|
Nu esti logat.
Usturimi#1 2006-12-21 15:31:40
UsturimiBun gasit, Ultima oara a fost editat de michelina (2006-12-21 15:36:25) Offline #2 2006-12-21 15:43:45
Re: Usturimipoate infectie urinara? Nobody home Offline #3 2006-12-21 15:48:04
Re: UsturimiProblema e ca nu am cum sa merg la doctor. maine dimineatza plec din tzara pentru vreo 2 saptamani si tocmai de asta am apelat la voi, pentru o solutie. Daca ma poate ajuta doctoressa cu o solutie de urgenta? Offline #4 2006-12-21 16:39:34
Re: Usturimiasa am patit si eu si am luat no spa pt dureri(usturimi ) si nolicin (antibiotic) pt infectie Ultima oara a fost editat de dida (2006-12-21 16:39:53) it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #5 2006-12-21 16:51:01
Re: Usturimisi eu aveam usturimi in zona aia si cand urinam si mi-a iesit trichomonas, asta am avut eu nu stiu ce ai putea avea u pana nu te duci la medic nu poti stii sigur. s-ar putea sa fi racit eu cand mai am simptome din astea imi iau niste uricol si dizolv cate un plic in putina apa, si mai beau ceai special si imediat ma fac bine. mai sunt si niste picaturi, extract din mladite de merisor, se gasesc la plafar si alea sunt bune. Publicitateloading...
#6 2006-12-21 16:51:10
Re: Usturimieu zic sa nu iei nimik fara sa-ti faci analize....pt k nu stii ce ai exact.asa k fa in asa fel incat s fci analize.macar acolo in tara aia in care t duci u. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-12-21 16:52:26) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #7 2006-12-21 19:57:20
Re: Usturimisolutie de urgenta e uricol...insa cum nu cred ca usturimile au inceput in seara asta nu reusesc sa pripec de ce nu ai mers pina acum la medic. Oricum, uricol nu va trata cauza, problema va ramine, te va ajuta doar sa te simti mai bine....asadar cind revii in tara ar fi de dorit sa mergi totusi la medic, inainte ca lucrurile sa se agraveze prea mult Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-01-05 13:02:59
Re: Usturimiam avut azi,in timpul actului niste usturimi, dupa cateva min de penetrare si n-am mai continuat ca ma jena nu insuportabil dar era o oarecare jena din cauza careia nu ma puteam simti bine. Si acum ma mai ustura putin, tin sa precizez ca eram lubrefiata suficient si eram si excitata. Am folosit pt prima data Contracept-M, sa fie oare de la el, ceea ce nu prea cred ca eu mai mereu in timpul actului sexual simt o anumita jena si nu stiu din ce cauza, analiza la secretie mi-am facut si e ok, rana nu am, doar un chist de 3 cm pe ovarul drept. De la ce poate aparea aceasta usturime ca m-am saturat, nu as putea sa fac ceva ca sa dispara? #9 2007-01-05 13:09:08
Re: Usturimicu certitudine e o iritatie pe mucoasa vaginala...ca o dau ovulele contraceptive, ca e de alta cauza...nu stiu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-01-05 13:15:32
Re: Usturimipai nu am mai folosit ovule pe baza de spermicide, iar daca folosesc prezervativ, la fel ma ustura pt ca sunt alergica cred, din prima nu l-am suportat. si ce as putea face, nu exista niste ovule sau altceva care sa-mi faca bine pana ajung la medic? deocamdata imi este imposibil sa merg si chiar nu stiu la ce doctor din Constanta sa ma duc, pt ca am fost la cativa si nici unul nu mi-a dat nimic in legatura cu aceasta pb a mea. #11 2007-01-05 13:21:57
Re: Usturimipentru ca probabil nici unul nu stie ce sa iti dea....iar contracept-m e ovul pe baza de spermicid Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-01-05 13:26:44
Re: Usturimipai daca am o iritatie (asa mi-a zis si un doctor, dar a dat cu presupusul) nu se poate da nimic ca sa dispara? nu ma refeream la contraceptive, ci la ceva care sa inlature aceasta iritatie in timp. eu, una m-am saturat sa dau milioane la medici si sa plec de acolo mai confuza decat am ajuns initial. #13 2007-01-05 14:54:52
Re: Usturimiandrutza, sper ca ti-e clar ca si eu tot cu presupusul imi dau. Nu pot pune diagnostice si nici prescrie tratamente doar uitindu-ma la ce scrii tu acolo..sorry Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-01-05 18:00:52
Re: Usturimida am inteles, nu-i nici o probleme, doar ma gandeam ca as putea sa ma spal cu ceva sau nu stiu....o sa ma duc la medic sa vad ce-o sa-mi mai zica. #15 2007-01-05 18:05:21
Re: Usturiminu stiu cu ce te-ai putea spala.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-01-06 17:28:20
Re: Usturimiandrutza cazul meu nu e prea asemanator cu al tau...eu am avut candida si din cauza asta ma ustura.Problema la mine revine mereu din pacate,nu stiu ce as putea sa fac.Tratamentul pe care l am facut este Gynozol 400mg si flucovim,dar nu cred ca te ajuta prea mult daca nu mergi sa ti faci o analiza de secretie.. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #17 2007-01-09 16:15:51
Re: UsturimiAm o problema. Offline #19 2007-01-09 16:23:32
Re: Usturimitratamentul cu ovule nu e cel nimerit...sper ca nu te speli in vagin in timpul acestui tatament pentru ca daca te speli lomexin iti face iritatie si probleme. Ai un examen de secretie si un diagnostic? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|