|
Nu esti logat.
Relatie complicata de tentatii-2#20 2012-03-04 15:09:09
Re: relatie complicata de tentatiiMna... eu am zis mai sus ce cred... Acum tu sti mai bine ce e in relatia ta. Gandeste-te ca poate si el e frustrat de lipsa de sex din relatie, e adevarat, nu esti vinovata pt problemele de sanatate care le ai dar trebuie sa recunoastem ca isi pun amprenta destul de serios. Eu zica sa astepti sa reveniti la starea dinaintea operatiei sa vezi cum decurg lucrurile cu iubitul tau. Colegul daca vrea ceva cu tine te asteapta sa te lamuresti. Acum depinde ce vrei si tu, ca daca vrei doar o aventura cu el, go on... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #21 2012-03-04 15:20:17
Re: relatie complicata de tentatii" n-ai sa vezi de la mine niciodata mai multa atentie decat ai. nici nu meriti cata ai." "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #22 2012-03-04 15:35:25
Re: relatie complicata de tentatiiqueen, am incercat sa schimb atmosfera in relatie, dar in zadar. ma refuza. si asta se intampla dinainte sa apara acest prieten. monotonia asta este de luni bune. am incercat prin n mijloace sa schimb, dar nu am reusit nimic, pur si simplu refuza. Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #23 2012-03-04 15:42:42
Re: relatie complicata de tentatiiCum ai incercat sa schimbi atmosfera ?? Probabil el te refuza in contextul in care nu avea habar ce aveai tu de gand sa faci "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #24 2012-03-04 15:44:14
Re: relatie complicata de tentatiice ai spus tu mai sus am facut. si intotdeauna a refuzat. incepeam, nu ma lasa sa fac nimic. cu cina, a refuzat sa vina. Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline Publicitateloading...
#25 2012-03-04 15:50:21
Re: relatie complicata de tentatiiAtunci, daca te simti impacata ca ai facut tot ce ai putut, mergi mai departe fara el. Dar mai bine e sa ai o discutie in prealabil in care sa-l intrebi ce are de gand sa faca, daca are de gand sa te lase sa incerci sa-l faci sa mai scape din frustrari si fara sex vaginal, daca mai aveti ceva de salvat ..Si asta e parerea mea si a boyfriendului.. Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2012-03-04 15:50:54) "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #26 2012-03-05 11:05:38Re: relatie complicata de tentatiiNumai mie mi se pare ca baiatul asta are niste probleme? Poate are si Alessya partea ei de vina, dar nu e ca si cum a facut operatia ca sa scapa de sex... iar despre restul problemelor incearca sa vorbeasca si sa le rezolve, in timp ce se loveste de un zid care-i spune ca nu merita mai multa atentie de atat... adica mie chiar nu mi se pare ok cum ii vorbeste si ce atitudine are! Offline #27 2012-03-05 11:28:23
Re: relatie complicata de tentatiiFoarte de acord cu LadyPink... mie daca mi-ar fi zis " si asa nu meriti atata atentie cata ai" zburam fara sa ma uit inapoi. Poate ca nu meriti dar nu e in stare sa stea sa vb frumos si sa explice astfel incat sa va fie bine amandurora? Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|