Cat spui din relatiile anterioare?-2
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Re: Cat spui din relatiile anterioare?
Diananaid a scris:Ce sa zic, daca pentru tine cantaresc mai mult evenimentele de genu' cum si cand s-au cunoscut, bine, ok. Insa eu nu vad partile semnificative pe care le-as pierde daca nu-i pun intrebari legate de "dupa cat timp v-ati despartit? cum, cand v-ati cunoscut?" sau alte bagateluri. Spune-mi tu.
Mai mult decat ce anume?
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- Diananaid
- Hero member
- Inregistrat: 2010-12-24
Mai mult decat trairile lui. Stiu ce-o sa raspunzi. Stiu contextu' in care cantaresc astea mai mult. Las-o balta, enumera-mi cateva bucatele din partea aia semnificativa. Concret.
Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...
- AciDulaSs
- Banat
- Inregistrat: 2008-10-16
Ciudat e ca tu vrei sa aflii mai multe despre persoana cu care esti din relatiile anterioare sau din parerea/gura altora decat sa iti petreci mai mult timp cu el/ea.Parerea altora de multe ori nu conteaza sau nu merita sa o iei in seama .... mai bine iti faci tu singur/singura o parere despre persoana cu care esti.
- kathrynn
- Hero member
Nu, nu sunt mai importante. Dar sunt parti din el si asa cum am vrut sa stiu cum si-a sarbatorit majoratul, cum si-a petrecut vacantele din copilarie, tot asa am vrut sa stiu despre relatiile anterioare. Sunt toate evenimente destul de banale, la urma urmei, care au contribuit la ceea ce este el azi. Pentru ca viata lui nu a inceput in momentul in care m-a cunoscut pe mine, n l-am luat blank, nu si-a resetat tot ce stia de dinainte si a inceput de la 0, cu sentimente, cu trairi, cu tot. Din contra.
Nu stiu daca stii ce as raspunde, mai ales ca eu nici nu cred ca stiu contextul la care te referi tu ...
O parte semnificativa? Am vrut sa stiu de ce isi exprima atat de greu sentimentele, verbal. Stiam ca nu e vina mea si ca trebuie sa fie ceva din trecutul lui si am vrut sa stiu si am aflat. Daca m-a ajutat? Nu m-a ajutat doar pe mine, l-a ajutat si pe el, prin faptul ca a vorbit cu mine despre asta. Desigur, nu se aplica tuturor, pentru ca suntem diferiti. Dar nu mi se pare ok ca tu sa emiti pareri cu titlu de adevar general valabil, pentru ca oamenii sunt foarte diferiti si nu traiesc toti la fel si dupa aceleasi principii.
- kathrynn
- Hero member
AciDulaSs a scris:Ciudat e ca tu vrei sa aflii mai multe despre persoana cu care esti din relatiile anterioare sau din parerea/gura altora decat sa iti petreci mai mult timp cu el/ea.Parerea altora de multe ori nu conteaza sau nu merita sa o iei in seama .... mai bine iti faci tu singur/singura o parere despre persoana cu care esti.
Eu am vrut sa aflu de la el, nu de la "ele" Nici nu le cunosc, nici nu le-as cauta ... Nu stiu ce ai inteles tu. Si le aflu de la el, petrecand timp cu el si vorbind cu el.
- AciDulaSs
- Banat
- Inregistrat: 2008-10-16
si ce daca aflii ca a fost cu 1000 de femei sau nu a fost cu niciuna ? schimba cumva relatia voastra ? eu zic ca nu conteaza foarte mult asta ... eu zic ca cel mai important lucru e faptul ca este langa tine si te respecta si tine la tine ... si crede`ma ca poat aparea situatii cu tine si el in care sa iti schimbi parerea despre el ... chiar daca iti spune ceva din viitorul lui si tu ii pui o eticheta ... ai sa vezi.
- Diananaid
- Hero member
kathrynn a scris:Dar nu mi se pare ok ca tu sa emiti pareri cu titlu de adevar general valabil, pentru ca oamenii sunt foarte diferiti si nu traiesc toti la fel si dupa aceleasi principii.
Panzele jos, kath. Nu-ncerc sa conving pe nimeni de nimic, ci doar sa argumentez niste puncte de vedere pe care mi le-am insusit. Intr-adevar, se-ntampla ca scrierile mele sa fie percepute ca ciuntite, necoapte, agresive sau transante, da' in spatele tonului folosit nu se afla in niciun caz ardoarea de a trage pe cineva in aceeasi barca cu mine, nici n-ar putea sa-mi pese mai putin de aspectul asta. Urmaresc doar argumentarea solida a vederii mele atunci cand un interlocutor vine cu-o parere contra. Si-asa ar si trebui sa fie, nu? De ce vin extremele astea banale cu "da', dar nu e valabil pentru toti, blahblah", nu stiu, pentru ca, la o adica, eu nu vorbesc in numele unei droaie de oameni, ci doar din prisma mea.
Just my two cents.
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
daca sunt intrebata nu spun nimic, de-a naibii ce sunt!
acuma serios, mie nu mi se pare deloc normal sa fiu intrebata despre fostele relatii si nici eu nu intreb nimic! daca am chef sa spun ceva, o fac din proprie initiativa, si el la fel, din simplu motiv ca sunt lucruri care tin de mine si de intimitatea mea si le impart cu cine am chef, nu sunt obligata sa le impart cu nimeni daca nu vreau
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- kokkinou
- Full member
- Inregistrat: 2012-04-02
la mine si la iuby e doar curiozitate...si nu a folosit niciodata impotriva mea ceea ce a aflat...sau sa imi scoata ochii...ba chiara folosit in mod constructiv ceea ce a aflat despre "relatiile"mele anterioare...in schimb eu devin foarte geloasa cand vreau sa aflu si eu cate ceva despre fosta lui relatie,pt ca nu imi place sa mi se ascunda ceva...vreau transparenta totala...chiar daca pt mine ar fi dureros sa aud niste chestii pe care le facea cu fosta
- carmen212
- New member
- Inregistrat: 2012-02-25
Dar detalii legate de relatiile sexuale ati povesti ? Daca sunteti intrebati ce raspundeti cum poti fi diplomat intr-o altfel de situatie, fara sa strici cv?
Cine nu iarta distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insusi
- carmen212
- New member
si daca devii geloasa de ce mai intrebi? ce mai conteaza ce a facut poti schimba cu cv trecutul? conteaza prezentul si viitorul parerea mea dark_angel2712 a scris:la mine si la iuby e doar curiozitate...si nu a folosit niciodata impotriva mea ceea ce a aflat...sau sa imi scoata ochii...ba chiara folosit in mod constructiv ceea ce a aflat despre "relatiile"mele anterioare...in schimb eu devin foarte geloasa cand vreau sa aflu si eu cate ceva despre fosta lui relatie,pt ca nu imi place sa mi se ascunda ceva...vreau transparenta totala...chiar daca pt mine ar fi dureros sa aud niste chestii pe care le facea cu fosta
Ultima oara a fost editat de carmen212 (2012-04-30 11:51:36)
- Diananaid
- Hero member
carmen212 a scris:Dar detalii legate de relatiile sexuale ati povesti ? Daca sunteti intrebati ce raspundeti cum poti fi diplomat intr-o altfel de situatie, fara sa strici cv?
Da' cum ar trebui sa sune o astfel de intrebare? "I-o sugeai fostului? Cum? Cu dinti sau fara? Da' cand ti-o indesa in cur, urlai pana se auzea la etajul 7?" Si la ce ar folosi? Sa se masturbeze cu gandu' la detaliile astea? Nu tre' sa mai ai grija ca strici tu ceva, ca a dat-o el deja cu bata-n balta.
Ultima oara a fost editat de Diananaid (2012-04-30 11:53:00)
- carmen212
- New member
Diananaid a scris:carmen212 a scris:Dar detalii legate de relatiile sexuale ati povesti ? Daca sunteti intrebati ce raspundeti cum poti fi diplomat intr-o altfel de situatie, fara sa strici cv?
Da' cum ar trebui sa sune o astfel de intrebare? "I-o sugeai fostului? Cum? Cu dinti sau fara? Da' cand ti-o indesa in cur, urlai pana se auzea la etajul 7?" Si la ce ar folosi? Sa se masturbeze cu gandu' la detaliile astea? Nu tre' sa mai ai grija ca strici tu ceva, ca a dat-o el deja cu bata-n balta.
crede-ma ca sunt care pun astfel de intrebari stiu ca suna ciudat dar exista. Tocmai de aia am si intrebat sa vad unele pareri. Normal ca nu au rost astfel de intrebari
Ultima oara a fost editat de carmen212 (2012-04-30 12:17:29)
- eva_an
- Full member
- Inregistrat: 2012-01-08
carmen212 a scris:Diananaid a scris:carmen212 a scris:Dar detalii legate de relatiile sexuale ati povesti ? Daca sunteti intrebati ce raspundeti cum poti fi diplomat intr-o altfel de situatie, fara sa strici cv?
crede-ma ca sunt care pun astfel de intrebari stiu ca suna ciudat dar exista. Tocmai de aia am si intrebat sa vad unele pareri. Normal ca nu au rost astfel de intrebari
am intalnit tipi de genul,,...sau cu faze gen "dar cu x te simteai mai bine decat cu mine"
You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
eu nu dau detalii sexuale in legatura cu fostii, dar mi s-a intamplat sa mi se furnizeze....nu pot sa zic ca m-a deranjat neaparat, doar m-a frapat, gen: "si ce ma intereseaza pe mine?"
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
kathrynn a scris:Nu, nu sunt mai importante. Dar sunt parti din el si asa cum am vrut sa stiu cum si-a sarbatorit majoratul, cum si-a petrecut vacantele din copilarie, tot asa am vrut sa stiu despre relatiile anterioare. Sunt toate evenimente destul de banale, la urma urmei, care au contribuit la ceea ce este el azi. Pentru ca viata lui nu a inceput in momentul in care m-a cunoscut pe mine, n l-am luat blank, nu si-a resetat tot ce stia de dinainte si a inceput de la 0, cu sentimente, cu trairi, cu tot. Din contra.
Nu stiu daca stii ce as raspunde, mai ales ca eu nici nu cred ca stiu contextul la care te referi tu ...
O parte semnificativa? Am vrut sa stiu de ce isi exprima atat de greu sentimentele, verbal. Stiam ca nu e vina mea si ca trebuie sa fie ceva din trecutul lui si am vrut sa stiu si am aflat. Daca m-a ajutat? Nu m-a ajutat doar pe mine, l-a ajutat si pe el, prin faptul ca a vorbit cu mine despre asta. Desigur, nu se aplica tuturor, pentru ca suntem diferiti. Dar nu mi se pare ok ca tu sa emiti pareri cu titlu de adevar general valabil, pentru ca oamenii sunt foarte diferiti si nu traiesc toti la fel si dupa aceleasi principii.
kath, ca de obicei, jos palaria asta este motivul pentru care m-am despartit de actualul meu cel recent, mi-era tare greu sa imi exprim orice fel de traire si sentiment, el nu a insistat prea mult si a considerat ca exista o bariera de comunicare si papa. desi la mine este pur si simplu fosta relatie care m-a invatat sa tac din gura si acum nu mai pot vorbi asa usor. pacat ca el nu s-a chinuit prea mult cu asta si a considerat ca e mai bine sa luam cai diferite. deci poate o discutie serioasa despre fosta relatie nu e asa de rea....
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- Diananaid
- Hero member
Oh, iata, trebuia el sa ghiceasca ce-i cu tine, ce-i in sufletul tau si sa te traga de maneca, sa se strofoace. Pentru ca, nu-i asa, nu era ca si cum tu trebuia sa pui cartile pe masa, sa-i zici: "ba, uite care-i treaba, uite ce-i cu mine, uite de ce nu-s in stare sa uit dracu' de fosta relatie si de mizeriile din ea". Da, ce sa zic, pacat ca nu si-a batut prostu' capu', pentru ca era de datoria lui. Doar ca nu.
Cand se produce o despartire, fiti capabile sa analizati ce si cum v-a afectat si despartiti-va din toate punctele de vedere de trecut, nu sa-l carati si-n prezent, ba mai mult, sa puneti vechi greseli pe seama altora, ca las' ca el trebuia sa le rezolve. (Un "voi" la modul general).
Later edit: Un om poa' sa aiba, sa zicem, 10 relatii. Pic cu pic, fiecare isi pune amprenta asupra personalitatii lui, il marcheaza, si tocmai ca vorbeam de aspectele negative, sa ducem discutia in directia respectiva. Sa zicem ca e tacut din cauza iubitei no.1, ca nu se poate exprima si alte bagateluri din cauza iubitei no.2, ca aia cu numaru' 6 nu stiu ce i-a mai facut si, uite, ajungem la cea actuala. Amigo, n-am eu chef sa o fac pe-a psihologul cu tine si sa disec toate relatiile. Inainte de a te avanta intr-una noua, fii sigur ca ai invatat ceva din greselile facute si nu le mai aplica pe viitor.
Ultima oara a fost editat de Diananaid (2012-04-30 20:30:29)
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
daca ar fi asa simplu sa treci peste frustrari si belele, cred ca n-=ar mai exista probleme in dragoste ori iti place de om si faci tot ce poti ca sa fie bine, or du-te invartindu-te si gaseste acea persoana ideala, care nu are nici o problema. parerea mea este ca sunt persoane ca si mine cu putine probleme psihice (mai multe poate) care au nevoie de timp si rabdare si de intelegere. poate relatiile anterioare au marcat suficient de mult incat sa iti schimbe felul de a fi si a gandi, daca tii la om te interesezi frumos de ce e asa "salbatic" si poate indrepti ceva.
sau na. asta sunt eu, daca nu aveti chef sa intrebati nu intrebati sau nu spuneti, eu una as vrea sa spun doar ca mi-e teama. si aparent temerile mele sunt indreptatite. ma apuc sa ii povestesc ce belele aveam si ma trewzesc cu vreun "nu ma intereseaza relatiile anterioare, sunt in trecut".
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- Diananaid
- Hero member
Nu e simplu, da' trebuie sa simti cu abilitate granita fina dintre o frustrare nevinovata, sa zicem, si incapatanarea partenerului de-a ramane intr-o hazna. In ultimu' caz, poa' sa se duca el invartindu-se, fara a putea cineva sa ma arate cu degetul ca am nu stiu ce pretentii de persoana ideala.
Ultima oara a fost editat de Diananaid (2012-04-30 20:36:05)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|