homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71-69

#1293 2012-04-22 19:49:52

valyro
Full member
De la: Tulcea
Inregistrat: 2009-10-16

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71

Cred ca la carte ii zice creme brulee

http://www.fertilityfriend.com/home/valyro83 bebe Alexandru Gabriel din 8 nov 2013

#1294 2012-04-22 20:05:02

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Cristina puss multumesc frumos de urari , da maine e , dar am facut tort de azi ca maine sunt singura

buck e cam ca la tiramisu crema, am pus pe bain -marie vreo 6 galbenusuri cu vreo 8 linguri de zahar, si vreo 3 de brandy , le-am lasat acolo pana s-a topit bine zaharul si s-a ingrosat nitel , am dizolvat vreo 10 gr de gelatina si le-am turnat peste oua cand s-au mai racit, vreo 2 plicuri de capucino, si mascarpone, si le-am amestecat, initial a fost cam lichida dar am lasat-o la frigider si s-a inchegat
blatul a fost de cumparat ca nu am avut timp sa fac eu , l-am insiropat cu capucino (in loc de ness ca sa poata si ana sa manance )
nu m-am complicat sa il ornez ca nu am avut pe nimeni, doar ai mei , plus ca am muncit si cu sotul in curte

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1295 2012-04-22 20:19:18

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Si mie imi place la nebunie crema de zahar ars , dar cat de buna e atat de periculoasa  chicot
Imi pare rau Buck, eu ca nu am bebe si poftesc .. imi inchipui ca tu mai rau ... dar vom incerca sa evitam a vorbi de mancare, dulciuri ..  puss

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#1296 2012-04-22 20:22:44

betty200
Full member
Inregistrat: 2012-02-27

Buna seara fetelor, n-am mai scris demult dar de citit citesc consecvent totul.

Sonia tare ma bucur ca iesiti, va plimbati, socializati, abia astept sa te intorci cu vesti bune in 4 mai, vorba unei fete de aici: de fericire o sa-ti pupi si soacra. Multumiri pentru ruga de la manastire, sa te auda Domnul pentru tine si pentru noi toate.

Rozi, tare m-am intristat cand am citit de ieri ca se anuntau uratii, daca ai stii cat speram pt. tine... Stiu ca ti-ai facut toate analizele si au iesit bine dar ciclurile astea lungi trebuie sa aiba o explicatie, progesteronul cum ti-a iesit? Dupa temperatura pare ca ai ovulat deci nu cred ca-i caz de cicluri anovulatorii, ti-ai monitorizat ecografic foliculii vreodata? eu maine merg prima data, apoi miercuri si vineri sa vad cum stau cu ei daca exista si daca se maresc.

valyro bine-ai venit!

Buck fetele astea iti cam fac apa in gura cu retetele lor ... si eu am o foame cand citesc ... sa-l zmotocesti pe Eric si din partea mea.

Lelia mie medicul mi-a spus ac lipsa de progesteron da uneori dureri de sani, pe mine inainte de ultima menstruatie ma dureau in speciali sfarcurile.

Miha si pe mine ma bate gandul sa fac analiza respectiva cea pt rezerva ovariana dar vad ac nu mi-a indicat-o medicul, o sa vb cu ea maine.

Hell, Cristina, Rave, Angel, Ona si bebita, Almi, Ela, madlena, Tya, va pup pe toate.

Fug sa bat piureul ca deja ai mei sunt cu urechile lungi de foame, fiecare pe rand au venit sa intrebe cand e gata mancarea. Buck ai vazut ca noi n-avem cine stie ce bunatati, doar piure ... smile.

Ultima oara a fost editat de maya2003 (2012-04-22 20:39:54)

#1297 2012-04-22 20:25:23

cristina28
Hero member

Pupici Maya si pofta buna  puss

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

Publicitate

loading...

#1298 2012-04-22 20:34:46

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

maya, bună

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1299 2012-04-22 20:49:32

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Hello puss

V-am citit azi, dar nu am apucat sa scriu.

Am ramas iar singuri. Asa de bine a fost hjarta

Si la mine se anunta ciclul sad Ma asteptam sa vina azi dupa cum ma simt, dar vad ca e cuminte si ma mai lasa o zi. Bine macar ca vine la un numar mai decent de zile  cesafac

Sonia puss Ce frumos ca ati fost la manastire!! Si eu simt nevoia sa mergem, sa ma rog. Si sper sa facem asta iar curand.

Storm, a trecut repede timpul. Inca putin si vii acasa!

Onu puss Foarte frumoasa poza de la avatar!! Aveti o papusica hjarta

Angel drool Foarte bine arata prajitura ta!!

Va pup pe toate puss

Ultima oara a fost editat de be_happy (2012-04-22 20:54:17)

#1300 2012-04-22 20:54:32

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

maya2003 buna

happy puss sa iti fie de bine "singuratatea " in doi de azi

merg sa fac un dus cat se joaca mika, ca porma trebuie sa o spal si pe ea

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1301 2012-04-22 21:16:39

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

happy puss

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1302 2012-04-22 21:19:40

mihaD
Full member
De la: de pe tarlaua mea
Inregistrat: 2012-04-12

rave puss
hell puss
buck puss
maya puss
hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  multumesc pt raspunsuri, m-am aiurit de tot, MTHFR-ul este analiza cu mutatia Mueller, offff....si da, valoarea mare a FSH-ului facut de mn, indica o rezerva ovariana scazuta dar am mai spus ca aceasta rezerva ovariana scade cu varsta

,,Hormonul anti-Mullerian evalueaza potentialul de fertilitate, fenomenul de imbatranire ovariana, sindromul ovarelor polichistice si evalueaza debutul menopauzei si de asemenea, este un marker ideal pentru estimarea rezervei ovariene.
Pe masura ce femeile inainteaza in varsta, valorile AMH scad continuu asta in corelatie cu rerzerva functionala ovariana.
De asemenea, se pare ca AMH este si un bun marker pentru determinarea raspunsului ovarian in cazurile de fertilizare in vitro.''

de asta le-am tot incurcat...numele apropiat  nustiu

sonohisterograma cred ca mi-a facut la prima vizita, am si ecografia, se face cu solutie salina si se marcheaza traseul acestei solutii, am vazut pe monitor.

HSG... si asta cred ca mi-a facut-o, la a doua vizita, pt ca am vazut tot pe monitor substanta de contrast.

De abia acum ma gandesc ca poate HSG-ul a influentat putin cm si acea intarziere...ciudat...  cesafac  puss

cris puss
angel puss
happy puss

Ultima oara a fost editat de mihaD (2012-04-22 21:22:26)

#1303 2012-04-22 21:26:46

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

buna fete  hopsieu   azi a cam batut vantul sia cum tre sa ma intorc sa va citesc
maya asa am ciclurile lungi , asa le au femeile din familia mea, si mama le-a avut la fel si a avut in viata ei 2 sarcini , dintre care pe a doua a pierdut-o , ca nici nu stia ca este insarcinata, iar prima am fost eu si a aflat tarziu ca este insarcinata cu mine
deci se poate , progesteronul este ff bbun , fsh-ul din ziua 4 e cam mic , dar dra mi-a zis ca nu-i problema ca ala din ziua 14 era bun
o sa ma duc luna asta la doctor , asa am zis
pe 28 facem 5 ni de casatorie si sotul zicea ca sa mergem la munte , m-a apucat plansul ca nu prea imi arde si i-am zis ca prefer sa merg cu banii aia la doctor sa vedem ce spune doctorul , asa ca ne vom hotari sa vedem incotro
sonia stiam ca te vei ruga si pt bnoi si iti hopsieu  multu hopsieu mesc din toata inima
cristina si mie  imi pare rau dar sunt optimista si am incredere ca va fi bine, reau sa ma relaxez si sa nu ma mai stresez , stiu in inima mea ca va fi bine
sonia succes  mult
valy bumti bumti pana vine bebelul
hell hai acasa la o visinata
ma duc sa mai citesc si va mai scriu
poop fete fara nicio exceptie
maine incepe scoalaaaaaaaaaaaaaaaaa deci gata si cu mine  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par

buna mihaaa si la hsg cum a fost ?dureri? spranceana

Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2012-04-22 21:29:40)

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#1304 2012-04-22 21:32:21

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

am ajuns home big_smile
sunt la PC și mi se pare ciudat că din iulie anul trecut de c?nd e C acasă am stat numai la laptop lol

sonia30 a scris:

almisor puss multumesc de raspuns in leg cu homocisteina.sper sa fie bine.da,e mai bine 2800 de euro.da cu drum,cazare e mult mai mult.mai avem de asteptat.si ce zici?-mergem prin iunie toti la manastirea prislop? big_smile

iubita puss habar nu am.. la noi e ciudat tare că eu dacă am ?nceput munca și el nu știe c?nd pleacă (și implicit nu știe nici c?nd vine) va fi o plecare la foc automat mai mult ca sigur.. noi vom merge cu ai mei 100% eventual putem ține legătura să ne ?nt?lnim acolo și apoi să ne ?ntoarcem pe un traseu comun p?nă ?ntr-un anumit punct big_smile oricum ținem legătura kram par

hell puss păi nu ?mi place să folosesc expresii pompoase cu termeni alambicați.. ?mi place să spun lucrurilor pe nume, fără jigniri (sau cel puțin ?ncerc pe c?t posibil să nu o fac) pentru că, evident, ?ce ție nu-ți place, altuia nu-i face? smile

angelina puss atunci mă mulțumesc să-i fiu nășică virtuală rodnar mă topesc de c?te ori o văd hjarta hjarta hjarta

mihaD puss AMH = Anti-Mullerian Hormone (Hormonul Anti-Mullerian), cu alte cuvinte, indică rezerva ta ovariană smile

cristina28 a scris:

Almi  majoreta   goodluck  goodluck

puss nu știu pentru ce sunt dar ?ți mulțumesc big_smile

buck puss după cum am spus mai sus soniei, habar nu am c?nd plecăm sad

valy puss c?nd iei duphaston? din ce zi p?nă ?n ce zi? smile

maya puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1305 2012-04-22 21:43:43

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Fetelor, eu ma retrag la patut. Noapte buna! Iar saptamana care incepe maine sa o aveti buna, cu soare mult!

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#1306 2012-04-22 21:47:11

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

noapte buna rave  bis  bis  bis  bis
almi te poop , m-ai intrebat care- itreaba  cu dungile
habar nu mai stiuuuuuuuuuuu roll  roll  roll  roll  roll  roll  va  va  va  va  va  va

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#1307 2012-04-22 21:54:16

tya
Hero member
Inregistrat: 2011-09-04

hopsieu

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469

#1308 2012-04-22 21:57:55

cristina28
Hero member

Da Almi nustiu  asa zic si eu  chicot  rodnar  visslar  chiar nu imi mai amintesc exact, am incercat sa reiau paginile la citit sa vad dar nimic.. oricum
goodluck  goodluck  goodluck  majoreta  majoreta  majoreta in tot ceea ce ti-ai propus  puss

Rave puss  la fel si tie , o saptamana scurta si frumoasa
Tya ... te ascunzi dupa  hopsieu ...  rotfl2  rotfl2  rotfl2 .. un pupic sa vedem daca iti faci curaj  tongue   puss  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-04-22 22:02:24)

#1309 2012-04-22 22:03:14

ClaraAngel
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-03-18

buna fetele mele  puss  puss  puss  puss va pup pe toate

vreau si eu crema de zahar ars si tortul capucino/tiramisu.arata numai bun de mancat tot o data

rozi,imi pare rau de menstra.urmez si eu sambata viitoare  bang

scz ca nu am mai intrat dar sunt destul de abatuta de cand plecat sotoi.stau mai mult pe la fratimiu si colind cu ei pe unde se duc ei

cristina,multumesc de incurajari ptr bebe.eu nu am nici un simptom de nimic.nici de bebe si nici de menstra.nici macar sanii nu mi s-au intarit pana acum.nici macar un pic  nustiu

pup toate fetele si toate mamicile si pe obraz si pe burtica  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de ClaraAngel (2012-04-22 22:05:09)

#1310 2012-04-22 22:03:42

tya
Hero member
Inregistrat: 2011-09-04

cristina rotfl2
clara puss

Ultima oara a fost editat de tya (2012-04-22 22:06:21)

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469

#1311 2012-04-22 22:07:12

ClaraAngel
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-03-18

tya  kram  puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.