|
Nu esti logat.
Vi se pare normal?-3#39 2012-05-01 10:39:51
Re: Vi se pare normal?Da,cam sunt genul de copil orfan. Two souls don't find each other by simple accident Offline #40 2012-05-01 10:40:28
Re: Vi se pare normal?pey si parintii tai stiu ca tu nu iti primesti nici macar alocatia? Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #41 2012-05-01 10:42:58
Re: Vi se pare normal?nu poate pentru ca pe acel card primea si salarul si nu are cum. Two souls don't find each other by simple accident Offline #42 2012-05-01 10:48:45
Re: Vi se pare normal?Eu nu inteleg cum ai putut sa suporti pana acum toate astea. Cred ca trebuie sa te inarmezi bine si sa nu te mai lasi calcata in picioare. Mama, ce show as fi facut eu cu ei! Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #43 2012-05-01 10:51:47
Re: Vi se pare normal?Si eu cateodata as fi vrut sa rabufnesc dar ma calmam,parintii mei mereu mi-au spus sa nu ma cert cu fratele ca unu am si sa nu fac scandal in familie,sa ne intelegem si restu. Two souls don't find each other by simple accident Offline Publicitateloading...
#44 2012-05-01 11:10:32
Re: Vi se pare normal?E frumos ce te-au invatat parintii tai, dar pacat ca fratele tau n-a retinut nimic de la ei. Ultima oara a fost editat de Toriana (2012-05-01 11:18:55) Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #45 2012-05-01 11:47:51
Re: Vi se pare normal?Nu mai face nimic pentru ei. Pur si simplu. Faci curat in camera in care stai tu, speli vasele pe care le folosesti tu! Cand o sa te ia la intrebari spui simplu ca nu intra in atributiile tale sa faci curat dupa ei si daca ai vrut tu sa ii ajuti pana acum la treburile casnice nu inseamna ca ai vreo obligatie sa o faci si de acum inainte si ca e jenant ca la 27 de ani sa astepti sa iti spele farfuria din care mananci o fata de 17 ani. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #46 2012-05-01 12:03:39
Re: Vi se pare normal?aici e si vina ta...ma refer la faptul ca le permiti,odata ce le permiti asa iti vor face....si daca taci mai rau iti faci,si cum spuneai ca esti cam moale...apoi odata ce stii ca esti asa nu stiu de ce te mai plangi...trebuie sa dai cartile pe fata si oricand ai nevoie de ceva cere,si specifica faptul ca sunt nevoile tale personale si ai dreptul la ele....si spune-i tatalui tau totul macar la alocatie sa ai dreptul,ca tu faci scoala nu fratele! FI MAI TARE!!! ca asa degeaba te plangi tot cum vor ei vor face stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #47 2012-05-01 12:23:16
Re: Vi se pare normal?
eu sunt de parere ca nu ar trebui sa dam vina pe ea: pur si simplu nu are ce face, FIZIC, in fata unor persoane mai putin simtite. E clar ca oamenii respectivi nu inteleg de vorba buna, mai mult ce sa faca? Presupun ca nu are cu ce sa ii ameninte si nici la violenta nu are cum sa recurga. Ce poate sa faca, acum pe bune, daca aveti idei spuneti-le. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #48 2012-05-01 12:29:46
Re: Vi se pare normal?Daca a-ti stii cum s-a ajuns sa se mute la noi,exact ca o pisica de aia blanda care are niste gheara. Two souls don't find each other by simple accident Offline #49 2012-05-01 12:33:32
Re: Vi se pare normal?Johanne, nu e numai vorba de mancare, ca nu traiesti numai cu asta, mai ai si tu nevoile tale... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #50 2012-05-01 13:40:53
Re: Vi se pare normal?pai asta e,ca ei cheltuie banii trimisi de tata,ma lassa pe mine leftera si ei traiesc apoi bine din banii lor Two souls don't find each other by simple accident Offline #51 2012-05-01 14:10:07
Re: Vi se pare normal?trebuie sa le ceri cardul, sa ii spuna tatal vostru sa iti dea cardul tie, nu se poate asa... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #52 2012-05-11 18:58:26
Re: Vi se pare normal?( fetelor,ieri am crezut ca ajung la spital...a aflat fratemiu de tot ce i-am spus mamei si a inceput sa ma injure si sa tipe la mine ca sunt o nesimtita si ca mint. Two souls don't find each other by simple accident Offline #53 2012-05-11 21:06:18
Re: Vi se pare normal?Eu zic sa te calmezi in primul rand si cand o sa vina ai tai acasa sa le spui ca preferi sa stai singura si daca nu se muta ei vrei sa te muti tu, ca nu mai suporti si vrei sa ai liniste. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #54 2012-05-11 21:28:04
Re: Vi se pare normal?multumesc de raspuns... ma simt uneori asa de singura aici...chiar nu ma asteptam ca propriul meu frate sa faca asa... Two souls don't find each other by simple accident Offline #55 2012-05-11 21:40:17
Re: Vi se pare normal?Parerea mea este ca decat sa stai intr-o casa cu cineva (apropiat pe deasupra) si sa te simti singura mai bine stai singura si nu mai devine asa deprimant. Asa macar sti ca esti singura... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #56 2012-06-15 13:10:47
Re: Vi se pare normal?vin si eu cu o problema care imi zdruncina creierii in ultima vreme. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #57 2012-06-15 13:43:48
Re: Vi se pare normal?Legat de iesirea la terasa da`ne si tu mai multe detalii ... ai spus scurt ca a iesit la terase scumpe unde pe tine nu te`a dus niciodata + ca era si cu alte tipe , asta e punctul tau de vedere ... ca poate din punctul lui era asa ... el ti`a propus sa iesiti in oras si tu l`ai refuzat pe motiv ca inveti pentru sesiune si atunci a preferat sa mearga cu alte prietene ... nu vad ce e rau in asta daca asa a fost ... de asta zic mai multe detalii .. Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-06-15 13:48:37) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|