homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-99

#1863 2012-06-27 13:45:33

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

Super Papu! Poate reusiti sa ramaneti acolo la curte...
Priga..suerbi bebitzii tai!! Ce expresiva Ioana lol
Mi-e frica pt ca ma doare gatul sad de obicei asa incep racelile la mine..de ce oare? sad ca nu mai sunt viroze acum..
Abia am mancat micul dejun....cand a dormit el : 20 min. bebe e extra needy si eu numai pot sad
Cine iese la un cico cu copilul? As iesi la o terasa.m-am saturat sa astept weekendul sa depind de sot...as lua boba si as iesi...cine vine? tongue
Eventual mai in militari daca se poate...ca pana in centru fac 1 ora si n-am facut nicio treaba lol

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-06-27 13:48:09)

6 ani de dragoste  hjarta

#1864 2012-06-27 13:49:06

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

priga super poza hjarta

Janis si la mine fl incepe raceala si bag miere si lamaie a greu dar cam degeaba. Sanatate!

Poke poate la ocne?

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1865 2012-06-27 13:49:44

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

priga hjarta hjarta hjarta

Smart, iti imparti cafeaua ta cu mine? m-ai dat gata  par
imi pare rau de noaptea urata. din pacate asa este pana ies dintisorii supa

#1866 2012-06-27 13:50:59

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Priga sunt superbi! hjarta

Janis, ia niste coryzalia si niste propolis.

Vis-a-vis de blocul nostru s-a deschis santier...e un zgomot infernal. grater

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1867 2012-06-27 13:51:51

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Janis, poate ai baut berea prea rece! tongue Sper sa nu racesti, ia un Oscilococcinum daca ai in casa, iar pt gat stiu ca in alaptare era voie Faringosept...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-06-27 13:52:54)

Publicitate

loading...

#1868 2012-06-27 13:51:53

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

hello

la multi ani ,ioana!!! :happy birthday:

papu si eu zic ca tot muscatura de tantari este,asa are si a me ade la tantari cand o musca

pe mine m-a tras curentul si ma doare capul,partea stanga,urechea,o masea...

si asta mica e maraita nu stiu ce are bang

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1869 2012-06-27 13:54:00

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

prigatel hjarta

Eu degeaba zic ca nu vreau, sacroseniei i s-a pus pata, atata l-a frecat pe al meu la icre, ca e aer curat, curte cu gradina, are D. unde sa se joace, o sa aiba grija de el, incat sotul si-a luat deja zile libere (la el se dau super greu) si e hotarat sa mergem. Ca cica nu am fost de 1 an... Pai nu mergem ca nu-i loc de copil acolo, se fumeaza in casa, socrul e beat tot timpul, bunica e nebuna la propriu bang Nici ai mei nu sunt prea normali, dar ai lui sunt de toata coma...

Mai degraba ma duceam la niste bai, la Tusnad, Harghita, etc. dar acum e prea tarziu... O sa indur si gata neutral

As iesi si eu undeva, nu m-am pensat de luni intregi, nu m-am tuns de 1 an bang Al meu are timp de 5 ori pe saptamana sa se duca la tenis, biliard etc, io cand o sa apuc sa plec o ora? sad

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1870 2012-06-27 13:58:43

JanisJoplin
Platinum member

Blue sad cunoastem.

Multumesc fetelor..intr-adevar poate am baut berea de la frigider lol eu nu beau rece deloc..la 4 ani mi-am scos amigdalele si de atunci tot timpul m-am simtit sensibila..mereu beau cald...dar de berea asta mi-era pofta lol sper sa fie numai asta si nu altceva ca n-am chef de boli acum sad

Deci cu cine ies la suc? lol

#1871 2012-06-27 14:12:47

adallere
New member
Inregistrat: 2012-06-27

buna fetele mele!
am revenit si eu dupa o pauza mai lunga motivata de faptul ca am venit in tara ,apoi am fost bolnave amandoua (eu si fetita) si apoi necaz mare ca nu ma mai pot conecta de la calc de acasa si eu nu mai stiu parola ,asa ca m-am inreg din nou cu aprox acelasi nume ,e cam complicat accesul pe forum ...

voiam sa va intreb ceva daca tot am intrat : mie mi-a venit CM la doar trei luni jumate de la nastere chiar daca alaptez doar la san,e in regula asa ? nu e cam devreme ? ma gandesc daca influenteaza in vreun fel productia de laptic

Ultima oara a fost editat de adallere (2012-06-27 14:13:21)

#1872 2012-06-27 14:18:42

JanisJoplin
Platinum member

Buna ada!
Sper ca sunteti bine..de ce ati fost bolnavioare?
Nu are nimic..stiu femei carora le-a venit la 2 luni..asta e,bafta ta...
Despre productie nu cred,pe diverse site-uri zice ca schimba gustul laptelui in perioada menstrei dar cred ca e aberatie,iti raspund fetele mai "mari" smile ca eu nu stiu inca.....

#1873 2012-06-27 14:36:31

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

wave mamici,
Am venit si noi din concediul nr1 caci peste doua zile plecam in alta parte. Acum incarc poze pe picassa si o sa pun link; a fost tare frumos insa pt cateva minute, care ni s-au parut ani, am inebunit amandoi si eu si tati: am pierdut-o pe Carol intr-o biserica imensa (http://en.wikipedia.org/wiki/Notre-Dame … ontreal%29). El a crezut ca este cu mine si eu am crezut ca este cu el. Cand ne-am reintalnit nici unul nu avea copilul - domnitza era ascunsa sub niste banci; facea o treaba si se rusina ca inca mai are scutec lol.
In statiunea Mount Tremblant, Carol a facut furori la propriu: se oprea lumea si vorbea cu ea. Si totul din cauza unei palariute haioase si a rochiei pe care cu greu si dupa multe zile si nopti am reusit sa i-o dam jos. I-am cumparat bomboane si se oprea pe strada si intreba lumea: vreti o bomboana? Raspunsul era pozitiv; nu intindea punga, ea baga mana in punguta, scotea cate o bombonica (cu greu), si le spunea tuturor: only one; it's full of sugar lol. Sau i=am cumparat un slush (un fel de gheata colorata si dulce -numai porcarii acolo) si imi era sete, terminasem apa si vroiam si eu o gura de la ea: no, no mama no. It's full of sugar; it's dangerous for your life. It's only for kids not for big girls  rotfl2
A fost frumos; am ramas fara cuvinte la cum se fumeaza si se bea in aceasta provincie din tara mea. Am stat in camping 2 zile si apoi la hotel si diferenta dintre provincia mea si cea franceaza -in privinta campingului - este mare. Am stat si la cineva privat si nu intr-un parc public si corturile erau unul langa altul dar locul a fost de vis, pe malul unui rau. Lumea vorbea franceza dar schimbau imediat pe engleza cand vorbeam cu ei. Copii mici numai in franceza si a prins si Carol ceva cuvinte...insa si femeile si barbatii fumau nonstop. Nu conta ca au copii langa ei, fumau de rupeau. Si beau pe strada ceea ce pt noi era un miracol caci aici nu avem voie. Am jubilat cand am putut sa cumparam bere de la un supermarket (la noi acasa numai de la magazine speciale de bauturi; nu gasesti la supermarketuri). Am mancat mult pe la restaurantele din statiune dar si junk, junk, junk, mama lui de McD ca nu ne-am putut abtine lol. Dar nu m-am ingrasat decat un pic si in vacanta nr 2 o sa fim cuminti.
Ma duc sa va citesc din urma

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1874 2012-06-27 14:37:21

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Aici ploua cu grindina, tare de tot parca vine potopul . si noi vroiam sa iesim afara inainte sa inceapa am crezut ca e doar un nor  , mama ce ne prindea..bine ca am fost inspirata.. calblu nu m,ai merge de la vremea asta.

Buburuza mea doarme , eu ma apuc sa studiez pentru examenul de doctorat,m-a pus...sa dau dumbom    Daca vreti sa vedeti poze cu buburuza mea, am pus ieri, am uitat sa zic..nu le tin mult.
Cand e canicula, cand ploua cu galeata si e vijelie, a luat o razna vremea asta.

Priga e adorabila Ioana si tu esti o mamica foarte frumoasa. Vald seamana cu tine si Ioana cu tati, cred  smile .

Ada par

Flower, AH CE Carol  hjarta  hjarta  hjarta   mereu cand ne povestesti o ador.. e foarte isteata si sociabila.

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-06-27 14:41:03)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1875 2012-06-27 14:52:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

hello

priga, multi ani ioanei! mnunat vlad! hjarta sper si eu sa fie doar tantari si nu varciela...

flower hjarta mie nu-mi vine a crede ca a ta si al meu au aceeasi varsta lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1876 2012-06-27 14:53:06

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

aici poze; sper ca le puteti vedea

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2012-06-27 16:42:58)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1877 2012-06-27 14:57:27

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

X Ynna, multumesc mult  puss  kram

Blue ce sa mai zic? imi pare rau ca vei avea un concediu asa cum ti-ai fi dorit.

Flower am vazut pozele, ce bine arati!!!!!!!!!!!!!!!!! Esti o slabanoaga  lol

Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-06-27 15:07:46)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1878 2012-06-27 15:05:31

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Flower, superbe pozele, superba Carol, tu esti o slaba! hjarta
Sa va fie de bine plimbareala...

#1879 2012-06-27 15:05:52

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Priga, am prins si eu poza...de milioane. Asa priviri inocente si dulci au amnadoi copiii tai!Si papusica aia intre ei...imi aminteste ce bine e sa ai frati.

Flow, faine poze1A, vazut si rochita roz si palarioara...alea au facut furori/Carol...o dulce, asa cum ne-am obisnuit! Nu vreau sa imi imaginez ce teribil a fost momentul cand s-a ratacit singura in biserica...Bine ca totul s-a incheiat cu bine. Concediu placut in continuare!

Smart, da-mi si mie din cafea...sunt zombi si eu. Sau iesim cu Janis la un suc rece sa ne trezim!

Like, dai admiterea la dr?Sau examen de an?Spor la invatat si bafta!Pupam buburuza cuminte care o lasa pe mamai sa invete!

Sweet, pare rau de durere, ia ceva.

Ada, nu influenteaza cu nimic. Cel putin, in cazul meu, totul e ok si am avut cm repede-repede.

Ultima oara a fost editat de razu (2012-06-27 15:18:35)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1880 2012-06-27 15:07:04

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ada, ai incercat procedura de recuperare  a parolei? sa te uiti si in bulck/spam. trebuie s-o lamurim ca sa banam unul din conturi.
e ok sa vina oricand menstra.

flow, e adorabila Carol hjarta

#1881 2012-06-27 15:18:34

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

flower, superba vacanta. si inca nu s-a terminat... si esti ?nepermis? de tanara si slaba.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-06-27 15:19:02)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.