|
Nu esti logat.
Cat spui din relatiile anterioare?-4#58 2012-05-01 00:33:43
Re: Cat spui din relatiile anterioare?
sooooooooooooooo true..... ce teorii aveam si eu la 17 ani.... Offline #59 2012-05-01 00:37:50
Re: Cat spui din relatiile anterioare?eu nu mai tin minte ce teorii aveam la 17 ani mi-e ciuda, ca sunt curioasa ce gandeam eu Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #60 2012-05-01 08:55:15
Re: Cat spui din relatiile anterioare?eu stiu sigur ca ..... nu gandeam la 17 ani abiaaaaa cu chiu cu vai in ultimele 2 luni mi-am gasit si eu gagic pe faimosul si nu stiam nici macar cum arata obiectul muncii, cand l-am vazut prima data am exclamat "esti stricat!!" Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #61 2012-05-01 09:07:17
Re: Cat spui din relatiile anterioare?Tineretea, bat-o vina. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #62 2012-05-01 10:53:25
Re: Cat spui din relatiile anterioare?exact diana! Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2012-05-01 10:54:32) Offline Publicitateloading...
#63 2012-05-01 10:57:08
Re: Cat spui din relatiile anterioare?17 ani,abia astept sa scap de ei.Dar eu nu am timp sa visez Two souls don't find each other by simple accident Offline #64 2012-05-01 11:04:14
Re: Cat spui din relatiile anterioare? Cora Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #65 2012-05-01 11:16:10
Re: Cat spui din relatiile anterioare?eii ..la 17 ani nici eu nici cora nu am avut relatii traumatizante...erau abia la inceput...frumoase cu fluturi&co...dupa cativa ani au aparut si traumele Offline #66 2012-05-01 11:21:43
Re: Cat spui din relatiile anterioare?de acord cu tine sleep. nu prea sunt asa benefice relatiile astea lungi inainte de 20+. cand esti in formare... da na, cel putin am invatat multe, tot am ramas cu ceva Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #67 2012-05-01 11:22:34
Re: Cat spui din relatiile anterioare?Eu m-am despartit de fostul meu tocmai pt ca nu si-a eliberat sufletul fata de mine si mereu m-am simtit urmarita de fost lui relatie serioasa. Poate daca ar fi discutat cu mine mai mult si mai deschis ar fi stat altfel lucrurile. Eu am fost foarte deschisa sa-l ajut dar nu poti ajuta un om atunci cand nu vrea... Ultima oara a fost editat de kæreste (2012-05-01 11:23:59) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #68 2012-05-01 11:24:05
Re: Cat spui din relatiile anterioare?da...slava domnului am invatat destule.... Offline #69 2012-05-01 11:27:33
Re: Cat spui din relatiile anterioare?Aaa, nu spuneam ca ati avut voi relatii traumatizante. Ziceam doar ca nu m-am complicat eu, fata de alte adolcescente de acum. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #70 2012-05-01 11:29:00
Re: Cat spui din relatiile anterioare?ai fost mai inteligenta decat noi tori Offline #71 2012-05-01 11:34:53
Re: Cat spui din relatiile anterioare?N-am fost inteligenta, doar ca n-am avut relatii prea lungi. Dar normal ca la vremea aia am suferit si eu. Si sincera sa fiu nu refuzam din inteligenta baietii, ci de teama. Nu vroiam sa regret. Eu n-am zis nimic de voi, ma refeream la unele fete din ziua de azi care se complica de la 14-16 ani cu relatii, sex si alte lucruri. Raman cu traume de mici, dar asta e evolutia, vremurile se schimba. Ultima oara a fost editat de Toriana (2012-05-01 11:36:42) Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #72 2012-05-01 11:43:14
Re: Cat spui din relatiile anterioare?haide mai...asa m-ai vazut tu suparacioasa? dimpotriva! Offline #73 2012-05-01 12:18:30
Re: Cat spui din relatiile anterioare?Parerea mea dupa o relatie de 5 ani si ceva incheiata si inca una de 1 an jumate care continua si in prezent, este ca nu relatiile ne fac sa suferim, ci faptul ca nu acceptam lucrurile asa cum sunt in realitate si nu ne asumam raspunderea pentru faptele noastre. Intotdeauna adevarul este undeva la mijloc si actiunile noastre se rasfrang asupra partenerului, si in final asupra noastra pentru ca noi suportam consecintele faptelor la care am contribuit. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #74 2012-05-01 12:25:23
Re: Cat spui din relatiile anterioare?my_aa trebuie sa fie reciproca treaba...daca unul vrea copil iar celalalt (adica ea) vrea sa faca o facultate ce compromis vezi tu aici la 20-21 de ani? trebuia sa fac un plod ca sa ii dovedesc ca parerea lui conteza pt mine? asta e un mic exemplu...normal era sa ma incurajeze ca doar eram mai mica cu 7 ani decat el...sa zica...mai asteptam 3 ani si apoi facem si copil...dar lui ii era frica ca ma urc in capul lui ca dehhh...eu cu facultate...el fara... Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2012-05-01 12:31:53) Offline #75 2012-05-01 13:11:01
Re: Cat spui din relatiile anterioare?Exact asta spuneam, ca nu acceptam lucrurile asa cum sunt in realitate. Tu nu il vedeai pe el asa cum era in realitate, nu vedeai ca lui ii era teama ca o sa te piarda si pentru el asta conta mai mult decat sa iti fie tie bine. Nu te sustinea pentru ca interesul lui era sa aiba pe cineva alaturi, iar tu peste cativa ani puteai sa te razgandesti. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #76 2012-05-01 22:38:19
Re: Cat spui din relatiile anterioare?Eu am scris intr-unul din posturile anterioare (sau SPER ca am scris, ca intentia a existat, dar n-am timp acum sa recitesc) ca m-am referit la relatii serioase. La cum, ce, cat spui intr-o relatie serioasa. Si pentru clarificare la mine o relatie este serioasa atunci cand: e deja de ceva vreme, cei doi locuiesc impreuna si/sau au planuri de viitor impreuna. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|