Cat spui din relatiile anterioare?
- carmen212
- New member
- Inregistrat: 2012-02-25
Cat spui din relatiile anterioare?
ce trebiue sa spunem din relatiile anterioare? e bine sa spunem chiar totul sau sa lasam unele lucruri pt noi ? sunt curioasa ce pareri aveti
Cine nu iarta distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insusi
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
Re: Cat spui din relatiile anterioare?
In nici un caz nu trebuie sa spui totul.
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- hai_faiv
- Hero member
- De la: bubulina gospodina
- Inregistrat: 2008-08-18
depinde de baiat. daca relatia devine tot mai serioasa, el devine implicit unul dintre cei mai buni prieteni si automat ii mai povesteti si chestii intime din fostele relatii. Adica asa e la mine. Logodnicul meu nu cred ca mai are de aflat secrete din fostele relatii, stie tot, cred ca a trait trecutul relatiilor mele in timp ce ii povesteam daca e un tip mai nou sau gelos, nu as risca sa ii povestesc prea multe, i-as zice doar de relatiile in care am fost inselata, nu si cand am parasit eu
When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.
- my_aa
- Insomniac member
Eu nu as povesti niciodata detalii legate de partea sexuala a fostelor relatii. Niciunui barbat nu i-ar place sa isi imagineze iubita "calarita" de altul, chiar daca e evident ca a mai avut relatii inainte si nu e virgina (cer scuze pt. exprimare ), e una si cu totul altceva cand ii dai tu detalii de genul. Eu asa consider de cuviinta. Nu am dat si nu o sa dau niciodata detalii de genul acesta, in rest am povestit in mare motivele despartirilor, problemele si partile bune ale relatiilor si cam atat. Cu cat stie mai putine despre trecutul tau cu atat e mai bine. Pana la urma prezentul si viitorul conteaza.
Ultima oara a fost editat de my_aa (2012-04-27 01:48:16)
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- jeannie
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-07-13
- kokkinou
- Full member
- Inregistrat: 2012-04-02
eu i-am spus tot,bine ca nu aveam ce sa ii spun in mare,ca nu am avut relatii serioase cu nimeni inainte si nici sexuale...in schimb vreau sa aflu de fostele lui relatii pe care le tine ascunse bine de tot si nu scoate o vorba.
- carmen212
- New member
eu am fost pusa in situatia sa povestesc mai multe , ma intreba toate detalile si normal ca apoi se supara era gelos si ne certam, bine ca oricum am fost implicata doar intr-o singura relatie inainte de el si nu a fost cv frumos si placut,dar a fost, chiar daca a durat cv timp. oricum acum am discutat si i-am zis ca trebuie sa priveasca prezentul si sa inteleaga ca asta e si i a cam trecut . in concluzie e mai bine sa nu stie foarte multe detalii pt ca e normal nici unui barbat nu-i place sa auda cum ai facut tu dragoste cu altii. sunt de accord cu tine my_aa a scris:Eu nu as povesti niciodata detalii legate de partea sexuala a fostelor relatii. Niciunui barbat nu i-ar place sa isi imagineze iubita "calarita" de altul, chiar daca e evident ca a mai avut relatii inainte si nu e virgina (cer scuze pt. exprimare ), e una si cu totul altceva cand ii dai tu detalii de genul. Eu asa consider de cuviinta. Nu am dat si nu o sa dau niciodata detalii de genul acesta, in rest am povestit in mare motivele despartirilor, problemele si partile bune ale relatiilor si cam atat. Cu cat stie mai putine despre trecutul tau cu atat e mai bine. Pana la urma prezentul si viitorul conteaza.
- heart_beat
- Insomniac member
- De la: ♫
- Inregistrat: 2009-12-18
eu nu as povesti nimic decat daca intreaba, si atunci as vorbi in general nu as intra in detalii. asta pentru ca nu vad rostul in a povesti trecutul in loc de a ma bucura de prezent, nu pt ca mi-ar fi rusine sau as avea ceva de ascuns.
- Diananaid
- Hero member
- Inregistrat: 2010-12-24
Un barbat normal la cap nu ar trebui sa fie interesat de trecutul relatiilor unei femei. Si invers. Trairile interioare pe care le-ai avut cu o anumita persoana nu coincid cu o alta persoana ce apare in viata ta, nu se vor repeta intocmai cum s-au petrecut, deci amanuntele de acest tip nu au relevanta.
Sunt oameni care, neavand nici macar un strop din abilitatea de a analiza o persoana in scopul de a o cunoaste, recurg la astfel de mizerii "si... povesteste-mi despre fosta ta relatie", crezand ca astfel te pot cunoaste mai bine. Bineinteles ca e o aberatie, tocmai pentru explicatia pe care am dat-o mai sus.
Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...
- AciDulaSs
- Banat
- Inregistrat: 2008-10-16
cati barbati anormali si cate femei anormale sunt pe lumea asta
- carmen212
- New member
sunt perfect de accord cu tine . dar daca intreaba ai facut cu tare lucru , ce faci zici sau lasi lucrurile asa? Diananaid a scris:Un barbat normal la cap nu ar trebui sa fie interesat de trecutul relatiilor unei femei. Si invers. Trairile interioare pe care le-ai avut cu o anumita persoana nu coincid cu o alta persoana ce apare in viata ta, nu se vor repeta intocmai cum s-au petrecut, deci amanuntele de acest tip nu au relevanta.
Sunt oameni care, neavand nici macar un strop din abilitatea de a analiza o persoana in scopul de a o cunoaste, recurg la astfel de mizerii "si... povesteste-mi despre fosta ta relatie", crezand ca astfel te pot cunoaste mai bine. Bineinteles ca e o aberatie, tocmai pentru explicatia pe care am dat-o mai sus.
- Toriana
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-10-18
inseamna ca eu nu prea stau bine cu bibilica Mai aveam obiceiul sa intreb ceva despre relatiile lui si apoi stateam un pic bosumflata. Sufar de unicitate.
Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.
- my_aa
- Insomniac member
Diananaid a scris:Un barbat normal la cap nu ar trebui sa fie interesat de trecutul relatiilor unei femei. Si invers. Trairile interioare pe care le-ai avut cu o anumita persoana nu coincid cu o alta persoana ce apare in viata ta, nu se vor repeta intocmai cum s-au petrecut, deci amanuntele de acest tip nu au relevanta.
Exact...
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Diananaid a scris:Un barbat normal la cap nu ar trebui sa fie interesat de trecutul relatiilor unei femei. Si invers. Trairile interioare pe care le-ai avut cu o anumita persoana nu coincid cu o alta persoana ce apare in viata ta, nu se vor repeta intocmai cum s-au petrecut, deci amanuntele de acest tip nu au relevanta.
Eu nu sunt de acord. Ori sunt anormala Pentru ca am vrut sa stiu tot. Nu din gelozie, nu din neincredere, doar din curiozitate. Desi am avut si alte modalitati de a-l cunoaste, si relatiile anterioare pot spune multe despre un om si am vrut sa stiu si asta. Ce nu as vrea sa stiu si ce nu i-as spune sunt detaliile sexuale prea explicite: ce-am facut, cum cat, de cate ori, ce fel. Si am vrut sa stiu exact lucrurile pe care i le-am spus si eu despre fosti: cand, cum ne-am cunoscut, cat am stat impreuna, cum / de ce ne-am despartit. In momentul in care relatia a devenit serioasa si mi-am pus problema de a-mi petrece viata cu un om, nu vreau sa existe secrete intre noi. Si daca eu nu am nimic de ascuns, el de ce ar avea? Mi s-ar parea suspect sa nu vrea sa-mi spuna anumite lucruri.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- Diananaid
- Hero member
Relatiile anterioare sunt considerate un instrument la indemana pentru a cunoaste un om. Doar ca treburile nu merg asa, ci e doar o iluzie in care te zbati.
TU vrei o relatie cu un oarecare. Incepi sa-l intrebi fel si fel de chitibusuri despre fostele relatii, mai putin sau mai mult importante.Nu zic sa nu-ti raspunda deloc, da' e inutil pentru tine, intrucat nu ai avut nicio tangenta cu relatia respectiva, nu ai simtit cot la cot cu el mici trairi launtrice, nu l-ai tinut strans de mana cand a fost mai greu; asadar, orice-ti va spune el, legat de cum a reactionat intr-o situatie sau alta, nu e relevant pentru TINE. Si chiar daca ar fi, spune-mi ca nu-i mai frumos si mai palpitant sa descoperi maruntisurile astea de unul singur, fara sa te bazezi pe trairile altora. Exemplu concret: sa zicem c-as vrea sa te cunosc pe tine, kath. As avea tentatia sa intreb putin in stanga si-n dreapta persoanele care au contact cu tine, asta-i o cale usoara si care ne atrage de multe ori. Dar, zau, m-am saturat sa ma las condusa de gandirea altor oameni si-as da dracu' toate zvonurile cum c-ai fi curva, desteapta, proasta sau harnica. As vrea sa te vad prin prisma gandirii mele.
Relatiile anterioare nu intra in troaca secretelor. Nu-i ca si cum esti un criminal psihopat care recruteaza femei, in secret, in scopul de a le viola, si-apoi de a le ingropa in spatele casei, iar la inceputu' relatiei obiectivu' e sa fii cat mai chibzuit ca sa ascunzi cat mai bine trecutul. Atunci cand inchei o relatie cu cineva, te desparti practic de tine si-ncepi sa te redescoperi. Despartire inseamna detasare, nicidecum ascunzis. Daca m-ar intreba cineva de cum a decurs o relatie, as raspunde transant. Nu pentru ca am ceva de ascuns, asta-i un nonsens, ci pentru ca toate frustrarile, micile neajunsuri, temeri si alte scarpinaturi de astea, pe toate le-am lasat in urma, nu mai exista. Si nu vad de ce ar trebui sa impartasesc unele trairi afective de ale mele cu o persoana care nu a avut nicio legatura cu acestea.
Ultima oara a fost editat de Diananaid (2012-04-29 21:53:44)
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Dar eu nu l-am intrebat de sentimente, de trairi, n-am intrebat cat a iubit-o pe fiecare sau daca a iubit-o sau cat a suferit dupa una sau alta. L-am intrebat fapte concrete, cum am scris in mesajul anterior, cand, cum s-au cunoscut, cand cum s-au despartit, dupa cat timp. Si dupa 1-2 luni de relatie ca sa sune a interogatoriu, ci dupa cativa ani buni, cand oricum il cunosteam deja suficient de bine incat sa nu ma influenteze ceea ce urma sa-mi spuna. Unele lucruri mi le-a spus ca a venit vorba, altele l-am intrebat eu. Nici eu n-am stat sa-i spun ce-am facut cu cel de dinaintea lui, ce-am simtit pentru el, de ce am facut anumite lucruri, de ce nu le-am facut. Este evident pentru mine ca ma iubeste mai mult decat pe celelalte (daca chiar a iubit-o pe vreuna la modul serios) si eu il iubesc mai mult decat pe cel de dinainte. Si atat.
Restul, pentru mine, inseamna doar a-l cunoaste pe celalalt. Pt ca atata timp cand sunt parti ale lui pe care nu le cunosc, pentru mine el ar fi un "semi-necunoscut".
Da eu sunt curioasa daca tu zici chestiile astea asa in teorie sau pe bune. Adica ai avut sau ai putea avea o relatie de ani de zile, completa, cu locuit impreuna, cu planuri de viitor, cu persoana care are parti atat de semnificative, totusi, pe care tu nu le cunosti?
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- Diananaid
- Hero member
Ce sa zic, daca pentru tine cantaresc mai mult evenimentele de genu' cum si cand s-au cunoscut, bine, ok. Insa eu nu vad partile semnificative pe care le-as pierde daca nu-i pun intrebari legate de "dupa cat timp v-ati despartit? cum, cand v-ati cunoscut?" sau alte bagateluri. Spune-mi tu.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|