homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog ajutati-ma!!!-2

#20 2012-02-09 13:26:53

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: va rog ajutati-ma!!!

stii cum e cu discutiile astea pe forum? nu ne putem da seama de subtilitati, de dedesubturi, de nuante... dar un lucru e clar: daca tu te indoiesti de el nu are rost sa mai visezi la un viitor cu copii si casatorie si de-astea...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#21 2012-02-09 13:31:30

zoridezi
New member
Inregistrat: 2012-02-07

da ma indoiesc si numai asta am in cap, si sunt si eu constienta ca nu ma mai pot gandi la lucrurile astea frumoase pe care noi ni le propuneam impreuna grater el acum trebuie sa plece in strainate pentru 4 luni cu serviciul, , imi va fi f greu pt ca nu stiu cum sa-i spun cand sa-i spun si ce sa-i spun, stiu sunt o naiva sad

#22 2012-02-09 13:35:05

alinda
Diamond member

pai astea 4 luni sunt in avantajul tau.

#23 2012-02-09 13:42:06

zoridezi
New member

da asta asa e sunt bine venite, m-am gandit in fel si chip cand o sa se termine oare sa maii prelungesc mult acest cosmar? sa-i spun acum? dar momentan nu am unde sa ma mut singura , as putea sa ma mut cam in 4-5 luni . Si ma mai gandesc cu groaza ce o sa le spun cunoscutilor, dc ne-am depsartit? cand toata lumea stie ca noi nu ne-am certat sa stam despartiti sau suparati mai mult de o zi...ma gandesc cu groaza cu o sa-i zic mamei, care a zis ca-l iubeste ca pe fiul ei sau chiar mai mult si stie ca noi ne intelegem f bine...

#24 2012-02-09 13:44:00

eva_an
Full member
Inregistrat: 2012-01-08

Tu ai ceva concret ca el e gay?sau ii plac baietei?
eu din ce am citit nu am inteles ca ar fi ceva concret,poate sunt doar gandurile tale....oricum dc ar fi adevarat si ar fi bi/gay eu una as pleca  din relatie si nu m-as mai uita inapoi a doua oara,,,,

You came to see the mobscene
I know it isn't your scene
It's better than a sex scene and it's
So fucking obscene, obscene, yeah

Publicitate

loading...

#25 2012-02-09 13:44:30

alinda
Diamond member

pai tu vezi-ti de viata si de intimitatea ta, n-ai ce sa dai explicatii nimanui de ce v-ati despartit. n-a mai mers si gata. eu una chiar nu m-as apuca sa-mi pun poalele in cap vizavi de o asemenea problema.
astea 4 luni iti ofera un ragaz (va ofera de fapt, amandurora) si vezi ce e de facut.

#26 2012-02-09 13:57:04

zoridezi
New member

Sunt convinsa eva_an...doar mai trebuia sa-l prind in fapt, dar toate lucrurile puuse cap la cap duc spre directia aceea....mi-e mila de el dar ce pot sa-i fac eu??? nu mi-este usor nici mie deloc dar poate mai bine acum decat mai tarziu...el imi zice ca imi va parea rau daca fac asta......imi asum asta pana la urma, ma voi obisnui cu ideea ca-si va reface viata cu altcineva si ca asa a fost sa fie....noua ne va fi si mai greu pentru ca lucram si in acelasi birou si va dati seama cum va fi sa ne vedem zi de zi la munca sad

#27 2012-02-09 14:36:02

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

zoridezi, spuneai ca si-a dat intalnire intr-o seara cu un barbat... l-ai intrebat despre ce era vorba?
Oricum nu cred ca se poate trai cu un barbat care azi e cu tine, iar maine se intalneste cu un alt barbat...noi doar ne spunem parerile, dar tu stii cel mia bine cum sta treaba, cum spunea si alinda, noi nu cunoastem toate lucrurile, detaliile, intimitatile

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#28 2012-02-09 14:52:52

zoridezi
New member

da l-am intrebat ceera cu discutia cu acea intalnire...eu atunci cand am vazut acea discutie am inceput sa  plang sa urlu sa ma exteriorizez ....si-a dat intalnire cuacel tip la ora X scris clar...si el i-a zis ca merge sa faca dus si ajunge apoi. Si el fii la dus am intrat in history si am citit asta...cand si-a dat seama ca eu am citit s-a ingalbenit si el tot la fata a transpirat pe frunte...eu urlam cat ma tinea gura si tremura tot....a zis ca a facut la misto ca nu se ducea nicaieri oricum ...sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.