homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vi se pare normal?-3

#39 2012-05-01 10:39:51

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: Vi se pare normal?

Da,cam sunt genul de copil orfan.

Two souls don't find each other by simple accident

#40 2012-05-01 10:40:28

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

pey si parintii tai stiu ca tu nu iti primesti nici macar alocatia?
de ce nu inchide mama ta contul?

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#41 2012-05-01 10:42:58

Johanne
Platinum member

nu poate pentru ca pe acel card primea si salarul si nu are cum.

Mai,nu e capat de tara,oricum eu mai mult mananc pe la bunica iubitului si nu e vorba de mancare,dar cum ai zis si tu am nevoile mele de care chiar tata i le-a zis simpaticului meu frate.

#42 2012-05-01 10:48:45

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Eu nu inteleg cum ai putut sa suporti pana acum toate astea. Cred ca trebuie sa te inarmezi bine si sa nu te mai lasi calcata in picioare. Mama, ce show as fi facut eu cu ei!  diablo

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#43 2012-05-01 10:51:47

Johanne
Platinum member

Si eu cateodata as fi vrut sa rabufnesc dar ma calmam,parintii mei mereu mi-au spus sa nu ma cert cu fratele ca unu am si sa nu fac scandal in familie,sa ne intelegem si restu.

Publicitate

loading...

#44 2012-05-01 11:10:32

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

E frumos ce te-au invatat parintii tai, dar pacat ca fratele tau n-a retinut nimic de la ei.
Eu sunt o persoana mai impulsiva si daca nici nu suport persoana care ma calca pe coada...  diablo  Bine, nici eu nu ma cert de felul meu, doar imi exprim punctul de vedere.

Ultima oara a fost editat de Toriana (2012-05-01 11:18:55)

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#45 2012-05-01 11:47:51

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nu mai face nimic pentru ei. Pur si simplu. Faci curat in camera in care stai tu, speli vasele pe care le folosesti tu! Cand o sa te ia la intrebari spui simplu ca nu intra in atributiile tale sa faci curat dupa ei si daca ai vrut tu sa ii ajuti pana acum la treburile casnice nu inseamna ca ai vreo obligatie sa o faci si de acum inainte si ca e jenant ca la 27 de ani sa astepti sa iti spele farfuria din care mananci o fata de 17 ani.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#46 2012-05-01 12:03:39

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

aici e si vina ta...ma refer la faptul ca le permiti,odata ce le permiti asa iti vor face....si daca taci mai rau iti faci,si cum spuneai ca esti cam moale...apoi odata ce stii ca esti asa nu stiu de ce te mai plangi...trebuie sa dai cartile pe fata si oricand ai nevoie de ceva cere,si specifica faptul ca sunt nevoile tale personale si ai dreptul la ele....si spune-i tatalui tau totul macar la alocatie sa ai dreptul,ca tu faci scoala nu fratele! FI MAI TARE!!! ca asa degeaba te plangi tot cum vor ei vor face

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

#47 2012-05-01 12:23:16

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

jucaria nimanui a scris:

aici e si vina ta...ma refer la faptul ca le permiti,odata ce le permiti asa iti vor face....si daca taci mai rau iti faci,si cum spuneai ca esti cam moale...apoi odata ce stii ca esti asa nu stiu de ce te mai plangi...trebuie sa dai cartile pe fata si oricand ai nevoie de ceva cere,si specifica faptul ca sunt nevoile tale personale si ai dreptul la ele....si spune-i tatalui tau totul macar la alocatie sa ai dreptul,ca tu faci scoala nu fratele! FI MAI TARE!!! ca asa degeaba te plangi tot cum vor ei vor face

eu sunt de parere ca nu ar trebui sa dam vina pe ea: pur si simplu nu are ce face, FIZIC, in fata unor persoane mai putin simtite. E clar ca oamenii respectivi nu inteleg de vorba buna, mai mult ce sa faca? Presupun ca nu are cu ce sa ii ameninte si nici la violenta nu are cum sa recurga. Ce poate sa faca, acum pe bune, daca aveti idei spuneti-le.
Eu cred ca parintii tai, tatal tau, mama ta nu sunt destul de duri si permit chestia asta. Eu propun sa ii dea afara din casa cu forta sau sa puna piciorul in prag "sunteti mari, aveti o familie deja, e cazul sa va mutati la casa voastra, aveti 1 luna sa va gasiti ceva" si punct. Nu mai lasa loc de discutii.

Din ce am ctit eu am sentimentul ca e esti exploatata acolo, de bani te priveaza din toata punctele de vedere si te pun la treaba, adica asta suna un pic a sclavie - poate e un pic exagerat, in fine.

Solutia e in tatal tau, desi este batran si bolnav, trebuie sa vina in Ro si sa il urecheze un pic pe fratele tau si sa le faca scandal, daca nu se intelege de vorba buna.

Eu nu mai inteleg de ce fratele tau se poarta in halul asta cu tine, aici chiar ma depaseste situatia. Succes!  hjarta

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#48 2012-05-01 12:29:46

Johanne
Platinum member

Daca a-ti stii cum s-a ajuns sa se mute la noi,exact ca o pisica de aia blanda care are niste gheara.
Era inca in facultate si a dat-o afara din camin si a venit cu gandul sa stea la noi o luna pana gaseste ceva,a cautat la inceput oleaca apoi incet incet si-a adus hainele de acasa (sta in alt judet) si uite asa sunt 4 ani de cand sta aici.

Ce sa mai,ma jur ca daca fratemiu mai deschid gura la mine,sau mimoza lui ii fac o panarama foarte frumoasa.

#49 2012-05-01 12:33:32

alyush
Platinum member

Johanne, nu e numai vorba de mancare, ca nu traiesti numai cu asta, mai ai si tu nevoile tale...
Eu sunt foarte impulsiva si ma enervez extrem de repede din orice, cred ca daca eram in locul tau zilnic erau numai scandaluri in casa neutral

Vorbeste cu parintii tai sa vorbeasca cu fratele tau sa iti dea tie cardul sau macar o parte din suma trimisa sa ti-o dea tie, sau cand vin ai tai acasa sa ii ceara cardul si sa ti-l dea tie.
Ai tai nu traiesc o eternitate, ei din ce ar trai daca nu ar mai fi parintii tai? neutral

#50 2012-05-01 13:40:53

Johanne
Platinum member

pai asta e,ca ei cheltuie banii trimisi de tata,ma lassa pe mine leftera si ei traiesc apoi bine din banii lor neutral

#51 2012-05-01 14:10:07

alyush
Platinum member

trebuie sa le ceri cardul, sa ii spuna tatal vostru sa iti dea cardul tie, nu se poate asa...

#52 2012-05-11 18:58:26

Johanne
Platinum member

grater( fetelor,ieri am crezut ca ajung la spital...a aflat fratemiu de tot ce i-am spus mamei si a inceput sa ma injure si sa tipe la mine ca sunt o nesimtita si ca mint.
A doua zi m-a sunat tata si m-a intrebat daca am mancat si i-am spus ca nu si nici nu am sa o fac.Atunci l-a cerut pe fratemiu la telefon.
A inceput sa-i zica tatei ca nu fac nimic in casa si ca astept sa mi se faca curat in camera si sa mi se spele vasele si ca ei sunt menajerele mele. grater( ,am inceput sa tip sa ma auda tata ca nu e adevarat grater(,i-a mai spus ca eu i-au bani din casa fara sa stie grater( si eu tipam in continuare la tata.Atunci,cumnata mea mi-a zis sa tac din gura ca sunt o nesimtita si sa nu mai mint si i-am zis sictir.Atunci fratemiu s-a crizat si a zis ca daca il vede pe iubitul meu pe strada il calca cu masina.Apoi i-am spus tatei ca de cand tipa cumnata la mine in casa in care eu am crescut...
Nu se stie cum,fratemiu a inteles ca i-am spus ca tatei ca tipa in casa mea,nici decum.
Am plans ieri de la 4 pana la 7...am crezut ca sun la 112 de rau,tremuram oribil si abia respiram si vine fratemiu cu un tupeu la mine:" Wei,da parca aveai de invatat,acuma stai pe net?" stateam pe net ca sa ma calmez ca nu mai puteam efectiv.I-am spus ca tu nu ma vezi in ce stare sunt?Si mi-a raspuns...in ce stare esti wei?
Asta e frate?

#53 2012-05-11 21:06:18

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Eu zic sa te calmezi in primul rand si cand o sa vina ai tai acasa sa le spui ca preferi sa stai singura si daca nu se muta ei vrei sa te muti tu, ca nu mai suporti si vrei sa ai liniste.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#54 2012-05-11 21:28:04

Johanne
Platinum member

multumesc de raspuns... ma simt uneori asa de singura aici...chiar nu ma asteptam ca propriul meu frate sa faca asa...sad

#55 2012-05-11 21:40:17

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Parerea mea este ca decat sa stai intr-o casa cu cineva (apropiat pe deasupra) si sa te simti singura mai bine stai singura si nu mai devine asa deprimant. Asa macar sti ca esti singura...

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#56 2012-06-15 13:10:47

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

vin si eu cu o problema care imi zdruncina creierii in ultima vreme.
Vi se pare normal ca logodnicul vostru sa isi puna inainte familia, care la greu l-a  dat afara din casa si a aruncat "cu pietre" in el?
Vi se pare normal ca dupa mult timp impreuna sa vina cu reprosuri precum 'esti prea lenesa in sesiune", sa iasa in oras cu niste fete (nu stiu de unde aparute), la niste terase scumpe, pe unde pe mine nu m-a dus niciodata? neutral
E normal sa iti dai seama ca intr-o clipita omul care era atat de asemanator tie, din cauza "dorintei de bani" incepe sa isi schimbe viziunea si sa incerce sa te duca pe drumul lui, in care o facultate nu te ajuta cu nimic, in care trebuie sa alergi de nebun dupa teluri, in care platesti bani pe restante ca oricum facultatea = o diploma... sa ma traga intr-o lume in care doar banii conteaza, cel mai important e sa ai bani incat sa iti ajunga pentru orice. neutral o lume in care prietenii lui te privesc ca "o bucata buna"....

WTF is going wrong with his mind? sad

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#57 2012-06-15 13:43:48

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

Legat de iesirea la terasa da`ne si tu mai multe detalii ... ai spus scurt ca a iesit la terase scumpe unde pe tine nu te`a dus niciodata + ca era si cu alte tipe , asta e punctul tau de vedere ... ca poate din punctul lui era asa ... el ti`a propus sa iesiti in oras si tu l`ai refuzat pe motiv ca inveti pentru sesiune si atunci a preferat sa mearga cu alte prietene ... nu vad ce e rau in asta daca asa a fost ... de asta zic mai multe detalii ..

legat de lenesa in sesiune ... nu tu iti propui pentru tine cat inveti in sesiune si cam la ce note aspiri ? de ce te judeca el asa tare ? a fost un student foarte bun ? sau din cauza ca preferi sa faci altceva decat sa inveti ?

si legat de bani ... nu stiu contextul in care spui tu ca el se gandeste doar la bani ... eu zic asa e important ca e vrea sa castige bani dar sa nu puna banii pe primul loc intr`o relatie ... banii sunt importanti dar nu decisivi intr`o relatie ... nu e gresit ca vrea sa castige si sa se intretina sau sa va intretineti ... depinde de context.

si legat de "o bucata buna" ...ce e rau in asta ? femeile nu prefera sa fie privite si adorate ? eu zic sa o iei ca pe un compliment .

PS:legate de terase scumpe ... daca vrei te scot eu pe banii tai tongue tongue glumesc desigur smile

Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-06-15 13:48:37)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.