homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-53

#989 2012-06-14 16:57:17

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

wave fetele!
Carra nici nu stii cat de multe inavata cu bunica...crede-ma!!! la gradinita invata mecanic dar cu bunica si verisoara invata din experienta. ai mare noroc! si o sa imi dai dreptate mai incolo  puss

are si carol 2 bubite pe fatza de la tantari si s-a tot tras de acolo...s-au inrosit dar sper sa treaca. aseara cand o culcam ma intraba cand mai mergem la mcd si ii zic -ca sa o linistesc- ca maine. ghiciti??? s-a trezit si mi-a zis ca este maine si sa mergem la mcd ca i-am promis. si la mcd sa luam o jucarie pink pt tati  forgetit deci plecam la mcd ca nu mai am scapare.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#990 2012-06-14 17:27:50

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

smart, ally e bine, e un pic vanat si umflata arcada dar e vesel nu il mai doare ..
multumesc de intrebare  puss

si noi suntem plini de bubite dar ce sa le facem

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#991 2012-06-14 17:28:10

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

adina,am crezut ca vrei sa ramai iar....

lore,repeta analizele si fa coproparazitologic cum a zis kata,sa vezi dc are paraziti...pff doctorii astia,nici eu nu m-as duce la infectioase

dar ianiis are vreo problema,il doare ceva?sau i-ai facut analizele de atunci de cand i-au iesit bubitele?

si a mea e plina p spate pe gatut de bubite rosii de la caldura,eu am spalat-o,nu am dat-o cu nicio crema de protectie sau cu alteceva....

pucca...daca finuta ta are pe cineva langa ea care ii spune ca nu se satura copilul...cum imi ziceau si mie multi...numai ca eu nu i-am ascultat si nu i-am dat nicio completare...spune-i ca asa sunt copiii nou nascuti pana se regleaza,mai foiosi...la noi a durat luni bune pana si-a revenit cu somnul si ea,caci sugea intruna si zi si noapte,eram somnambula mereu,dar a trecut
poate are colici...sau cine stie,de ce crede ea ca nu se satura?

flow..acum daca i-ai promis,tine-te de promisiune

aseara am iesit pe afara cu micuta si tot plimbandu-ne pe aici,o vecina striga la fie-sa,care are 5 ani,sa-i dea si lui frate-sau alune,care are to 5 ani,sunt frati gemeni...si fie-sa a zis ca nu-i da,este si ff grasa,exagerat de grasa pt varsta ei...in fine,si maica-sa ii ia punga sa-i dea si la baiat alune si i-a mai dat la un baietel de venise cu el...fie-sa cand a vazut,a inceput sa urle,sa se bata cu palmele,mai sa se tavaleasca pe jos...ca de ce i-a dat si la acel baiat?ca ce,i-a dat bani sa cumpere alune,ca sa dea alunele la copii?ca nu vrea sa dea la nimeni alune,nici lui frate-sau...si maica-sa i-a dat punga inapoi cu alune si nu i-a zis nimic...

wow disperat...vaiiiiiiiiii,deci iar am ramas wow eu in acel moment nu stiu cum reactionam,daca copilul meu facea asa...eu vreau s-o educ in alt mod...sa nu-mi faca scandal din asta pe strada sau prin magazine si sa zbiere la mine,eu zic ca tine si de educatie...dar eu nu o sa accpet ca,copilul meu sa faca asa vreodata

razu,ce mai faci?mai ai cu examenele?

myla cred ca la spital cu fabi,ca nici pe mess n-o vad

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#992 2012-06-14 17:58:34

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

a dormit copilul meu 2h45 min  yikes
mi-am luat pranzul la 17.00, nu mai am cand sa gatesc... nici cand doarme mult nu-s multumita  forgetit

#993 2012-06-14 18:24:49

pirina
Full member
Inregistrat: 2008-02-26

Fetelor,voi ati mai auzit de copii care sa nu aiba scaun 25 de zile? Mi-a spus- o un medic.  A mea face o data pe saptamana, numai cu ajutor. Scaunul e destul de tare si asa se screme mititica... Pediatrul mi-a spus sa o ajut in fiecare zi cu termometrul sau supozitor, dar nu pot, mi se pare putin deplasat.
Sa ii iau suzeta?  supa  Mi-e groaza...cum o mai adorm sa o pot pune la san? Off, stiu ca nu e bine... Pe de alta parte, e posibil sa fie si suzeta responsabila. Am citit si eu despre greva suptului, dar chiar o luna? Cum o apropii de san, incepe sa urle. Trebuie sa o adorm inainte. In schimb suzeta mereu o ia cu placere... supa

Publicitate

loading...

#994 2012-06-14 19:13:57

tzinca
Full member
Inregistrat: 2011-05-18

buna mamici,

v-am pregatit un set de poze din india... doar ca nu stiu unde sa le pun. Eu nu am topicul meu.

pirina da, se poate sa fie bebei care sa nu aiba scaun chiar si asa de mult (dar asta ii foarte rar). Acum tu alaptezi exclusiv? Ai scapat de lp? Cand face is bilute? La cei alaptati exclusiv nu ii stres cu scaunul, si la mine are perioade cand nu face si trece o saptamana, apoi are perioade cand face si 5 pe zi. Eu nu l-am ajutat cu nimic.
Despre greva suptului, poate sa tina si luni bune. Depinde de bebei. Ai rabdare cu ea.
Incearca sa o adormi cand mergi la plimbare si apoi sa ii dai san. Nu stiu, aici trebuie sa va gasiti voi ritmul dansului smile Voi cu suzeta... noi suntem cu degetul.. el nu mai vrea sa adoarma la san.. vrea singur si sa isi suga degetul.

#995 2012-06-14 19:28:33

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Pirina si al meu la fel..si la5 zile..eu nu l-am fortat cu nimic
Al meu a renuntat la suzeta cand s-a atasat mai tare de san..adoarme doar la el...de aceea nu stiu ce sa zic..suzeta e dusman al alaptarii..dar daca pt voi e un must sa o adormi cu ea...e decizie grea sad
Pe de alta parte,nu stiu mamici sa fi alaptat mult si bine cu suzeta...pt ca ei cer din ce in ce mai mult lapte si cu suzeta productia inloc sa creasca scade..am exemple in jurul meu...supliment..sau diversificare timpurie...ca nu mai e lapte suficient..dar copiul toata ziua tzoncane la suzeta

6 ani de dragoste  hjarta

#996 2012-06-14 19:37:11

tzinca
Full member

eu stiu mame care au folosit suzeta si au alaptat peste 2 ani, nu stiu daca ii neaparat o regula..

#997 2012-06-14 19:53:12

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Tzinca, daca vrei, poti sa postezi la topicul meu, sau roag-o pe Gargaritza sa-ti creeze un cont.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#998 2012-06-14 20:16:32

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Sweety, esti o draguta,mereu intrebi de noi. Suntem binisor, inca mai am de tras cu examenele, dar am trecut peste un mare hop. Mai am de dat destule, iar drumuri, iar stres, am de facut o lucrare, dar...sanatate sa fie. Printesa ta ce face?Voiam sa te intreb ce fel de biscuiti ii dai ei, am vayut in film cum manca, draga de ea. As vrea sa stiu de care consumati voi, poate incercam si noi.

Ultima oara a fost editat de razu (2012-06-14 20:39:37)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#999 2012-06-14 20:32:14

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

hopsieu eu tot pe aici..nimik nimik nici un semne...asa ca maine dimineata la ora 9 ma duc la spital cu bagajelul. e dr mea de garda si m-a chemat.

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1000 2012-06-14 21:04:01

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Bafta maine Alina si nastere usoara!! Pupam fetita de pe acum puss

Razu,tzinca,lucky, va puss

6 ani de dragoste  hjarta

#1001 2012-06-14 21:07:38

gargarita
Moderator

tinca, poti posta aici:
http://forum.anticonceptionale.ro/t1704 … ii---.html
sau daca vrei sa fie accesibile doar membrilor inregistrati, postezi la Members:
http://forum.anticonceptionale.ro/t3327 … topic.html

iar daca vrei topicul vostru, imi spui si fac.

#1002 2012-06-14 21:16:40

gargarita
Moderator

Alinaaaa  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

#1003 2012-06-14 21:28:11

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Janis, te pupam si noi! puss
Alina, scoatem majoretele! majoreta  majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de razu (2012-06-14 21:29:27)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1004 2012-06-14 21:39:18

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Nastere usoara Alina majoreta  majoreta

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1005 2012-06-14 22:00:58

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Alina nastere usoara!  majoreta  majoreta  majoreta

Garga
in sfarsit recupereaza Stef nesomnul  puss POate ai noroc si o tine tot asa.

Sweet puss am fost si a fost dementiala. A trebuit sa ceara ea meniul: hi, I want a toy and food lol. Si a mancat tot (mama deplasata ce sunt dar merita un junk odata la cateva luni) si mi-a zis de zeci de ori cat de buna mai este papa de la McD. apoi am facut o sedinta de shopping ca erau super reduceri dar si pt ca mi-am rupt papucii (slapi draguti dar am calcat aiuarea pe ei si dusi au fost). Mi-am luat bluzite multe ca sa ma imbarbatez sa nu cumva sa cedez din dieta mea (am mai trista eu seara cu cate o inghetata si vinul meu=antioxidanti lol dar 90% sunt raw veganista. Acum doarme insa trebuie sa o trezesc sa plecam la stomatologie pt mine. Mi-e groaza de stomato...

Razu iti tin pumnii sa ai spor la invatat. In cateva zile o sa fiu si eu in focuri din nou dar din toamna incepe greul la mine.

Pucca esti de apreciat pt efortul tau dar...fina ta are acces la net? Daca da, atunci rusinica pt ea ca nu se intereseaza mai mult.

Sanca
am vrut sa scriu de ieri si nu am mai apucat. Stiu ca treci prin mii de stresuri de la job pana la nemancatul Dariei (care este un stres imens). Insa NU INTELEG cum de dai in ea? Chiar si o palmuta cum spui tu...Mai strig si eu la a mea. Odata am simtit ca imi vine sa o trantesc efectiv si am apucat-o un pic mai brusc de manuta insa m-am abtinut sa ajung mai departe. Fiecare mama face cum crede insa suntem destul de educate si avem acces la atata informatie ca sa NU mai perpetuam ce au facut ai nostri. Si o palma doare si ramane acolo, in subconstientul lor. Daca acum, la varsta asta nu ne putem abtine, atunci ce o sa se intample mai tarziu cand chiar te scot din minti?
Nu te supara pe mine; stiu si ai si zis ca iti pare rau insa o palma azi, una peste o luna etc si uite asa se aduna.
Mi-am amintit si de Pass care zicea ca i-a dat palme lui Sebic peste pampers...de parca durerea fizica, conteaza.
Sorry pt ce am spus.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1006 2012-06-14 22:12:16

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Alina  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1007 2012-06-14 22:42:12

tzinca
Full member

Alina nastere usoara iti doresc!  majoreta

Garga nu pot in nici una din topicuri din motiv de... postari prea putine. Imi poti face topic te rog?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.