homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71-74

#1388 2012-04-23 14:10:28

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 71

madlena, la mine cm a venit la 23 de zile dupa chiuretaj si a fost mai abundent decat de obicei si cu cateva cheaguri. iar la chiuretaj am avut sangerari ca la cm. am mai avut o prietena cu pierdere de sarcina si chiuretaj la care a venit la 4 sapt dupa chiuretaj dar ea a avut sangerari 2 sapt dupa chiuretaj. cred ca fiecare organism reactioneaza altfel si se reface in mod diferit. sper sa te refaci repede si sa reluati proiectul BB cat mai curand  puss

buna, cris

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

#1389 2012-04-23 14:17:34

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

buna cui a mai intrat si puss
cam liniste azi pe aici hmm trombon

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#1390 2012-04-23 14:19:35

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

rotfl2 E inceput de saptamana... e de inteles  chicot 
Pe joi , vineri ne mai relaxam putin ca vine wk dance

Eu ma tot uit la calendarul de la fertility , incerc sa il inteleg cat mai bine ..... de maine incep si eu testele de ovulatie .. sper sa iasa pozitiv si luna asta  supa

Uitandu-ma la poza cu taticul ce alapteaza ma gandesc...   rotfl2  nu stie el bebele sa traga din pai la cateva luni chicot  sau da huh  va

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-04-23 14:25:36)

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#1391 2012-04-23 14:33:49

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

hello frumoasele mele puss puss puss puss puss puss puss puss puss

ANGELUS scump si drag LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday
Multa sanatate si multa fericire alaturi de familia ta. esti o super femeie, o super mama si te admir tare mult si mai ales te iubesc de numa puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/30607_carnivale09.jpg

#1392 2012-04-23 14:39:25

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

buna fete dragi la multi ani la gheorghite si ghoerghisori  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday
siiiiiiiiii  angel la muulti ani si tie si muulte sanatate   birthday  birthday  birthday  birthday  bucatar  bucatar  bucatar  bucatar  party  party  party  party
un tort si de la minee
abia acum am ajuns acs si am intrat sa va salut si sa va poop pe toate  happy  happy  happy  happy  happy  happy
poooopp par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

Publicitate

loading...

#1393 2012-04-23 14:53:39

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Buna Rozi, sper ca ai avut o zi usoara  puss
La mine la munca a fost putina tensiune  chicot ,s-a cam interzis fumatul   chicot  si ne-au dat tricouri rosii drept costumatie .. zici ca suntem buburuze pe acolo, toate in rosu  bis  bis  bis  bis  bis  bis

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#1394 2012-04-23 15:07:46

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

rave lol ce tare

maya2003 cateodata zic si eu de cea mare asa rotfl2

lavy, cristina, rozy puss multumesc frumos de urari

mayya puss frumoasa mea , iti multumesc din suflet , m-ai facut muci lol cu cuvintele tale
va  teiubesc  teiubesc  teiubesc si eu pe fetele mele cu care am "crescut " aici

eu va pup dulce pe toate, merg la vaccin cu mika , saracutza in loc sa o alint azi ca face 4 luni eu ma duc sa o intep, dar asta e
sa fiti cuminti puss

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1395 2012-04-23 15:08:39

Missy005
Hero member

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2 cris  a fost o zi grea cu 6 clase x30 elevi , muulte energii s-au interactionat , dar a trecut, plus ca sapt asta am inspectie la clasa , alt stres nu mai pooot , dar trec eu si peste hopul asta
buburuza iti ramane numele , am zis am zis  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta

puss puss puss

#1396 2012-04-23 15:12:18

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

bună ziua și La mulți ani celor ce poartă numele Sf. Gheorghe  birthday  birthday  birthday să aveți parte de tot ce vă doriți smile

Madlena06 a scris:

madlena  mi-ar plăcea să ?mi spui care e problema la care te referi..? dacă e ceva de lămurit vreau să lămurim.. pașnic și la cel mai calm și sincer mod posibil că m-am săturat să mi se spună ?ciudoasă? și ?invidioasă? și ?ipocrită? pe la alte topicuri
Almi Ingeras draga mea, "problema" e medicala si am descris-o atunci, dedesubt !!!! 
Insa daca tu simti ca mai este si alta problema.... nu ma priveste pe mine !!!
Sincer chiar nu te-ai saturat se subiectul ala????  Chiar trebuie readus in discutie?????  Uite asta e si motivul pt care am evitat o perioada sa nu intru aici, acum speram ca lucrurile s-au schimbat, insa din nefericire constat ca nu !!!!
Tu chiar crezi ca dupa ce am trecut prin ce am trecut in spital trebuie sa mai am discutii despre faza de atunci???????  Am vazut si eu la o perioada de cand am ajuns acasa o parte din discutii, insa NU LE-AM COMENTAT in nici un fel. Ia si urmareste daca nu ma crezi.
Eu consider ca recuperarea mea e mult mai importanta si sa aflu de pe topicuri lucruri care ma ajuta CONSTRUCTIV, nu sa avem discutii  si iar discutii....
Iar in legatura cu faptul ca ti-au fost adesate anumite apelative... discuta cu cine te-a denumit asa, nu cu mine. Eu nici macar nu imi amintesc ce ai zis tu atunci.... asta asa ca fapt divers. Si ca sa iti dai seama cata importanta acord eu subiectului. Repet: prioritatile mele sunt recuperarea mea, sa imi recapat sanatatea !!!!!
Sper sa fi fost clara... si sa intelegi ca nu am scris cu substrat data trecuta... dar daca tu asta vezi... eu ce pot sa fac...

Adaug ceva ca sa fiu si mai explicita: eu nu mi-am permis sa te fac in nici un fel !!! In primul rand nici nu te cunosc... cum as putea sa scriu asa ceva despre tine... sa fim seriosi...

m-ai lăsat mască wow cu mesajul ăsta.. ce să zic.. mi s-a confirmat ceea ce bănuiam, drept pentru care ?ți voi răspunde, chiar dacă inițial am vrut nici măcar să nu citesc mesajul plin de !!!!! și ????? și cuvine scrise cu majuscule.. so:
- ?n primul r?nd partea ?ngroșată este un citat din mesajul meu și-l puteai nota ca atare, dar nu-i bai, nu mă supăr smile
- ?n al doilea r?nd nu e nevoie să zbieri (asta ?mi transmit numeroasele semne de exclamare puse de tine) sau să te agiți prea tare (din nou, simt agitație ?n mesajul ăsta din felul ?n care l-ai scris)
- ?n al treilea r?nd tu ai venit aici și ai spus

Madlena06 a scris:

Ok, bine Almi . Stiu, te cred pe cuvant nu asta e problema.

și vroiam să știu unde e problema pentru că din context se ?nțelegea altceva, dar ?n fine, sunt eu cu capul și nu mai știu să citesc forgetit
- ?n al patrulea r?nd SINCER m-am săturat să fiu ?acuzată? că din cauza mea și a soniei ai trecut prin ce ai trecut.. mi-a fost de ajuns să citesc doar ?ntr-un singur loc ca să doară suficient de tare (nu știu c?t la sută ai citit tu din ce s-a scris c?t ai lipsit)
- ?n al cincilea r?nd nu ?nțeleg de ce te-ai ofuscat at?t pe tema asta că nu te-a acuzat nimeni că m-ai făcut vreun anume fel smile ceea ce am scris ?n mesaj a fost total inofensiv, așa cum ai postat și tu că ?nu asta e problema? lăs?nd loc de interpretare cum că problema ar fi alta forgetit
- ?n al șaselea și ultimul r?nd ?ți doresc ?nsănătoșire grabnică și recuperare rapidă și să ai parte de tot ce-ți dorești.. ?ncercam să mă apropii de tine și să te ?nțeleg că m-am săturat de mesaje pline de sub?nțelesuri, dar se pare că nu se poate.. păcat!

angel puss  birthday  birthday  birthday La Mulți Ani! tot ce ?ți dorești!

mădă puss da, azi am fost la școală și acum m-am pus să stau cu voi.. doar că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din t?rg..

mika puss

vă pup pe toate puss puss puss

?n altă ordine de idei, consider că activitatea mea pe aici s-a cam ?ncheiat.. vă doresc tuturor să vină bărzuca c?t mai repede și să nu așteptați prea mult după ea, doresc ?nsănătoșire grabnică celor care sunt sub tratament pentru diverse afecțiuni, optimism și speranță celor care ?ncearcă să răm?nă graviduțe de mult timp și care și-au descoperit probleme care aparent nu le oferă șanse prea mari, naștere ușoară graviduțelor și pupici puss puss puss puss puss și urări de bine mămicilor și piticilor.
legat de decizia mea, cuvintele sunt de prisos.. prefer să fac pasul ăsta ca să evit situațiile de mai sus, care btw au fost destule ?n ultima vreme (chiar dacă probabil le-am ignorat voit).. cine dorește să-mi vorbească sau să comunice cu mine, adresa mea de mail este sub avatar, vă răspund la mailuri fără nicio problemă.. sunt fete aici care cunosc și ID-ul de mess și ?mi pot scrie acolo fără probleme smile
vă pup ?ncă o dată puss puss puss toate cele bune! wave ....

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1397 2012-04-23 15:12:45

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

angelus puss puss puss puss puss puss cu mult drag, stii ca asta simt big_smile
goodluck cu mika la vaccin si birthday pt cele 4 lunisoare , am vazut poze pe fb cu ea , e adorabila hjarta hjarta

pup si restul fetelor mele dragi fara numar si fara exceptie puss puss puss puss puss puss puss puss puss

si birthday tututror celor care poarta numele serbat azi

almisor  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss heeeeyyyyyyyyyyyyyy unde pleci? eu sunt in urma rau cu cititul si nu stiu ce s-a mai discutat pe aici dar nu vreau sa pleci grater

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2012-04-23 15:16:40)

#1398 2012-04-23 15:21:24

alesandra
Insomniac member

mika birthday pentru inca o lunita in plus,la mai multe si ani multi fericiti puss
goodluck la vaccin puss
almi puss nu vad de ce nu ai mai scrie? sper sa te razgandesti ? kram
mie imi vine menstra ca a inceput spootingul,sper ca pana sambata sa treaca ca sa fiu si eu fresh la nunta dance

Ultima oara a fost editat de alesandra (2012-04-23 15:22:04)

#1399 2012-04-23 15:23:41

blue_moon
Sr. member

almi,  supa ufff, nu vreau sa pleci, abia ce incepusei si tu sa stai mai mult cu noi (din nou) supa
te rog, nu mai pune la suflet si ramai aici cu noi puss  puss

aless majoreta sa treaca uratii mai repede si sa  dance  partydance  happydance din plin la nunta. cine se marita?

angelina,  puss  puss si pe mika mica sa nu doara rau vaccinul si sa treaca repede-repejor

mayuk, ai scapat de nasi?  puss

Ultima oara a fost editat de blue_moon (2012-04-23 15:28:13)

#1400 2012-04-23 15:27:20

Missy005
Hero member

buna blue , sunt de acord cu tine
almi treci inapoi ca pun barza cu tripleti pe tine (o am in caz ca nu vine 1 buc bebe)
chicot  chicot  chicot  chicot  chicot
pooop fete dragi

puss puss puss

#1401 2012-04-23 15:27:50

alesandra
Insomniac member

blue,fratele finei mele se insoara smile
nu am mare  tragere de inima sa ma duc dar na trebuie smile

#1402 2012-04-23 15:30:42

blue_moon
Sr. member

rozi, puss vreau si eu barza aia!!! ce sa fac sa mi-o trimiti si mie in vizita?  chicot

aless,  goodluck sa fie o nunta reusita si sa va distrati grozav

#1403 2012-04-23 15:33:50

alesandra
Insomniac member

blue multam la fel puss

#1404 2012-04-23 15:36:14

blue_moon
Sr. member

puss aless...ti-ai luat rochita? disperat

#1405 2012-04-23 15:37:32

alesandra
Insomniac member

nu o sa trebuiasca sa merg zilele astea sa vad daca oi gasi ceva bang

#1406 2012-04-23 15:38:34

Missy005
Hero member

trebuie sa platesti bine , inghetata , tort, visinata , eeeeee    forgetit spaga mare  chicot  chicot  chicot  chicot
fetelor va atasez poza cu curcanul meu de pasti, cred ca era barza pe care am ucis-o
mai fete , acum am dat peste poza si am revazut niste detalii intre picioarele curcanului, cum dumnezeu am facut sa iasa asaaa....nu stiu...lesinde raaaas  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2
oare de atata bumti bumbti vad eu pervers? diablo  diablo  diablo  diablo  diablo  diablo

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/58055_dscn0570.jpg
deci din poza se vede clar ca e curcan si nu curcanitaaaaaaa rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2
rave am ajuns la vorba ta ...am ajuns sa vad numai prostii, aoileuuuuu lesin , salvareaaaaaaaaaaaaaaa chicot  chicot  chicot  chicot  chicot

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.