homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-123

#2319 2012-07-03 17:59:49

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

Cmin, multumesc mult!Dar apa nu ai pus deloc?
Janis, iti pot da un mp?

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#2320 2012-07-03 18:03:53

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

nu razu, la gem nu se pune apa, doar la dulceata
de ex la dulceata de visine se pune la 1 kg de zahar- 3 pahare de apa (aprox 750 ml) se fierbe pana face bule cat un  banut si de abia apoi se pun fructele. se face la fel testul

prima data cand am gacut gem, l-am facut de gutui si era asa de tare si caramelizat ca nu iesea din borcan  rotfl

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2321 2012-07-03 18:04:57

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Cmin, esti o gospodina adevarata! Multam de pont!
Janis, ti-am scris mail.

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#2322 2012-07-03 18:10:55

cmin
Addicted member

npc, razu ... da sunt cand sunt singura acasa  rotfl  imi place sa fac diverse dar nu poat spune ca ma omor cu ele mai experimentez si eu
ii ziceam sotului anul trecut ca eu gatesc orice vrea dar pe dulceata nu pun mana ca o fac praf .. si uite ca anul asta a iesit. astea sunt retetele mamei si soacrei. Le combin, le mai intreb pe ele etc

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2323 2012-07-03 18:11:05

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Fetelor vorbiti de vacanta. Pun un link cu cateva poze din vacanta noastra la cort. Am si vizitat o gramada de locuri, un fel de muzee ale satului smile - asezaminte din razboiul civil si de pe timpul iezuitilor francezi.
Copilul face la olita!!! Am lasat-o fara scutece si a exersat pe unde a apucat prin camping

LE:in locurile pe care le-am vizitat aveau tot felul de activitati pt copii: scris cu pana, hranit animale, facut focul etc

Scuzati aceleasi hainute la CArol dar nu am sansa sa o imbrac cu altceva. Numai pe acestea le vrea sad

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2012-07-03 21:07:22)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

Publicitate

loading...

#2324 2012-07-03 18:14:41

cmin
Addicted member

flow felicitari pt olita  majoreta  majoreta

vai ce tare e poze cu scaunul  lol

Ultima oara a fost editat de cmin (2012-07-03 18:16:11)

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2325 2012-07-03 18:19:04

flowerpot
Insomniac member

cmin a scris:

flow felicitari pt olita  majoreta  majoreta

Saru' mana! Acum sta in casa numai cu o rochitica si se duce singura la olita. Problema este cand are chilotel ca nu poate sa il dea rpd jos dar exersam si cu asta. Mergem deseara sa ii luam unii cu printese si poate asa invata sa ii dea jos. O sa plece intr-o tabara de vara cu alti copii peste 2 saptamani si trebuie sa fie free de scutece pana atunci. Noi mergem cu ea dar stam separat ca inca nu are trei ani si a fost primita ca este inalta si poate sa alerge 1 km fara oprire dar trebuie sa fim pe acolo in cazul in care nu rezista singurica. Este foarte incantata de treaba asta ca pleaca singura. Deja isi face valiza si a pus o tona de jucarii; am de sortat o gramada lol

bebe

#2326 2012-07-03 18:21:45

cmin
Addicted member

lol
1 km?  wow

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2327 2012-07-03 18:23:46

flowerpot
Insomniac member

cmin a scris:

lol
1 km?  wow

fara oprire si pe pod de lemn; o sa pun si un filmulet cu asta. face mult sport ca tati  forgetit

bebe

#2328 2012-07-03 18:27:26

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Bravo flow!!

Razu..citesc cand intru in casa sau de afara daca n-am mamici la taclale in parc..
Am iesit ca cred ca a invatat ora 6...nu mai sta...maraie

6 ani de dragoste  hjarta

#2329 2012-07-03 20:57:26

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

acum am ajuns acasa, am fost sa vedem cresa si....iannis la plecare a inceput sa planga, vroia sa mai stea lol, s-a jucat pe acolo in timp ce noi vizitam toata incaperea. Sper sa fie asa si cand il ducem si il lasam. In total ne costa 800 de lei/luna program pana la 6.

Adina stii cumva daca e vre-o cresa particulara pe langa tine la moghioros?

Ultima oara a fost editat de n_loredana2008 (2012-07-03 20:57:56)

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#2330 2012-07-03 22:44:13

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

multam de raspunsuri mamici !
Pai daca nu il pacalesc de 2 zile n-ar pune nimic in gura supa . Nu pot sa-l las nici asa cu burta goala. Dupa ce ca-i slabanog , daca mai face si foamea a duc la nebuni.

Flower felicitari pt olita applause

Am mai facut si eu rost de niste dovlecei,fasole verde,mere de tara smile culese chiar de mana mea.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2331 2012-07-03 22:50:10

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
am apucat si eu sa citesc. si eu as vrea concediu, as merge la ocna sibiului, dar stam si noi prost cu banii, avem si 3 nunti in vara asta...habar n-am cum sa facem.
un sfat, pt cine vrea la phoenicia-nu stiu sigur daca am scris bine. au fost nasii nostri cu inca 4 cupluri, toti cu copiii pana in3  ani, in primul an de la deschidere si s-au intors taaaaare nemultumiti. am fost si noi in trecere. aveau intr-adevar un loc de joaca pt copii, pt cei mai mari diversi animatori, piscina si niste colacele funny. eu n-as da atatia bani sa merg acolo.
jannis, ia-ti blender manual...cu ala de la robot nu poti face prea multe, plus ca la inceput faci cantitati mici si nu le poti pasa bine.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2332 2012-07-03 22:51:19

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

cresa particulara clar nu....sunt 2 de stat prin zona, dar slabe sperante sa prinzi vreun loc...gradi nu le stiu, ca nu prea m-am interesat, de fapt stiu una pe la valea oltului cred, gradinita nicolas, preitena mea isi va duce fetita acolo, dar e super scump.

flower eu iarasi nu am prins pozele, lasa-le si tu macar 24h.oricum felicitari pt sport, pt drumetii, pentru tot, se vede in tot ce spui tu diferenta intre noi si voi, si aici ma refer ca tari, dar asta e.

bravo pt olita..noi mai avem de lucru clar, face la olita, fave si pe ea, vine si spune dupa ce a facut.

maine dimineata trebuie sa mergem la analize: sange, caca , pipi, exudat farigian , exudat nazal, trebuie sa mergem calr nemancata, offf, va fi greu greu.

9 ani de copilarie ....

#2333 2012-07-03 23:13:01

flowerpot
Insomniac member

Adina*********

Ana este mult in fata lui Carol in privinta olitei; Carol are 2,6 ani si face ce face Ana acum dar a prins repede. Oricum ii mai dau scutec pt somn si cand mergem cu masina.
Cat despre diferenta de tari...crede-ma ca cele mai frumoase excursii le-am avut in tara noastra si am prieteni cu copii care ies peste tot. Depinde de atitudine mai mult decat de tara; eu stiu ca in weekend nu stau acasa si cu asta basta (mai sunt si exceptii dar tot ies pe undeva pe langa casa). Nu am mare aici si pana la ocean sunt cateva zile de condus sau ore bune de zbor si costa mult asa ca mergem pe langa lacuri ca sunt destule.

Am uitat sa ii spun lui Garga vacanta frumoasa; Andreei ca o invidiez pt we in Ungaria, lui Priga felicitari pt petrecerea Ioanei si pt ce a ales de pe tava fetita ei.

Lore
dar la o gradinita privata nu costa mai mult? Sunt alte conditii acolo? Scuzati ca intreb dar nu mai stiu nimic in privinta stat/privat, nu mai stiu unde este mai bine si mai ieftin.

Smart iti raspund aici: nu cred ca se pot face galuste pt supa numai cu galbenus. Cred ca albusul le leaga. Parca tot tu intrebai cum sa facem copii sa manance...greu de tot in cazul meu. Am incercat o gramada de siretlicuri si nu a mers asa ca metoda cea mai buna este sa o las asa nemancata cateva ore si apoi incerc. La cort a mancat de a rupt, a mancat  bucata de somon facuta la gratar (cam cat o palma de-a mea) cu quinoua si cu castraveti.

LE: mie mi-e si jena sa mai pun poze ca pare ca nu are CArol decat aceleasi haine dar nu vrea altceva decat 3 rochitele si pijamale dar numai la cort. A trebuit sa strig la ea sa ia niste egari verzi ca erau tantari pe seara. Nu conteaza ca este frig, ea sta in rochite...aceleasi mereu. JUbileaza soacra-mea ca una este de la ea  rotfl2

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2012-07-04 01:03:13)

bebe

#2334 2012-07-03 23:33:45

n_loredana2008
Hero member

flow, la cele de stat sunt copii mai multi in grupa, am pe cineva care a lucrat la o cresa si mi-a zis ca sunt 25 de copi in grupa cu 4 doamne, 2 dimineata si 2 dupa-amiaza. Iar la cea privata, in cazul meu sunt 8 copii, maxim 10. Nu stiu de ce, dar cele private imi dau un feeling de siguranta mai mult ca cele de stat. Asta e parerea mea!

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#2335 2012-07-03 23:56:05

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Da lore parca si mie imi dau un feeling bun...desi costa mult
Am auzit ca exista gradi particulare cu camere..te uiti pe net de la servici ce iti face copilul

Flow super ca ati fost cu cortul! Asta vrea si sotul meu fff mult...vrea neaparat la anul dar si un an jumate mi se pare putin pt un bb sa stea la cort.chiar si vara..in fine

6 ani de dragoste  hjarta

#2336 2012-07-04 00:03:59

n_loredana2008
Hero member

alea cu camere sunt si mai scumpe, dar nu vreau cu camera ca as sta toata ziua sa vad ce face

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017

#2337 2012-07-04 01:06:12

flowerpot
Insomniac member

n_loredana2008 a scris:

flow, la cele de stat sunt copii mai multi in grupa, am pe cineva care a lucrat la o cresa si mi-a zis ca sunt 25 de copi in grupa cu 4 doamne, 2 dimineata si 2 dupa-amiaza. Iar la cea privata, in cazul meu sunt 8 copii, maxim 10. Nu stiu de ce, dar cele private imi dau un feeling de siguranta mai mult ca cele de stat. Asta e parerea mea!

Aici sunt mai putini in grupa, in jur de 5 pe educatoare dar si asa nu prea se agita "doamna" sa ii bage in seama. Acum Carol nu se mai duce decat in septembrie pt o luna si un pic pana vin ai mei la noi. Insa la scoala (un fel de clasa 0) sunt 25 in clasa cu o singura invatatoare (asa cum o sa fie Carol la anul, la 3,9 ani grater. Nu are cine sa ii imbrace, dezbrace, hrani. Daca nu pot sa o faca singuri asa stau pana cand ii iau parintii acasa.

Janis, Carol a avut prima experienta in camping la varsta de 8 luni! Exact cand a implinit 8 luni a fost prima ei zi de camping si la 1 saptamana dupa ce venise din Romania.
Am vazut si copii de 2 luni asa ca noi eram mari pe atunci. Avem de toate aici, sunt bai si dusuri dar si noi avem super corturi, saltele ft faine, cort de umbra pt zi, cort pt tantari, aragaz, bbq...doar lemne cumparam ca nu avem voie sa punem ce gasim in padure (ca sa se regenereze solul). Sunt pungi speciale de cumparat la receptia capingului. Aaa, si este si ft multa securitate, multa politie. Imi place imens de mult, numai acolo as sta si ma bucur ca asa o invat si pe Carol sa vada natura, sa aprecieze si altceva inafara de Dora  bang  bang  rotfl2

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2012-07-04 01:11:16)

bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.