homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-100

#1882 2012-06-27 15:20:16

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

flower, cred ca ati avut o vacanta minunata! hjarta

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1883 2012-06-27 15:26:11

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

flow, am lesinat de cateva ori, sunteti superbi! hjarta si tu da, o slabaciune. iar carol... nu stiu, io rochita nici n-am sesizat-o, dar m-a  rupt pe unde umbla si cu cata dezinvoltura hjarta

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1884 2012-06-27 15:27:08

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Flow, cat de frumos  hjarta
Acele prajituri  drool

#1885 2012-06-27 15:29:41

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

Buna fetelor smile

priga ai niste copii minunati, fratiorul mai mare e .. de-a dreptul de zahar smile

noi suntem ocupati cu multe lucruri, am depus actele pentru prima casa, am cautat si gasit ap .. etc .
am mai intrat dar nu am reusit sa va si salut , imi pare rau si imi cer scuze sad 
felicitari proaspetelor mamici de bebe 2 hjarta: am vazut niste poze dementiale pe la "a venit barza "

am vazut ca tot vorbiti de bubite.. nataliei i-a aparut o urticarie, ceva asa ca niste bubite de tantari care deodata se faceau foarte mari, se intindeau rau , ii cuprindeau tot spatele sau un picior sau burtica .. se tot "plimbau" asa . am ajuns de urgenta la un medic, a facut un antihistaminic si i-a prescris si zyrtec + recomdare de internare .. pana am trecut pe acasa si pana am ajuns la spital ea nu mai avea nimic. nu a mai avut nimic 2 zile apoi iar au aparut .. am fost la dermato, mi-a dat si ketoff pe langa zyrtec.. inca 4 zile nu mai avea nimic. In ziua in care a terminat tratamentul, au aparut iar .. acum incerc sa fac niste analize , sa vad daca uritcaria nu are la baza vreo infectie sau niste paraziti .. urmeaza apoi teste alergologice , daca nu ii dam de capat.
S-a confruntat cineva cu asa ceva , ati auzit ceva asemanator ? natalina nu mananca aproape nimic din comert, carne nu prea serveste ca ii e lene sa mestece.. etc
multumesc anticipat puss

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1886 2012-06-27 15:31:08

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

acum am vazut si eu pozele, frumi-frumi! carol o scumpa asa cum o stiu. pe mami de carol abia acum am vazut-o si eu mai bine. mami, esti tanara, frumoasa si slabanoaga, super arati  applause  pe tati de carol l-am vazut numai cu spatele ( sau daca l-am vazut cu fata nu stiu cine era), asa ca ma abtin de la comentarii lol  rodnar
pe primele prajituri am facut un pic de zoom, m-au impresionat asa si asa, am trecut mai departe. dar cand am ajuns la tartele alea cu fructe....  drool  drool  drool

Publicitate

loading...

#1887 2012-06-27 15:33:42

katami
Platinum member

GeoGeo a scris:

Buna fetelor smile

priga ai niste copii minunati, fratiorul mai mare e .. de-a dreptul de zahar smile

noi suntem ocupati cu multe lucruri, am depus actele pentru prima casa, am cautat si gasit ap .. etc .
am mai intrat dar nu am reusit sa va si salut , imi pare rau si imi cer scuze sad 
felicitari proaspetelor mamici de bebe 2 hjarta: am vazut niste poze dementiale pe la "a venit barza "

am vazut ca tot vorbiti de bubite.. nataliei i-a aparut o urticarie, ceva asa ca niste bubite de tantari care deodata se faceau foarte mari, se intindeau rau , ii cuprindeau tot spatele sau un picior sau burtica .. se tot "plimbau" asa . am ajuns de urgenta la un medic, a facut un antihistaminic si i-a prescris si zyrtec + recomdare de internare .. pana am trecut pe acasa si pana am ajuns la spital ea nu mai avea nimic. nu a mai avut nimic 2 zile apoi iar au aparut .. am fost la dermato, mi-a dat si ketoff pe langa zyrtec.. inca 4 zile nu mai avea nimic. In ziua in care a terminat tratamentul, au aparut iar .. acum incerc sa fac niste analize , sa vad daca uritcaria nu are la baza vreo infectie sau niste paraziti .. urmeaza apoi teste alergologice , daca nu ii dam de capat.
S-a confruntat cineva cu asa ceva , ati auzit ceva asemanator ? natalina nu mananca aproape nimic din comert, carne nu prea serveste ca ii e lene sa mestece.. etc
multumesc anticipat puss

al meu a facut exact asa in prima sapt de la diversificare (la 6 luni), INDIFERENT ce ii dadeam. am observat ca reactia nu era la ce manca, ci la ce ii ATINGEA PIELEA (io-l hraneam in pielea goala lol ). pt ca facea asa si afara, daca-l tineam in brate dezbracat, la contactul intre pielea lui si a mea.

e clar alergica, dar io nu as indopa-o cu corticoizi, MULT mai rau fac. lasa alergia sa iasa pe piele si nu sa intre in organe... iti zice o patita. daca i-ai dat caise/piersici din comert, poate fi de la astea... zic si eu... ciudat ca nu ti-a mai facut niciodata pana acum...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1888 2012-06-27 15:45:55

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

multumesc  kata, tratamentul l-am dat doar la nevoie , pentru ca pe ea in  mod evident o deranjau eruptiile (facea mereu uf uf uf cand aveau loc, nu o puteai atinge, etc, nu era doar "de aspect " )

din pacate nu am de unde decat din comert - acum de la piata - sa ii dau fructe, legume . nici la natalia nu am putut identifica un factor anume .. sper sa ajung la un raspuns cu analizele .

in alta ordine de idei am vazut ca ai dpn intai august big_smile (nati e nascuta pe 01.08.2010 ) . cum e cu burtica, ce face bebe-leusor ?

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1889 2012-06-27 16:09:42

adallere
New member
Inregistrat: 2012-06-27

gargarita a scris:

ada, ai incercat procedura de recuperare  a parolei? sa te uiti si in bulck/spam. trebuie s-o lamurim ca sa banam unul din conturi.
e ok sa vina oricand menstra.

flow, e adorabila Carol hjarta

am incercat s-o recuperez doar ca mi s-a mai intamplat acelasi lucru mai inainte ca am tot schimbat calculatorul si nu mai stiam ce adresa mail am lasat ultima oara ,oricum sa stii ca le-am incercat pe toate (adresele)
si nu mai primeam o parola noua pe niciuna
am vrut sa scriu administratorului de site asa cum suntem sfatuiti dar mi s-a parut mai simplu sa  ma inregistrez iar ! spune-mi te rog daca pot sa fiu utila cu ceva  in stergerea contului vechi ,de acum va trebui sa duc parola cu mine ca sa evit situatii de genul asta!

janis
am fost racite amandoua ,am plecat cu un inceput de raceala +drumul+botezul au rezultat cateva zile neplacute, cu temperatura ,cu  dus la medic si din nefericire cu 3 zile de antibiotic ,imi venea sa-mi  smulg parul din cap de ciuda !

Ultima oara a fost editat de adallere (2012-06-27 16:35:15)

#1890 2012-06-27 16:19:44

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Flower ce superbe sunteti amandoua, tu arati f bine. carol hjarta nu mai zic, o frumusete
este atat de dezinvolta applause  applause

Blue supa pare rau de concediu....dar daca trebuie trebuie

apuc si eu sa mai citesc asa pe sarite cate ceva, si sa mai scriu cate putin

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1891 2012-06-27 16:21:38

katami
Platinum member

GeoGeo a scris:

multumesc  kata, tratamentul l-am dat doar la nevoie , pentru ca pe ea in  mod evident o deranjau eruptiile (facea mereu uf uf uf cand aveau loc, nu o puteai atinge, etc, nu era doar "de aspect " )

din pacate nu am de unde decat din comert - acum de la piata - sa ii dau fructe, legume . nici la natalia nu am putut identifica un factor anume .. sper sa ajung la un raspuns cu analizele .

in alta ordine de idei am vazut ca ai dpn intai august big_smile (nati e nascuta pe 01.08.2010 ) . cum e cu burtica, ce face bebe-leusor ?

clar ii deranjeaza, nu-s doar de decor, dar nu vrei sa stii cum e sa-i DOARA GROAZNIC, nu sa-i deranjeze supa eus tiu si-mi ajunge, refer sa las crisul cu ditamai eczema pe genunchi (urata rau, taraita din ianuarie, cu supuratii si mancarimi si show ca nu-l las sa se scarpine) decat sa-l dau cu cortizon si sa risc sa mai vad ce-am vazut la burta lui.......

la "din comert" ma refeream la astea de acum, turcesti/grecesti sau ce neam is ele. si cris reactioneaza nasol la ele

bebe e bine mersi, ne pregatim sa-i facem cunostinta cu marea rotfl2

#1892 2012-06-27 16:25:11

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Sa va fie de bine vacanta, Flower. Carol...hjarta

Geo, multa sanatate micutei. Sa descoperiti cauza.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1893 2012-06-27 16:25:17

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Va multumim frumos! Aveti grija cand plecati pe undeva sa va intelegeti cu sotii ca lasati copilul in grija lor si sa nu ii pierdeti...au fost cateva minute de groaza; dupa ce am gasit-o discutam ce s-ar fi ales de noi daca o pierdeam. Groaznic!
Garga tati de Carol este imbracat in costum de inotator; este mai mic/tanar decat mami si are grija sa imi aminteasca de treaba asta mai mereu rotfl.

Discutati de alergii/intolerante: noi nu am avut probleme pana in aceasta vacanta cand am ingurgitat toti trei junks la greu, zilnic. CAnd am plecat de acasa era usor constipata. Pe drum am mancat la Mcd in Ottawa si la meniul pt copii au si lapte. A baut si mi-a zis ca nu mai vrea ca are ceva laptele acela. Am gustat si eu si era ciudat. De atunci a facut diaree. Si a mai mancat la Mcd ca doar v-am zis ca ne-am destrabalat rau de tot (dar de azi Mcd este inchis pana in septembrie lol si mereu a avut diaree. Deci de la laptele dulce. Nu o sa ii mai dau o perioada si o sa incerc peste cateva saptamani cu alt lapte si daca o sa faca din nou diaree inseamna ca are intoleranta la lapte si i-l scot de tot.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1894 2012-06-27 16:29:56

blueeyes
Platinum member

Eu am emotii - maine ma duc la medic, sa vad daca sunt eligibila pentru a naste natural dupa cezariana smile

patfierbinte      sjuk     

#1895 2012-06-27 16:31:33

katami
Platinum member

flow, nu are intoleranta la lapte, ala nu era lapte lol

blue goodluck rugaciune (in ce consta "testul"?)

Ultima oara a fost editat de katami (2012-06-27 16:33:23)

#1896 2012-06-27 16:35:35

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

hello din nou

flow frumoasa vacanta  big_smile

blue  goodluck  si sa ne spui si noua ce ai facut ca pe mine ma intereseaza subiectul

cand am timp va povestesc tot ce a facut puiul meu azi  disperat  disperat  disperat

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1897 2012-06-27 16:36:16

blueeyes
Platinum member

Pai cred ca o sa verifice cum arata uterul, cicatricea etc... Si o sa faca o estimare de cat de mare ar iesi bebitza. Dar sigur-sigur voi stii numai dupa 35+, in functie de cum arata ATUNCI cicatricea si colul. Daca bebe nu se intoarce, sau daca o sa am colestaza din nou, adio planuri de nastere frumoasa neutral

patfierbinte      sjuk     

#1898 2012-06-27 16:37:53

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Vaaai flower minunata Carol hjarta si tu o mamica cool wink

Haaai razu pe bune...dar esti departe
Care vine la suc? M-am saturat in casa sau la locul de joaca.....

Bafta blue! goodluck
Si eu m-as baga la o naturala data viitoare....

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-06-27 16:39:55)

6 ani de dragoste  hjarta

#1899 2012-06-27 16:39:04

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

janis daca ai sta mai aproape acum as iesi pe usa  lol

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1900 2012-06-27 16:42:19

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Blue bafta multa! Dar nu este prea devreme pt nascut natural? Adica diferenta prea minca intre sarcini? Aici numai dupa 5 ani de a cezariana se ia in consideratie nascutul natural dar nici dupa o asa diferenta.

Kata gata; nu se mai deschide McD ca este vacanta pt totdeauna. M-a intrebat de vreo 10 ori pana acum cand mergem la Mc sa luam micul dejun lol. Ce-am corput copchila care si asa era o mancacioasa de nota 10.

Deci facem pipi la Wc dar treaba cealalta pe parchet. Deocamdata! Speram sa remediem problemele acestea curand

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.