homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat spui din relatiile anterioare?-4

#58 2012-05-01 00:33:43

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: Cat spui din relatiile anterioare?

*joy* a scris:

teoria e cam diferită de practică...mereu! smile

sooooooooooooooo true..... ce teorii aveam si eu la 17 ani.... hopsieu

#59 2012-05-01 00:37:50

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

eu nu mai tin minte ce teorii aveam la 17 ani lol mi-e ciuda, ca sunt curioasa ce gandeam eu lol

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#60 2012-05-01 08:55:15

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu stiu sigur ca ..... nu gandeam rotfl la 17 ani abiaaaaa cu chiu cu vai in ultimele 2 luni mi-am gasit si eu gagic pe faimosul si nu stiam nici macar cum arata obiectul muncii, cand l-am vazut prima data am exclamat "esti stricat!!" rotfl

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#61 2012-05-01 09:07:17

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Tineretea, bat-o vina.
Daca ii asa precum ziceti voi, astia mai batrani, macar acu' la 17 ani sa crezi ca tot ce zboara se mananca. big_smile

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#62 2012-05-01 10:53:25

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

exact diana!

cora lol

doamne ce minte aveam si eu la 17 ani....NOT!!!

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2012-05-01 10:54:32)

Publicitate

loading...

#63 2012-05-01 10:57:08

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

17 ani,abia astept sa scap de ei.Dar eu nu am timp sa visez sad

Two souls don't find each other by simple accident

#64 2012-05-01 11:04:14

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

lol Cora
Eu eram tare simpatica si plina de viata la 17 ani. Chiar imi e dor de vremurile alea. Eu n-am avut relatii traumatizante in adolescenta. Analizam bine un baiat si daca nu-mi convenea il refuzam.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#65 2012-05-01 11:16:10

sleeping_beauty
Addicted member

eii ..la 17 ani nici eu nici cora nu am avut relatii traumatizante...erau abia la inceput...frumoase cu fluturi&co...dupa cativa ani au aparut si traumele lol

daca ar fi sa o iau de la capat nu as mai avea nici o relatie serioasa sau de durata mai mare de 2-4 luni cu cineva pana pe la 23-24 de ani....in loc sa diversific m-am oprit la primul si desi l-am iubit enorm si am avut o poveste frumoasa in linii mari imi pare rau....intotdeauna relatiile incepute de copii se rup in momentul maturizarii...e natural si firesc sa fie asa pana la urma...

#66 2012-05-01 11:21:43

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

de acord cu tine sleep. nu prea sunt asa benefice relatiile astea lungi inainte de 20+. cand esti in formare... da na, cel putin am invatat multe, tot am ramas cu ceva tongue

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#67 2012-05-01 11:22:34

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Eu m-am despartit de fostul meu tocmai pt ca nu si-a eliberat sufletul fata de mine si mereu m-am simtit urmarita de fost lui relatie serioasa. Poate daca ar fi discutat cu mine mai mult si mai deschis ar fi stat altfel lucrurile. Eu am fost foarte deschisa sa-l ajut dar nu poti ajuta un om atunci cand nu vrea...

Ultima oara a fost editat de kæreste (2012-05-01 11:23:59)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#68 2012-05-01 11:24:05

sleeping_beauty
Addicted member

da...slava domnului am invatat destule....

#69 2012-05-01 11:27:33

Toriana
Sr. member

Aaa, nu spuneam ca ati avut voi relatii traumatizante. Ziceam doar ca nu m-am complicat eu, fata de alte adolcescente de acum.
Si sunt de acord cu tine la durata relatiilor.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

#70 2012-05-01 11:29:00

sleeping_beauty
Addicted member

ai fost mai inteligenta decat noi tori wink

niste copii ar trebui sa aiba preocupari de copii nu sa faca sa mearga o relatie serioasa, asa as fi vrut sa ma scuture si pe mine persoanele din jur sa ma trezeasca la realitate si sa imi spuna ca voi avea destul timp sa sufar

#71 2012-05-01 11:34:53

Toriana
Sr. member

N-am fost inteligenta, doar ca n-am avut relatii prea lungi. Dar normal ca la vremea aia am suferit si eu. Si sincera sa fiu nu refuzam din inteligenta baietii, ci de teama. Nu vroiam sa regret. Eu n-am zis nimic de voi, ma refeream la unele fete din ziua de azi care se complica de la 14-16 ani cu relatii, sex si alte lucruri. Raman cu traume de mici, dar asta e evolutia, vremurile se schimba.
Sper ca nu te-ai suparat. Chiar nu vroiam sa reiasa din mesajul meu ca eram asa grozava la capitolul relatii.  lol Din contra

Ultima oara a fost editat de Toriana (2012-05-01 11:36:42)

#72 2012-05-01 11:43:14

sleeping_beauty
Addicted member

haide mai...asa m-ai vazut tu suparacioasa? lol dimpotriva!

nu mi se pare tragic ca fac sex fetele de la varste fragede (alea care o fac cu cap...prezervativ controale si analize la gineco etc.) ci ca se complica in relatii...cu ce ma incalzeste pe mine ca am inceput sa fac sex de la 18 ani? am suferit mai putin?...nu cred...

#73 2012-05-01 12:18:30

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Parerea mea dupa o relatie de 5 ani si ceva incheiata si inca una de 1 an jumate care continua si in prezent, este ca nu relatiile ne fac sa suferim, ci faptul ca nu acceptam lucrurile asa cum sunt in realitate si nu ne asumam raspunderea pentru faptele noastre. Intotdeauna adevarul este undeva la mijloc si actiunile noastre se rasfrang asupra partenerului, si in final asupra noastra pentru ca noi suportam consecintele faptelor la care am contribuit.
Se intampla de multe ori sa nu tinem cont de sentimentele partenerului, iar cand acesta in sfarsit ia o hotarare in ceea ce priveste relatia sa nu intelegem de ce a facut-o fara sa fim constienti de faptul ca si noi am contribuit la asta poate inca de la inceputul relatiei. Fara sa ne punem din cand in cand in locul celuilalt nu putem sa stim cum il afecteaza ceea ce facem si spunem, la fel se intampla si in cazul in care lipseste o comunicare sincera si directa.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#74 2012-05-01 12:25:23

sleeping_beauty
Addicted member

my_aa trebuie sa fie reciproca treaba...daca unul vrea copil iar celalalt (adica ea) vrea sa faca o facultate ce compromis vezi tu aici la 20-21 de ani? trebuia sa fac un plod ca sa ii dovedesc ca parerea lui conteza pt mine? asta e un mic exemplu...normal era sa ma incurajeze ca doar eram mai mica cu 7 ani decat el...sa zica...mai asteptam 3 ani si apoi facem si copil...dar lui ii era frica ca ma urc in capul lui ca dehhh...eu cu facultate...el fara...

din punctul meu de vedre singura mea greseala a fost ca nu am incheiat relatia aia  mai repede...asa e cand gandesti cu pipota...un om care te iubeste te sustine din toate punctele de vedere nu te descurajeaza doar pt ca ii e frica ca il lasi in urma daca vrei sa evoluezi...un om care nu doreste sa evoleze te va trage mereu in jos...am gresit ca l-am iubit atat de mult, au gresit parintii mei ca nu mi-au tras o mama de bataie sa ma trezesc naiba si sa vad pe cine am langa mine

le: era vb despte o relatie de 5 ani da? nu cu vreun terchea berchea de pe strada.....vai de capu lui cu dragostea lui egoista cu tot

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2012-05-01 12:31:53)

#75 2012-05-01 13:11:01

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Exact asta spuneam, ca nu acceptam lucrurile asa cum sunt in realitate. Tu nu il vedeai pe el asa cum era in realitate, nu vedeai ca lui ii era teama ca o sa te piarda si pentru el asta conta mai mult decat sa iti fie tie bine. Nu te sustinea pentru ca interesul lui era sa aiba pe cineva alaturi, iar tu peste cativa ani puteai sa te razgandesti.

Nu te-a acceptat asa cum erai si de asta v-ati despartit.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#76 2012-05-01 22:38:19

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu am scris intr-unul din posturile anterioare (sau SPER ca am scris, ca intentia a existat, dar n-am timp acum sa recitesc) ca m-am referit la relatii serioase. La cum, ce, cat spui intr-o relatie serioasa. Si pentru clarificare la mine o relatie este serioasa atunci cand: e deja de ceva vreme, cei doi locuiesc impreuna si/sau au planuri de viitor impreuna.
Pentru ca nu cred ca poti sa compari ce simti pt un om dupa 2-3-4 luni sau dupa 1-2-3 ani. Si de asemenea, daca nu ai avut nicio relatie serioasa, cu tot tacamul de locuit impreuna 24/7, planuri de viitor, buget comun etc etc, e foarte usor sa spui "nu-l intreb / nu-i spun nimic / nu ma intereseaza".
Dar sunt foarte curioasa daca atunci cand ajungi sa-ti pui capul pe perna seara de seara langa acelasi om, nu ajungi te intrebi "da totusi omul asta ... cine e? ce-a facut inainte sa fie cu mine? care a fost viata lui? de ce reactioneaza asa in cutare situatie?"
Pentru ca il iubesti si vrei sa-l intelegi mai bine, nu pentru ca esti o muiere curioasa si bagacioasa. Pentru ca daca il iubesti pe bune, inainte sa-i dai un picior in fund sa se duca invartindu-se cu traumele lui cu tot, poate poti sa faci pentru el si pentru "voi" in acelasi timp.

Nici pe mine nu m-a interesat la inceput mare lucru despre el. Strictul necesar si atat. Doar in timp a tot venit vorba de una alta si asa am tot aflat. N-a fost niciodata interogatoriu lol

Iar chestiile legate de sex, nu stiu cum sa zic, dar cred ca iti cam dai seama la primele partide de ceea ce stie fiecare, ce-i nou si ce nu, daca nu e un actor sau un mincinos f bun. Valabil pt ambele sexe.

Diana, m-am gandit ca ori esti foarte tanara ori ai foarte putine experiente de viata, de aceea nici n-am mai zis nimic. Nu e o problema ca esti tanara, e ok ca ai principii solide, dar incearca sa fii putin mai flexibila.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.