homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prieteni, prietene...-3

#39 2012-05-02 22:01:42

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: Prieteni, prietene...

pe bune, nu-mi mai puneti cuvinte in gura. unde am spus eu ca ma cobor la nivelul idiotilor? unde am spus ca incep si eu sa tip? partea cu "intorc spatele si plec" nu-ti spune nimic?
buun: ma duc la unu. "du-te naiba ca nu ma intereseaza ce oferi", imi spune el. eu ce ar trebui sa fac? sa ma milogesc sa ma asculte? urasc asta. daca spun clar ca nu-s interesata, de ce dracu insisti? nu rezolvi nimic! decat sa ma enervezi. pot refuza cu zambetul pe buze. de ce sa strici asta insistand cand e clar ca nu vreau ce imi oferi?

bebe V., soarele si luna

#40 2012-05-02 22:09:06

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Re: Prieteni, prietene...

eu in momentul de fata pot spune ca am doar prietene ,  "prietena cea mai buna" nu exista si nici nu-mi doresc
eu sunt de acord cu alinda,  a punctat ft bine evolutia prieteniei si importanta acesteia la nivel de individ  smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.