homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-28

#514 2012-06-06 18:40:54

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

Buna fetele intrate!
Blue,pare rau de voma sad

Razu, ce fetita mancacioasa big_smile
plafon de minim 12mil...auzi la kata lol

Amalia grater nu stiam aceste lucruri si te rog sa ma ierti. Ce toanta supa altadata citesc tot inainte sa ranesc pe cineva puss
Te admir pt cat te chinui..nu intelegeam ce e cu acel singur biberon pe zi.iarta-ma incaodata kram

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-06-06 18:44:58)

6 ani de dragoste  hjarta

#515 2012-06-06 18:44:23

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

acus mai apuc si eu sa intru.
amalia, nu te invinovati asa! ii dai cat ai si cu asta basta. e laptele de mama alimentul perfect pt bebeii, dar daca nu e suficient...nu e. sunt milioane de copii care cresc cu lp si cresc fericiti si sanatosi! la fel si cu nasterea....ce daca nu s-a putut cum ai visat tu...important e ca sunteti impreuna si basta! asta conteaza!
garga, imi pare rau de stefut sad cam mare febra sad
tzinca puss si mie imi e dor de voi, dar imi e aproape imposibil sa intru. bebelusul meu doarme mult-cate 6-7 ore ziua si trebuie sa stau langa el, ca altfel s-ar trezi dupa o ora. asa doarme cate 2-3 :)in restul timpului mai stam pe afara, gatim, spalam, etc....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#516 2012-06-06 18:46:11

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

amalia.hjarta ff bine ca nu te-ai descurajat si ai avut rabdare,bv tie,sieu am tinut-o ore in sir la san,to asa,o puneam jos,se trezea o puneam iar si tot asa,eram zombie asta vara...dar lp nu i-am dat,pana pe la pasti cand mi-a venit mie sa-i da si a facut diaree si nu i-am mai dat...

kata,ai fost tare cu plafonul rotfl ce as fii vrut eu...adica toate

am pus niste filmulete la topic.cine vrea sa vada

garga pare rau de febra...cine stie

dar loli nu a mai intrat pe aici,stie cineva de ea?

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#517 2012-06-06 18:46:38

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Garga sad nu mai bine mergi la medic?

Hola pokeeee puss pupam Razvanel

6 ani de dragoste  hjarta

#518 2012-06-06 18:55:25

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Gargarit mic, ce ai....de unde febra?Pupam puiul sa treaca repede. De la dinti?Sau ce?

Janis, e mancacioasa, da' tot mica e!Vei vedea ca si al tau va fi mancacios. Au si ei etape si etape.

Poke, cahira ca ne lipsesti!

Smartuc, nu am apucat sa scriu ca ma bucur ca e bine bebe.

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

Publicitate

loading...

#519 2012-06-06 18:58:22

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

fetele, la noi a plouat si e umed deci, un pic rece. as scoate fata un pic dar ea tuseste. ii poate face mai rau ?

#520 2012-06-06 19:00:37

razu
Hero member

Adina, daca nu o tii mult si o imbraci mai bine, nu cred ca face rau. E parerea mea.

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#521 2012-06-06 19:07:38

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

janis stai linistita...pe de o parte am simtit eu nevoia sa scriu asta! puss

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#522 2012-06-06 19:07:51

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

adina, daca nu bate vantul eu as scoate-o

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#523 2012-06-06 19:41:08

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna din nou fetelor puss
ati vorbit de indemnizatie... noi am ales sa se treaca tati in cic ca sa luam cu mai putin de 200 lei pe luna in plus fata de cat as fi luat eu. cu tot cu alocatie nu cred ca ne ducem in 10 mil... stat de kko, salarii de kko. si acum cica s-a dat lege ca la copiii nascuti incepand cu 1 martie sunt obligati amandoi parintii sa se treaca in cic, unul din ei o luna pe an, celalalt 11. cica sa se ocupe amandoi de educatie, de parca un parinte il educa o luna, celalalt restul anului. de ce freaca lumea atata nu pricep... si nici nu inteleg ce-o fi in capul lor cand dau mai putin de un salariu unei mamici care tocmai a dat viata unui copil. din cate traiesc pe pielea mea, odata cu venirea bebelinei au crescut cheltuielile, dar au scazut banutii. singur traiesti dintr-un salariu, cu un copil din mai putin... oi fi tampita, dar nu pricep!

blue sigur e bine bebe tau kram

garga pare rau de febra. sa treaca repede!

amalia puss m-ai facut sa plang. si mi-ai amintit de mine, de cat m-am chinuit sa o fac sa accepte sanul, de tratamente si scaderea lactatiei, de rani, de tot ce am suportat chiar si pt putin laptic, pt ca singura sa se intarce fara motiv. eu te inteleg, si eu ma invinovatesc, dar dau inainte cu povara asta. esti de admirat, si esti cea mai buna mama pt Irina!

poke tummenupp ce bine ai zis

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#524 2012-06-06 19:44:00

razu
Hero member

Onu, ce frumos avatar ai...!Mereu pui poze faine!Va stat asa de bine impreuna!

#525 2012-06-06 19:46:00

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

onu stii cum e asta cu ambii parintii in cic? hai sa ii mai punem pe astia pe niste drumuri, sa mai faca niste dosare, sa mai scoata niste hartii ... niste idioti ...  forgetit

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#526 2012-06-06 19:48:44

Onutza23
Insomniac member

razu multumesc. pun si eu ce e de actualitate, si poza asta e ultima cu noi 3, facuta luni

cmin asa e. niste cretini. timpul nostru nu conteaza, de parca nu avem copii de crescut si ne place sa stam la primarie sa depunem dosare, ba sa lucram, ba sa ni se suspende contractul de munca...

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#527 2012-06-06 19:51:21

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

amalia, mi-esti draga, asa ca imi permit si eu o dare cu parerea:
1. vina nu are ce cauta in schema. nici in mamiceala, nici in laptarire. in primul si-n primul rand, copilul are nevoie de o mama INTREAGA, nu descompusa.
2. alimentatia si slabitul nu au nicio legatura cu secretia lapticului
3. 4-5 ore somn? sunt care au si mai mult, dar... sunt cazuri RARE. majoritatea, la varsta ei, tzocaie si din jum in jum de ora. Si e PERFECT NORMAL smile
4. sani pocnind de lapte? doar in hiperlactie. in rest, dupa primele zile.... e fix ca la tine smile produci exact cat consuma, nik in plus. Si daca ii dai lp... da, masa aia e o productie in minus pt tzatzane
5. (de fapt, cred ca asta tb sa fie 1): om bun, LASA NAIBII GOSPODARIA!!!! Esti om si tu, nu trage de tine mai mult decat e... omenesc. Calci pe lucruri prin casa? Asta e, vezi-ti senina de copil, de conectarea ta la ea si a ei la tine, ACUM e doar o faza, dupa care se vor aranja toate si vei putea face si smotru si mancare. Pana atunci, nimeni nu moare dintr-o pizza (2,3...10), iar vasele nu plang, bine zicea o mamica draga mie. Crede-ma ca vb din experienta (si la mine, din motivele medicale ale Crisului, a fost o "faza" care a durat intre 6 luni si 2 ani... iar eu eram, inainte, o maniaca a ordinii, m-a adus in prag de depresie dezastrul din casa.... DAR NICI ASA, sa te omori cu zile si sa pui smotrul mai presus de alaptat). Ai incredere, arunca lp-ul ala din casa si vezi cum merge cateva zile (acum, lasa ce a fost smile ). Ca io bat pariu ca, daca tu stai calare pe ea si ea pe ine, in cateva zile iti reglezi productia si ea va creste si nu va mai plange atat. Dar ODIHNESTE-TE, ca ceea ce faci acum, fortandu-te asa, te distruge pe termen lung... atat pe tine, cat si pe fetita. Nu-i ca-n sesiune, sa tragi tare ca se termina... nu se termina, iar in ritmul tau ajungi sa cedezi. Fii blanda cu tine insati si toleranta cu mizeria smile Ca... aia trece wink

Uite, io te pup cu drag si ma duc sa... fac curat rotfl (cu baietii expediati afara si Cris solicitandu-mi senin sa stau acasa sa fac curat rotfl )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#528 2012-06-06 19:58:23

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Janis, nu am cum sa merg la medic. astept sa vad ce se mai intampla.

Razu, nu mai are sa-i iasa decat 1 canin dar nu-i inflamat. de ultimele masele nu cred ca-i cazul acum, este prea devreme.
la primele masele a facut febra, la canini nu. deci nu stiu.

#529 2012-06-06 20:02:17

Onutza23
Insomniac member

kata spor la curatenie!

#530 2012-06-06 20:28:32

razu
Hero member

Of, Garga, sper sa scada repede febra. E mai bine?
Kata, mi-e dor de postaruke tale intr-ale mamicelii...Te pupam, pe tine, Crisu si burtica!

#531 2012-06-06 20:41:43

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

kata...nu am zis ca doarme, 4-5 ore, atat as vrea eu...noaptea maio doarme asa dar destul de rar...in rest 3 ore  sau din ora in ora sau mai putin...multumesc frumos de sfaturi. puss

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#532 2012-06-06 20:55:11

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

razu, i-a scazut dupa supozitor, are 37.6 in ureche. sa vedem cat dureaza efectul.
acum este doar in pampers si e foarte fericit, s-a mazgalit cu pixul din cap pana pe degetele de la picioare  chicot

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.