Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-122
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18
Are kata dreptate..eu cand mulgeam mult bebe n-a luat in greutate bine deloc... Pune bebitza la san..nu te lasa....
Am intrebat-o pe mama : 70 ron.
Si eu merg pe 30 aug la mama...poate ne intalnim lucky!!
Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-07-03 14:28:51)
6 ani de dragoste
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
noi ieri am fost pe plaja la navodari, f multa liniste si apa curata, curata si mica la mal
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- JanisJoplin
- Platinum member
Pai 10 min pana in centru Eforie nord..inca 5 min pana la plaja..cam asa ceva. E cartierul vechi de case din eforie,vin multi turisti acolo in gazda pt ca nu se asteapta la lux dar ajung relativ reede pe jos la plaja si e acceptabil...
6 ani de dragoste
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
Buna, nu am cum sa recuperez ce ati scris
Mai am ziua de azi si scap de elevi...sincer sunt pana in gat de satula Azi mi-am facut analizele..nu vreau sa stiu rezultatul lor
VA pup pe toate
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- lucky777
- Insomniac member
Alina
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
salutari si de la noi
a doua zi de gradi, ok dimineata, inca nu ajungem sa ne luam la revedere de frica sa nu planga, asa ca eu dispar asa pe neaspteptate din peisaj , ea e ok, mai nasol cand ma vede, azi tot la pranz am luat-o, era aproape adormita, si a inceput sa planga, apoi s-a linisitit. iar mi-au laudat-o ca a mancat, ca e ok, ma bucura dar ma si mira in acelasi timp sa zic asa.
priga e gradi particulara si ea e la grupa baby (1.5-3 ani). azi am dus-o cu chilotei de dimineata a facut acasa pipi si caca, si pana la 13 cand am ajuns acasa nu a mai facut, am observat ca pe caldura cam asa face, mai rar, sper sa fie ok.
acum dupa ce se trezeste mergem la medicul de familie pt aviz si analize.
janis eu zic sa-ti iei un blender de mana, eu am avut unul de la zepter super smecher( era al maica-mii) dar nu m-am descurcat cu el in sensul ca nu blenduia asa putin cat ii faceam eu la inceput, asa ca am folosit unul no name, si m-am descurcat.eu mi-as luat ceva de genul pus de lucky acum pt noi....frumoasa locatie de vacanta.
lucky la phoenicia tocami au fost nasii mei cu bebe de 1.1 an, nu pot sa spun ca au fost super incantati si au dat si o groaza de bani, merg si prietenii nostri la sfarsitul lunii tot acolo cu copil de 2 ani, iti mai zic si parerea lor...oricum super super mult.
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2012-07-03 15:25:24)
9 ani de copilarie ....
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Sweet, multumesc de intrebare . Ne-am intors de la Cluj, am terminat cu examenele, sunt ceva mai linistita, nu ca nu as mai avea de lucru. Am inteles cum sta treaba cu plaja, oarecum. Trebuie sa mai intreb si eu pe aici, sa ma dumiresc cum facem cu bebeii la plaja. Ma bate gandul de mare. Cred ca la sfarsitul lui august mergem la mare, tot spre Eforie Nord ne orientam si noi. Janis, daca ramane mama ta fara clienti, da de stire . Intre timp, sper sa mai fugim la munte, peste vreo doua saptamani, la Slanic, undeva pe aproape.
Ultima oara a fost editat de razu (2012-07-03 15:28:43)
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
salutare
ce fain , vorbiti de mareeeee...super. noi nu am dus-o pe Alisia deloc la mare. in 2010, era prea mica .avea 3 luni. in 2011 , am avut treaba cu apartamentul si eram lefteri ..acum nu putem ca e bb f mic. tare as fi vrut sa mergem, pt ea macar. dar lasa, ca la anul, fac rezervare din timppppppppp.de aia va citesc si trag concluzii.
Adina ma bucur ca ii place Anei la gradi...si eu am emotii pt septembrie.
Muco si eu zic la fel ca fetele...pune-o des la san. eu acum nu am mai facut greseala de la Alisia. i-am bagat lp. si ea era sa se invete la bibe si sa refuze sanul. acum suntem exclusiv tzitzi si asa ramanem mult timp . avem lapte destul. si ea papa bine. vom vedea cum luam in greutate. ne cantarim la o luna.
am iesit si noi afara , de duminica, asa cate putin. am stat mai mult azi. am fost si singurele, ne-a tihnit altfel. Alisia e la mama, o mai ia asa cate doua -trei zile pe sapt. iar cand e la noi, vine si ne ajuta. ca e ffffff greu cu amandoua. ii place mult de Luiza, o pupa, o mangaie. dar a devenit si mai atasata de mine, vrea mult cu mine. sunt cam suparata, ca a regresat in privinta statului pe olita. inainte spunea cand face pisu, caca, acum la pisu nu mai spune deloc. o puneam pe olita, nu facea nik, apoi facea in chilotei. uda tot in jur, asa ca i-am pus din noi pampers, mai ales cand e cu mine, ca nu ma pot tine de ea. sper sa ne revenim, si sa fie doar o perioada...
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- lucky777
- Insomniac member
Adina, ma bucur ca va place la gradi. Multumesc pentru info legata de Phoenicia asta. Mi se pare si mie ffff scump si aglomerat si galagios. Nu e genul meu.
Pana la urma cred ca Eforie Nord va ramane. Trebuie sa ne decidem de-o cazare, ceva. Janis, ai idee daca se pot inchiria si apartamente prin Eforie Nord? Am nevoie de ceva f aproape de mare, curat si ffff multa liniste.
Alina ce bine ca este lapte-n tzitzi. Poate ca treaba asta cu pipi e modul in care "protesteaza" Alisia. Va trece si perioada asta.
Ultima oara a fost editat de lucky777 (2012-07-03 15:52:13)
- razu
- Hero member
Cmin, daca ai timp, pune reteta ta de gem de caise pe aici. Eu nu am facut niciodata, as vrea sa fac zilele astea, iar pe net sunt atat de multe retete, ca nu mai stiu pe care sa o incerc. Multumesc anticipat!
Ultima oara a fost editat de razu (2012-07-03 15:54:39)
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- n_loredana2008
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-20
adinagrig a scris:salutari si de la noi
a doua zi de gradi, ok dimineata, inca nu ajungem sa ne luam la revedere de frica sa nu planga, asa ca eu dispar asa pe neaspteptate din peisaj , ea e ok, mai nasol cand ma vede, azi tot la pranz am luat-o, era aproape adormita, si a inceput sa planga, apoi s-a linisitit. iar mi-au laudat-o ca a mancat, ca e ok, ma bucura dar ma si mira in acelasi timp sa zic asa.
priga e gradi particulara si ea e la grupa baby (1.5-3 ani). azi am dus-o cu chilotei de dimineata a facut acasa pipi si caca, si pana la 13 cand am ajuns acasa nu a mai facut, am observat ca pe caldura cam asa face, mai rar, sper sa fie ok.
acum dupa ce se trezeste mergem la medicul de familie pt aviz si analize.
janis eu zic sa-ti iei un blender de mana, eu am avut unul de la zepter super smecher( era al maica-mii) dar nu m-am descurcat cu el in sensul ca nu blenduia asa putin cat ii faceam eu la inceput, asa ca am folosit unul no name, si m-am descurcat.eu mi-as luat ceva de genul pus de lucky acum pt noi....frumoasa locatie de vacanta.
lucky la phoenicia tocami au fost nasii mei cu bebe de 1.1 an, nu pot sa spun ca au fost super incantati si au dat si o groaza de bani, merg si prietenii nostri la sfarsitul lunii tot acolo cu copil de 2 ani, iti mai zic si parerea lor...oricum super super mult.
adina pe unde e gradi ? Noi o avem pe valea oltului
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
e in baneasa, acolo lucram noi si ne e mai ok sa o luam dimineata cu noi.
9 ani de copilarie ....
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
hello
Janis pt ingineri d-astia destepti,ca mine asa, zici cat echivaleaza 100 ml in grame? Ca eu ma orientez cand masor mancarea dupa recipientul de la blender care habar n-am daca e in g sau ml?
Razu ma bucur ca ai terminat examenele! Niste poze cu Ari nu pupam si noi?
De unde luati voi fructe romanesti? Eu merg la piata cu gandul sa iau diverse fructe romanesti sa fac compot sau dulceata ,dar gasesc numai turcisme...
Voi cum procedati daca piciumanii nu vor sa manance? Eu incerc tot feluri de stramaturi,scalambaieli, diverse chestii in gura mea de care sa traa ca atunci e ocupat si pot sa-i var linistita in gura. Azi asa am reusit sa-i dau si fructele si legumele. Voi cum faceti daca nu maninca? Ii lasati asa,sau ii pacaliti?
Si inca ceva: ce banci ati spart de facurati toate rost de bani de concediu? M-ar interesa sa fac si eu ca altfel concediu in parc fac
Adina ce bine ca se acomodeaza Ana a gradi!
Ultima oara a fost editat de smart lady (2012-07-03 16:43:38)
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- JanisJoplin
- Platinum member
Pai razu cand vreti sa mergeti spuneti..o intreb daca are liber atunci... Smart tu crezi ca eu stiu? stiu doar ca nu se amesteca capra cu varza...stiu si facand proba la cantarul meu de bucatarie cu ceva lichid care stiam cati ml are....nu se potriveste.
Eu n-am bani de concediu,dar sper ca intra indemnizatiile atunci alea din urma...
Lucky nu stiu sa fie apartamente in nord...in sud stiu in cartier intreg de blocuri...dar cred ca nu stiu eu bine
Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-07-03 16:59:02)
6 ani de dragoste
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
smart eu si acum fac ca toate animalele
noi am platit concediul din februarie in rate ...asa ca ...
adina ce bine ca se acomodeaza fata la gradi..eu am oroare de gradi , nu stiu dc sa il duc sau nu din toamna,
lucky unde plecati si cand? noi sambata gata , plecam la dunni, am asa emotii
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
smart lady a scris:hello
Janis pt ingineri d-astia destepti,ca mine asa, zici cat echivaleaza 100 ml in grame? Ca eu ma orientez cand masor mancarea dupa recipientul de la blender care habar n-am daca e in g sau ml?
e in ml ala. iar echivalenta in g depinde de densitatea substantei
Voi cum procedati daca piciumanii nu vor sa manance? Eu incerc tot feluri de stramaturi,scalambaieli, diverse chestii in gura mea de care sa traa ca atunci e ocupat si pot sa-i var linistita in gura. Azi asa am reusit sa-i dau si fructele si legumele. Voi cum faceti daca nu maninca? Ii lasati asa,sau ii pacaliti?
il las asa
Si inca ceva: ce banci ati spart de facurati toate rost de bani de concediu? M-ar interesa sa fac si eu ca altfel concediu in parc fac
noi avem doar vreo 10 mil la intretinere (datorie)... plus altele... dar n-avem de ales, daca nu duc crisul acum la mare, inca vreo 2 ni n-o fac... clar mergem la maximul de econome, ne luam de acasa si hartia igienica
alina, e normal regresul alisiei, e... clasic nimic de speriat, isi va reveni, numai sa nu faceti caz de asta deloc
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- razu
- Hero member
Smart, saru'mana! Pun si poze zilele acestea. Dar de cand tot zic ca pun poze si nu am mai apucat...offf. Dar chiar voi descarca din aparat si punem pozici de Cluj, mai recente. Cat despre mancat, daca nu vrea pitica, apoi nu vrea si pace. Uneori mai prind publicitate la tv si atunci mananca sau, daca ma vede pe mine ca mananc ceva, atunci vrea si ea. A...as vrea sa sparg o banca si eu, s-au cam dus vremurile bune, dar tot vreau in concediu, mai mult pentru fetita. M-am fixat pe aerosoli si cum la salina nu e indicat vara, macar la mare sa prindem dom'le aerosolii astia minune.
Janis, multumim frumos. Te anunt.
Ca tot intrebam pe la Diversificare d eprajituri si tot am vazut ce harnicuta e Cmin, am prestat si eu o praji cu piersici, abia astept sa se raceasca. Va invit sa degustati, cu drag!
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
razu a scris:Cmin, daca ai timp, pune reteta ta de gem de caise pe aici. Eu nu am facut niciodata, as vrea sa fac zilele astea, iar pe net sunt atat de multe retete, ca nu mai stiu pe care sa o incerc. Multumesc anticipat!
razu eu am pus la o farfurie adanca cu varf de caise 1kg de zahar. l-am pus pe foc in tuci, sa nu se lipeasca si l-am fiert. din cand in cand luam de acolo o lg si puneam pe o farfurie, lasam s ase raceasca sa vad consistenca cand e rece. Cand mi s-a parut legata si ok ca grosime am oprit focul si am pus-o fierbinte in borcane, perfect uscate la care am pus capacele imediat. A fost prima data cand am facut gem singura, si a mai iesit si delicioasa. nu ca m-as lauda
kara cam rarut de aici miss u.. sunteti ok?
eu nu ii cantaresc mancarea dar al meu rontaie mereu cate ceva.el nu vrea deloc mancare gatita asa ca ii dau rosii in mana si manance singur, roade la caise, prefera asa. eu il las cand nu vrea. mai il faceam sa rada ca sa ii mai var cate i lg de ceva dar nu vreau sa ii fie teama sa faca anumite gesturi de frica ca ii bag eu ceva pe gat. asa ca daca nu vrea nu ii dau. Eu sunt f relaxata pe tema asta
Ultima oara a fost editat de cmin (2012-07-03 17:59:32)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|