homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog ajutati-ma!!!

#1 2012-02-07 12:37:33

zoridezi
New member
Inregistrat: 2012-02-07

va rog ajutati-ma!!!

Sunt cu prietenul meu impreuna de 5 ani. Ne iubim mult, nu am avut certuri care sa ne tina suparati mai mult de cateva ore. Stam in aceeasi casa de 4 ani. De acum vreo 6 luni mi s-a parut ceva schimbat la el, adik statea mereu la laptop, nu mai auzea ce-i vorbesc era f atent acolo. Si mai mult vorbea cu un prieten pe mess mai mereu. Il tot intrebam ce ai de vb atata cu el?? Era un tip pe care eu nu-l cunosteam, dar intre timp mi-a facut cunostinta cu el!! Mai mult intr-o seara l-am prin uitandu-se pe niste siteuri deocheate, si chiar avea cont acolo, acum 2 seri am citit o discutie intre el si un baiat cum sa-si dea intalnire in seara aceea!!   Atunci am ramas fara cuvinte era sa cad jos sa lesin!!!! Dubiile mele ca el umbla cu barbati s-au adeverit in seara aceea si am simtiti cum cade cerul peste mine!!!   Nu am cu cine sa vb , mi-e rusine sa spun prietenilor!!!!    Nu stiu ce sa ma mai fac, va rog din suflet ajutati-ma , ce e de facut!!!

Am discutat cu el si neaga totul!!! ca el pe mine ma iubeste, dar eu nu pot sa mai am incredere in el!!! va rog ajutati-ma ajutati-ma sunt disperata!!!!

#2 2012-02-07 12:44:55

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: va rog ajutati-ma!!!

pai lamureste-ne mai intai ce fel de site-uri "deocheate" erau...
il banuiesti cumva ca ar fi bisexual? ai si niste dovezi mai concludente decat discutiile alea? ca na, faptul ca isi da intalnire cu un amic sau ca vorbeste cu el pe mess nu mi se pare deloc grav

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#3 2012-02-07 12:45:47

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

ProFUNDa problema..

#4 2012-02-07 12:52:57

zoridezi
New member

da se ascundea mereu de mine, cand vorbea cu acel "amic", si acum 2 seri am citit in histrory un mesaj cu un barbat avea poza in chiloti, si si-au dat intalnire la un hotel sad sad , de atunci din seara aia am inceput sa fac legaturi cu lucruri care mi le-am amintiti din ultimele luni, gen ca intr-o seara cand a venit acaa si l-am sarutat mirosea pe a parfum de barbat in jurul gurii, si multe altele...sunt disperata credeti-ma nu-mi vine sa cred...si cui sa spun grater( sunt distrusa psihic...si da il banuiesc ca este bisexual :

Ultima oara a fost editat de zoridezi (2012-02-07 12:54:07)

#5 2012-02-07 12:54:31

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

tanto lol daca mesajul lui zoridezi n-ar suna atat de...alarmant, m-as lehai cu mai multe paranteze dupa cele doua puncte...dar ma abtin wink

on: zoridezi, daca inca mai tragi/tii sa fii cu el...fa asta, dar fii cu ochii in 4...poate il poti prinde "mai" in flagrant si atunci poti sa ii pui pumnul in gura, fara sa mai nege. daca nu poti face asta si esti sigura ca el iese si cu barbati...sau dupa cum descrii acolo,pare mai interesat de barbati decat de tine care esti femeie... probabil ar fi cazul s-o termini cu el. din cate vad nu cred ca ai putea accepta asta ...wink strict parerea mea/sfatul meu!

Publicitate

loading...

#6 2012-02-07 13:03:02

zoridezi
New member

il iubesc foarte mult...si am discutat in aceste 2 zile mult, neaga mereu tot ce i-am spus , ca a intrat de curiozitate pe acel site si a vrut sa vada ce zic aia acolo, imi gaseste la orice raspuns dar din pacate pt mine nu e de ajuns! zilele astea e foarte dragastos cu mine, a zis cum pot sa-mi imaginez ca el umba cu barbati, ca noi vom avea o familie fericita!! ca el vrea sa se casatoreasca cu mine si sa nu mai cred asemenea prostii!!
I-am spus sa nu -l mai vad cu acel amic cu care vb  pe mess daca e asa cum zice el...a zis ok nu mai ies cu el nu-l mai bag in seama ..i-am spus ca am dubii in privinta lui...si azi am cautat in laptopul lui si l-a atentionat vezi sa nu intre X adica eu pe el sa aibe grija , ca el pleaca la dus!! Simt ca innebunesc, nu stiu ce e de facut in continuare si cum sa ma comport!!! grater grater Nu am crezut vreodata ca mi s-ar putea intampla asa ceva

#7 2012-02-07 13:08:00

alinda
Diamond member

o sa-ti spun ce am spus si multor altor persoane inaintea ta, si anume ca faptul ca i-ai citit mailul nu e deloc frumos sau corect... dincolo de asta nu prea stiu ce sa-ti spun. daca tu chiar esti convinsa ca e bisexual cred ca nu mai e cazul sa-ti pierzi vremea cu el. cat despre spus prietenilor -  nu cred ca e cazul sa le spui DE CE te-ai despartit de el.

Ultima oara a fost editat de alinda (2012-02-07 13:08:57)

#8 2012-02-07 13:15:18

Violete.Purpurii
Diamond member

zoridezi, sincer...empatizez un pic si n-as vrea deloc sa fiu in situatia ta...
e foarte bine ca inca mai ai puterea sa stai langa el ...si ai curajul sa il mai si controlezi...eu cred ca asta ar fi inca un motiv in plus care sa arate ca nu e in regula ceea ce se intampla cu el... faptul ca l-a atentionat pe respectivu'...

stau si ma gandesc cam ce ar fi in mintea lui de face toate astea si apoi vine si iti neaga, desi e evident + se poarta dragastos cu tine... tind sa cred ca a descoperit ca e atras si de barbati si o face din curiozitate... pt ca o face pe ascuns, totusi isi neaga aceste lucruri... cred ca nici el nu prea stie ce se intampla cu el... de asta neaga incontinuu...pur si simplu isi neaga lui, propriile actiuni....desi, ar mai putea fi si altfel: sa nege cu nesimtire si sa se dea catelusul schiop fata de tine...si el sa faca toate magariile astea pe la spatele tau fara niciun regret...

cat despre tine, esti pusa in fata unei decizii...ramai sau nu cu el...
daca ramai ...probabil vei intra constant si ne-ai spune aceleasi lucruri...pe care tot continua sa le faca...si vei fi din ce in ce mai distrusa...
a2a varianta te sfiesti s-o pui in aplicare, pentru ca zici tu, il iubesti...

din punct de vedere psihic...incearca sa nu clachezi, sa intrii intr-o depresie... ia actiunile pe care le faci in situatia de fata ca atare... totusi, trebuie sa te gandesti...e un lucru oribil ceea ce ti se intampla, dar nimeni nu a murit din asta...e o experienta care te maturizeaza si din care inveti...sunt de parere ca nimic nu e intamplator si un sut in fund...un pas inainte wink

#9 2012-02-07 13:16:24

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Eu nu am mai vazut pana acum un barbat STRAIGHT care sa intre pe un site pentru "floricele", din curiozitate. Din contra, majoritatea sunt chiar un pic oripilati de gand. Naspa, aiurea, nasol.

#10 2012-02-07 13:33:40

Violete.Purpurii
Diamond member

totusi, cred ca treaba cu "la curiosite" depinde de varsta...

apropo,zoridezi...cati ani aveti?

#11 2012-02-07 14:07:39

Ruxandra89
New member
Inregistrat: 2011-09-23

Zoridezi ...ce naiba mai cauti cu el ?! Eu cred ca te minte ... cum spunea si cineva mai sus , barbatii straight nu intra pe asa site-uri , sunt oripilati , nici vb de asemenea curiozitati .
Cine stie ...poate ii plac barbatii mai mult decat femeile si ii este rusine iar pe tine te tine drept paravan pentru societate , prieteni bla bla .Ti-ar place sa ajungi in situatia sa fi maritata cu el , sa aveti copii si sa descoperi intr-o buna zi ca el si-a facut curaj si a marturisit ca e gay ?! Cunosc un caz de genu ... si e oribil sa te gasesti in asa situatie .
Pune piciorul in prag mai bine si fa-l sa explice plauzibil toate chestiile petrecute iar apoi reflecta u si ia o decizie . Mi se pare ca sunteti de ceva timp impreuna deci aar trebui sa iti dai seama cand minte si cand e sincer ( gesturi , voce ) .

#12 2012-02-07 14:53:17

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Pai normal ca nu o sa-ti recunoasca nimic daca chiar e adevarat. Doar trebuie sa salveze si el cumva aparentele in fata cunoscutilor, pentru ca asta e problema lor numarul 1 : respingerea sociala in momentul in care se afla adevarul, rusine, vinovatie etc.
Doamne fereste, cred ca e groaznic sa-ti vina barbatul acasa mirosind a...barbat neutral

#13 2012-02-07 17:39:41

zoridezi
New member

grater credeti-ma ca sunt distrusa...de 2 zile nnu am mancat nimic, ma gandesc continuu numai la asta nu-mi vine sa cred ce se intampla, nu mi-am imaginat vreodata asa ceva...are 29 de ani...eu implinesc 26 anul acesta, imi vine s-o iau razna nici noptile nu mai pot dormi....sad sad
E groaznic prin ce trec, de vineri de cand i-am citit conversatia cu tipul...in continuu avem aceeasi discutie, el mereu imi zice ca nu e nimic si ca sa am macar putina incredere in el si o sa vad ca o sa fie bine. Si eu acum ce sa fac?? El a spus ca cu forta nu o sa ma poata tine , dar el nu vrea ca noi doi sa ne despartim dintr-o prostie, ca el nu e ceea ce eu cred si ca el nu are nicio treaba cu nimeni sad , eu i-am zis ca voi pleca ca asa nu o sa mai putem continua relatia avand mereu discutia asta....el mi-a spus ca va lupta pana la capat si imi va demonstra cat de mult ma iubeste si ca vom avea o familie impreuna vom avea un copil....pentru mine s-au spulberat aceste vise....nu pot sa-l mai cred...dar credeti-ma il iubesc mult si iar ma repet nu-mi vine sa cred ce se intampla....voi ce ati face in locul meu...eu simt ca o iau razna grater

#14 2012-02-07 17:59:47

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

de ce ti-ar zice ca nu e nimic cu tipul si sa ai incredere in el? Doamne fereste, zici ca vorbeste despre o femeie!
Daca i-ai zice unui baiat ca e bixexual sau gay si nu ar fi asa, ar sari 2 metri in sus si s-ar face rosii de furie. Nu stiu ce sa zic, nu e normala chestia asta ca el sa incerce sa se apere cand vine vorba de un barbat ca atunci cand e vorba de o femeie.
Nu toti barbatii sunt oripilati cand aud sau vad "floricele", am cunoscut baieti si uneori si al meu se mai uita la poze cu X si Y, dar NU pentru ca sunt bisexuali, ci pentru ca asa cum noi ne masuram sanii cu ale altora, asa fac si ei..si cu fundul si cu "patratelele" depe burta etc. Nu e ceva anormal.
Totusi zoridezi, iti zic sa nu te pripesti in a trage concluzii, faptul ca mirosea a parfum de barbat pe la gura neutral lol lol scuze ca rad, dar niciun barbat nu se da cu parfum in gura, pe la partile intime etc. ca sa poti sa suspectezi ca a umblat cu gura pe nu stiu unde. Poate era after-shave sau se mai intampla uneori ca barbatii (mai ales daca fumeaza) ca se dea cu parfum prin jurul gurii ca sa nu se simta mirosul aiurea. poate si eu as fi reactionat la fel, insa sa fim seriosi, s-a schimabt ceva dpdv sexual? nu mai e la fel? toate chestiile astea trebuie sa aduca urmari smile poate iti pregateste o surpriza ca vine Valentine's..
Nu e rau deloc sa vorbeasca pe mess/mail cu baieti, la urma urmei si noi vorbim intre noi (ca fete) si totusi nu suntem lesbi sau bisex.

Incearca sa aflii mai multe detalii, nu direct de la el, ci infiltrandu-te pe ici-colo

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#15 2012-02-07 18:08:07

zoridezi
New member

De schimbat  nu s-a schimbat ...cel putin nu am vazut un comportament ciudat la el, doar ca statea f mult pe laptop...vorbea pe mess...dar nu vroia sa vad eu ce vorbeste , zicea ca ce baietii mai vrobesc prostii nu trebuie sa vad eu tot ce face el, ...eu i-am spus ca nu o sa mai rezist mult in situatia asta si ca pana la urma tot vom ajunge la despartire,.... si el mi-a spus ca daca eu chiar vreau asta, el cu forta nu o sa ma poata tine, dar a zis ca imi va parea rau pt ca el nu e ceea ce cred eu...si a mai zis ca pot spune tuturor de ce ne-am despartit ca lui nu-i este rusine de ceva ce el nu e vinovat...credeti ca daca ar fi fost ceva intre el si un barbat in viitor ar putea sa se mai schimbe sau va ramane asa pe toata viata ? grater groaznic ce mi se-ntampla

#16 2012-02-07 18:19:28

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

si al meu se fereste sa nu vad eu ce vorbeste pe mess cu baietii lui si au si de ce. Multi barbati fac misto de alte femei sau vorbesc porcarii de ale lor, cum si noi intre fete avem secrete (vai am candida, ia sa scriu pe forum etc) pe care nu ma vrea sa le descopere de jena sau alte chestii. da, nu o sa te poata tine cu forta, vad ca are sufletul curat, daca ar fi fost vinovat ar fi inceput sa te intrebe de ce sa te desparti etc. el stie ca nu ti-a lipsit nimic langa el  si atata timp cat nu a gresit, stie ca o sa te intorci la el daca realizezi asta.
poate te ambalezi degeaba.. sad l-ai auzit vreodata sa spuna "vai, dar ce misto arata ala!"ca sa arate ca e atras de barbati? daca nu, eu zic ca e doar in mintea ta frica asta.. smile
asteapta sa vezi ce se intampla

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#17 2012-02-09 12:55:05

zoridezi
New member

Am intrat iar sa-mi spun ofurile aici....in sufletul meu se adanceste tot mai mult ideea ca da el este asa, ca se simte atras si de barbati, chiar daca nu mi-a marturisit-o, am discutat ore in sir despre asta cu el, mi-a marturisit ca da a intrat pe acele situri  sa stea de vb cu astfel de oameni sa vada problemele lor sice gandesc ei..mi-e marturisit ca sunt fel de fel de povesti si ca niciunul din ei nu se poate incadra in aceesi categorie...asta automat m-a dus cu gandul ca dc a intrat acolo era chiar atat de curios de aceste probleme ale acelor oamnei?? ...de 5 zile de cand am aflat ca dubiile mele ma duc cu gandul acolo, sunt daramata, simt ca nu mai pot , nu-mi vine sa cred ca mi se intampla asta!!!si ma intreb de ce mie?? El  de atunci se poarta cu mine ca si cu oul cel rosu sa zic asa, imi zice mereu ca eu sunt tot ceare el mai bun pe lumea asta, ca nu ar putea sa ma insele vreodata si sa-mi faca vreun rau, ca daca era sa fie asa cum zic eu nu mai tragea atat ca noi sa fim acum impreuna!!! si imi zicde ca el va lupa pana la capat sa nu ma piarda , ca iubirea noastra va dura cat vom trai\1 Credeti 'ma ca nu imi'este usor deloc , imi zice sa/i mai dau o sansa si o sa/mi demonstreze ca nu e asa cum cred eu...nici eu nu stiu ce e in sufletul meu , il iubesc mult recunosc asta si daca el este asa stiu ca nu e vina lui, e vina naturii poate, mi.e greu si sa.i zic acum in aceste momente ca gata vom pune puct relatiei, mi.e frica de reactia lui , mi.e frica si cand a gandesc ca totul se va termina...si i-am spus asta cadaca intr-o zi eu voi pleca si relatia noastra se va termina aici...el imi tot zice ca asa ceva nu se poate va face tot ce-i sta in putinta ca noi sa ramanem impreuna si ca vom avea o familie fericita impreuna. Eu am plans in aceste zile poate pentru neputinta lui poate pentru a mea, chiar in dimineata asta mi-a spus ca simte ca eu fug de el, ca vreau sa-l indepartez de mine, si se simte abandonat, ca inseamna ca eu nu-l iubesc si ca sunt o lasa daca voi face asta grater( |grater
Sincer voi ce ati face in asa situatie ??simtca o iau razna, toata lumea ma intreaba dece sunt asa suparata, asa abatuta?? ce sa le spun eu ce sa le spun si cu cine sa vorbesc??

#18 2012-02-09 13:03:19

alinda
Diamond member

cum ar putea oare sa-ti "demonstreze" ca nu e cum crezi tu? simplul fapt ca intra pe asemenea site-uri e oarecum o demonstratie in sine. exact cum remarca si tantosica mai sus, nici eu n-am vazut barbat straight care sa intre pe asemenea site-uri, fie si numai din curiozitate. in mod normal asa ceva le provoaca repulsie, nu curiozitate.
oricum ar fi, situatia in sine e complet absurda. cum ar fi sa ma apuc eu sa incerc sa-i demonstrez partenerului ca nu sunt ... lesbiana??!!

Ultima oara a fost editat de alinda (2012-02-09 13:06:28)

#19 2012-02-09 13:22:32

zoridezi
New member

da exact, stiu asta ca nu are cum sa-mi demonstreze, ci doar sa se ascunda f bine de ceea ce va face pe viitor...dar ma gandesc la mine cadaca ma casatoresc cu el si mai fac si un copil atunci voi suferi probabil mult mai mult ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.