|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71-34#628 2012-04-19 21:03:28
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71maya si eu am luat tinctura de mladite de zmeur acum 2 ani la inceput , la-m luat luni bune , dar nu a avut niciun rezulat la mine .nu stiu ce sa zic " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #629 2012-04-19 21:08:16
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71Poti merge la alt medic , mai ales ca ai observat ca nu avea aparatura mai noua, mai mult nu iti pot spune pt. ca nu stiu , oricum tinctura rau nu iti poate face “Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!” Offline #630 2012-04-19 21:10:00
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71am revenit Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+ Offline #631 2012-04-19 21:10:12
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71
Stai linistita ca nici eu nu ma astept sa faca minuni, dar poate deficitul nu-i asa mare si repara si el ceva, sunt ingrijorata doar sa nu imi deregleze mai mult ceva ca eu de bine de rau cicluri aveam de 32-38 zile cu teste de ovulatie pozitive 2 zile, poate erau doar teste pozitive si ovulatia nu se producea ... am intrebat-o si pe cealata doctorita si a zis ca desi ea nu prea credea in chestii naturiste are vreo cateva exemple de cliente care au avut rezultate ...oricum atat timp cat nu exista studii clare facute pentru aceste tratamente nu poti stii ce factori au mai intervenit la respectivele cazuri de si-au remis simtomatologia. Ultima oara a fost editat de maya2003 (2012-04-19 21:11:14) Offline #632 2012-04-19 21:12:37
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71storm,sper ca esti mai bine "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline Publicitateloading...
#633 2012-04-19 21:14:07
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71Hell Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-04-19 21:15:19) “Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!” Offline #634 2012-04-19 21:17:12
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71Soni, sunt bine...nu-mi m?nc io nervii așa ușor...dar i-am dat cina, l-am dușuit și am avut de călcat un coș de haine...de-aia am dispărut Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+ Offline #635 2012-04-19 21:17:23
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71maia la un ciclu de 32 de zile scazi 14 si ai ovulatia deci practic la zilele 12-14 foliculul este mic si de-aia zice dr.ca nu ai ovulatie , adica eu una m-as duce cand testul este pozitiv ca altfel ma duc degeaba ce sa vada? Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2012-04-19 21:18:25) " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #636 2012-04-19 21:21:39
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71Cristina oricum nu mai merg la el, e cam batran si aparatura nu-mi inspira incredere, el a fost cel care mi-a facut intreruperea de sarcina acum 9 ani, trebuia sa mai am o vorba cu el ca imi statea pe suflet decizia lui transanta de a-mi face chiuretaj, nu-mi dadeam seama daca a fost doar interes sa mai ia un ban sau intr-devar asa-i conduita terapeuticain caz de sarcina peste sterilet. Acum mi-a explicat ca sunt si cazuri fericite dar ca daca steriletul ala se insereaza in capul copilului sau impiedica formarea unui membru sau organ e foarte grav si ca dupa carte e caz clar de avort terapeutic. In cazul in care sarcina e descopertita prea tarziu atunci nu mai ai ce face se lasa in continuare ... incerc sa nu mai folosesc in gand sintagma: "ce-ar fi fost daca ...", ma tulbura si oricum timpul este trecut, atunci n-am avut puterea sa-l contrazic, sa ma ridic si sa plec ... Offline #637 2012-04-19 21:22:00
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71buna dragele mele Luxul tine de bani,eleganta de educatie... Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata! Offline #638 2012-04-19 21:25:48
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71Rozi, ma duc in zilele respective sa vada daca creste foliculul, la colega mea ca medicul batran asa mi-a zis cum spui tu, sa merg la el cand am testul de ovulatie pozitiv si abia daca vede ca nu ovulez mi-a spus el ca exista stimulentele alea ... eu in loc de duphaston i-am zis colegei ca iau utrogestan ca ala-i progesteron natural si a zis ca-i ok si ala. Offline #639 2012-04-19 21:26:04
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71da maya, elk cum a visat ?n ziua 4 că tu nu ovulezi, sincer? după analiza progesteronului din luna precedentă? poi dacă ai avut ciclu de 34 de zile și ai făcut progesteron ?n z 21 e fix irelevant că nu crește așa p?nă ?n 1 DPO, de aia ?i contrazic io pe medici și zic așa Porgesteronul pentru confirmarea ovulației se face ?n 7DPO, care da, la un ciclu ceas de 28 de zile cu ovulație ?n z 14 este z21, dar nu toate avem așa ciclu. Eu de exemplu sunt suspectă de anovulație....dar c?nd am ajuns la medic mi-a zis asta nu pe baza une singure ecografi...aveam la mine toate ecografiile din ultimul an, carnețelul cu notițe, măsurători de chisturi, ceva analize...progesteronul de z 21 nici nu l-am făcut...pentru că a zis și el, și eu sincer ?i dau dreptate,,,poi dacă eu am avut chiar și ciclu de peste 120 de zile,,,,ce relevanță ar avea ăla din z 21? ...c?nd eu sunt la mare ?nceput de cilcu? Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+ Offline #640 2012-04-19 21:29:00
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71Am inteles Maya “Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!” Offline #641 2012-04-19 21:29:46
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71
Hell ai dreptate, eu am facut progesteronul in ziua 35 si ciclul meu a fost de 37 zile deci cu 2 zile inainte de ciclul si m-am gandit si eu ca poate de asta a si scazut asa ca era inainte de ciclu dar totusi eram inca in faza luteala si dupa valorile normale el era cu ceva mai mic dar totusi nu la valorile din menopauza (asta mi-a mai dat ceva sperante) Offline #642 2012-04-19 21:32:36
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 7137-14=23 +7 = 30...decă ?n z 30 ar fi fost cel mai bine...ăla era 7 DPO Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+ Offline #643 2012-04-19 21:35:14
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71hell mie dra endocrinolog mi-a zis ca daca am cilcu de 40 de zile sa scad 14 si sa prestez , mi-a zis ca am ovulatie , sa stau ;linistita , maaica-mea avea un ciclu vai mama lui , si la 40 de zile si la 3 luni , si repet cand a ramas cu mine a aflat la 3 luni jumate , habar n-avea deci a avut ovulatie , asta era ideea " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #644 2012-04-19 21:45:23
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71poi poți avea ovulație ți ? n ziua 63...avem caz pe forum dar nu dau nume, poate zice ea dacă citește...deci nu e imposibil, mai ales dacă nu ai chisturi...eu am ovarele am?ndouă cu cortică groasă de chisturi...de aia nu aș oula, nu are pe unde ieși ovululu, de fapt chisturile ?mi sufocă foliculul și nu ?i dau voie să se dezvolte, dar și la mine a zismedicul că nu e imposibil...mi-a dat duphaston doar 3 luni (și din alte motive, nu doar ptr reglat ciclul) și apoi a zis la eco...din păcate nu cred că aung luna viitoare din motive de ....lipsă bani, dar el a zis clar...că am șanse de 10-15% să ovulez și spontan, dacă un folicul se arată mai vitează și le face-n ciudă la chisturi...și oricum din ce am vb cu el, el preferă drillingul tuturor tratamentelor hormonale. Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+ Offline #645 2012-04-19 21:46:36
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71Dragele mele eu ies, mi-a venit sotiorul si profit sa stau si eu cu el cat pot . va pup pe obrajori Noapte buna Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-04-19 21:47:34) “Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!” Offline #646 2012-04-19 21:52:20
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71cristina, noapte bună Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|