homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am o relatie noua , dar de ce ... ?-2

#20 2012-03-26 02:02:50

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Am o relatie noua , dar de ce ... ?

Andreea, in viata nu se intampla toate lucrurile asa cum am vrea noi, sau asa cum am considera noi ca ar fi normal sa se intample.
Daca tu esti fericita alaturi de L. si ai trecut peste tot, respecta-i hotararea si ignorati-va reciproc, pentru ca nu cred ca stai tu in salutul lui. Ce nevoie ai tu de o persoana care nu are nevoie de tine?

Ultima oara a fost editat de my_aa (2012-03-26 02:03:26)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#21 2012-04-01 10:33:07

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Asa este.Am renuntat sa ma mai framant. Asa cum mi-ati zis si voi...Mie mi-e absolut indiferent si nu mai vreau raspunsuri la intrebari care nu-si au rostul.Pur si simplu nu ma mai intereseaza.

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#22 2012-04-01 18:19:57

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Ma bucur ca ai acceptat situatia ca atare, si ca ai realizat cu ocazia asta ca nu te intereseaza smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.