homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Singuratate apasatoare...

#1 2012-01-29 10:04:16

iupc
New member
Inregistrat: 2011-05-26

Singuratate apasatoare...

De ceva vreme ma simt de parca nu se-ntampla nimic nou in viata mea. In fiecare zi aceeasi rutina enervanta, scoala, teme, somn si iar de la inceput. Pana in clasa a 8-a, ma simteam foarte activa in ceea ce priveste viata sociala, insa de cand m-am despartit de fostii mei colegi... nimic nu mai e la fel. Am crezut ca liceul va fi pentru mine o amintire frumoasa, insa se pare ca sunt din categoria "liceu, cimitir al vietii mele".
Stiu ca singuratatea face bine omului, insa sunt momente cand imi doresc sa ies, sa petrec. Spre exemplu, ieri, am fost la majoratul unei colege dintr-a 8-a... m-am distrat, intr-adevar, insa vad ca sunt data la o parte de prietenele mele din trecut. Si toate astea petnru ca.. nu stiu, eu nu am povesti super hazlii de zis, de genul cum mi-am tras-o in masina la 12 noaptea, cum am sarit pe geam sa ma duc la nu stiu ce club si altele. E drept, sunt si o persoana introvertita si asta pentru ca nu prea vad de ce ar trebui sa intru in vorba cu oricine daca nu simt ca imi place oarecum persoana respectiva.
Ati simtit vreodata ca viata voastra e doar o rutina si atat? E adevarat ca schimbarea vine cand te atepti mai putin?

#2 2012-01-29 10:12:15

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Singuratate apasatoare...

iupc,e normal sa ai aceste sentimente la varsta ta.peste cativa ani,o sa vezi ca va fi altfel.va interveni acea schimbare.cred ca nu ai mai mult de 16 ani,nu?si nu trebuie sa te iei dupa turma ca sa ai si tu povesti interesante,care mie una nu mi se par interesante deloc.fii tu!si-atat!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#3 2012-01-29 10:14:17

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

deci sa inteleg ca esti a 12-a si ai cam 18 ani, si in 4 ani de liceu nu ti-ai facut prieteni noi? iar cei vechi nu mai sunt asa de apropiati? in rest, postul tau este... 'sa ti-o tragi in masina la 12 noaptea' (la 18 ani)? asta lipseste din viata ta?... sau lipseste un iubit si romantism si o relatie si sex?

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-29 10:14:44)

#4 2012-01-29 10:24:23

iupc
New member

Sonia, multumesc pentru incurajare, probabil ca da, se va veni schimbarea cand nici nu ma astept.

Frankie, n-ai inteles nimic. Nu e vorba ca nu mi-am facut prieteni. Ideea e ca parintii mei nu au avut bani sa ma dea la un liceu bun. Toti, de fapt majoritatea, fostilor mei colegi s-au dus la un anumit profil, iar eu am vrut sa ma orientez spre altceva. Ei, profilul la care sunt... din pacate nu multi elevi buni opteaza sa mearga unde sunt eu. Pentru ca-i si un oras micut si nu prea exista prea multi elevi buni. Ici-colo si restu'-s interesati de cluburi s.a. Am ramas pe dinafara, ma simt straina, am o mana de prieteni, pot schimba o vorba doua, ne prostim, radem, da' uneori imi vine mie chefu' sa vorbesc de facultate. Si ele schibma repede subiectu', nu se arata interesate. E mult de zis aici.

As vrea sa zic ca, da, as vrea un baiat in viata mea. Da' cre'ca-i un pic penibil sa spun ca fericirea mea ca individ, ar fi data de un baiat. Ca fara el, eu nu am viata deloc. Da' uite ca vine o vreme cand e normal sa simti ca vrei sa vorbesti cu un baiat.
Cum am zis, nu sunt o persoana deschisa deloc aproape. Cand vad un baiat, nu-mi vine sa fac nu stiu ce ca sa ies in evidenta si toate chichitele astea. Bine, flirtez, nu zic ca nu. Acu', nu stiu daca intr-adevar din toata mini-depresia asta in care am cazut, salvarea ar fi un baiat, ci schimbarea vietii mele. M-am saturat de faptu' ca trebuie sa merg zilnic o distanta mare pana la scoala prin ger, frig, caldura s.a., ca nu pot invita pe nimeni la mine pentru ca, din cazua unor probleme, am o casa saracacioasa, ca port pantalonii pana se uzeaza si alte multe mizerii.

Ultima oara a fost editat de iupc (2012-01-29 10:32:38)

#5 2012-01-29 10:32:48

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

Poti vorbi cu noi aici daca te face sa te simti o idee mai bine.

Do the world a favor, stay like this forever.

Publicitate

loading...

#6 2012-01-29 10:35:57

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

iupc a scris:

Spre exemplu, ieri, am fost la majoratul unei colege dintr-a 8-a...

??

Sa nu te astepti sa te salut!

#7 2012-01-29 10:38:32

iupc
New member

Ah, m-am exprimat gresit. Adica o colega, prietena, pe care am avut-o pana in clasa a 8-a, apoi ne-am desparit, mergand la specializari diferie.

#8 2012-01-29 10:39:01

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

mykutza a scris:

iupc a scris:

Spre exemplu, ieri, am fost la majoratul unei colege dintr-a 8-a...

??

Adica ieri a fost la majoratul unei foste colege din clasa a 8-a.

Do the world a favor, stay like this forever.

#9 2012-01-29 10:44:22

eph
Hero member

imi cer scuze ca nu am inteles dar primul tau post a fost foarte superficial in exprimare durerilor tale.
in legatura cu casa si invitatul, it's all in your head, pentru ca de fapt si daca e o coliba de paie poti sa inviti pe cine trebuie. da, colegii superficiali si prosti vor face misto sau nici macar nu vor venii, dar un prieten adevarat se simte bine cam oriunde cu tine. si eu am avut problema asta in adolescenta, dar la mine era mai mult, pentru ca parintii nu ma lasau sa invit pe nimeni. iubitul meu are o casa super messy si cateva complexe din astea si totusi de cand eram doar friends acum 2 ani si ceva cand am fost prima oara la el, i-a adorat casa, pe cat e de murdara lol pentru ca, ce crezi? imi aducea aminte foarte puternic de casa prietenei mele cea mai buna smile casa aia e un sanctuar pentru mine (a lui).
despre haine si alte mizerii, vei putea lucra cand termini liceul, un part-time jobulet, din care vei avea niste mici fonduri pentru asa ceva (din nou, cine nu a trait asta? lol tongue )
fericirea ta nu o sa fie un baiat, asta te-ar face extrem de dependenta si din nou, intr-un final, te va distruge (pe moment tongue un moment cam lung de cativa ani poate). eu zic ca pentru o relatie trebuie sa fii tu ok cu tine insati mai intai.
stabileste exact ce nu-ti convine, dar fiind realista, si schimba-le una cate una. de exemplu: nu poti sa te muti pentru ca este foarte scump si nu tine doar de tine, dar poti sa inviti pe cineva drag si sa va simtiti bine cateva ore. in plus te asteapta facultatea in curand. presupun ca vei pleca din acel orasel ca sa faci facultatea?

#10 2012-01-29 10:57:49

iupc
New member

Imi doresc mult sa vin in Bucuresti, dupa ce temrin liceul. Mi-e frica. Pleci cu un bagaj micut dintr-un orasel aproape inexistent pe harta si te trezesti in gara, in capitala. Nu stii nimic, de la cea mai minora chestie, de genul: unde-i chioscul cel mai apropiat d eunde-ti poti lua cea mai ieftina paine si pana la cum sunt oamenii, traiul si restu'.
Da, ai dreptate, sunt lucruri pe care as vrea sa le schimb la mine si o sa fac tot posibilul sa ajung la rezultatul dorit.
Legat de casa... pai am invitat o prietena la mine de Craciun si nu a strambat din nas, a spus ca nici ea nu traieste intr-un palat de clestar. Dar.. in urma cu ceva ani, o prietena cu care ma intelegeam foarte bine, imi zice "auzi, dar ... asta-i casa ta???". Si da, prietena asta m-a schimbat pentru genu' ala de fete care povestesc nu stiu ce intamplari, pentru ca mai apoi sa-mi spuna ca-i pare rau ca nu mai vorbim, ca se simte singura.

#11 2012-01-29 11:17:19

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

iupc, prieteni iti sunt cei care sunt si la bine si la nevoie alaturi de tine, nu cei care umbla cu tine doar ca stai nu stiu unde, sau ca parintii tai lucreaza nu stiu unde si ai ce stiu eu ce posibilitati...
pey dupa ce termini liceul mergi in Bucuresti, daca asta vrei... o sa inveti, nimeni nu a mers la facultate intr-un alt oras stiind dinainte totul, inveti...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#12 2012-01-29 11:21:53

eph
Hero member

nu trebuie sa-ti fie frica de capitala. aici ai oportunitati mai mari la capitolele educatie si joburi/ cariere, asa ca daca poti sa vii, e o idee foarte buna. Bucurestiul e aglomerat, interesant, si plin de de toate tongue asta ca Bucuresteanca care nu stie cum sa mai plece week-end-urile la munte ca se sufoca si nu stie apoi cum sa se intoarca mai repede pe stradutele orasului tongue eu nu as putea sa traiesc in alta parte tongue am facut o facultate in care 99 % din studenti erau 'din provincie' si nu stiu macar unul care sa se fii plans de capitala sau sa nu-i fii placut. vei descoperi oricum impreuna cu colegii astfel de lucruri. oamenii sunt diversi, sociabili si totusi mai artagosi din cauza aglomeratiei cred rotfl

#13 2012-01-29 12:05:49

iupc
New member

frankie, as vrea sa te intreb cateva chestii in privat. imi poti lasa un id, ceva, te rog? smile

#14 2012-01-29 12:12:22

timo
Hero member
Inregistrat: 2011-02-13

1.Da (Ati simtit vreodata ca viata voastra e doar o rutina si atat?)
2.Pentru mine nu, cel putin pana acum. (E adevarat ca schimbarea vine cand te atepti mai putin?) Dar e foarte posibil sa fie adevarat. Cand ai multe pe cap, scoala, servici, hobby esti prea ocupata cu ele sa vezi si restul lumii, daia apare mandrul, cand te astepti mai putin.
3.Cineva care sa te intelegea, iubeasca, sa fie mai mult de cat un prieten si sa te completeze poate sa te schimbe, sa te implineasca si sa reprezinte "fericirea ta". Deci un baiat te schimba atat emotional cat si dpdv al rutinei. (penibil sa spun ca fericirea mea ca individ, ar fi data de un baiat.)
4. Din pacate n-am vazut persoane care sa-si schimbe viata ele singure, din propria initiativa si fara ajutor, la 180grade. Ci doar ~10%. Asta mi se aplica si mie. (nu stiu daca salvarea ar fi un baiat, ci schimbarea vietii mele)
5.In functie de prieteni, da conteaza si partea asta. (nu pot invita pe nimeni la mine pentru ca)
6.Iti e frica pentru ca te-ai obisnuit cu rutina. Ai spus ca vrei ceva nou..ca te-ai plictisit dar totusi iti e frica. Face parte de "vreau sa ma schimb dar imi e greu" (Imi doresc mult sa vin in Bucuresti, dupa ce temrin liceul. Mi-e frica.)
7.Si nu-i fain? O schimbare majora. O iesire din rutina. Ocazia, mult ravnita de altii de a o lua de la inceput. Nu te stie nimeni,esti unul nou, ai reinascut. Poate fi sansa vietii(schimbarii) tale. Si in toata agitatia asta(vezi pct2) iti poti gasi mandrul, sau schimbarea.(in capitala. Nu stii nimic, de la cea mai minora chestie)

PS. Bucurestiul e dur...dar interesant.

#15 2012-01-29 13:05:25

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Din proprie experienta, iti spun ca e absolut extraordinar sa mergi la facultate in alt oras. Gandeste-te ca nu o sa fi singura care e din alt oras, si o sa iti faci multi prieteni doar pentru ca aveti asta in comun: sunteti straini intr-un oras strain.

Nu e mare branza sa gasesti un magazin de unde sa cumperi paine ca sunt la toate colturile de strada. In locul tau as fi foarte fericita sa merg intr-un oras mare plin de potentiali prieteni noi, mai ales ca nu lasi in urma cine stie ce prieteni extraordinari.

#16 2012-01-29 14:34:32

iupc
New member

Timo, nu-i o frica d'aia care sa ma impiedice sa-mi cladesc visul. E o teama justificabila, zic eu.

Monica, ma agat de ideea de a merge la facultate in Bucuresti cu toate fortele mele.
Multumesc pentru raspunsuri!

#17 2012-01-29 16:55:14

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

iupc,n-ai spus nici o secunda cati ani ai.ai 18?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#18 2012-01-29 17:30:00

eph
Hero member

are 18 mai daca e a 12-a si se duce la facultate anu' asta si colegele ei din generala isi fac majoratele. tongue

#19 2012-01-29 17:32:06

iupc
New member

Mnu, 18 o sa fac peste cateva luni, iar la facultate o sa merg anu' viitor. smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.