homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-27

#495 2012-06-06 16:10:52

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

da adina asa e .. din pacate statul ne "pedepseste" ca stam sa ne crestem copii

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#496 2012-06-06 16:12:21

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

exista vreo sansa sa creasca suma minima ?

#497 2012-06-06 16:16:27

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Daca va creste cumva acea suma minima, cred ca va fi pt cele care nasc ulterior modificarii plafonului, nu cred ca se va aplica si pt cele care deja au facut alegerea... Ar insemna sa dea mai multi bani si nu cred ca fac ei treaba asta...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-06-06 16:37:11)

#498 2012-06-06 16:17:18

cmin
Addicted member

din cate am inteles exista un proiect prin care sa se revina la 85%  dar cine stie ... deocamdata se tot schimba guvernele si e totul varza ...
da papu, retroactiv nu cred ca se aplica ...
imi pare rau de problemele voastre financiare ...

Ultima oara a fost editat de cmin (2012-06-06 16:18:30)

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#499 2012-06-06 16:36:34

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

deci stati ca m-ati pierdut, 12 mil is acu minim sau maxim? lol pt alea cu 2 ani

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#500 2012-06-06 16:37:56

Papucica
Insomniac member

Kata, pt cele care aleg 2 ani, maxim 1200 lei...
Cmin, puss

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-06-06 16:39:43)

#501 2012-06-06 16:40:01

katami
Platinum member

a-haaaa, io care ma gandeam ca s-a facut aia minima 12 mil (asa, in prag de alegeri rotfl2 )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#502 2012-06-06 16:41:06

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Off  Papu grater si voi stati prost cu banii. si la noi e dezastru, pana ne mai reglam putin. sotul meu a terminat indemnizatia pe 25 aprilie, si abia acum vreo sapt a reusit sa se angajeze. ca nu a vrut sa revina la serviciul pe care il avea inainte de concediu. si ia banii abia pe 25 iunie. deci va dati seama in cate gauri ne-am bagat , doar din salariul meu mare de profesor. si eu zilele astea nasc. Bine ca e mama ok, si ne mai ajuta ea rugaciune maine vine acasa din Italia, si o sa ma ajute cu alisia, sa stea cu ea cat sunt eu in spital, si dupa nastere, ca nu voi putea eu sg cu doua. cel putin pana prin septembrie cand incepe alis cresa

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#503 2012-06-06 16:41:07

Papucica
Insomniac member

Kata, ai reusit sa ma binedispui! rotfl2 Auzi la ea, cica minima 1200 lei... rotfl
Alina, imi pare rau, speram sa fiu singura care abia se descurca cu banii...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-06-06 16:42:39)

#504 2012-06-06 16:43:14

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

buna mamicile
adina par ce mai faceti voi,cam rar pe aici...ooff,ce-i  mai dai anei sa pape,de ia asa in greutate? a mea are de abia 9 kg si mai e un pic si face 13 luni...as fi vrut sa fie un pic mai grasunica..dar na,asta e,bine ca e sanatoasa

referiotr la pishu...nush ce sa zic,si eu tot cam 2-3 scutece folosesc pe zi maxim,dar kk face la olita si mai face si pishu cand o pun...ii mai dau si apa sa bea,mai mananca si ciorbita,mai bea si ceai,papa tztzi...ana bea lichide?

off papu.greu cu baniiastia,si noi suntem la limita...bine ca mai am niste bani pusi deoparte si ii tot invart,iau de acolo,la salariu pun la loc si tot asa...de cand cu tratamentul sotului pt alergie de abia ne descurcam....daca n-as avea rata aia la masina,mi-as face rata sa-mi iau casa,a gasit sotul o casa aici langa oras aproape cu vreo 500 mil,nu e mult...dar nu putem sa facem alta rata...ca acum mi-as face...nimic nu se compara decat sa stai la casa,la aer,la curta,mai ales cand ai copil..dar um terminam cu rata la masina,,,fa pe naiba in patru numai sa ne luam casa...

lore pt ce i-ai facut analize?pff saracutul...ai aflat de la ce a afcut bubitele alea atunci?

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#505 2012-06-06 16:46:07

katami
Platinum member

papu lol speram si io, stii tu, speranta moare ultima rotfl

si noi in mare gaura cu paralele sad mai mare decat de obicei, adica s-au strans si datorii si asta nu-mi place deloc sad si nu-s sume tocmai mici. as vrea sa duc crisul la mare (ca daca nu-l duc vara asta, inca vreo 2 ani n-o s-o fac), dar... cucu bani. asta e, sanatosi sa fim smile

#506 2012-06-06 16:52:34

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Smart, ma bucur ca e bine bebe. Sa scapi si tu de raceala repede kram

Imi pare rau de problemele cu banii, fetelor sad

#507 2012-06-06 17:03:44

cmin
Addicted member

kata, da-mi voie  rotfl  rotfl  rotfl

offf banii astia ... eu ca sweety .. ii tot invart, mai lucrez dar tot pe limita si nu iau decat strictul necesar

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#508 2012-06-06 17:06:37

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Buna dragele  kram

Scriu pe fuga, nu prea am timp, de citit inapoi chiar deloc  supa  weekend-ul asta am fost in Cluj, la rude si la festivitatea de absolvire a cumnatei, am venit acasa luni, insa de atunci o tinem din treaba in treaba, caci cat timp am fost plecati s-a infundat teava de scurgere de pe coloana scarii noastre, si cum ea trece sub apartamentul nostru, ni s-a umplut toata casa de apa si de reziduuri  bang  Am avut noroc cu vecinii noi mutati, au vazut pata de apa pe perete si a intrat vecinul la noi pe fereastra de la baie, a curatat mizeria (in mare parte) impreuna cu tata, si a chemat si instalator, deci cam jumate de treaba au facut ei, restul eu...  cesafac

In rest suntem bine, mie mi-a fost tare rau pe drum, am vomitat, am ajuns in Cluj amortita de rau, cu contractii, la fel si cand am venit spre casa, sper doar ca bebitza sa fie bine  cesafac

Va pup, sper ca sunteti bine  par  O sa intru cand am un moment liber, ca sa mai citesc din urma, caci imi e dor de voi!  supa

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#509 2012-06-06 17:09:46

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Fetelor, azi ati fost mai active!
Cmin, multumim de urari. Felicitari si voua pentru dintisori!Vor iesi ei si ceilalti.
Bubu, bravo pentru dintisori, uite ca a venit si vremea lor.
Papu, aiurea situatie, aiurea rau cand nici "familia" nu intelege si nu ajuta.
Sweet, noi nici 9 kile nu avem, iar a mea mananca destul de bine yic eu, adica mic dejun cu branza, fructe, cereale, pranz cu mancarica (de ez), alta masa cu ciorba, apoi iaurt, fruct. Intre mai mananca biscuitei. Si tot slabuta e. Lasa, sa fie sanatoase, asta e important.
Alina, ce bine ca te ajuta mama ta!Urmeaza o perioada grea, dar frumoasa. Nastere usoara sa ai!

Cat despre bani, nu mai spun nimic decat ca rata la casa e mare stres.

Ultima oara a fost editat de razu (2012-06-06 17:10:36)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#510 2012-06-06 17:25:31

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

eu ma chinui de 2 ore s-o culc si nimic...si sa vezi maraiala dupa aia...bang

razu stiu ca emare stres cu rata la casa...dar e mai ibne sa stai isngur si sa nu te mai buruieze nimeni...
cu greutatea ce sa zic...si amea are o perioada inc are mananca tot asa ca si ari,nu stiu cat gramaj manaca ari,dar mananca...fiecare are ritmul lui...acum de csand am scaunel de masa,o mai pun si cu noi la masa si ii dau sa pape

o sa va pun un filmulet sa vedeti cum mananca ea biscuiti rotfl

blue ma bucur ca sunteti bine

mai incerc s-o culc,poate reusesc

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#511 2012-06-06 17:42:40

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

JanisJoplin a scris:

Amalia mamica...renunta te rog la biberonul ala de lp si fa-o exclusiv odata...o confuzeaza enorm si s-ar putea ca d-aia sa faca o greva.stiu ca e greu..dar eu m-am ambitionat si din ziua a 7a de viata nu i-am mai dat.punct. atunci tzaztile mele s-au umplut mai tare sa fata a tot ce trebuie pt bebel. Renunta la el..te rog. Ia-l ca pe un dusman!

Janis nu stiu daca ai citit povestea/povestile de la topicul meu. cert este ca nu vreau sa trec peste postul tau fara sa-ti raspund, din simplu motiv ca si asa ma invinovatesc eu suficient demult ca am gresit fata de fetita mea. ideea este ca as vrea sa intelegeti ca nu-i dau acel lapte praf ca sa doarma mai mult sau sanu ma deranjeze noaptea, credeti-ma noaptea in dau numai tzatza ca stiu ca atunci se secreta multa prolactina i asa trag sperante ca e si mai mult lapte in tzatze. de ce ma invinovatesc?pentru ca nu am stiut sa fiu calma cand am auzit ca e considerata prematur, cand mi-a zis, dupa 9 zile de stat in spital, la iesire ca are o anemie care "mi-a dat cu bata in cap" ca sa o citez pe neonatoloaga, ca acasa nu am stiut sa ma alimentez cum trebuie drept pt care am slabit mult prea repede pentru ca lapticul sa ramana in tzatze.
dar si asa am stat cu ea la san cat am putut de mult, atat cat mi-a permis timpul, pentru ca rabdare am avut. nu am avut pe nimeni sa ma ajute, eu am fost cu spalat calcat mancare curatenie cat de cat, doar sotul ma ajuta dar na..la ce poate si stie si el. au fost zile cand am stat cu ea si 4 ore la tzatze incotinuu...adormea o puneam jos pe pat, se trezea in secunda 2, o puneam iar la san...ii era foame. nu odata am plans cand vedeam ca dupa 4-5 ore de tinut la san cand ii dadea taica su biberonul (pentru ca la inceput eu am refuzat psihic sa-i dau, ii ziceam sotului ca nu stiu sa o hranesc si se ineaca la mine) vedeam ca era lesinata de foame si manca si adormea. mai mult sotul mi-a zis ca nu a crezut despre mine ca pot sa fiu atat de rabdatoare si ambitioasa, a zis ca a mai invatat ceva despre mine.
dar totusi poate puteam face mai mult..poate daca eram ami ambitioasa si invatam sa o tin in wrap si asa sa pot sa-mi fac si ce aveam prin casa si ea sa stea toata ziua la tzatza...poate mai rezolvam ceva. si acum cand suge, desi trage cu putere, la final cand e mai inceata, ma mulg practic in gura ei doar s anu ramana nicio picatura in tzatze.
daca trec asa cam 4-5 ore sa nu suga stiu sigur ca am suficient lapte in tzatze cat sa manance de la mine...si pentru asta sunt fericita!na ca acum m-a podidit plansul.

ma intisei cat o zi de post, dar parca simteam nevoia sa va zic acest lucru. janis draga mea puss

Ultima oara a fost editat de AmaliaRaluca1985 (2012-06-06 17:44:12)

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#512 2012-06-06 17:54:02

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Amalia, iaca m-ai facut si pe mine sa bocesc. Eu cred ca esti de admirat, imi amintesti de cum m-am chinuit eu la inceput, cand o tineam ore la san.Important e ca ii dai laptele tau, asa mult-putin, cat este. Eu m-am straduit sa conving o prietena, care nu a avut lapte suficient si a hranit fetita cu lp de la nastere sa nu renunte la cele cateva picaturi pe zi, care se produc, si sa i le dea fetei. Macar atat.

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#513 2012-06-06 18:30:22

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Amalia kram kram kram

Stefu meu are 39.6 temp  grater  nu stiu de la ce  cesafac

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.