homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 20-47

#875 2012-03-15 17:25:41

iulia80
Full member
Inregistrat: 2012-01-31

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 20

Onutza23 a scris:

buna iulia
am dat separat pt doctor pt ca e doar colaborator la spital, nu angajat. de asta se plateste in plus acolo, am stiut de la inceput asta

multumesc onutza smile

40+  rugaciune

#876 2012-03-15 17:36:06

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

o seara placuta ioana, time pusspuss

iulia cu placere. tu intrebai de celulele stem?

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#877 2012-03-15 17:39:59

iulia80
Full member
Inregistrat: 2012-01-31

Onutza23 a scris:

o seara placuta ioana, time pusspuss

iulia cu placere. tu intrebai de celulele stem?

nu ,ci de taxa de nastere la privat .

spuneai acum cateva zile  "m-a ajuns 4800(3400 nasterea cu anestezie, 700 doctorul meu, gauri in urechi la bebelina, camera cu un singur pat ca asa am vrut eu si o noapte de spitalizare in plus pe langa pachet platita separat la externare). " aia 700 ptr dr sunt comisionul dr ca e colaborator sau e taxa de recoltare celule stem?

Ultima oara a fost editat de iulia80 (2012-03-15 17:49:59)

40+  rugaciune

#878 2012-03-15 19:33:49

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

fetelor azi am fost sa-mi cumpar de la farmacie acid folic pentru ca asa mi-a zis dna doct ca este bine sa iau inainte de sarcina si farmacista m-a intrebat de cate mg sa fie si eu nu am stiut ce sa-i zic. de care ar trb sa iau? multumesc

Avem 1 an si 5 lunite

#879 2012-03-15 19:51:54

zoozie
New member
Inregistrat: 2012-02-01

anca90 a scris:

am citit acum si din urma...

zoozie, multumesc pt explicatii. spune-mi te rog, daca transferul de sange inceteaza imediat dupa nastere, ce scop mai are atunci tipul acesta de nastere? este doar pentru o cicatrizare mai usoara si mai naturala a buricului? sau are si alte beneficii?
citind ce ati povestit tu si katami despre nasterile in spital cesafac, si mie imi pare mult mai firesc si benefic (atat pt mama cat si pt copil) sa nasti acasa, asistata de un medic.
tratament?

transferul de sange inceteaza in maxim cateva ore, depinde de la caz la caz. Am explicat in articol de ce am ales asta si la inceput e un link catre un site care explica lotus buirth destul de ok.

Asa am simtit eu ca vreau sa il aduc pe baietel pe lume, incet, respectandu-i timpii. M-am gandit ca poate pllacenta nu se desprinde pentru un motiv asa repede. Si cum eu nu sunt pisica si nu mananc placente nu mi-a fost greui sa experimentez, sa vad cum se simte o lotus burth. Cand am auzit prima oara de ea mi s-a parut inutila si exagerata dar in timp ideea m-a atras din ce in ce mai mult. E ca o mancare exotica care pare stranie la inceput apoi te face sa ti-o doresti mereu. smile

pe fetita mea o cheama Anda Teodora dar nu am strigat0o teodora niciodata. Spune ca nu o cheama asa, cred ca nu-i place deloc si mi-e necaz, mi se pare un nume asa frumos.... mie iarasi nu mi-a placut numele meu deloc, mi-ar fi placut sa ma cheme mihaela sau laura sau naiba isi mai aminteste acum cum...

Ultima oara a fost editat de zoozie (2012-03-15 20:01:33)

Publicitate

loading...

#880 2012-03-15 20:21:56

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

am revenit burtici
mikki eu am luat zeniva de 5 mg, una pe zi

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#881 2012-03-15 20:24:56

Onutza23
Insomniac member

iulia aia 700 au fost pt doctor ca e colaborator. recoltarea nu am platit-o separat, era inclusa in pachet. la stem platesti kitul de recoltare la inceput, si apoi restul

zoozie sa-ti traiasca fetitza! ce nume frumoase are

mikki eu am luat de 5 mg. oricum din ce stiu eu surplusul se elimina

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#882 2012-03-15 21:23:53

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

mikki_20 a scris:

fetelor azi am fost sa-mi cumpar de la farmacie acid folic pentru ca asa mi-a zis dna doct ca este bine sa iau inainte de sarcina si farmacista m-a intrebat de cate mg sa fie si eu nu am stiut ce sa-i zic. de care ar trb sa iau? multumesc

Eu am luat acid folic de 1mg, in primul trimestru de sarcina (mai exact pana la 16 saptamani mi-a recomandat dr.). Inainte nu am luat, dar cred ca tot asa ar fi trebuit. Stiam ca 5 mg se recomanda daca ai un deficit de acid folic, talasemie etc. (dar nu bag mana in foc... poate nu stiu eu bine). 1 mg cred ca ar fi suficient. Restul iei din alimentatie, cel putin acum primavara...

puss

Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2012-03-15 21:24:33)

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#883 2012-03-15 21:27:57

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

surplusul se elimina prin urina. eu am luat asa cu 3 luni inainte de de a ramane gravi si 12 sapt de sarcina...poti eventual sa suni dr la care ai mers sa vezi ce-ti recomanda el.

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#884 2012-03-15 21:39:11

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

de fapt gravida are nevoie de doar 0.4 mg acid folic pe zi, restul pana la 1 sau 5 se elimina. eu luam ba de 1, ba de 5, de care gaseam la farmacie cand ieseam sa cumpar. acum am de 5.

nb fetele!  wave

#885 2012-03-15 22:18:31

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

burtici noapte buna puss

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#886 2012-03-15 23:59:57

Onutza23
Insomniac member

noapte buna si de la mine pusspuss

#887 2012-03-16 02:26:44

zoozie
New member
Inregistrat: 2012-02-01

mersi Onutza

eu nu am luat acid folic sintetic la a doua sarcina, am suplinit prin alimentatie. In perioada in care am qramas gravida am mancat instinctiv o gramada de alimente bogate in acid folic, nici macar nu stiam ca au asa ceva   smile

www.drfuhrman.com/library/folic_acid_da … amins.aspx

#888 2012-03-16 07:10:10

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

neata fete+burtici!  cascat
muco,vezi ca ma supar....tu ai un nume frumos, de ce tot zici ca e urat?  va
vrabi  par  multumesc mult pt gandurile bune! ma bucur f mult ca te-am gasit pe-aici  goodluck  cu stimularea

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#889 2012-03-16 07:24:59

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza burtici mari, mici, mamici si aspirante puss
azi e ziua mea preferata bis e VINERI dance  dance  dance  dance  dance
laura, iulia va multumesc pt ca ati editat
tatiana puss sper ca esti bine si ne citesti si doar nu ai timp sa ne scrii kram felicitari pt 26+ sa ne ajute Dzeu sa fie totul bine pana la termen rugaciune
anca puss mersi, sa stii ca asa de fain a fost, iar cand am ajuns acasa nu ma mai durea spatele happy cica joia avem si relaxare de 15 min cu muzica. aa si inca o chestie big_smile la finele exercitiilor ne pune sa stam sa repetam "expulzia" chicot habar nu aveam cum trebuie sa respiri corect. abia astept sa merg si martea dance
am vb multe cu ea, i-am aratat unde o simt pe bebelina si mi-a zis ca imi impinge ficatul de aceea ma doare, iar pt spate mi-a dat sa mai fac ceva exercitii acasa+multa miscare la birou (ceea ce nu prea se poate supa )
poate chiar ti-ar prinde bine sa mergi la aerobic, sau macar sa mergi la alergat seara (eu cu iubi mergeam in fiecare seara cand dadea caldura si ne facea tare bine happy apoi stateam in parculetul de langa noi si ne dadeam pe hinta si ne uitam la copilasi hjarta )
vrabi puss oricum eu ma bucur ca intrii pe la noi kram bafta multa la stimulare goodluck sper sa fie cu ochisori  rugaciune
onutza si anto puss
faruc puss mersi, cand eram mica nu-mi placea chicot si acuma m-am obisnuit sa-mi zica lumea any, e mult mai comod asa rodnar
cum a fost aseara la finuta?

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#890 2012-03-16 07:34:18

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

muco , aseara am fost la nepotica hjartahjartahjarta o minune mica mica mica de tot..... doamne smile atat de dulce si cuminte hjartahjartahjarta ...... am ramas fara cuvinte smile

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#891 2012-03-16 07:40:15

passenger
Addicted member

neata! cascat

muco, sa stii ca la oricate cursuri te vei duce, tot instinctiv vei actiona in momentul-cheie. big_smile mie mi se pare ciudat sa te invete unii cum sa nasti, pai asta sta in firea noastra si in codul genetic.
eu nu am vrut sa invat nici cum sa respir, nici cum sa imping, nici lamaze nu am avut curiozitatea sa vad cu ce se mananca, si m-am descurcat excelent, dupa cum au zis medicii, am nascut f usor. si nici nu am tipat deloc si nici nu am respirat ca apucatele alea din filme.  big_smile o sa te descurci dupa cum simti tu, nu dupa cum vei incerca sa iti amintesti ce ai invatat la anume curs.

far, iti urez si eu sarcina usoara pana la 40+ si un bebe sanatos !  storstark

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-03-16 07:40:45)

#892 2012-03-16 07:44:40

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

faruc hjarta peste 36+ o sa ai si tu o astfel de minune in brate big_smile
passuc da ai dreptate in legatura cu instinctul, a si subliniat tipa chestia asta, dar eu ce am vazut in filme nici nu se compara cu ce am invatat chicot pt mine e ok sa merg, macar sa stiu ce ma asteapta, sa fiu eu pregatita psihic pt nastere rodnar plus imi face bine la spate happy

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#893 2012-03-16 07:48:00

passenger
Addicted member

pt gravidele cu fetite, am gasit un site cu cercei superbi, daca vreti sa va inspirati
eu ador modelul de cercei cu surub pt bebeluse mici, smile

http://www.cerceifetite.ro/animalute-7112.c.html

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-03-16 07:48:38)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.