homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Singuratate apasatoare...-2

#20 2012-01-29 17:41:35

crystyano24
Membru
Inregistrat: 2012-01-29

Re: Singuratate apasatoare...

Iupc, ar trebuii ca tu sa iti trasezi niste obiective cat mai indraznete si cu o reala finalizare pentru urmatoarea perioada care pare ca va fii o perioada dificila in viata ta.Referitor la fostii colegi de scoala generala,daca nu te simti in largul tau alaturi de ei si ti se pare ca esti "in plus" poti opta sa nu mai iesi cu ei.La 18 ani nu mi se pare ca sexul in masina e o mare realizare sau un lucru cu care sa te mandresti si sa te lauzi,dar asta e alta poveste.

Bucurestiul este un oras frumos la fel ca multe alte orase de la noi din tara,are partile sale  bune,dar si parti mai rele sau mai delicate.

Respecta-te in continuare (pari ca te respectti ca si persoana) si o sa fie bine

#21 2012-01-29 17:57:08

maddie
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-12-28
Site

iupc, zau asa, am citit tot ce ai zis si iti spun ca sunt anumite lucruri pentru care iti faci prea multe griji acum. stiu ca astea sunt problemele cu care te confrunti acum, dar poti sa iesi repede din ele.

Nu am inteles partea cu "parintii mei nu au avut bani sa ma dea la un liceu bun. " mai nou sa ajungi in licee bune se plateste? pe vremea mea (desi nu sunt asa batrana la 21 de ani rotfl2) trebuia DOAR sa inveti ca sa ajungi in liceu bun

Gandeste-te in primul rand la cum vrei tu sa fii. Iti place asa cum esti? Nu. Te iubesti asa cum esti acum?

Daca raspunsul tau e da, atunci poate este posibil sa fi ajuns pana acum in anturajul gresit. Atata tot. Nici eu nu am cine stie ce povesti siropoase sexuale de povestit prietenilor mei, dar nu m-a dat nimeni la o parte pentru asta. Daca tu te placi asa cum esti, cauta sa te integrezi cumva in anturaje unde calitatile si felul tau de a fi sunt respectate si apreciate.

Nu locuiesti intr-un palat? Adevaratii prieteni te apreciaza si vor fi alaturi de tine indiferent de suma din contul din banca al parintilor tai. Trimite-i la origini pe aia care te evita din cauza asta ca nu merita. Si ce daca porti pantalonii pana se uzeaza? Si eu fac asa ceva, am niste cizme de 4 ani de zile  si nu le arunc pentru ca imi plac si punct. Si eu fac la fel si cu blugii pentru ca nu imi gasesc pentru mine. In final sunt doar niste blugi, doar niste cizme, doar niste haine carora daca le tai eticheta nu mai stie nimeni de unde ti le-ai luat. Sunt persoane care stramba din nas pentru ca nu ma vad cu ultimul trend de blugi dar nu ma intereseaza. Am avut asemenea persoane in generala si in liceu iar acum sunt in culmea fericirii ca am scapat de ele.

Nu-ti fie frica de Bucuresti, zau ti-l arat eu daca vii aici la facultate tongue Daca vii aici sau daca mergi la facultate in oricare alt oras mare din tara o sa te imprietenesti cu colegii de facultate, o sa cunosti oameni noi. Viata de liceu si cea de facultate sunt doua...drumuri diferite in viata si nu doar din cauza faptului ca nu au loc in acelasi timp. Cel putin asa a fost pentru mine. eu fiind din Bucuresti imi este foarte usor sa pastrez legatura cu colegii de liceu, sa ies la o bere cu ei etc. Cand am ajuns la facultate m-am trezit efectiv intr-o comunitate de oameni cu aceleasi interese, aceleasi scopuri in viata, aceleasi dorinte. La liceu nu era asa pentru ca fiecare dorea altceva. Am intalnit oameni normali la cap, oameni cu care ma simt bine, cu care pot sa spun o gluma, oameni cu care desi nu aveam nimic interesant de povestit din trecutul meu, am ajuns sa ne facem impreuna amintiri, sa trecem impreuna prin diverse faze pe care sa le povestim mai departe altora sau sa ne aducem aminte cu placere.

Am la facultate atat persoane cu capul pe umeri, care stiu ce vor de la viata, cu care am ce sa vorbesc, cu care ma simt bine atat la cursuri cat si in timpul liber, dar si persoane superficiale cu care pot discuta doar despre haine si tendinte. Acelea desigur, sunt si genul care se uita lung la tine daca nu porti nu stiu ce. Pe ele le ocolesc, le ignor si nu avem nicio treaba.

Tu, fiind din alt oras, daca ajungi sa stai la camin, cu partile lui bune si cu rele, cred ca ai sa vezi singura ca o sa iti fie mult mai bine si asta pentru ca o sa locuiesti intr-o cladire cu persoane noi cam de aceeasi varsta cu tine. Un oras nou, mare, poate fi un bun inceput iar la momentul respectiv ai sa vezi ca in privinta oamenilor noi, o sa ai de unde alege.

Din dragoste pentru margele de la 10 ani

#22 2012-01-29 18:19:53

iupc
New member
Inregistrat: 2011-05-26

Maddie, ideea cu "parintii n-au avut bani sa ma dea la un liceu bun" o sa ti-o explic, pentru ca vad c-ai inteles gresit. Locuiesc intr-un oras mic, unde exista un singur liceu. Nivelul este unul mediu. Eu imi doream mult sa merg dintr-a 9-a la un liceu cunoscut in judet pentru rezultatele remarcabile, insa pentru asta, trebuia sa ma mult la mai mult de 100km de casa. Ei, asta insemna gazda sau, ma rog, camin, oricum mai multi bani cheltuiti decat cei din prezent.

Iti multumesc ca ai citit tot si ca ai scris asa mult. smile
Am observat ca am momente in viata cand simt ca vreau sa schimb tot din juru' meu. Radical. Incepand de la oameni si pana la locul unde stau. O fi bine, o fi rau... nu stiu. Ideea e ca vreau sa renasc, cum a spus si cineva mai sus, sa pto intr-adevar sa fiu EU fara bariere. Simt uneori ca mi-am pierdut mult increderea in mine, ca am vazut grupuri care ma exclud ca nu am picanterii de povestit din viata sexuala sau ca, nu stiu... pur si simplu unii poate ma vasd rutina intruchipata. Imi zicea o asa zisa prietena zilele astea "pai, na... ca asa ai o viata activa, trebuie sa umbli cu vedetele orasului". M-a bufnit rasu'.
Nu vreau sa se inteleaga ca astea sunt probleme din cauza carora nu pot dormi noaptea. Bine, ma apasa, dar nu zic ca am devenit o maniaco-depresiva. Sunt treburi care ma framanta si ma bucur ca le pot discuta cu oameni calumea, fie ei chiar si anonimi.

Ultima oara a fost editat de iupc (2012-01-29 18:33:38)

#23 2012-01-29 21:08:12

maddie
New member
Inregistrat: 2011-12-28
Site

Atunci se explica de ce este costisitor liceul. Eu nu aveam cum sa inteleg pentru ca nu trebuia sa ma mut de acasa pentru liceu, posibilitatile sunt multe intr-un oras mare.

Daca tu nu te simti bine acum cu ceea ce ai in jur poate ca schimbarea, fie ea si radicala, este cea mai bine solutie. Doar sa stii exact ceea ce schimbi si cum schimbi, ca sa ajungi sa fii multumita.

Din dragoste pentru margele de la 10 ani

#24 2012-01-29 22:04:31

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Sfatul meu e sa te bucuri de lucrurile mici din viata ta, de multe ori ele fac diferenta. Si nu sunt neaparat de acord cu afirmatia ta ca fericirea ta nu depinde de un tip. Ba da, fericirea ta pe plan sentimental, a noastra tuturor are legatura cu un partener potrivit. Nu trebuie sa ti-o tragi in draci cu tipul respectiv...poate sa fie un tip pe care-l placi si in compania caruia te-ai simti bine deci poti sa iei in considerare si varianta gasirii unui iubit care sa te mai scoata din monotonie. Axeaza-te pe ceea ce iti place sa faci, sigur ai niste pasiuni, lucruri care te intereseaza si-ti face placere sa le practici. Eu personal cred ca viata noastra are 3 mari dimensiuni care ne pot genera fericirea/ starea de bine: o relatie cu o persoana potrivita, viata profesionala si viata sociala: familie, prieteni, activitati placute. Daca acestea 3 sunt la un nivel mediu ai toate sansele sa te consideri un om implinit daca nu fericit. Perfectiune nu gasesti nicaieri, nimeni nu are viata perfecta pe toate planurile sau viata sclipitoare a unor personaje din filme, cu totii ne confruntam cu monotonia uneori, cu neajunsurile, cu problemele, cu stresul & co dar trebuie sa gasim in noi si de ce nu si in ceilalti, forta necesare de a ne ridica si de a merge mai departe.

Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2012-01-30 12:32:56)

Publicitate

loading...

#25 2012-01-30 08:50:11

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

Summer  tummenupp

#26 2012-01-31 17:06:03

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

iupc a scris:

Mnu, 18 o sa fac peste cateva luni, iar la facultate o sa merg anu' viitor. smile

ma refer ca faci 18 curand sau abia ai facut, nu stau sa-ti ghicesc si luna. uof, parca daca mai ai '3 zile' si faci 18, nu poti sa spui ca ai 18... si te duci anul asta, 2012 la facultate, adica ma rog termini liceul si te poti duce. that's what I meant.
mi-a placut foarte mult ce a scris Maddie, iar ultimul sfat pe care ti-l dau este sa nu incerci sau sa nu-ti doresti sa fii altcineva decat esti, de exemplu, sa nu 'aspiri' sa fii fata care si-o trage in masina la miezul noptii cand abia a devenit majora, ca sa te accepte niste astfel de persoane ci sa nu stai pe langa ei daca tu nu esti asa. daca vrei sa fii asa atunci go for it, dar iti spun ca este cam imposibil din start pentru ca ei nu te accepta, nu te vad ca fiind 'cool'.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-31 17:12:57)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.