|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71-163Subiect inchis
#3079 2012-04-30 23:22:28
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71Eu ma retrag la pat sa vad filmul dupa protv, mai revin inainte sa sting pc-ul daca nu cumva adorm cu el aprins Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-04-30 23:25:28) “Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!” Offline #3080 2012-04-30 23:46:01
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71Buna seara fetelor, recunosc ca nu reusesc sa tin pasul cu voi, citesc zilnic doar ultimele 4-5 pagini scrise reusind astfel sa-mi fac o idee despre ce s-a intamplat de cand am intrat ultima data. Chiar daca nu scriu foarte mult, ati devenit o prezenta placuta pentru mine si abia astept sa prind cate putin timp sa vad ce-ati mai facut, ce vesti aveti. Ma bucur si ma intristez alaturi de voi ... sumarizand in 3 cuvinte: Imi sunteti dragi toate si stau cu inima cat un purice de fiecare data cand urmeaza sa faceti testul, analiza, investigatia urmatoare. Elena, nici nu-ti imaginezi cu cata emotie intram de cate ori puteam inainte de ora 20 si speram din suflet sa citesc un deznodamant fericit ... Sonia pe tine te port in gand si incerc sa-mi imaginez cu cata emotie astepti ziua de vineri 4 mai, sa dea Dumnezeu sa fie bine! Va pup pe toate si va citesc cu mare, mare drag ... Ultima oara a fost editat de maya2003 (2012-04-30 23:54:31) Offline #3081 2012-04-30 23:56:57
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71 Offline Subiect inchis
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|