homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71-61

#1141 2012-04-21 17:32:44

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71

Ales, nu stiu ce e...dar nu-mi e bine sa vad seara mereu acelasi lucru...
Sturm, sper sa fie numai atat! puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1142 2012-04-21 17:40:52

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

mda.. nu m-am mai culcat că a venit mama să mă ia să o ajut la pachete pentru m?ine forgetit

buck puss ?ncepe să mă ia cu fiori.. ?n ce parte este să mă uit și eu diseară? pe la ce oră a apărut? cesafac

hell puss te ?nțeleg.. eu c?știg puțin, ?ntr-adevăr, dar nu am experiență, clinica e nou-deschisă ?n oraș la mine.. probabil ?n timp ni se va mări salariul și orele din contractul de muncă (acum figurăm cu 2 ore sad ) dar at?t timp c?t eu c?știg experiență, deocamdată sunt ok cu suma care o iau smile eu sunt sigură că ți-ai găsi să te angajezi și cu mai mult dar cum am spus mai devreme, tu știi cel mai bine ce și cum big_smile

sonish puss te cred.. și eu sunt ?n aceeași situație..

măi fetelor, mă odihnesc dar nu-mi ajunge noaptea grater pe mine mă disperă trezitul de dimineață.. eu atunci mă odihnesc cel mai bine sad sper să mă obișnuiesc și să nu mă mai simt obosită.. o să ?ncep să iau și niște vitamine, o să văd..

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1143 2012-04-21 17:43:17

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

almisor puss ce pachete?si eu sunt la fel-daca ma trezesc devreme dim sunt distrusa toata ziua.ma gandesc cu groaza ca de poimaine iar!vrei o clatita? big_smile

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-04-21 17:43:35)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1144 2012-04-21 17:47:04

Almi Ingerash
Addicted member

sonish puss m?ine este Paștele Blajinilor (morților adică) și aici la noi se fac pachete cu m?ncare și se merge la cimitir cu colivă/pască (ce vrea fiecare sau ce posibilități are) și preotul vine la fiecare morm?nt și face o mică slujbă.. iar pachetele se dau de pomană..
- eu de regulă la 6 jumate mă ridic din pat (de la 6:00 sună ceasul dar eu trag de mine juma` de oră) și la 7:00-7:10 ies pe ușă.. p?nă ajung la muncă sunt fresh.. dau cu mopul ?n 10-15 minute apoi c?t se usucă ?mi fac cafeaua și mă machiez și aia sunt.. dar seara pic lată sad

LE: dacă nu eram ghifuită te cafteam lol vreau logic că vreau tongue

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2012-04-21 17:47:45)

#1145 2012-04-21 17:49:19

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Almi, nici eu nu am experiență, am muncit pe linie, ăn magazie și barman-ospătar(asta fără carte de muncă) și am calififcare de contabil primar fără o zi experiență, deși am ținut conta, dar n-am semnat eu...așa că n-am nimic la m?nă, și trebuie să c?știg suficient ca să ?mi plătesc măcar ratelel la bancă + că eu trebuie să o ajut și pe mama, la tine e invers...nu m-aș descurca deloc cu salar așa mic.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

Publicitate

loading...

#1146 2012-04-21 17:53:58

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Buna fetele !!!!! 
Am o intrebare la voi... as putea sa va deranjez cand am nevoie de ajutor???? Tinand cont de faptul ca am acceasi dorinta ca si voi... de a avea un bebe...

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#1147 2012-04-21 17:55:29

tya
Hero member
Inregistrat: 2011-09-04

madlena pusspusspusspusspuss eu zic ca esti oricand binevenita aici par toate suntem aspirante puss ce mai faci? cum te mai simti? am citit dincolo ca e din ce e in ce mai bine si ma bucur tare pt tine puss

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469

#1148 2012-04-21 17:57:27

Almi Ingerash
Addicted member

hell știu și eu cum e să ai diplomă de calificare ca și contabil primar, diplomă de calificare de inspector resurse umane, diplomă de calificare operator calculator (aș mai continua dar mă opresc aici să nu se interpreteze altfel) plus facultate terminată și fără experiență ?n c?mpul muncii.. da, probabil ne ajută ai mei, dar am și datorii pe care trebuie să le plătesc că deh, am făcut o IA și trebuie să plătesc datoriile.. am datorii inclusiv la mama, la cumnat.. mama mă așteaptă, ba mai mult nici nu vrea să-i dau ?napoi banii DAR nu pot.. accept să ?i dau c?t de t?rziu banii nu să nu-i mai dau deloc.. ?n primă fază trebuie să plătesc datoria față de nași, apoi față de cumnat, și mai la urmă față de mama.. asta ar ?nsemna să plece C cel puțin 2-3 luni ca să ne mai răm?nă și nouă bani de una-alta că nu suntem pensionari să stăm numai ?n casă.. ar fi multe de spus..
?n altă ordine de idei sunt m?ndră de mine că sunt singura angajată din familie lol

madlena puss NIMENI nu ți-a interzis niciodată să intri la noi.. ești oric?nd binevenită smile și nu sunt ipocrită c?nd spun asta par

LE: pe mine una m-ar bucura mai mult să stai cu noi mereu, nu doar c?nd ai probleme sau ?ntrebări big_smile

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2012-04-21 18:00:50)

#1149 2012-04-21 18:06:12

Madlena06
Hero member

Ok, bine Almi . Stiu, te cred pe cuvant nu asta e problema.
Tya   puss de aproape o saptamana totul decurge ok. Sunt bucuroasa ca corpul meu reactioneaza la pastile si imi revin. Chiar am redus si medicatia de la 8 pastile am ajuns la 4 pe zi.
Acum sa revin la ce ma preocupa pe mine... si daca cineva imi poate raspunde...
Astazi am dureri de ovare, ca o o durere inainte de menstra. E prima zi cu asa simptome de cand s-a oprit sangerarea si am doar 6 zile de pauza. Sincer imi e frica sa nu incep iar sa sangerez. Sunt disperata si imi e tare frica.
Daca vreouna din voi a mai pierdut vreo sarcina si a fost chiuretata... intreb si eu... e posibil sa incep sa sangerez la doar o saptamana ?????????????

Ultima oara a fost editat de Madlena06 (2012-04-21 18:07:57)

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe

#1150 2012-04-21 18:14:03

sonia30
Moderator

almisor lol ma cafteai,ai? chicot

madlena,eu sunt problema,nu? roll bineinteles ca TOTU s-a inteles gresit.si interpretat gresit,ca doar sunt destule pe forumu asta care sa interpreteze,nu?tu intelegi ce vrei!

si NU sunt ipocrita si nici ciudoasa.aaa,si nici Dumnezeu! wink

in alta ordine de idei,spalai aragazu si cuptoru,ca-mi stateau in cap.mai am geamu de la cuptor,il dadui cu cif,ca nu mai ies petele de s-au facut deloc.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-04-21 18:18:02)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1151 2012-04-21 18:22:40

Madlena06
Hero member

Sincer Sonia eu as prefera sa se dea totul uitarii. E posibil sa se fi interpretat gresit multe. In ziua aia eu eram un amestec de multe emotii si probabil foarte sensibila. Si asa cum am gresit eu, ai gresit si tu.... corect?????
Am citit dupa ce am iesit din spital ceva discutii si sincer nu le-am comentat deloc si nu le voi comenta nici acum.
Sunt atat de bucuroasa ca am iesit "intreaga" din spital, caci crede-ma nimic nu mai are importanta  dance
Deci... daca esti de acord si tu... o putem lua de la capat....
Si evident ca astept sfaturi si de la tine, nu vad care ar fi problema... daca ai stii raspunsul la ce ma preocupa evident...

#1152 2012-04-21 18:26:46

sonia30
Moderator

da,madlena,nu vad cu ce ai gresit tu,asa cum nu vad nici cu ce am gresit eu.imi pare rau,nu te pot ajuta la problema ta.n-am fost niciodata insarcinata.

#1153 2012-04-21 18:39:35

Lothraine
Insomniac member

madlena, bine-ai revenit goodluck mie mi-a venit menstra la 18 zile de la chiuretaj, dar am s?ngerat doar 3 zile după procedură.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1154 2012-04-21 18:41:46

sonia30
Moderator

#1155 2012-04-21 18:46:54

Madlena06
Hero member

Am inteles Hell   spranceana deci nu e obligatoriu sa vina la o luna sau o luna jumate (dereglari) cum am citit pe net. Exista posibilitatea sa vina si mai repede. Ca pe net numai intarzieri foarte mari am gasit, insa varianta de mai repede nu. Oricum inca nu sangerez deloc, am doar dureri si crampe. Astazi stau cuminte la repaos poate, poate ... nu vine nimic  cesafac
Bine Soni

Fetele eu ies. Insa voi intra mai tarziu... daca mai este cineva care imi poate raspunde la dilema, ii multumesc de pe acum  par Va voi citi mai tarziu. Seara placuta va doresc in continuare !!!!

Ultima oara a fost editat de Madlena06 (2012-04-21 18:54:24)

#1156 2012-04-21 18:54:14

sonia30
Moderator

depeche  hjarta tinerete fara griji hjarta

#1157 2012-04-21 18:56:36

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Am revenit din oras! Am fost si am papat in casa in care a locuit Caragiale. A fost tare fain. M-am simtit f frumos intr-un loc plin de incarcatura istorica. hjarta Apoi am mers la plimbare prin Cismigiu. Fain tare a fost azi!

Buck, socant ce ai postat!  cesafac

Sonia, sa purtati sanatosi adidasii!

Madlena, esti oricand binevenita alaturi de noi! Eu dupa chiuretaj, am sngerat doar in prima zi si f. putin cantitativ. Ciclu mi-a venit normal in urmatoarea luna. Fara dureri, fara hemoragii.
Doamne ajuta sa fie bine si la tine! rugaciune

Almi, si mie imi place mult somnul de dimineata! De fiecare data tot aman soneria, ca sa mai prind macar 5 min de somn. chicot

Hell, eu sunt sigura ca atata timp cat te poti adapta in orice situatie, vei gasi un loc de munca bun si in Romania. goodluck

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#1158 2012-04-21 18:59:36

Lothraine
Insomniac member

Rave, mă pot adapta la orice, mai puțin să nu o pot ajuta pe mama....și acolo se duc o grămadă de bani...

#1159 2012-04-21 19:01:41

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Te cred, Hell, insa trebuie sa nu uiti si de TINE si de familia ta. Timpul trece si nu ti-l mai aduce nimeni inapoi. Iar faptul ca stai departe de ai tai, nu cred ca este tocmai bine pt sufletul tau. par

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.