|
Nu esti logat.
Rana pe col-13#229 2007-08-30 15:01:57
Re: Rana pe colte va ajuta hipotiroidia....daca nu o tratezi. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #230 2007-08-30 15:16:04
Re: Rana pe colMultumesc mult de tot pentru raspuns. Sper sa reusesc sa ma mai ingras putin si sa-mi rezolv si problema cu rana. Offline #231 2007-08-30 18:50:43
Re: Rana pe colBuna fetelor! Offline #232 2007-08-30 20:25:31
Re: Rana pe colsalut. intrebarea mea este: tratamentul cu cervugid, flamexin si ciprinol poate fi influentat in vreun fel de contactul sexual? Offline #233 2007-08-31 15:47:44
Re: Rana pe colpasser_by, raspunsul e da(pentru cervugid) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#234 2007-09-21 02:14:19
Re: Rana pe colBuna fetelor.Am fost diagnosticata acum un an cu rana pe col care sangereaza si nu am tratat-o.Acum mi-a aparut o formatiune care mi s-a parut mie ca seamana cu o creasta de coccos, m-am dus la medic si m-a trimis sa-mi fac testul HPV care e iesit negativ.O sa caut miprosept, il voi folososi si daca nu dispare o sa iau in considerare si varianta cu cauterizarea.Intrebarea mea este urmatoarea..de fapt am doua:1.Din cauza ranii am dureri in timpul actului sexual?Ca eu stiu ca zona aia nu doare 2.De ce este rana mai grava daca sangereaza?Inseamna ca e mai adanca? Si 3. Nu mai stiu.In fine papanicolaul mi- a iesit II, am folosit cervugid si cu formatiunea o sa tin cont de sfatul doctoressei si ma voi duce la dermato pt ca dr. la care am fost mi-a zis ca-i herpes dar eu am herpes la gura si stiu ca este ca o leziune in primul rand , foarte dureroasa si nu tine 6 luni(ca de atunci o analizez) asta i-am spus si lui dar s-a cam enervat si nu am mai intrebat nimic.De asta va stresez pe voi.Merci Offline #235 2007-09-21 10:29:38
Re: Rana pe coldaniela3, dupa parerea mea: Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #236 2007-09-21 23:37:38
Re: Rana pe coldoctoressa, buna seara, te rog sa-mi spui ce inseamna o inflamatie nespecifica Offline #238 2007-09-22 00:09:49
Re: Rana pe colsatisfacator pt evaluare, inflamator,celule superficiale xx,celule intermediare xxx,celule parabazale x ,celule endocervicale xxx, celule metaplazicexx, celuleinflamatorii xxx, flora bacili x,=inflamatie nespecifica, iar dr. a zis ca n-are ce sa-mi dea ca na-am nimic. Eu i-am zis ca am arsuri la intrarea in vagin si chiar o usoara iritatie , dar ea a zis sa pun iaurt. Ce ar trebui sa fac? am facut baie de abur unde am stat cu sezutul , am uns zona cu ulei de masline macerat cu sunatoare. Parca e ceva mai bine, dar sunt la a11 zi dupa ciclu si parca am o scurgre mai abundenta , care nu miroase. Taaare as vrea sa nu mai am jena cu iritatia ca nici la contactul sexual nu mie bine Offline #239 2007-09-22 00:13:48
Re: Rana pe colDr, zicea ca la vizualizare inainte de a face pap-ul "excol discret lezionat', iar apoi ca totul e ok . Sa dea Domnul sa fie , dar sa ma simt si eu bine. Offline #240 2007-09-22 00:16:16
Re: Rana pe colpap-ul e bun?, bacili x, asta e problema?, se rzolva doar cu ceaiure, bai de sezut si atit, atunci e ok Offline #241 2007-09-22 09:48:25
Re: Rana pe colmultumesc fetelor pt mesaj,dar cred ca neaparat trebuie sa merg la un ginecolog desi nu stiu nici unu bun in timisoara,ca mi s-au agravat probleme de exemplu ieri am avut ceva scurgeri toata ziua,zic scurgeri ca nu stiu daca a fist ciclu,dar sanga a fost sigur.eu iau anticoncetionale,yasmine, nu stiu sa fie de la ele,le cam iau de 6 luni si am inteles ca trebuie sa mai faci si pauza,ok faci dar cu te protejezi?multumesc Doar inima intelege, esentialul scapa privirii... Offline #242 2007-09-22 09:54:40
Re: Rana pe colnu trebuie sa faci nici o pauza Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #243 2007-09-22 10:44:22
Re: Rana pe coladriana@23...cine ti a recomandat pastilele? http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=1742 cauta aici un medic din timisoara...s ar putea sa ai spotting si nu e normal caci iei de mai mult de 3 luni...deci mergi sa vb cu un medic de planning sa le schimbi... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-09-22 10:45:21) happy with him...inlove with him... Offline #244 2007-09-22 22:44:41
Re: Rana pe colInvestigatia in ce consta in afara de pap si HPV? In biopsie sau conizatie? Sau mai e ceva? Tocmai de asta sunt nedumerita , ca dr asta la care am fost acum nu mi-a dat nici un tratament si deja a adus vorba de cauterizare care nu stiu sigur daca se face cand sangereaza rana. Nu ar trebui sa fie cauterizarea ultima solutie? Deja nu mai stiu la ce dr. sa merg si am auzit ca fiecare dr. se pricepe la ceva:unii la infertilitate altii la altele de ex. dr asta nu prea avea habar de bolile venerice. Aa si voiam sa zic ca nu mi-a iesit nici o infectie la lama si durerile nu sunt din cauza lipsei excitarii ca le stiu pe alea cum sunt . Offline #245 2007-09-23 22:14:12
Re: Rana pe colAm si eu o intrebare. Offline #246 2007-09-23 22:21:46
Re: Rana pe colpana nu termini tratamentul mai bine te abtii de la sex. totusi tratamentul cu tantum rosa la rana pe col e frectie la piciorul de lemn. trebuie un tratament bun...ce ar fi daca ai schimba tu medicul? mami de minuni Offline #247 2007-09-23 22:28:03
Re: Rana pe coll-am schimbat de 4 ori. Pentru o rana care nu e atat de grava ce as putea sa mai iau?Este necesara cauterizarea indiferent de gravitatea sa? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|