|
Nu esti logat.
Am o relatie noua , dar de ce ... ?#1 2012-03-24 09:14:36
Am o relatie noua , dar de ce ... ?Fetelor,vreau sa va cer un sfat....iar povestea mea incepe in felul urmator: Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2012-03-24 09:16:45) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #2 2012-03-24 11:03:49
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?din experienta iti pot spune ca atata timp cat a fost primul, nu o sa il uiti niciodata (nici macar ca si persoana). When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #3 2012-03-24 11:35:01
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?Andreea, stiu ca ti se pare aiurea dar poate e mai bine asa. Nici eu nu concepeam faptul ca dupa ce te desparti de o persoana, cu care ai fost multa vreme si ai impartit atatea sa ajungi sa te comporti ca si cu un strain dar se pare ca asa merge viata Esti impreuna cu cineva...esti totul, se termina...deveniti 0 Si mie mi-a luat ceva timp si inca imi ia sa inteleg mecanismul asta al vietii pentru ca sunt persoane din trecutul meu de care mi-ar fi placut sa mai am o relatie...sa stiu ca sunt bine, ca sunt okey, ce fac...la modul general dar nu toata lumea poate pastra o relatie amicala dupa ce a existat o poveste. Offline #4 2012-03-24 11:40:03
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?Nu cred ca e vorba ca el isi da seama ca eu inca mai sufar,pentru ca nu se intampla asta.Chiar nu mai sufar.Il iubesc pe L.din tot sufletul mult mai profund si mult mai matur (chiar radiez de fericire la facultate,niciodata nu am fost la facultate suparata din cauza lui ca sa se vada tristetea pe fatza mea..sub nicio forma), nici nu se compara. Pe mine ma enerveaza ignoranta lui T. de parca n-ar fi fost nimic.Impreuna cu un coleg de-al nostru am facut o operatie pt prima data si eu eram f. agitata , emotionata (T. era undeva in stg mea) si i-am simtit prezenta 2 ore cat a durat operatia si o data m-am uitat in stg si el atunci a schimbat privirea,dar tind sa cred ca si lui ii este greu sa ma vada in fiecare zi. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #5 2012-03-24 11:50:54
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?Andreea, ori lasi lucrurile asa cum sunt si va ignorati in continuare ori il iei si-l intrebi ce are, de ce se comporta asa?! Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-24 11:57:03
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?nu cred ca ar fi o idee buna sa il intrebe. pur si simplu nu mai sunteti impreuna, nu e corect sa va purtati ca doi straini, dar el daca asa vrea inseamna ca si tu trebuie sa faci la fel. il ignori, nu il saluti si aia e. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #7 2012-03-24 12:11:12
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?La mine nu e vorba ca nu-l ignor , mie mi-e indiferent...adica gen : daca el zice o gluma buna nu pot sa nu rad e ca si cum as fi incuiata...iar eu daca zic o gluma si colegii mei rad nu ma uit expres la el sa vad daca rade...adica chiar mi-e indiferent daca el rade sau nu...dar cel mai bine asa cum ati zis si voi.daca el ma ignora si el trb sa-l ignor(exact cum a fost si pana acum)nu are rost sa-mi pun intrebari si sa caut raspunsuri. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #8 2012-03-24 12:18:27
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?Pai da, nici eu nu l-as intreba nimic, daca e asa neam prost, sa fie sanatos Dar daca te chinuie asa mult asta poti sa-l intrebi insa Offline #9 2012-03-24 12:27:42
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?nu am cum sa-l intreb si nici nu as avea tupeul.m-am gandit o data sa-i las un mesaj pe fb si sa-i zic ceva de genul : ma bucur ca asa a vrut dumnezeu sa ne despartim pt ca eu credeam ca toata viata mea se rezuma la tine,dar tot EL mi-a aratat si mi-a dat un baiat care sa ma faca intradevar fericita...dar cu ce rost?poate ca lui nici macar nu-i pasa ca nu ne salutam si poate doar eu sunt aia care se agita...asa ca , la ce bun? el a fost marlanul care fiind in vacanta la mare cu gashka relatia noastra a scartait si s-a dus la alta...iar atunci in prd aia cand eram la mare a fost si ziua mea...iar eu de ziua mea plangeam si ma rezemam de pereti de suparata ce eram...distrusa si fara puteri.cred ca fiecare-si merita soarta,ea era din gashka noastra si s-a aruncat pur si simplu in bratele lui...dar ce asteptari sa ai cand ea,a fost amanta unui barbat insurat si cu copil?! Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #10 2012-03-24 12:59:59
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?andreea, judeci cu fraza asta intr-un mod foarte nepotrivit, tinand cont ca nici tu nu ai fost mai breaza ai fost doar amanta unui barbat/ baiat cu iubita nu? crezi ca faptul ca a fost intai al tau, face faptul mai scuzabil, faptul ca il iubeai sau ca a fost primul sau ca ea stia toate astea? nu! nu il face. si de unde stii ca tipa, amanta unuia cu copii si sotie, nu simtea si ea chestii de genul pt. ala? nu ma iau de tine, dar vezi ca asa fac si babele alea de la tara care barfesc o fata ca e curva pt. ca are fusta scurta, dar ele la varsta ei purtau pantaloni (care abia aparusera la femei) si erau luate tot de curve... si sunt convinsa ca in capetele lor exista un intreg mecanism psihologic conform caruia nu e deloc acelasi lucru, doar ca este daca deschizi ochii nu detaliile (da, el nu era casatorit in cazul tau etc.), dar principiul este acelasi, ai fost amanta stii cum e, nu da cu pietre in altele chiar daca te-au ranit. daca vei intelege asta vei fii o femeie mai buna, mai matura, o persoana mai toleranta, cu o prejudecata in minus. Offline #11 2012-03-24 13:05:31
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?Stai putin ca sunt doua lucruri diferite. Eu am zis eventual sa-l intrebi, cand va ma intalniti pe hol de ce nu te saluta nu sa-i dai msg pe FB sa te "lauzi" cu noua relatie si wai ce bine e ca ai scapat de el. Offline #12 2012-03-24 15:11:20
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?da eph ai dreptate,nu asa era in visele mele...si chiar iti multumesc pt postul tau am inteles ca am gresit si am inteles ce am de facut.doar ca tot nu mi se pare normal ca o fata care se respecta sa se combine cu un baiat( care avea o rel de 2 ani jumate)dupa 3 zile de la despartire si care era si cu exa la mare. Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2012-03-24 15:12:36) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #13 2012-03-24 16:00:57
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?da, referitor la ce spui de tipa, dar nu vad sa spui de el acelasi lucru pui accentul unde nu trebuie. e vorba de voi doi nu de ea (nu te judec si eu am facut fix greselile tale acum nu mult timp ). un tip care se respecta nu se combina cu una de fata cu ex-a la 3 zile nu? uraste-l/ blameaza-l pe el, nu pe ea. ajuta toate indragostitele spera impacarea, asa ajungi fuck-buddies cu persoana pe care o iubesti. greseala asta sper ca ai invatat-o (eu da in sfarsit mi-a luat ceva). stiu, dar ai gandit mesajul si fapta, asa ca trebuia analizata. stii am descoperit ca e grozav sa scrii un astfel de mesaj si sa nu-l trimit. il stergi dupa ce l-ai recitit. pe mine ma ajuta cand sunt nervoasa sau impulsiva. m-am obisnuit sa nu trimit asa ceva, o fac si cu prietenii pe care nu-i mai vreau pe motive intemeiate si imi trimit mailuri sa-mi scoata ochii Offline #14 2012-03-24 16:51:24
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?Andreea, da cine a zis ca fata se respecta ? Si pana la urma nu aveai treaba cu ea, ea nu-ti datora nimic tie chit ca era in gasca voastra. Daca vrei sa te legi de cineva leaga-te de el, el era iubitul tau de 2 ani jumatate, nu ea. Adica, "cealalta" in situatiile de genul ar trebui sa fie inexistente. Noi nu avem relatii cu ele, avem cu ei si atat. Offline #15 2012-03-24 17:06:44
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?Ziceti voi ce vreti, eu n-as putea accepta ignorarea. Ori ne purtam civilizat, ori ne insultam, dar nu ne ignoram, mai ales cand ne vedem zilnic. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #16 2012-03-24 17:26:44
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?kathrynn , tocmai asta ziceam si eu.Eu , cel putin ma comport normal adica nu pot sa nu rad daca zice o gluma buna.eu-l vad chiar ca un simplu coleg si ar putea sa se comporte normal.nici nu am nevoie sa ma intrebe ce mai fac ci un simplu salut cred ca ar fi destul.Tupeu nu as avea niciodata sa-l confrunt pt ca avem mai bine de 1 an jumatate decand nu vbim. el are 2 ani jumatate cu fata aia eu 1 an jumatate...si sa va mai zic o treaba. el avea 1 an jumatate cu fata asta si eu de abia incepeam relatia si el m-a sunat si mi-a pus N&D Vino inapoi ... nu cred ca i-a fost usor nici lui sa treaca peste,dar cu toate astea a ales. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #17 2012-03-24 17:47:23
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?Pai eu vad ca te agiti. Adica tu n-ai vrea sa te agiti, dar te agiti, ca te macina intrebarea. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #18 2012-03-24 17:54:07
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?acum e doar un coleg care dintr-un motiv sau altul nu te saluta si nici nu vorbeste altceva cu tine, abia daca se uita la tine. ce? voi n-ati avut d-astia in scoli? Offline #19 2012-03-24 20:07:48
Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?
Te contrazici in exprimare, cat si in lupta cu tine insati. Cliseul cu "ar trebui sa... pentru ca a fost ceva intre noi" e aberant; omul se schimba mereu, in functie de intamplarile si starile launtrice pe care le traieste. Se transforma intr-o obsesie care te va domina. Scapa de framantari inutile ce nu ar trebui sa te afecteze. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|