|
Nu esti logat.
Vi se pare normal?-4#58 2012-06-15 13:54:31
Re: Vi se pare normal?
daca traiau cu mine....nu mai aveau viata fiintele astea... isi doreau singure sa se arunce pe geam nu stii sa speculezi momentu', sa fii sireata si sa le pui bete in roate...incat sa-si faca talpasita si sa plece, pentru ca nu mai suporta...esti prea buna pentru lumea in care traim, chiar daca e vorba de familie... Offline #59 2012-06-16 12:03:32
Re: Vi se pare normal?acidulas, lenesa in sesiune: adica nu mai apuc sa fac mancare, nu mai sunt la fel de ordonata ca inainte, pentru ca am de invatat, am multe examene si timpul il pierd pe la biblioteca sau prin laboratoare, iar masa mea de lucru e plina mereu de hartii si carti. el nu e student bun, are restante, insa nu conteaza pentru el asta. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #60 2012-06-16 12:21:09
Re: Vi se pare normal?oamenii se schimba in timp, in diverse feluri. inspre mai bine, inspre mai rau. dar si asta e discutabil, pt ca ceea ce noua ni se pare ca ar fi inspre mai rau, pt ei e inspre mai bine. cand cineva incearca sa impuna altcuiva (persoanei de langa) un anumit comportament, gandire, stil de viata, e clar ca el vede asta ca pe varianta cea mai buna, dar se pare ca ce nu vede si ce nu stie, este ca oamenii sunt diferiti, si ca fiecare are anumite preferinte, si ca daca ai niste preferinte si gandesti intr un fel si actionezi intr un fel, ai si niste motive pt asta. ca sa nu mai zic ca ai o varsta, ar trebui sa respecte capacitatea ta de a lua decizii, si de a face rationamente, de a gandi intr un fel anume despre viata, gen eu vreau facultate , eu vreau sa invat, eu nu vreau sa alerg dupa bani. doar ca de cele mai multe ori intr un cuplu se intampla sa existe dorinta asta de a gandi amandoi la fel, ca vezi domne asta ar insemna ca cei doi se potrivesc. plus ideea ca "Asa cum gandesc eu sigur asa e bine in viata si e clar varianta pe care trebuie sa mergem, lasa o incolo de facultate, bani sa avem.. " necontand ce iti doresti tu de la viata pt tine, pt ca e clar ca el crede ca stie el ce e mai bine pt tine, fara sa tina cont si de parerea ta. Offline #61 2012-06-16 14:30:28
Re: Vi se pare normal?hai_faiv, de obicei baietii,indiferent de situatie isi cam "divinizeaza" familia.in alta ordine de idei eu pun problema in felul urmator: in cativa ani nu poti cunoaste omul de langa tine si nici macar intr-o viata.sunt oameni care in timp se schimba si oameni care in timp isi arata adevarata fata.aici numai tu poti stii cum e el.in al doilea rand nu trebuie sa il intereseze si sa te intereseze parerea prietenilor lui sau parerea prietenilor tai.ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii ceri niste explicatii legate de fete si de mesajele de acest gen.tin minte ca spuneai ca ati avut destule probleme,important e ca le-ati depasit.ar trebui sa vorbesti deschis cu el sa ii spui ce te deranjeaza. Ne dorim si noi Offline #62 2012-06-16 15:18:34
Re: Vi se pare normal?Gizeh nu`mi spune acum ca , calcatul , gatitul si curatenia sunt trebuiri de barbat adica nu vreau sa fiu rau e corect ce spui ca si barbatul poate sa ajute aici da sunt de acord ... dar eu nu sunt de acord ca sunt trebuiri de barbat in general femeile fac treburile astea desigur si in alte cazuri cu ajutorul barbatilor Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-06-16 15:19:45) Offline Publicitateloading...
#63 2012-06-16 15:32:07
Re: Vi se pare normal?poate ca m-am exprimat eu gresit sau am fost intr-un fel intelesa gresit.ma refeream la faptul ca femeia nu trebuie tratata ca o menajera.am auzit pe multi spunand "pai daca am prietena sa-mi faca ea" si nu mi se pare chiar asa de ok.consider ca nu e ok s-o chemi toata ziua buna ziua pt o portie de cartofi prajiti de exemplu si oricum in perioada aia nu cred ca i se usuca mainile sau ii cad daca o ajuta macar putin.... Ne dorim si noi Offline #64 2012-06-16 15:36:42
Re: Vi se pare normal?exact ce am spus si eu in situatia data ar trebui sa o ajute pentru ca e in sesiune ... dar parerea mea ca e in general femeie trebuie sa faca treburile case ... si vezi cum am spus si eu e treaba de femeie asta zici si tu prin faptul ca ai spus:"ma refeream la faptul ca femeia nu trebuie tratata ca o menajera" ... deci cine face treburile case ? menajera nu pai si atunci .... aaa ca tu ca femeie nu vrei sa faci asa ceva si consideri ca e ceva injositor ca ai studiat mult la viata ta si asta nu e pentru tine ... asta tine de alta discutie ... eu vorbesc acum la general sa nu o iei in nume personal Gizeh si nici cea care a postat referitor la prietenul ei. Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-06-16 15:37:24) Offline #65 2012-06-16 15:49:28
Re: Vi se pare normal?nu iau nimic personal nu am de ce . eu pusesem problema putin diferit pt ca am auzit multe cazuri in care baietii spuneau "pai daca am prietena,am ca sa faca treaba si sa fac sex cu ea" . nu prea mi se pare ok asa.sunt lucruri care trebuiesc facute de femeie si pace.sunt de acord cu asta Ultima oara a fost editat de Gizeh (2012-06-16 15:52:24) Ne dorim si noi Offline #66 2012-06-16 16:11:41
Re: Vi se pare normal?
dar de ce n-ar fi treburi de barbat? Offline #67 2012-06-16 16:15:31
Re: Vi se pare normal?camysh daca citeai tot intelegeai ce am spus ... am zis ca poate sa faca lucrurile astea si singur dar PAREREA MEA este ca asta e o treaba care o face o femeie si punct n`are rost sa mai dialogam pe tema asta ca ne duce in derizoriu ... fiecare cu parerea lui Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-06-16 16:17:04) Offline #68 2012-06-16 16:19:55
Re: Vi se pare normal?am citit tot ce ai scris si eram curioasa de ce gandesti asa... Offline #69 2012-06-16 16:21:17
Re: Vi se pare normal?pai vezi exact ce zic si eu nu ma judeca pe mine de ce gandesc asa ... important e ca eu sa ma inteleg cu partenera mea numai bine camysh Offline #70 2012-06-16 16:56:38
Re: Vi se pare normal?hai_faiv, ai vorbit cu el despre ce te deranjaza? L-ai intrebat ce motiv are pentru care face lucrurile care te deranjaza pe tine? „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #71 2012-06-16 19:22:14
Re: Vi se pare normal?Hai_faiv, nu e prima data cand te plangi de el, ba din contra. Eu raman la parerea mea, tu esti o tipa prea draguta, prea inteligenta ca sa suporti toate fazele pe care ti le face tipul asta. Ar trebui sa pui piciorul in prag, si asa cum zice my_aa, ori sa-si revina ori sa-si gaseasca pe cineva care sa-i tolerez comportamentul. Esti tanara, esti frumoasa, nu merita sa stai langa cineva care nu te face fericita de pe acum. Stiu ca voi sunteti de mult timp impreuna si iti e greu sa te rupi de el dar nu se moara din asta. Da, e greu, e neplacut, ti se rupe sufletul dar pe termen lung se merita pentru ca sunt barbati pe lumea asta care stiu sa se comporte altfel decat niste baietei rasfatati, sa respecte o femeie si sa o faca fericita. Offline #72 2012-06-16 22:55:54
Re: Vi se pare normal?my_aa sa stii ca acum 2 zile i-am zis in gluma ca am fost la o cafea cu un vechi prieten si a inceput sa se intereseze chiar si unde lucreaza nu cred ca s-a simtit bine, dar promit ca o sa ies si atata ii trebuie sa comenteze When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #73 2012-06-16 23:32:19
Re: Vi se pare normal?hai_faiv se pare ca deciziile le iei dupa o discutie pe forum Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-06-16 23:32:36) Offline #74 2012-06-28 21:27:23
Re: Vi se pare normal?nu am mai scris pentru ca am incercat sa vad cum evolueaza lucrurile... am urmarit relatia lui cu o anumita fata si parea a fi doar colegiala. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #75 2012-06-28 21:35:39
Re: Vi se pare normal?Doamne, hai-faiv...nu imi vine sa cred ca pot unii sa faca asa ceva. poate tot mai intelegi gelozia(eu nu o inteleg), dar sa ajungi sa monitorizezi totul mi se pare deja prea mult... iubesc si sunt iubita Offline #76 2012-06-28 21:53:06
Re: Vi se pare normal?refog keylogger se cheama programul. si ce descriere au cei de pe site: "Refog Keylogger poate rula complet nedetectat şi total invizibil. Nici măcar adolescenţii versaţi ?n calculatoare nu vor putea să-şi dea seama că rulează fără a vă cunoaşte Supraparola, neput?nd nici să-l oprească şi nici să-l dezinstaleze." When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|