homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vi se pare normal?-4

#58 2012-06-15 13:54:31

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

Re: Vi se pare normal?

Johanne12 a scris:

multumesc de raspuns... ma simt uneori asa de singura aici...chiar nu ma asteptam ca propriul meu frate sa faca asa...sad

daca traiau cu mine....nu mai aveau viata fiintele astea... isi doreau singure sa se arunce pe geam smile nu stii sa speculezi momentu', sa fii sireata si sa le pui bete in roate...incat sa-si faca talpasita si sa plece, pentru ca nu mai suporta...esti prea buna pentru lumea in care traim, chiar daca e vorba de familie...

#59 2012-06-16 12:03:32

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

acidulas, lenesa in sesiune: adica nu mai apuc sa fac mancare, nu mai sunt la fel de ordonata ca inainte, pentru ca am de invatat, am multe examene si timpul il pierd pe la biblioteca sau prin laboratoare, iar masa mea de lucru e plina mereu de hartii si carti. el nu e student bun, are restante, insa nu conteaza pentru el asta.
nu l-am refuzat niciodata cand vine vorba sa iesim, ca stiu ca si el e ocupat si eu la fel, asa ca profit la maxim de clipele care se ivesc sa le petrecem impreuna. fetele respective sunt niste individe cunoscute pe strada/facultate de vreo 2-3 saptamani si le trateaza cu mesaje finalizate cu "te pup" sau "te pap tot". neutral deci care e motivul sa iasa cu altele, nici macar prietene nu ii sunt. de la un moment nu mai vrei sa fii centrul atentiei prin cum arati, ci prin ceea ce ai in cap.
si.. nu imi place sa fiu adorata/privita, cum zici tu. prefer sa trec neobservata.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#60 2012-06-16 12:21:09

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

oamenii se schimba in timp, in diverse feluri. inspre mai bine, inspre mai rau. dar si asta e discutabil, pt ca ceea ce noua ni se pare ca ar fi inspre mai rau, pt ei e inspre mai bine. cand cineva incearca sa impuna altcuiva (persoanei de langa) un anumit comportament, gandire, stil de viata, e clar ca el vede asta ca pe varianta cea mai buna, dar se pare ca ce nu vede si ce nu stie, este ca oamenii sunt diferiti, si ca fiecare are anumite preferinte, si ca daca ai niste preferinte si gandesti intr un fel si actionezi intr un fel, ai si niste motive pt asta. ca sa nu mai zic ca ai o varsta, ar trebui sa respecte capacitatea ta de  a lua decizii, si de a face rationamente, de a gandi intr un fel anume despre viata, gen eu vreau facultate , eu vreau sa invat, eu nu vreau sa alerg dupa bani. doar ca de cele mai multe ori intr un cuplu se intampla sa existe dorinta asta de a gandi amandoi la fel, ca vezi domne asta ar insemna ca cei doi se potrivesc. plus ideea ca "Asa cum gandesc eu sigur asa e bine in viata si e clar varianta pe care trebuie sa mergem, lasa o incolo de facultate, bani sa avem.. " necontand ce iti doresti tu de la viata pt tine, pt ca e clar ca el crede ca stie el ce e mai bine pt tine, fara sa tina cont si de parerea ta.

Legat de "sunt cam lenesa in sesiune" credeam ca se refera la faptul ca nu inveti .. si ii pare rau ca nu inveti, dar apoi cand am vazut ca se plange ca in sesiune nu faci mancare... imi vine sa te intreb: cat de mult se gandeste el la tine, si la ce iti trebuie tie si la ce ai tu nevoie ?

Normal... sti cum e, nu e ok, dar poti spune ca e normal, sti de ce, pt ca asta se cam intampla   (situatia pe care o descri tu, cand el trage de tine pe ideile lui, pt ca crede ca sunt cele mai bine, fara sa asculte si alte pareri, mai ales parerea ta si dorinta ta despre cum ai vrea sa iti faci viata) de-a lungul anilor si timpului, sunt foarte multe cupluri in care se merge pe ideea asta si pe procedura asta.. Acum nu cred ca de fapt asta te intereseaza pe tine, daca te incadrezi sau nu in normalitate... ci faptul ca tie nu ti e bine am impresia. si ai dreptate sa nu iti fie bine in situatia asta. nici mie nu mi ar fi. si nimanui intreg la cap, pe care il duce capu sa mai si gandeasca, nu i-ar fi bine asa.

#61 2012-06-16 14:30:28

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

hai_faiv, de obicei baietii,indiferent de situatie isi cam "divinizeaza" familia.in alta ordine de idei eu pun problema in felul urmator: in cativa ani nu poti cunoaste omul de langa tine si nici macar intr-o viata.sunt oameni care in timp se schimba si oameni care in timp isi arata adevarata fata.aici numai tu poti stii cum e el.in al doilea rand nu trebuie sa il intereseze si sa te intereseze parerea prietenilor lui sau parerea prietenilor tai.ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii ceri niste explicatii legate de fete si de mesajele de acest gen.tin minte ca spuneai ca ati avut destule probleme,important e ca le-ati depasit.ar trebui sa vorbesti deschis cu el sa ii spui ce te deranjeaza.
el spune de tine ca esti lenesa in sesiune,dar de ce nu te ajuta?ii e greu sa faca o salata si sa prajeasca niste cartofi?cred ca macar atat poate face si el.daca esti femeie,locuiti impreuna asta nu inseamna ca esti menajera lui....desi multi considera ca e de obligatia femeii sa spele,sa calce si sa gateasca,sa faca curat s.a. se inseala...sunt lucruri pe care le pot face si ei...

Ne dorim si noi bebic

#62 2012-06-16 15:18:34

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

Gizeh nu`mi spune acum ca , calcatul , gatitul si curatenia sunt trebuiri de barbat smile adica nu vreau sa fiu rau e corect ce spui ca si barbatul poate sa ajute aici da sunt de acord ... dar eu nu sunt de acord ca sunt trebuiri de barbat smile in general femeile fac treburile astea desigur si in alte cazuri cu ajutorul barbatilor wink

si ce ar fi corect in situatia respectiva ca prietenul s`o ajute pe pentru ca ea este in sesiune si mai mult invata ceea ce e corect pentru ca aspira la un viitor mai bun smile si aici e treaba de comunicare in cuplu` smile

Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-06-16 15:19:45)

Publicitate

loading...

#63 2012-06-16 15:32:07

Gizeh
Banat

poate ca m-am exprimat eu gresit sau am fost intr-un fel intelesa gresit.ma refeream la faptul ca femeia nu trebuie tratata ca o menajera.am auzit pe multi spunand "pai daca am prietena sa-mi faca ea" si nu mi se pare chiar asa de ok.consider ca nu e ok s-o chemi toata ziua buna ziua pt o portie de cartofi prajiti de exemplu smile si oricum in perioada aia nu cred ca i se usuca mainile sau ii cad daca o ajuta macar putin....

Ne dorim si noi bebic

#64 2012-06-16 15:36:42

AciDulaSs
Banat

exact ce am spus si eu in situatia data ar trebui sa o ajute pentru ca e in sesiune ... dar parerea mea ca e in general femeie trebuie sa faca treburile case smile ... si vezi cum am spus si eu e treaba de femeie asta zici si tu prin faptul ca ai spus:"ma refeream la faptul ca femeia nu trebuie tratata ca o menajera" ... deci cine face treburile case ? menajera nu smile pai si atunci .... aaa ca tu ca femeie nu vrei sa faci asa ceva si consideri ca e ceva injositor ca ai studiat mult la viata ta si asta nu e pentru tine ... asta tine de alta discutie wink ... eu vorbesc acum la general sa nu o iei in nume personal Gizeh si nici cea care a postat referitor la prietenul ei.

Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-06-16 15:37:24)

#65 2012-06-16 15:49:28

Gizeh
Banat

nu iau nimic personal smile nu am de ce . eu pusesem problema putin diferit pt ca am auzit multe cazuri in care baietii spuneau "pai daca am prietena,am ca sa faca treaba si sa fac sex cu ea" . nu prea mi se pare ok asa.sunt lucruri care trebuiesc facute de femeie si pace.sunt de acord cu asta smile
de ex la mine in casa se intampla asa: rufele le spala masina,praful il stergem amandoi (depinde cat de repede se depune si cine e acasa ala sterge),eu dau cu aspiratorul,el iese cu covoarele afara si le scutura/bate,amandoi spalam covoarele ( facem cu schimbul: unul el,unul eu),vasele mai nou le spala masina de spalat vase (si de asta mai mult ma ocup eu),de gatit ma ocup eu,cu toate ca si el ma ajuta cand sunt in sesiune,mai ales ca am f multe examene pt ca studiez la doua facultati,de spalat ciorapii si chilotii a fost invatat de acasa sa si-i spele de cum ii da jos,deci asta nu e problema...iar cand intru in sesiune de obicei nu ma panichez.ziua la munca,dupa amiaza gatesc ceva usor care se face repede,seara invat.el iese cu baietii la bere si ia si cainii dupa el,iar eu raman singurica si imi vad de carte lol dar cum ai spus si tu,depinde de comunicarea in cuplu

LE: sunt zile in care poate nu ma simt bine sau nu am chef sa fac ceva si nu-mi reproseaza.ba chiar uneori ma cearta ca fac prea multe.problema se pune in felul urmator: cand faci sa faci din placere,nu din obligatie fata de cel de langa tine

Ultima oara a fost editat de Gizeh (2012-06-16 15:52:24)

Ne dorim si noi bebic

#66 2012-06-16 16:11:41

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

AciDulaSs a scris:

Gizeh nu`mi spune acum ca , calcatul , gatitul si curatenia sunt trebuiri de barbat

dar de ce n-ar fi treburi de barbat?
e greu pt un barbat sa dea cu aspiratorul, sa stearga praful, sa bage haine la masina sau sa-si faca o omleta?

nu vad de ce femeia, dupa ce vine de la serviciu, se ocupa de treburile casei iar barbatul, dupa ce vine de la serviciu, ce face? merge la baute sau doarme?

#67 2012-06-16 16:15:31

AciDulaSs
Banat

camysh daca citeai tot intelegeai ce am spus ... am zis ca poate sa faca lucrurile astea si singur dar PAREREA MEA este ca asta e o treaba care o face o femeie si punct smile n`are rost sa mai dialogam pe tema asta ca ne duce in derizoriu ... fiecare cu parerea lui smile

Gizeh te invidiez pentru ce relatie frumoasa ai smile ... pai vezi la voi e bine pentru ca ati stabilit niste reguli sau au venit de la sine ma rog smile

Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-06-16 16:17:04)

#68 2012-06-16 16:19:55

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

am citit tot ce ai scris si eram curioasa de ce gandesti asa...
in fine, fiecare cu ale lui, important e sa-ti gasesti partenera/partenerul care sa gandeasca la fel cu tine

#69 2012-06-16 16:21:17

AciDulaSs
Banat

pai vezi exact ce zic si eu smile nu ma judeca pe mine de ce gandesc asa ... important e ca eu sa ma inteleg cu partenera mea smile numai bine camysh smile

#70 2012-06-16 16:56:38

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

hai_faiv, ai vorbit cu el despre ce te deranjaza? L-ai intrebat ce motiv are pentru care face lucrurile care te deranjaza pe tine?

Daca se plange ca nu mai esti la fel de harnica ar putea sa te ajute, daca nu-i multumit, nu sa te critice! Si ar putea sa inteleaga ca ai o perioada in care prioritare sunt examenele nu curatenia si gatitul!
Si referitor la colegele de la facultate, poti sa il pui in tema cu faptul ca ai si tu colegi cu care poti sa iesi si poate nu i-ar pica bine daca ai face-o.

Al meu asa s-a lecuit. Inainte nu rata nici o iesire sau invitatie la suc pe care o primea, eu ma tot enervam, ma consumam, nu intelegeam de ce face lucrurile pe care le face, pentru ca eu in locul lui nu as fi putut sa fiu asa nepasatoare la cel de langa mine, desi aveam si eu cu cine sa ies, daca vroiam, si dupa ce am inceput sa accept invitatii la cate un suc, sau club cu amici, colegi,  in functie de situatie, probabil a vazut cum e si de atunci nu a mai iesit nici el.
O data a facut o criza de gelozie ca ma sunase un fost coleg de facultate sa ma invite in club, si nu i-am spus ca eu nu am reactionat asa cand am fost in aceeasi situatie, dar si-a dat el seama de asta singur. Asta am dedus eu, pentru ca nu mi-a spus-o, dar am vazut in comportamentul lui. Iar acum iesim impreuna cel mai des, doar cand iese el la bere cu baietii si eu la cafea cu fetele atunci iesim separat.

Pacat ca unii oameni isi dau seama prea greu de unele lucruri evidente.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#71 2012-06-16 19:22:14

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Hai_faiv, nu e prima data cand te plangi de el, ba din contra. Eu raman la parerea mea, tu esti o tipa prea draguta, prea inteligenta ca sa suporti toate fazele pe care ti le face tipul asta. Ar trebui sa pui piciorul in prag, si asa cum zice my_aa, ori sa-si revina ori sa-si gaseasca pe cineva care sa-i tolerez comportamentul. Esti tanara, esti frumoasa, nu merita sa stai langa cineva care nu te face fericita de pe acum. Stiu ca voi sunteti de mult timp impreuna si iti e greu sa te rupi de el dar nu se moara din asta. Da, e greu, e neplacut, ti se rupe sufletul dar pe termen lung se merita pentru ca sunt barbati pe lumea asta care stiu sa se comporte altfel decat niste baietei rasfatati, sa respecte o femeie si sa o faca fericita.

#72 2012-06-16 22:55:54

hai_faiv
Hero member

my_aa lol sa stii ca acum 2 zile i-am zis in gluma ca am fost la o cafea cu un vechi prieten si a inceput sa se intereseze chiar si unde lucreaza rotfl2 nu cred ca s-a simtit bine, dar promit ca o sa ies si atata ii trebuie sa comenteze smile
summer rodnar ce draguta esti. am vorbit cu el dupa niste certuri din aceste cauze si din cauza presiunilor pe care le facea asupra mea (n-ai facut aia, te-ai lasat de dieta, nu faci sport cat trebuie neutral )
i-am propus o mica despartire, sa mearga sa doarma la ai lui si sa ne vedem de treaba noastra amandoi pana trece perioada asta cu sesiunea la mine si la el cu...ifose lol
a inceput sa lacrimeze cu puppy eyes, iar dupa o noapte in paturi separate, a venit sa imi ceara iertare. dar tot uita...

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#73 2012-06-16 23:32:19

AciDulaSs
Banat

hai_faiv se pare ca deciziile le iei dupa o discutie pe forum smile applause  dumbom  kapitulation  tummenupp

Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-06-16 23:32:36)

#74 2012-06-28 21:27:23

hai_faiv
Hero member

nu am mai scris pentru ca am incercat sa vad cum evolueaza lucrurile... am urmarit relatia lui cu o anumita fata si parea a fi doar colegiala.
eu acum m-am intors de la tara, asa ca i-am lasat tot acest timp lui ca un timp de gandire asupra relatiei noastre smile cand speram ca se rezolva si ne calmam amandoi spiritele, a aparut alta problema.
stia de 1 saptamana ca ma intorc astazi de la tara si a promis ca vine sa ma ajute cu bagajele (mancare pentru amandoi etc), insa aseara inainte de miez de noapte imi spune (si asta ca i-am zis eu sa vina la ora X in gara) ca pleaca la Timisoara la nu stiu ce training. neutralneutral wtf?! cel mai tare m-a enervat chestia ca se plangea de bani si ca acolo are de stricat, dar acasa pe mancare sau alte lucruri prin casa, nu are.
de nervi, i-am zis ca nu ma mai intorc azi, ca am sa vin vineri, cu un coleg cu masina. el stie ca sunt tot acasa la ai mei, dar din fericire am ajuns la casuta noastra.
ajunsa acasa, am vazut o faza care a pus capac. am deschis laptopul (a fost la reparat si l-a ridicat el de cateva zile), era pus pe sleep.
cand il deschid, vad un program deschis, ma gandeam ca a fost instalat de catre cei de la emag. sun la emag, ei au zis ca nu au instalat nimic. caut pe net si doar mai apoi ma prind ca e un program de monitorizat activitatea neutral neutral neutral
adica el ma monitorizeaza, dupa cum spune programul, din 6 mai. adica are screenshoot-uri cu tot ce faceam eu, ce scriam pe forum, pe FB, pe mess, pe mail + ca intr-un alt meniu, s-au salvat toate textele introduse de catre mine de atunci, inclusiv parolele.
simt ca explodez de la pranz. astept sa vina acasa, sa ii fac o "surpriza"

#75 2012-06-28 21:35:39

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

Doamne, hai-faiv...nu imi vine sa cred ca pot unii sa faca asa ceva. poate tot mai intelegi gelozia(eu nu o inteleg), dar sa ajungi sa monitorizezi totul mi se pare deja prea mult...

spune-ne si noua cum se numeste programul, ce stii ce mai descoperim si noi....

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#76 2012-06-28 21:53:06

hai_faiv
Hero member

refog keylogger se cheama programul. si ce descriere au cei de pe site: "Refog Keylogger poate rula complet nedetectat şi total invizibil. Nici măcar adolescenţii versaţi ?n calculatoare nu vor putea să-şi dea seama că rulează fără a vă cunoaşte Supraparola, neput?nd nici să-l oprească şi nici să-l dezinstaleze."
i'm getting sick acklad  sjuk

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.