homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ceea ce iertam

#1 2012-03-03 19:01:10

aname1
Full member
Inregistrat: 2010-08-10

ceea ce iertam

Sunt foarte curioasa ce si cate am iertat iubitilor nostrii.
Postati aici tot felul de lucruri facute de iubitii vostri care voi ati iertat, trecut cu vederea...lucruri mai marunte sau mai putin marunte. Sau lucruri care vi s-au iertat.
Eu una am iertat multe si as vrea sa stiu ce ce "prostii" fac prietenii vostri.

Putem schimba pareri, da sfaturi. Vazand prin ce au trecut altii putem realiza lucruri pt noi.

#2 2012-03-03 19:14:48

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Re: ceea ce iertam

Incep prin a spune ca niciodata nu as ierta inselatul.Orice motiv ar invoca,nu exista scuze.In rest....i-am iertat jigniri la adresa mea si a familiei mele(intr-adevar i-am zis si eu la fel,la nervi ),insa si el tot la nervi zicea asa ca..am trecut cu vederea!
L-am iertat candva pentru ca vorbea cu o fosta pe net,la pc-ul meu si isi aminteau diverse lucruri din relatia lor(mai intime asa....),fiind si eu prezenta pe acolo(chit ca nu langa el,din moment ce nu mi-a zis inseamna ca vroia sa ascunda asta).Mi s-a parut nesimtit,ne-am certat,lui i se parea ceva normal si nici nu si-a cerut scuze decat tarziu...
L-am iertat pentru ca m-a lasat singura,intr-un loc pustiu si a trebuit sa ma introc acasa pe jos,5 km,practic printre masini,caci era drum national..Tot dupa o cearta a fost asta si era nervos,insa nu trebuia sa ma lase asa sigurica....eram si in fusta(pana la genunchi,dar totusi...),ma claxonau masinile de parca eram centurista  lol  Si greu l-am iertat,a fost un iad drumul ala.
In rest...nu prea a gresit,in afara faptului ca la nervi ne insultam reciproc lol Si ne iertam la fel. Dar ne iubim extrem de mult si am trecut peste orice amandoi,suntem 2 caposi.Nu exista cearta mai lunga de o zi,maxim doua,apoi plangem amandoi,ne imbratisam si ne cerem iertare in continuu  chicot

#3 2012-03-03 19:33:22

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

L-am iertat pentru ca m-a lasat singura,intr-un loc pustiu si a trebuit sa ma introc acasa pe jos,5 km,practic printre masini,caci era drum national..Tot dupa o cearta a fost asta si era nervos,insa nu trebuia sa ma lase asa sigurica....eram si in fusta(pana la genunchi,dar totusi...),ma claxonau masinile de parca eram centurista

yikes  yikes  yikes  yikes

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#4 2012-03-03 19:34:21

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Mi te si inchipui pe drumul ala lol E amzant acum big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#5 2012-03-03 20:08:52

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Da,e amuzant lol atunci chiar nu era  rotfl  noroc ca mai erau santuri si mergeam pe acolo  rotfl2

Publicitate

loading...

#6 2012-03-03 21:10:44

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Eu am trecut peste destule lol peste cateva minciuni, peste faptul ca la inceputul relatiei avea pe cineva cu care spune ca nu s-a mai intalnit dupa ce a inceput relatia cu mine, tipa respectiva era din alt oras, iar eu am aflat asta dupa mult timp de la altcineva, am iertat unele comportamente inadecvate din punctul meu de vedere, mi-a fost greu sa accept diferentele dintre noi, diferentele de gandire, eu raportam totul la ce as fi facut eu sau nu, imi era greu sa accept ca el gandea altfel, facea lucrurile altfel, avea alte valori, iar toate astea s-au terminat cu bine atunci cand i-am spus ca sunt hotarata sa inchei relatia daca nu imi accepta unele conditii si daca nu schimba unele comportamente cum ar fi: el decide unde mergem, cand, etc... Atunci am vazut ca intr-adevar tine la mine cand a tinut cont de tot ceea ce i-am spus si in ziua de azi e cu totul diferit de cum era atunci big_smile. Altfel nu l-as fi iertat lol

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#7 2012-03-03 21:38:41

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

my_aa a scris:

el decide unde mergem, cand, etc...

Si eu urasc atunci cand vorbeste cu cineva la telefon si hotaraste sa ne vedem cu respectivul intr-o ora skitarg  In conditiile in care eu trebuie sa ma pregatesc, eventual sa mananc ceva si sa ies putin afara cu Rocky box

#8 2012-03-03 22:13:24

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Nuuuu forgetit lol

Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2012-03-25 22:55:18)

#9 2012-03-04 12:19:54

aname1
Full member

Cred ca toti mai tipam unu la celalalt mai ales la nervi, nu e asa grav tongue
Eu am iertat mici minciuni dar sper sa nu mai aflu de altele ca totusi cred ca exista si o limita.
Am iertat ca a facut exact invers decat l-am rugat eu sa faca. Lucruri care sa ma deranjeze nu ca sa faca el cum vreau eu.
Am iertat reprosuri spuse la nervi.

Incerc sa ma gandesc ce a iertat el la mine si nu imi vine nimic in minte lol

#10 2012-03-04 12:39:15

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Asa cum au mai spus fetele, si eu cred ca fiecare cuplu isi impune propriile principii si limite.
Am trecut peste mici mincuni, ma mir ca am putut trece peste ca eu nu suport minciuna, am iertat si unele lucruri care nu le accept si nu le suport intr-o relatie, sunt de parere ca uneori (nu in orice fel de relatir, depinde...) o persoana poate a gresit si merita o a 2-a sansa, dar intr-o relatie, ca si in viata, nu prea exista 1000 de sanse...

Cum ai sps si tu, ana, "incerc sa ma gandesc ce a iertat el la mine si nu imi vine nimic in minte" poate doar faptul ca eu ma enervez extrem de usor si de repede, iar poate uneori chiar nu e cazul...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#11 2012-03-04 13:50:30

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Eu spun pas la topicul asta lol

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#12 2012-03-04 14:22:24

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Mie mi se pare firesc sa nu ne dam seama ce iarta ei la noi pt ca de fiecare data e mai usor sa vezi paiul din ochiul altuia decat barna din ochiul tau big_smile
Sunt convinsa ca si ei ne iarta o gramada, asa cum facem si noi...

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#13 2012-03-04 14:38:16

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Eu cel putin stiu ca mi se iarta multe iesiri necontrolate si un pms permanent rodnar...si apreciez ca de fiecare data cand urlu si fac ca toate spumele marii de nervi, se abtine foarte mult sa nu tipe la mine si ma lasa sa ma calmez si sa-mi fac numarul.. Si desi chestiile care la face el sunt destul de mici, eu tot imi pierd orice urma de ratiune si trancan si exagerez toate cele. Si sincer mi se pare mare lucru sa poti sa suporti una bucata femeie uneori isterica care exagereaza, si isi pierde orice urma de ratiune din cauza unor factori externi ai relatiei care conduc la nervii din interiorul relatiei...
Cat despre ce i-am iertat eu lui..nu vreau sa-m amintesc pentru ca apoi o sa fie principiul iert dar nu uit.Si nu vreau asta.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#14 2012-03-04 16:37:18

aname1
Full member

k?reste a scris:

Mie mi se pare firesc sa nu ne dam seama ce iarta ei la noi pt ca de fiecare data e mai usor sa vezi paiul din ochiul altuia decat barna din ochiul tau big_smile
Sunt convinsa ca si ei ne iarta o gramada, asa cum facem si noi...

Da dar (in cazul meu de ex.) probabil iarta chestii mai mici deoarece nu am avut niciodata discutii de genu, cum le avem cand gresete el, atunci cand sa fi gresit eu.
Oricum am observat ca baietii au tendinta sa greseasca mereu si mai des ca noi. Poate nu se gandesc la atatea detalii cum ne gandim noi sau nu isi dau seama ca o sa ne deranjeze sau spera sa nu aflam big_smile

#15 2012-03-04 17:13:05

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Eu i-am iertat toate chestiile pana acuma, de fapt nu au fost prea multe, cam toate au fost legate de proaste obiceiuri (cheltuit bani fara rost, aruncat ciorapii pe nu stiu unde) sau de glume. Imi zicea mai mereu ca se duce la fosta sau face glume precum ca are hepatita C lol I le-am iertat pentru ca erau nevinovate. Nu mi-a gresit niciodata incat sa nu mai am incredere in el sau sa fie nevoie sa ne certam si sa nu ne mai vorbim.

In schimb el, a avut de iertat. Cea mai naspa chestie ce mi-a iertat-o a fost ca oarecum l-am inselat cu gandul si cu sufletul, ca m-am vazut cu altcineva si ca am vrut sa ii dau papucii fara ca el sa fie vinovat (ma rog, eu eram suparata pe el din chestii minore, care mi se pareau balauri la vremea aceea lol ) M-a iertat si pe urma ca am mai tinut legatura cu acel tip si inca ma iarta cand ii raspund la mailuri acelui baiat (lucrur care il fac din politete, fara alte ganduri ascunse)
Ma iarta mereu cand ii zic pe fata ca nu am chef sa fac sex, ma iarta cand il cert si il tachinez, ma iarta cand il musc de nas si i se umfla rotfl2

Nu mai tin minte acum altele, astea imi par cele mai aiurea, o sa revin cu o modificare smile

le: l-am iertat in primul an de relatie ca nu a ajuns de 1 decembrie acasa ca sa ma duca prin Cluj la defilarea ce a fost pe acolo...
si l-am mai iertat o data anul trecut ca m-a lasat singura in parcul Carol din Bucuresti (nu stiu unde a disparut, cica s-a dus dupa inghetata) lol
A fost tare aiurea sa intreb din 5 in 5 metri cum pot sa ajung la sosea, avand in vedere ca eu nu prea stiu Bucurestiul rodnar si sa iau taxiul pana in dorobanti (o groaza de bani), ca abonamentul de ratb si cartelele de metrou erau la el!!
a avut noroc, ca am ajuns acasa si a ajuns si el speriat cu un buchet de flori.
rotfl

Altfel cred ca ramanea fara fund!  punish  diablo

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2012-03-04 17:18:14)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#16 2012-03-04 17:25:32

alyush
Platinum member

hai-faiv, macar cand l-ai vazut cu florile ti-a mai trecut din nervi/suparare lol frumos din partea lui smile

Of, si eu vreau mai des flori, chiar daca sunt culese din spatele casei sau mai stiu eu sad

le: ma iarta mereu cand ii tachinez urechile  rodnar  lol

Ultima oara a fost editat de alyush (2012-03-04 17:27:29)

#17 2012-03-04 17:27:44

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

cred ca si de aia s-a gandit sa ia flori ca l-a sunat nenea unde stateam si a zis ca am ajuns acasa (asta am aflat-o doar dupa lol )

ce i-o fi zis nenea? "hai mai acasa ca am aici un taur cu spume la gura" rotfl2

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#18 2012-03-04 17:50:29

alyush
Platinum member

lol
bine ca macar s-a gandit

#19 2012-03-04 18:25:06

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

1 like pentru postul #15 al apartinand userului QueenOfRoses . big_smile

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.