|
Nu esti logat.
Batranel de 23 ani-2#20 2012-05-11 21:16:10
Re: Batranel de 23 aniAsa este, speranta moare ultima. Ce ar fi bine sa iti dai tu seama este ca toti oamenii au defecte si important este sa ai langa tine persoana ale carei defecte poti sa le accepti si poti sa traiesti cu ele. Ultima oara a fost editat de kæreste (2012-05-11 21:24:13) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #21 2012-05-12 12:53:55
Re: Batranel de 23 anicel mai tare era daca puneai si o poza cu tine VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #22 2012-05-12 13:10:35
Re: Batranel de 23 ani
nu stiu cum vine la tine asta "sa te bagi in seama", doar nu te duci la ele si le spui ca vrei sa va cunoasteti, sunt curios cum ai sa le abordezi asa... din senin? chiar nu ai un cerc de prieteni, ceva, cu care sa iesi, sa te plimbi? Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #23 2012-05-12 13:20:20
Re: Batranel de 23 anima inscriu la castig (glumesc) dar sa stii ca mi-as fura din timpul (in care ar trebui sa ma pregatesc pt bac) ca sa ma intalnesc cu tine...un tip "cu probleme" (asa le vezi tu...dupa ce ai scris mai sus) care scrie pe un forum. si stii de ce? Textul expus de tine prezinta calitate ceea ce inseamna ca nu esti un tip chiar asa de naspa si dovedeste ca ar fi ceva de capul tau Offline #24 2016-05-25 08:17:04
Re: Batranel de 23 aniRevin dupa ceva timp nu-mi vine sa cred ce crispat, fatalist si categoric eram. Am intalnit ceva fete care au facut primul pas spre mine, dar nu s-a concretizat nimic din cauza mea - nu credeam ca ne-am potrivi pe termen lung si am zis sa nu incep nimic. Offline Publicitateloading...
#25 2016-05-31 02:15:40
Re: Batranel de 23 aniHmm, fetele pot reactiona diferit. Una din situatii, avand in vedere ca spui ca devine serioasa cand vorbeste despre prietenul ei, ar fi sa reactioneze nu tocmai frumos la parerea ta dezaprobatoare si putin transanta ,,nu e fericita, n-o apreciaza si s-ar potrivi mai bine cu mine" fata de relatia lor. O a doua situatie ar putea sa fie supararea, sa o deranjeze atat de tare incat sa nu mai vrea sa iti vorbeasca sau cel putin sa se departeze de tine. DAR vine si o a treia situatie in catre sa spunem ca iti da dreptate, realizeaza si constientizeaza adevarul de sub nasul ei si ati putea sa legati voi doi ceva. ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|