homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fosta nu ii da pace-2

#20 2012-05-16 12:00:06

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Re: fosta nu ii da pace

deci tu accepti toate astea doar pt. salariul lui mare? sau cum?
iti poti face o casa cu el? avand in vedere ca atunci cand tu esti la medic si ai nevoie de el, el are alte treburi? bun, poate era la serviciu si nu putea pleca, dar te putea suna des sau chestii de gen, orice sef ar intelege asta...
din cate observ te complaci in situatia in care esti...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#21 2012-05-16 13:45:44

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Mda, cred ca e destul de clar ca prietenul tau nu vrea s-o scoata pe aia din viata lui. Ok, sa zicem ca inteleg ca lucreaza impreuna (desi in conditiile astea nu mai poate fi o scuza), dar dc naiba tine poze cu ea in pc?!? Omu' e clar agatat de trecut si ii convine sa "umble" cu amandoua. Da-i un ultimatum! vezi ce decide! probabil nu va inceta "colaborarea" cu domnisoara, asa ca tu va trebui sa te hotarasti daca iti convine sa mai continui jocul asta in trei sau nu.

#22 2012-05-16 13:46:16

bia_c
New member
Inregistrat: 2012-05-09

Era cu mine la medic insa m-a lasat singura ca sa vorbeasca cu ea la tel.Nu imi convine situatia..incerc sa il inteleg si pe el,a vrut sa renunte de cateva ori,dar puterea banului a fost mai puternica...Si eu la randul meu,muncesc,dar nu castig cat sa reusesc sa imi fac o casa.

V's bunny,poze are si cu alte foste dar cu ea cel mai multe ,ma enerveaza ca prea imi invadeaza viata,daca el imi zice ca e ca o otrava si nu o suporta,ca e cel mai mare dusman,de ce naibii mai tine poze cu ea,lucrurile astea se bat cap in cap.

Ultima oara a fost editat de bia_c (2012-05-16 13:49:42)

#23 2012-05-16 14:37:42

alyush
Platinum member

chiar atat sunt de importanti banii pt. voi?
e clar ca nu se poate trai fara ei, dar iti spun din propria experienta ca degeaba ai cu carul, nu stii ce sa faci cu ei, daca nu estti fericit...
mai bine in chirie si va iubiti si intelegti bine si sunteti fericiti decat sa am o dita mai casa si unul intr-un colt si celalt in alt colt...

Ultima oara a fost editat de alyush (2012-05-16 14:39:15)

#24 2012-05-16 14:48:03

bia_c
New member

Pentru el sunt mult mai importanti,intra in depresie si nu mai vorbeste cu nimeni daca nu ii merge bine financiar.Din partea mea e ok,pot sa raman la bloc ,sa nu mai visez la curte dar pentru el banii sunt pe primul loc.

Publicitate

loading...

#25 2012-05-16 15:08:45

alyush
Platinum member

ai zis ca a avut niste tentative de a renunta la locul actual de munca. De ce nu a facut-o?
vorbeste cu el, nu vei putea trai la infinit asa

#26 2012-05-16 19:11:03

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Cel mai deranjant este de fapt ca el nu iti acorda tie importanta cuvenita. wink
Daca tu ai spune ca nu iti convine un lucru si ai vedea ca el face ceva in privinta asta, ca sa te multumeasca, nu te-ar mai deranja ca tine poze cu fosta, nu te-ar mai deranja ca lucreaza cu ea, nu te-ar derajna ca ea se da la el.
Pentru ca AI STII ca tu si relatia cu tine sunt prioritare si cele mai importante in prezent, iar restul apartin trecutului. Insa, in cazul tau situatia nu e asa, pentru ca el nu vrea sa iti acorde locul cuvenit in relatie. El nu te respecta suficient si nu considera ca meriti mai mult din cauza ca tu accepti situatia fara sa comentezi nimic, si el intelege ca nu e nici o problema. Ia atitudine in fata lui, daca vrei sa schimbi ceva, si daca vezi ca nu rezolvi nimic, retrage-te macar pentru un timp ca sa vada ca esti serioasa, devin-o mai rece, nu ii mai raspunde tot timpul cand te suna, nu mai fi atat de disponibila pt. el... etc...

Ultima oara a fost editat de my_aa (2012-05-16 19:14:18)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#27 2012-05-16 22:32:59

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

stai stai asa.... in primul rand deja se ajunge la materialism. vrea bani, super big_smile 6 ani cu ea nu sunt de colo pana la urma, poate chiar ii este greu sa se desprinda de ea, cea mai mare prostie feminina este sa se creada ca poti desprinde omul din trecut cu iubirea si farmcele personale. gresit! trecutul este trecut si trebuie ori acceptat, ori trecut peste.
el nu trece peste, scuze am inteles exista ohohooooo ca din d-astea oricum se gasesc pe toate drumurile.

pentru juma de an pe bune daca te inteleg, nu crezi ca aveti planuri putin cam indraznete pentru atat de putin timp? casa impreuna, alea alea.... pai astea le faci cand ai incredere 100% in omul de langa tine or dupa 6 luni abia se pun oamenii de acord unde atarna sosetele.

eu zic sa revii usor cu picioarele pe pamant, poti sa te infoi cum vrei tu la el, daca nu o va face ca vrea el si doar fortat de circumstante si gura ta posibil sa ajunga la frustrari si sa cam adio relatie.
chiar nu credeti ca banii sunt doar un pretext?

Ultima oara a fost editat de coraline (2012-05-16 22:34:08)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#28 2012-05-16 22:58:57

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

bia_c a scris:

Pentru el sunt mult mai importanti,intra in depresie si nu mai vorbeste cu nimeni daca nu ii merge bine financiar

Asta si pare un barbat dupa care sa alergi si pe care sa te poti baza in zilele de astazi!  roll

Cora, credeam ca eu sunt singura care crede asta. Hai sa nu-i convina lol Are fosta, actuala langa el si mai ies si o groaza de bani  bis

Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2012-05-16 23:02:28)

#29 2012-05-17 07:35:04

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Pai normal summer lol cand alearga femeile dupa el, se paruiesc pe acolo care sa aiba suprematia, mai si vin banii garla ca altfel saracu nu se simte bine si e deprimat si plange... cum pana mea sa nu ii convina? rotfl

dar desigur, fosta este scorpia pentru ca il cauta si el amaratul fara nici un fel de cuvant si coloana vertebrala trebuie sa suporte chinurile groaznice la care il supune, desi este indragostit lulea de actuala si vrea sa isi faca o casa insa daca nu are bani nici nu vrea sa vorbeasca cu aleasa inimi  angel

asa da barbat....mai rar in ziua de astazi astfel de bijuterii  supa

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#30 2012-05-17 10:48:21

bia_c
New member

Initial a facut gura ca i-am zis de pozele cu ea ,ca ce ,si el poate sa se bage in trecutul meu,dar eu nu am nici macar o poza cu un fost,absolut nimic.Apoi a zis sa le sterg eu ca el nu are timp de asa ceva si nici nu mai stia de pozele alea de atata timp.O oo da ,nu stii ca ai 1000 de poze numai cu ea si cateva cu alte foste.Eu incerc sa fiu intelegatoare ,dar eu daca i-as face ce imi face el mie,in secunda doi as zbura.Stiu ca poate sa aibe orice legat de trecut cu fostele etc in pc-ul sau ,dar de ce ai tine poze cu dusmanul tau de moarte,cu  o persona pe care o urasti ,cica ...
Si din pacate,da,pt el banii sunt mai presus de orice  bang  imi pare rau sa spun asta,dar asta e adevarul.Eu ma gandesc mai putin la bani dar sunt constienta ca am nevoie de ei.
Si o chestie intima,inca de la inceput ma intrebase daca iau pastile ca el nu suporta prez ,i-am zis ca nu iau si nu am luat niciodata si a zis ca trebuie sa iau ca deja i-am blocat simturile  si atunci m-am suparat rau si i-am zis ca inainte de toate trebuie sa vedem daca ne intelegem noi ,nu sa imi intoxic  eu corpul cu medicament .Acum urmeaza sa ma duc sa imi prescrie ca mi-am facut si analize ca am mici pb de sanatate.

Ultima oara a fost editat de bia_c (2012-05-17 11:06:10)

#31 2012-05-17 11:57:35

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

cora rotfl

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#32 2012-05-17 12:25:42

alyush
Platinum member

bia, si spus ca daca ai face tu asa ai zbura. adica?
tu esti constienta prin ce treci? el nu iti accepta nimic tie, dar tu vrand nevrand trebuie sa accepti orice din partea lui.
Ca sa nu mai zic ca din prima gata fugi sa iei ac-uri ca altfel ce? altfel ne despartim?
esti sigura ca te iubeste?
sau, asa cum ziceau si alte fete, ii e bine cu 2 femei langa el, are si un loc de munca bun ce ar mai trebui?

#33 2012-05-17 12:30:28

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

bia_c, hai sa sintetizam un pic ce ne-ai spus pana acum despre prietenul tau:
1. este materialist pana in panzele albe
2. este egocentric si nu da doi bani pe sentimentele tale (nici cand ti-e rau nu poate lasa conversatiile cu persoana respectiva)
3. te manipuleaza in fel si chip (povestea cu casa ca motivatie pentru faptul ca tine legatura cu ea, acuzele despre trecutul tau)
4. este gelos
5. te tine intr-o stare permanenta de tensiune (recunosti ca s-ar desparti de tine daca ai avea poze cu fosti, daca ai tine legatura cu ei)
6. te pune la punct cand si cum vrea (vezi povestea cu anticonceptionalele si cu "blocatul simturilor")
tu ce ai vrea de fapt sa auzi de la noi? ca are un comportament frumos? ca e barbatul ideal pentru tine? ca ar trebui sa taci si sa inghiti si mai multe?
tu chiar crezi ca singura voastra problema e fosta?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#34 2012-05-17 12:37:42

bia_c
New member

mda,stiu cum e sa nu ai job si bani ,si in ce depresii eram ,putea sa vina si fat frumos sa ma iubeasca,degeaba daca nu sunt bani

Ultima oara a fost editat de bia_c (2012-05-17 12:40:28)

#35 2012-05-17 12:47:52

alyush
Platinum member

si daca sunt bani ce conteaza?
uite ca acum aveti bani, va descurcati bine, dar tu esti fericita?
cu banii iti poti cumpara cam orice, mai putin sanatatea si fericirea...

Ultima oara a fost editat de alyush (2012-05-17 12:48:22)

#36 2012-05-17 12:53:59

bia_c
New member

nu pot sa fiu fericita pt ca el nu e fericit asa,niciodata multumit

#37 2012-05-17 12:55:02

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Ma umplu de draci cand citesc topicul asta. Poate sunt eu absurda dar zau daca am citit undeva ca iti dovedeste ca te iubeste cu adevarat. Eu as pleca din relatia asta in secunda 2, cu sau fara bani. Ce inseamna asta? Sa lesin si el sa vorbeasca la telefon cu duduia? Sa aibe poze in calculator cu ea si sa faca gura ca de ce te bagi in trecutul lui? Dar el ce doamne iarta-ma mai cauta in trecut? Tu incerci sa ramai calma, esti intelegatoare dar deja exagerezi din iubire pentru el si nu cred ca merita.
Pana una alta e relatia ta si e problema ta daca vrei sa te complaci in situatia asta dar zau ca nu merita si s-ar putea sa regreti enorm cand o sa te trezesti la realitate.
LE: Si pana una alta daca omul e bun in ceea ce face si are un CV ok isi gaseste alt job, fara bani oricum nu ramane o perioada lunga de timp. Chestia cu jobul mi se pare o scuza...

Ultima oara a fost editat de Karina_ (2012-05-17 12:57:15)

#38 2012-05-17 13:02:46

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Bia, situatia ta e de genul alora; iti prinzi prietenul/ sotul tau cu una facand ce-or face, iar el vine si-ti spune: "Honey, nu e ceea ce crezi tu!", iar tu nu numai ca il crezi, dar iti/ ne aduci argumente ca intr-adevar nu e ceea ce pare a fi, ba ii cauti si scuze, justificari. Parerea mea e ca nu esti indreptatita atunci sa te plangi de el. Noi ce putem sa-ti mai spunem? Iubiti-va in continuare!

Ps: Si eu stiu cum e sa nu ai bani. Nu-i o scuza plauzibila!

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.