|
Nu esti logat.
Relatie complicata de tentatii#1 2012-03-02 21:21:39
relatie complicata de tentatiiBuna... Sunt foarte confuza si as avea nevoie de cateva pareri daca ma puteti ajuta. Am o relatie de 2 ani de zile, ne iubim, chiar daca mai exista si certuri... De doua saptamani o veche cunostinta m-a dat complet peste cap. Nu am avut niciodata o altfel de relatie cu acesta decat o simpla prietenie. Acum ma simt foarte atrasa de el, s-a intamplat dintr-o data, si nu stiu cum sa controlez asta. Il iubesc pe prietenul meu, ne leaga multe, dar nu stiu ce sa fac. Despre o relatie cu noul aparut nu pot vorbi, deoarece nu cred ca este posibil acest lucru, este o persoana foarte instabila. Nu mi-ar putea oferi siguranta de care am nevoie. Dar tot nu pot controla aceasta atractie care pur si simplu ma macina. Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #2 2012-03-02 21:27:30
Re: relatie complicata de tentatiiDaca nu vrei sub nicio forma sa ai o relatie cu noul aparut de ce nu rupi orice legatura cu el? Nu il mai cauti, ii spui sa nu te mai caute. Poate te simti atrasa ca ai deja o relatie si vrei sa te simti femeie, sexy, sa vezi ca se mai uita si altii la tine nu numai el. Offline #3 2012-03-02 21:29:05
Re: relatie complicata de tentatiinu am cum sa rup legaturile...ne vedem zilnic, suntem colegi acum, din pacate...incerc sa mi-l scot din cap, sa uit pur si simplu ca exista, si nu reusesc. mereu apare... ideea este ca eu si prietenul meu nu am mai avut parte de cam de 4-5 luni deoarece am fust nevoita sa fac o pauza de la anticonceptionale din cauza unor interventii chirurgicale, prezervativ nu putem folosi deoarece sunt alergica...povestea cu pauza va mai dura o luna. Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2012-03-02 21:33:07) Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #4 2012-03-02 21:32:25
Re: relatie complicata de tentatiise mai intampla, alessya doar suntem oameni; tu trebuie sa-ti tii sentimentele (sau hormonii) in frau, nu prea vad cum te-am putea ajuta daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-03-02 21:35:21
Re: relatie complicata de tentatiiIl eviti. Si eu am avut o perioada in care ma simteam atrasa de un tip din liceu, cand eram la liceu cu el era ok, uitam de tot, dar cand ajungeam acasa la iubit mai aveam putin si ma puneam pe plans in fata lui, ma simteam vinovata, imi parea rau pentru ce faceam la scoala chiar daca nu faceam mai nimic, decat sa vorbesc cu respectivul. Ba chiar i-am spus iubitului de tipul din liceu... Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-02 21:35:31
Re: relatie complicata de tentatiidoar sa-ti repeti mereu ca cel nou nu merita. Din motivele spuse de tine. Offline #7 2012-03-02 21:38:14
Re: relatie complicata de tentatiiastazi am facut o prostioara....mare. am vrut sa vb despre ce se intampla, si el simte la fel ca si mine, dar de la simpla discutie, am ajuns la un sarut...nu stiu cum s-a ajuns acolo, nu imi pot da seama. e o senzatie foarte ciudata stiind ca sunt cu cineva de care imi pasa si la care tin si totodata sa ma simt atrasa ca un magnet de un altul. Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2012-03-02 21:42:00) Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #8 2012-03-02 21:45:59
Re: relatie complicata de tentatiiof..the hell with it. o zic. Tare am impresia ca esti atrasa doar sexuale de el. Si dupa ce o sa ti-o tragi cu el, totul o sa fie ok si te linistesti, fara sa mai ai treaba cu el. Nu cred ca merita sa risti..(chiar daca nu poti avea parte de un act sexual, o vrei, pt ca te starneste) Ultima oara a fost editat de timo (2012-03-02 21:47:13) Offline #9 2012-03-02 23:05:32Re: relatie complicata de tentatiistai ca nu inteleg... tu iei pauza de la ac, prez nu folosesti si totusi te gandesti sa cu celalalt... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #10 2012-03-03 08:45:34
Re: relatie complicata de tentatiima simt atrasa de el, pur si simplu..imi place compania lui, ma face sa ma simt bine, imi da mai multa incredere in mine, asta se intampla intre mine si el. Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #11 2012-03-03 09:03:19
Re: relatie complicata de tentatiidaca vei ajunge si la sex cu el cred ca va fi mai complicat . ori te vei indragostii iar tot ce va face partenerul tau va fi = cu 0 pentru tine si veti ajunge probabil la despartire , ori vei fi dezamagita sau iti vei da seama ca ai facut o gresala , in mod sigur din momentul acela relatia ta cu el nu va mai fi la fel ca inainte practic se va pierde si tot ce era intre tine si el ca si colegi si te vei refugia in bratele iubitului si iti vei da seama ce inseamna pentru tine Ultima oara a fost editat de Anca521Mai (2012-03-03 09:04:26) You know my name not my story ! Zambesc celor care ma urasc sa vada ura mea, zambesc celor care ma iubesc sa vada dragostea mea ,iar celor care m-au facut sa sufar le zambesc sa vada indiferenta mea... Offline #12 2012-03-03 11:10:48
Re: relatie complicata de tentatiiEu una spun ca o sa treaca totul in cel mai scurt timp, adica dupa ce cunostina asta a ta o sa isi gaseasca altceva de facut, ce sa ii atraga atentia. Si eu am trecut prin asa ceva si nu pot decat sa te sfatuiesc sa te gandesti bine daca asta e ceea ce vrei. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #13 2012-03-03 11:43:03
Re: relatie complicata de tentatiiNu se gandeste nimeni ca relatia cu actualul poate s-a consumat si de aceea simte atractia aceea fata de altul ? Offline #14 2012-03-03 12:06:49
Re: relatie complicata de tentatiisincer, ultima perioada a fost complicata. dupa operatie, acest prieten a devenit foarte atent cu mine, in timp ce iubi...a fost asa si asa. au tot existat mici certuri in relatie, care m-au afectat destul d emult, mai ales in ceea ce priveste increderea in sine. acest prieten ma face sa ma simt puternica, atragatoare, plina de incredere, ma face sa ma simt bine in pielea mea. cu iubi, cum am mai spus, rutina. am incercat sa il scot la plimbari, doar noi doi, sa facem diferite lucruri noi, dar degeaba. refuza. avem parte de aceleasi intalniri, in aceeasi atmosfera. i-am spus ca am nevoie de el, am nevoie sa fiu rasfatata, ca oricare femeie, iar el imi spune mereu ca nu e genu' care sa faca asa. toate propunerile mele au fost refuzate. Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2012-03-03 12:09:16) Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #15 2012-03-03 12:11:55
Re: relatie complicata de tentatiiAlessya, nu trebuie sa ai o relatie cu el. Unii oameni vin in viata noastra nu neaparat ca sa ramana ci poate doar ca sa traga un semnal de alarma Offline #16 2012-03-03 21:47:24
Re: relatie complicata de tentatiiCand se ajunge la situatii de genul acesta, de obicei sunt ambii parteneri "vinovati". Probabil ca ati lasat pasiunea din relatie sa se stinga, la asta ma duce cu gandul felul in care a reactionat iubitul tau cand ai incercat sa te joci putin cu el. Nu stiu daca era chiar atat de necesar sa se gandeasca la cum avea sa se termine totul, putea sa se bucure de moment. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #17 2012-03-04 12:19:41
Re: relatie complicata de tentatiiEu zic ca esti tentata sa vezi numai punctele negative ale relatiei care o ai cu iubitul tau numai pt ca acel coleg iti face jocul si te incita ceea ce al tau nu face pt ca ar vrea si actiune dar actiune care nu se poate din cauza problemelor tale. Eu zic sa te gandesti de 2 ori inainte de a renunta la ceva frumos pt ceva efemer. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #18 2012-03-04 13:44:53
Re: relatie complicata de tentatiisubscriu ^ When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #19 2012-03-04 15:04:18
Re: relatie complicata de tentatiiam vorbit cu iubi meu despre aceasta raceala, despre relatia noastra, i-am spus ca am nevoie mai multa de el, dar nu are de gand sa faca nimic in acest sens. din punctul lui de vedere eu sunt problema. eu gresesc mereu, eu niciodaata nu am dreptate. a zis: daca iti convine asa bine, daca nu esti libera sa faci ce vrei. n-ai sa vezi de la mine niciodata mai multa atentie decat ai. nici nu meriti cata ai. mi-a mai spus ca si daca as fi luat ac in continuare, aceeasi ar fi fost situatia. Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2012-03-04 15:06:36) Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|