homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!

#1 2012-02-01 09:56:53

Nuka
New member
Inregistrat: 2012-02-01

Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!

Buna fetelor si femeilor!
Sunt noua pe forum,iar inregistrarea mea este bine intentionata..
Cred ca problema mea se intelege chiar din titlu......
Peste cateva zile voi avea primul meu contact sexual.....bine planificat.....eu am implinit 15 luna aceasta.......cand el a facut 19........suntem nascuti in aceeasi zi  dance
El nu mai este virgin.....deci am parte de un baiat cu experienta.......si ma bucur tare mult.....sunt sigura ca o sa ma ia usor.......pentru ca asa e de felul lui......
Cu prezervativul nu este de acord.......deci vom merge pe ideea de a nu ejacula in mine........stiu ca este o greseala........dar la urma urmei din greseli se invata..........si hai ca nu sunt singura ca face chestia asta.........nu-i asa? sad
Multe fac asa..si nu patesc nimic.......
Nu pot spune ca nu imi fac griji.....dar cel mai tare ma nelinistesc emotiile......
Imi este rusine sa ma dezbrac de fata cu el.....sa ma vada goala rodnar
Eu vreau sa fac asta........recunosc ca pe jumatate o fac pentru el.........dar este o parte in mine care arde de dorinta........si din moment ce am devenit curioasa cred ca sunt si pregatita psihic nu? sad
Am nevoie de sfaturi si incurajari pentru ca moooor sub atatea emotii grater  grater  grater ma coplesesc si nu stiu daca voi fi in stare de ceva.

#2 2012-02-01 10:04:28

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Am emotii pentru primul meu contact sexual!!!!!

din greseli se invata, intr-adevar, dar ce vei invata dintr-un eventual avort facut la 15 ani? prezervativul nu mananca; inainte de placere, rusine si alte alea, mai bine v-ati gandi la protectie.

cat despre rusine, o sa-ti treaca daca esti intr-adevar pregatita sa faci pasul asta smile luati-o incet, pe indelete, nu va grabiti, si nu fa nimic din ce nu vrei.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-02-01 10:05:01

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

hmm..eu zic nu face fara prezervativ...
in rest,no coment!

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#4 2012-02-01 10:23:22

Nuka
New member

Dar nu pot sa-l conving sa facem cu prezervativ:((
Daca doamne fereste se intampla ceva (stiti voi ce) ma gandeam la pilula de a doua zi.....am auzit ca se poate lua si preventiv.......nu gasesc totusi informatii despre unde as putea sa o gasesc de cumparat......

#5 2012-02-01 10:28:53

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

nuka, fara suparare, dar nu prea imi pare ca ai fi pregatita 100% pt acest pas.
ca esti curioasa nu inseamna ca esti si pregatita...pregatita vei fi atunci cand se va intampla pt ca ti-ai dorit-o tu, nu 50% pt el. iar o parte din aceste emotii exista si pt ca stii ca se poate intampla ceva nu prea placut daca nu veti folosi prezervativul. tu aici nu ai avut niciun cuvant de spus, el a zis ca vrea fara si asa a ramas - iar tie nu iti convine asta, se vede, dar totusi ai acceptat...de ce? crezi ca se supara daca insisti sa folositi prezervativul?

da, multe procedeaza ca tine. unele nu patesc nimic pt ca au noroc, pt ca au o problema de sanatate de care nu stiu si care le impiedica sa aibe copii, dar altele o patesc grav. nu risca, te rog, cu asa ceva! pt ca, in timpul actului, te vei simti bine, dar dupa? cum crezi ca vor fi emotiile de dupa, cu gandul: "sper sa nu se intample nimic si sa nu raman cesafac ". asa vrei sa-ti amintesti de prima ta experienta? ca ai numarat apoi zilele pana cand trebuia sa-ti vina? + ca nici actul nu va fi cine stie ce, daca la final veti sta amandoi cu grija sa iasa la timp. si fii sigura ca va sta pana in ultimul moment si va iesi repede - chestie care nu va fi prea placuta pt o prima experienta (vorbesc aici de durere)

de cat timp sunteti impreuna? chiar poti garanta ca se va purta frumos? pt ca nu prea a facut-o pana acum in ceea ce priveste viitorul act.

stiu ca am scris mult, dar te rog sa citesti si sa-ti raspunzi sincer la intrebarile mele!

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#6 2012-02-01 10:30:03

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

-fara preze e interzis  punish-
-faptul ca nu e virgin nu inseamna ca are si experienta-
-greseala intentionata e prostie si n-ai absolut nimic de invatat dintr-o greseala planificata!!tongue
-"multe fac asa si n-au patit nimic"...amazing!!!
-daca pe jumatate o faci pentru el si recunosti asta...nu esti pregatita

-daaar, oricum o sa faci ce te duce pe tine capshorul... si e perfect, e treaba ta si corpul tau, dar in toata inconstienta si inocentza ta ======> fara preze e interzis!!! punish

PD: nu-s fata/femeie big_smile

Ultima oara a fost editat de luisjota (2012-02-01 10:33:33)

fucking perfect...

#7 2012-02-01 10:36:13

yoyolina
Moderator

pilula de a doua zi se ia de maxim 2 ori pe an!!! ce faci, o s-o iei de fiecare data cand faci sex?
poate-s dura, dar... trezeste-te, fetito!
chiar vrei sa te trezesti cu un copil la varsta asta? tu crezi ca el va dori sa fie tata la 19 ani? sexul nu inseamna doar placere, inseamna si responsabilitati.
si daca tu consideri ca sarcina e cea mai mare problema care poate aparea, gandeste-te si la bolile cu transmitere sexuala! barbatii de multe ori sunt asimptomatici, adica au boala, dar nu au simptomele; vrei sa te trezesti cu hpv, cu sifilis, cu hiv doar de dragul lui, ca nu suporta prezervativul???

#8 2012-02-01 10:47:53

luisjota
Hero member

yoyo, fetitzo!rotfl

repetati cu mine: fara preze interzis! fara preze interzis! fara preze interzis! fara preze interzis!fara preze interzis! fara preze interzis! fara preze interzis! fara preze interzis!

punish punish punish

fucking perfect...

#9 2012-02-01 10:56:40

Nuka
New member

Stiu ca se ia de maxim 2 ori pe an......treaba cu sexul neprotejat va fi strict acum.........pentru ca pe la jumatatea lunii februarie o sa incep anticonceptionalele..........asa mi s-a prescris.......trebuie sa fac doar niste analize si incep sa iau..........o fac si eu odata neprotejat.........

PS. topicul meu e pentru fete/femei........valea baiete/barbate!!!...........macar daca ai da sfaturi...........sunt curioasa cate gravide ai lasat tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#10 2012-02-01 11:02:33

wild_wind
Platinum member

Nuka..atunci asteapta pana incepi anticonceptionalele...nu cred ca fat-frumos te paraseste daca nu o faci cu el pana atunci.
Sa stii ca parerea lui Luisjota este bine venita,este barbat..stie cu ce se mananca ..sexul,crede-ma.

#11 2012-02-01 11:02:42

luisjota
Hero member

e treaba mea cate gravide am lasat in urma mea...dance si e absolut treaba ta si numai a ta, cat de gravida vrei sa ramai tu !!! tonguetonguetongue

fucking perfect...

#12 2012-02-01 11:05:19

yoyolina
Moderator

pune-l sa-si faca analizele pt boli cu transmitere sexuala cand te apuci sa iei anticonceptionale smile ele rezolva doar partea de contraceptie.

si te-as sfatui sa vorbesti frumos pe viitor.

#13 2012-02-01 11:08:21

Nuka
New member

OK..sorry ca am vorbit urat:)voi vorbi frumos.....dar fratilor sa fim mai optimisti:)))
Deci de unde se procura pastila aia de  doua zi??.......
Si daca fac analize de sange dupa ce am facut sex poate iesi ceva in neregula acolo?????????...............ca trebuie sa fac analize de sange pentru anticonceptionale........si nu as vrea sa iasa pe fisa "a facut-o"rotfl2)))ca ma dau afara din casa:))))))

#14 2012-02-01 11:10:14

yoyolina
Moderator

ce sa iasa? faptul ca nu mai esti virgina se vede doar la un control ginecologic.

din moment ce e medicament, pastila de a doua zi se cumpara din farmacie.

#15 2012-02-01 11:12:21

wild_wind
Platinum member

Nu ai inteles nimic..analizele le face el,ca sa vezi TU daca fat frumos este sanatos sau purtator de vreo boala..daca tot vrei sa o faci fara prezervativ...
anticonceptionalele nu te vor ajuta decat sa nu ramai gravida si atat,nu te fereste de gonoree,sifilis,hpv sau mai stiu eu ce....

Ultima oara a fost editat de wild_wind (2012-02-01 11:12:53)

#16 2012-02-01 11:13:09

Nuka
New member

Si merge sa ma duc la farmacista sa-i zic sa-mi dea??????............ca poate zice ca trebuie sa am 18 ani sau cine stie.........eh daca e ceva il trimit pe el..............
Se poate sa fi alergica la pilula de a doua zi??????????

#17 2012-02-01 11:14:01

yoyolina
Moderator

ea s-a referit la analizele pe care le face pt a i se prescrie anticonceptionale.

#18 2012-02-01 11:14:30

Nuka
New member

Stiu ca analizele le face el..........dar ar fi cam culmea sa-l pun sa faca asa ceva..................eu vorbeam de analizele mele........pe care le-am primit acum o luna........dar le-am neglijat........

#19 2012-02-01 11:15:40

wild_wind
Platinum member

am inteles..scuze.

vad ca tot o dai cu pastila de a doua zi....o cumperi tu sau el?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.