berea asta lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2416 2012-01-30 19:48:32

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Oau rrammo ce tareeee! Si mie mo se parea grav ca tatal meu a uitat ce nume trebuia sa-i puna surorii mele si a ales altul
laaaaa muuuultiii aniiiiii!!!ptr azii rotfl

la mine se anunta tot mai tare uratii..nu-i bai, luna asta iiastept

elena puss cum stii tu mai bine

#2417 2012-01-30 19:48:52

elena.plahatca
Addicted member

Relelor  sm imi face pofta de alcoale  rotfl si iau antibiotice si nu pot

Happy de obicei cand astepti mai tare sa vina uratii atunci nu vin tongue

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-01-30 19:50:01)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2418 2012-01-30 19:49:20

be_happy
Platinum member

Oau rrammo ce tareeee! Si mie mo se parea grav ca tatal meu a uitat ce nume trebuia sa-i puna surorii mele si a ales altul
laaaaa muuuultiii aniiiiii!!!ptr azii rotfl

la mine se anunta tot mai tare uratii..nu-i bai, luna asta iiastept

elena puss cum stii tu mai bine

Publicitate

loading...

#2419 2012-01-30 20:01:12

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

am revenit la voi pusspuss. azi m-ati laudat ca activez in forta pe aici si fix azi am fost lenesa, dar n-am avut timp decat unde a fost putin de citit sad. eeeh, si daca tot am fost subiect de discutii, iata ca m-am pus la curent cu tot din urma:

elena cu ginecologii barbati nu stiu cat e jena, mai degraba faptul ca nu pot discuta deschis cu un strain despre problemele mele

storm pleci deja maine sad, spor la bagaje, drum bun si sa ajungi cu bine!

happy ma bucur ca ai inceput bine saptamana cu evaluatorul si ca nu au venit uratii. sa stii ca si eu cand merg la doctora asta imi sangereaza colul, nu stiu de ce  nustiu . data trecuta mi-a zis ea sa nu ma sperii ca am sangerat, tura asta pe manusa ei nu era nimic, insa eu am avut usor rozie secretia, si apoi maro juma de zi ieri
fenomen si soacra ta, ce darnica si draguta e, numai cu gandul la voi face totul in viata asta. asa zic si ai mei, dar in acelasi timp ne dau si bani si tot ce avem nevoie in prezent

amalia am citit de faza cu buretele pt salteaua lui bebe, dar nu m-am gandit ca asta a fost motivul supararii. bine ca v-a trecut, era prea copliarie sa stati mult timp suparati unul pe celalalt

sonia copiii te iubesc mult, asta inseamna ca esti deosebita si ca profesor, si ca om wink
somn usor! pusspuss

ramo mie imi place sa fiu la curent cu tot chicot. si citesc acum tot, macar acum, ca dupa ce vine bebe o sa fie mai greu
sa treaca maseaua de tot, chiar si cu zeama de cleste chicot  goodluck maine!
azi nu-ti mai este rau,da?
birthday  birthday birthday si azi, iti spun si maine, fain ca ai 2 zile de nastere. si eu il bat la cap pe al meu sa nu cumva sa se imbete de fericire si sa uite s-o declare in ziua in care am nascut, nu altadata rotfl

any weekend plin, ce conteaza? important e ca ai stat cu sotul wink
nu mai sunt panicata, acum sunt bine, am timp de toate smile. maine vine caruciorul, miercuri joi restul produselor de pe lista mea. mai am de rezolvt bagajul si hainutele si ... inca mai presimt ca o sa nasc pe 13 rotfl
ai grija cu raceala, sper sa nu te ia mai tare si sa plece repede de la tine

diri cu doctorii de care am zis eu nu te contrazic, mie doctora pt a naste cu ei mi i-a recomandat
bafta cu atestatul, sa va ajute DD sa-l obtineti cat mai repede

dea ma bucur ca sunteti bine si ca ai revenit la noi, de data asta cu viteza de net multa mai buna tongue

mada  rugaciune sa se intample in februarie pana la plecarea ta in concediu toate lucrurile pe care le-ai insirat tu

buck sa rezolvi cu apa, si la ai mei a inghetat si conducta de apa, si cea de gaz de la intrarea in casa smile. au stat si cu foehn-ul de par acolo, aeroterma, pana la urma s-a dezghetat, dupa vreo 4 ore. sper sa se rezolve si la tine

raveca ce bebelash dragalash ai la avatar hjarta

mika nu te gandi la anestezie, gandeste-te la rezultatul la beta de peste 2 saptamani  goodluck  goodluck iti tin pumnii si sunt alaturi de tine, maine va fi un marti foarte norocos wink

almi tu sigur ai simptome de sarcina, abia astept sa se faca 8 februarie  goodluck  goodluck  goodluck
distractie placuta in oras!

mayya imi pare rau ca pana la urma se inchide agentia unde lucrezi, sper sa gasesti altceva. imi imaginez ce greu ar fi pt voi, financiar vorbind, sa-ti platesti singura cartea de munca in cazul in care te-ai trece la sot... te-a lasat raceala sau tot asa esti? cum a fost la cumatrie?

alesandra  birthday  birthday sa fii sanatoasa si la anu sa-ti sarbatoresti ziua cu un bebe in brate! taci chitic si nu zici nimic, pai nu dai si tu o prajitura, un pahar de vin ceva? tongue

ana si bebelina imi pare rau de toxoplasma, dar nu te gandi acum la toate efectele alea, nici nu se pune problema la tine. hai ca va fi bine! pusspuss

cris ce bine ca ai intrat din nou la noi, iti faci o obisnuinta din asta usor usor iar noua ne face placere sa te vedem pe-aici

fetele aspirante venite de curand: ce i s-a intamplat Anei trebuie sa va puna un semn de intrebare, acum cred ca intelegeti de ce insistam noi atat de mult cu analizele prenatale. mai bine dai un ban si stii ca esti bine decat sa afli mai tarziu cine stie ce si sa dai bani, mult mai multi, pe tratamente. si cand mai e si un copil la mijloc, deja cred ca trageti singure concluzia!!!

n-am auzit pe nimeni in zona mea sa spuna cotoi la matza  nustiu

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2420 2012-01-30 20:01:21

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

happy puss așa sper și eu kram

sonish puss mulțumesc

hell puss nu-mi agită nimeni hormonii smile doar că se spun lucruri ?n necunoștință de cauză.. ?n fine.. merg să savurez o pizza bună drool

mika puss goodluck m?ine! hai că va fi bine, trebuie! g?ndește-te că p?nă acum tu ai făcut ce a ținut de tine.. grizonatul va face tot ce ține de el iar restul răm?ne ?n M?inile Celui de Sus rugaciune te pup și țin pumnii, sunt ?n spi8rală pentru tine goodluck

acum chiar plec wave pe m?ine puss puss puss

LE: onu puss mai e un pic.. o săptăm?nă și puțin big_smile sper să fie de sarcină lol am momente c?nd simt furnicături și m?ncărimi rotfl2
acum chiar plec wave

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2012-01-30 20:04:58)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2421 2012-01-30 20:03:41

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

rramo  happy LA MULTI AAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!  party
merg sa recuperez

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2422 2012-01-30 20:11:46

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Onu,green par va multumesc! Va iubesc
Zeama de cleste rotfl2 rotfl2)) rotfl2

Happy,cum sa uite mai de nume? rotfl2) rotfl2

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2012-01-30 20:12:39)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2423 2012-01-30 20:12:26

elena.plahatca
Addicted member

Onu puss   si doctorul-femeie nu tot om strain e? smile

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2424 2012-01-30 20:13:46

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

mai dar vorbarete mai sunteti

Rramo kram  la multi ani 50% pentru azi  birthday  birthday  birthday  multa sanatate, fericire si sa fii iubita  storstark  restul de 50% maine  chicot

elena  puss  sunt sigura ca ai sa gasesti un medic care te va ajuta sa devii  gravida

Ana, tb sa fie bine  rugaciune  eu am ramas uimita pt ca stiu ca ia fost la un medic renumit din sibiu...dar  cesafac

hello Dana, dada  puss

Soniuc, multumesc  puss  par  am facut tot ce atinut de mine/noi...acum altcineva decide cum va fi wink

Happy puss  multu. maine merg un pic pana in bora-bora, dar revin repede sa nu ratez bauta rramoniciului chicot

Crisule, multumesc din suflet  puss  puss  kram  doamne ajuta sa venim toate cu burtici si vesti frumoase. acelasi lucru iti doresc si tie, sa te vad cat mai repede cu pui/puiuti in marsupiu wink
a...stiu de oja, parfum etc...mi-am luat produse speciale, fara parfum, alcool, parabeni  wink

Hell puss  mai tu vrei poze cu pasarici din bora-bora? rotfl2  atat ma duce capul acum lol

Onuta&burtica puss  multumesc...ma simt mai bine, ii dau cu oscillococcinum , marimer, ceaiuri, lamaie ...sunt
ZEN  rock

Almisor, multuesc mult puss  par  trimit o vedere din bb chicot

greenpeace  puss

.

#2425 2012-01-30 20:13:49

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Happy puss si tata a uitat cum o cheama pe sora-mea , din Andreea-Mirabela a iesit Anamaria

Mika puss pasarici, peisaje, oua de pasarici si crengute de capacel big_smile

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-01-30 20:15:13)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2426 2012-01-30 20:19:40

be_happy
Platinum member

Scuzati mesajul postat de doua ori, am avut niste probleme de conexiune

elena, vin sigur, ii simt cum imi dau tarcoale.ca in fiecare luna. Ma dor si ovarele al naibii de tare. Si spatele de la stat la birou atatea ore. Babaciune scrie pe mine.

Onu puss e posibil sa fi sangerat usor din cauza controlului, intr-adevar

#2427 2012-01-30 20:20:21

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

almi trece repede, ma rog pt tine  rugaciune
distractie placuta la pizza! pusspuss

green ce faci?

ramo  teiubesc

elena e tot om, dar e femeie si altfel pot sa discut. asa sunt eu, singurul barbat cu care am putut discuta orice e sotul meu, dar si asta am invatat sa o fac pe parcurs... in rest poate nu am vrut sa invat sa comunic si cu alti barbati detalii mai altfel, dar nici n-am fost pusa in situatia de a aavea nevoie pt ca am gasit-o pe nechifor, care pt mine e super femeie si super doctor smile

mika sa treaca repede de tot raceala!

happy se poate, bine ca a trecut

fug la bucatarie, postesc 3 zile (si sotul e solidar cu mine) si am in plan sa fac un orez cu legume la tigaie in seara asta. revin repede

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-30 20:21:48)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2428 2012-01-30 20:25:21

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

hell puss la toate sa ne dea Domnul ce ii doresc eu Mikai wink
sonia puss noapte buna
onutza puss mai ai putin si te intalnesti cu bebelina
alesandra si rramo, la multi ani !!! birthday
mikule puss ok...ma gandeam ca poate nu stii de cosmetice.. smile te pup si o sa ma gandesc la tine maine, de la 10.30 o sa tin pumnii stransi smile puss

eu ies fetele
va pup si va doresc o seara minunata wave

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2429 2012-01-30 20:26:22

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

hell drum bun maine, sa ajungi cu bine
almi hai ca-i bine daca ai dureri de sani  majoreta
mayya hai la iasi ca avem noi grija de tine puss pare rau de situatie. nu se poate muta si al tau?
rave hjarta super intamplarea
mika, ataca mucii pe toate caile.  majoreta maine. mikapeace  partydance
buck naspa situatie cu apa. ai grija la carat
ana multa sanatate tie si fetei
ale am inteles ca e si ziua ta asa ca inca o portie de LA MULTI AAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNIIIIII!!!!!  happy  party
sonia spor la mancat pateuri  chicot
elena sper sa gasesti un doc care sa te ajute
onu si bebe puss nimic interesant big_smile incerc sa raman calma  chicot
pup restul fetelor

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2430 2012-01-30 20:38:18

Lothraine
Insomniac member

multumesc tuturor pentru urarile de drum bun

miercuri va voi anunta ce-am gasit...si sper sa imi lase soacra mea si stikul ei de net...poate ma decsurc toata luna asa...o sa fie nasol cu benzina...ca nu voi avea deloc

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2431 2012-01-30 20:53:27

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

hell, sigur ti-l lasa...ai o soacra buna wink  . imi va fi dor de sisul de mansarda sad

green, am pus artileria grea pe ei chicot

Crisule multumesc pt informatii puss  baita placuta si te mai astept pe aici wave

.

#2432 2012-01-30 20:58:10

Lothraine
Insomniac member

mika puss mi-au dat lacrimile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.