homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fosta nu ii da pace-3

#39 2012-05-17 13:04:20

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

Re: fosta nu ii da pace

bia_c, gandeste'te ca meriti ceva mult mai bun...si poate dincolo de gard e omul potrivit pentru tine, care stie sa iti ofere mult mai multa atentie decat n-o face domnul de fata si care nu trebuie sa se intalneasca cu fosta pentru a supravietui puss tot raul spre bine.

#40 2012-05-17 17:34:43

kokkinou
Full member
Inregistrat: 2012-04-02

voi nu aveti nici un viitor asa...e foarte dificil iubitul tau,iti impune foarte multe lucruri si te face doar pe tine sa te sacrifici...iar el nu e in stare sa faca nimic pt tine...si iubitul meu intra in depresie cand nu are bani cred ca toata lumea este asa...tu trebuie sa te gandesti la viitor si sa nu ramai blocata intr-o relatie care tu nu ai nici un cuvant de spus

#41 2012-10-17 10:42:24

bia_c
New member
Inregistrat: 2012-05-09

Finalul povestii: am mers la mare, s-a schimbat foarte mult vis a vis de mine, mi-a scos ochii ca am mers pe banii lui, am ajuns acasa si m-a dus direct la poarta curtii mele, apoi s-a dus la el , a strans hainele si mi-a adus si bagajele, i-am zis ca sigur face asta ca sa se impace cu fosta ca sigur s-a intamplat ceva, dar a negat vehement.Am incercat sa lamuresc situatia si sa aflu ce a patit dar in zadar, nu mai mi-a raspuns , iar eu mi-am vazut de viata mea.
Insa am aflat ca s-a impacat cu respectiva, chiar in urmatoarea zi dupa ce a terminat-o cu mine,drept urmare am pierdut un an din viata cu un om care m-a folosit ca sa o faca geloasa pe fosta..cu toate ca i-am spus de atatea ori ca observ ca o mai iubeste si sa se duca la ea, sa nu imi complice mie viata.De ce e asa placut sa iti bati joc de vietile altora... neutral

Ultima oara a fost editat de bia_c (2012-10-17 10:43:11)

#42 2012-10-18 01:36:02

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

bia, no offense dar tu singurica i-ai dat voie sa isi bata joc de tine. Alta data sa fii mai atenta la omul de langa tine puss
El a fost nehotarat inca de la inceput in privinta ta, iar tu ai crezut ca se va schimba cu timpul. Oricum, nici fosta nu s-a ales cu ceva bun. Din cate spui tu, este un om de care te poti lipsi fara nici o problema wink
Imi pare rau ca s-a terminat asa povestea, dar tu poti folosi experienta asta in avantajul tau. Alta data vei sti mai bine de cine sa te feresti! Numai bine iti doresc!

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#43 2012-10-18 15:08:39

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

din ce ai povestit tu aici chiar nu ai de ce sa regreti ca te-ai despartit de el. ia cauta-ti tu pe unul intreg la cap si treci definitiv peste asa cum a facut si el.

Publicitate

loading...

#44 2012-10-20 10:40:54

bia_c
New member
Inregistrat: 2012-05-09

va multumesc puss trec peste dar mai greu uit, sa vedem acum ce imi rezerva viitorul.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.