homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-54

#1008 2012-06-14 23:12:31

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

wave 

nici nu mai tin minte de cand n-am mai ridicat "pompoanele"
Alina, nastere usoara!  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1009 2012-06-14 23:12:46

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

alina majoreta  majoreta  majoreta 
Noapte buna mamici!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1010 2012-06-14 23:21:08

llollipop
Full member
Inregistrat: 2010-08-09

fetelor, dar ce aveti voi cu suzeta? Janis, eu daca nu aveam suzeta eram "moarta"
al meu a primit bibi numai in spital pana mi l-au adus in salon. de atunci numai tzitzi fara bibi.
si in crizele lui de supt asta era salvarea mea. il calma imediat si apoi o trageam usurel si lua titica. a luat fff bine in greutate pana la 6 luni. ca atat a fost exclusiv alaptat, si si acum tocaie toata ziua suzeta de ma dispera. stranuta cu ea in gura, ba si vorbeste cu ea smile, i-o mai iau ziua dar rar adoarme fara ea.
eu i-am dat-o fiindca am aflat ca poate preveni sindromul mortii subite la bebelusi (1 luna la 1 an)
http://www.webmd.com/parenting/baby/new … -from-sids

Garga, imi pare rau sa citesc despre Stef ca papa numai laptic, dar poate in curand va incepe sa vrea si mancarica.

Andreed, iti tinem pumnii sa fie totul bine sa nu mai trebuiasca sa stai departe de printesa mica. azi v-am vazut si eu pe fb. doua frumoase hjarta

naste Alina? si eu tot la 41 saptamani am nascut. mi-a pus perfuzie cu oxitocina sa provoace travaliul si tot nu ma dilatam. apoi a urmat cezariana
Alina nastere usoara

"Victory belongs to the most persevering."   Napoleon Bonaparte

#1011 2012-06-14 23:23:17

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Chiar dementiala Carol hjarta
Nu te judeca nimeni pt o data la cateva luni....eu una ma judec totusi ca in primul trimestru de sarcina aveam zile,nu dese totusi...cand vomitam tot si numai McD puteam manca..pt ca ala stiam ce gust are..si nu putea da gres lol dupa n-am mai mancat mai deloc..
Dar  cu o seara inainte de cezariana...l-am pus pe sotz sa ma duca acolo sa ma relaxez lol deci fi-miu deja a mancat indirect junkuri sad

Gata,deja nu il mai pot tine pe pat nesupravegheat..azi era gata sa cada..am pus un cearceaf pe unicul covor din casa si l-am lasat acolo..macar nu are unde sa cada...acum face ture langa mine in pat,se rostogoleste,se taraste..e ceva de groaza cata ambitie are lol

Cat despre suzeta..sorry loli! Eu am in anturaj exemple negative,asta m-a facut sa zic asta...e bine ca se poate! Bravo!

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-06-14 23:35:00)

6 ani de dragoste  hjarta

#1012 2012-06-14 23:26:27

llollipop
Full member

iata si articoul tradus http://www.sfaturimedicale.ro/suzeta-po … elusi.html

Janis, la voi incepe atletismul. mie mi-a cazut o data din pat intre cap si umar. mamaa ce=a mai bocit. fractiune de secunda un metru nu am stat langa el si  a si cazut. noroc ca e patul jos. avea 3 lunite si ceva parca

le: Janis, am un sot sa-mi traiasca. am avut ceva probleme cu alaptatul , noroc cu sotul ca m-a sustinut moral. eu ii spusesem din timp ca vreau sa il alaptez, ca citisem eu ca e cel mai bun si etc etc se stiu avantajele minunate ale alaptatului. mama-copil.
si desi am avut cezariana, mi-a venit lapticul la doua zile dupa nastere. si el a fost un mancacios dar mai avea si el crizele lui. si suzetica m-a salvat. indiferenty de cat o molfaia tot papa san

Ultima oara a fost editat de llollipop (2012-06-14 23:39:30)

Publicitate

loading...

#1013 2012-06-14 23:52:40

JanisJoplin
Platinum member

Eu nu cred in SIDS atata vreme cat doarme cu mine..dar ma rog smile
Al meu a avut-o 2 luni si ceva..la un mom dat nu i-am mai dat-o sau nu stiu..pur simplu ne-a iesit la ambii din sistem..ca i-am dat-o odata mi-amintesc..si molfaia si scuipa...nu stia ce sa faca cu ea lol
Si acum la fel face..am cumparat una cu termometru si i-o tin eu cu mana ca sa ii iau temperatura..ca el pur si simplu o scuipa lol ce simpatic e
Eu una ma simt mandra ca nu prefera cauciucurile lol asta e parerea mea

#1014 2012-06-15 00:05:38

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

salut mămici wave

lore, cum bine zice șefa de trib...coproparazitologic repetat de 3 ori la 7 zile distanță...tratament ia toată familia dacă iese la 1 membru...

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1015 2012-06-15 00:07:54

llollipop
Full member

da, si al meu o arunca uneori, dar il simt eu ca o prefera cateodata. o musca trage de cauciuc.
eu i-o dau am zis de ce si, inca un motiv ar fi ca n-o refuza si m-a salvat de multe ori. cand avea dureri de burtica il mai calma suzeta. dar daca as mai avea un bebe as incerca si fara.
si la Loli, atata timp cat merge traba nu vad de ce i-as lua-o. cand n-o va mai vrea o va lasa singurel. doar n-o s=o tina pana la insuratoare rotfl

buna, Hell! tu esti cadru medical ceva> te deranjez daca te intreb si eu ceva?

Ultima oara a fost editat de llollipop (2012-06-15 00:10:31)

#1016 2012-06-15 00:13:45

Lothraine
Insomniac member

loli, nu, nu sunt cadru medical...am ?n familie 2 și lucrez ăntr-un domeniu ?nrudit...poți, dacă știu te ajut cu cea mai mare plăcere

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1017 2012-06-15 00:18:03

llollipop
Full member

multumesc
eu am copilul inscris la medicul meu de familie.
mi-a dat fier sa ii dau 5-6 picaturi pe zi, vigantol 5 la vaccinul de un an am intrebat-o cat sa-i mai dau? si atunci mi-a spus ca 2.
oare se da fier asa fara analize? nu intoxic copilul? ii dau de frica dar am asa niste ganduri ca ii dau cam mu;te. am sa merg la un pediatru in bucuresti, dar nu sunt lamurita cu analizele.
cand trebuiesc facute? mereu am avut nelamurirea asta.

ps: probabil ca la intrebarile astea stiu mai multe fete raspunsuri, dar am tot citit pe aici si nu sunt lamurita
Sweety, tu spuneai ca nu ii dai fierul fetii, asa-i? si etu erai nelamurita cu asta

Ultima oara a fost editat de llollipop (2012-06-15 00:20:25)

#1018 2012-06-15 00:25:52

Lothraine
Insomniac member

analizele se fac dimineața pe stomacul gol...hemoleucogramă, vit D și siderimie...dar eu nu aș da suplimente...copilul tău e Alăptat, ia fier suficient, și vignatolul eu l-aș da la scandinavi și-at?t...scoateți copiii la soare și at?t ( nu exagerați să nu faceți insolații)

este părerea mea personală vis-a-vis de suplimente de vitamine, minerale și oligoelemente. fiecare părinte hotărăște ptr el și copilul lui ?mpreună cu medicul pediatru (asta dacă are ?mpreună cu cine)

#1019 2012-06-15 00:28:08

JanisJoplin
Platinum member

Kata e sefa de trib? lol ce tare lol
Dar cred ca asa e lol

Bebele meu inca suge..iar adoarme la 1...
Traiasca aerul cond..se facusera iar 28 grade..abia stateam....

#1020 2012-06-15 00:29:03

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

llollipop a scris:

fetelor, dar ce aveti voi cu suzeta? Janis, eu daca nu aveam suzeta eram "moarta"
al meu a primit bibi numai in spital pana mi l-au adus in salon. de atunci numai tzitzi fara bibi.
si in crizele lui de supt asta era salvarea mea. il calma imediat si apoi o trageam usurel si lua titica. a luat fff bine in greutate pana la 6 luni. ca atat a fost exclusiv alaptat, si si acum tocaie toata ziua suzeta de ma dispera. stranuta cu ea in gura, ba si vorbeste cu ea smile, i-o mai iau ziua dar rar adoarme fara ea.
eu i-am dat-o fiindca am aflat ca poate preveni sindromul mortii subite la bebelusi (1 luna la 1 an)
http://www.webmd.com/parenting/baby/new … -from-sids

Garga, imi pare rau sa citesc despre Stef ca papa numai laptic, dar poate in curand va incepe sa vrea si mancarica.

Andreed, iti tinem pumnii sa fie totul bine sa nu mai trebuiasca sa stai departe de printesa mica. azi v-am vazut si eu pe fb. doua frumoase hjarta

naste Alina? si eu tot la 41 saptamani am nascut. mi-a pus perfuzie cu oxitocina sa provoace travaliul si tot nu ma dilatam. apoi a urmat cezariana
Alina nastere usoara

Llloliii,  tummenupp   da , si noi la fel , nu stiu ce m as fi facut fara suzeta, sincer. acum cu dinti o roade, deci o roade asa cu savoare si cu nervisori, off.greu cu dintii..avem 13 si inca ii mai ies maselute. o toccaie toata ziua, si inca nu UNA, doua suzete are, poarta dupa el, una in mana si cealalta in gura si cand se plictiseste de una o ia pe ailalta, dar sunt amandoua la fel. e asa amuzant  hjarta  si scump cum merge el cu ambele dupa el, deja seamana a fi obiectele lui personale, ceva ce tine de el..s a obisnuit asa. asa si el, le arunca pe jos, vorbeste cu ele, stranuta cu ele rade tot asa, nu mai zic de plans lol  eu nu  o iau ziua..noaptea nu adoarme fara ea decat sa i dau nurofen pentru dinti mai bine ii dau suzeta. oricum plange fara ea seara. 
Lllolli, pupam puiul tau! par
Garga si noi pupam pe Stef si noi papam aproape numai lapte zilele astea in afara ceva fructe si putina branza.

Alina majoreta  majoreta  majoreta  ce emotii am..cand ma gandesc... hjarta  hjarta

Al meu s a culcat la 10 fara ceva, si eu stau ca...si ma uit la tv  si mananc niste lapte cu musli la ora asta..ce ma asteapta maine..trezirea de la 8! daca nu o fi 8 fara...

Lllolli dar sunt putin 5-6 [picaturi de fier la un an. dar nu ti a spus si de ce sa i dai? o explicatie ceva..sau asa dupa ureche.hm...noua ultima oara cand am fpst la doctora in Buc, ca aici era doctorul in concediu, ne a spus ca ce ii dau sa manance ca are la fier..ce sa i dau...CULMEA, ca nici macar nu mancase, doar lapte..mai mult si uscaciuni dar peste mai mult. si s a mirat, a zis ca i bine. o fi avand peste atata fier,..? oricum in legatura cu laptele praf, eu nu as da la copil macar pana la 2 ani lapte de vaca, in primul rand pentru fierul care l contine laptele praf. in fine..
pai Llolli stiai, ca fierul ii da si o anumita pofta de mancare...dar stiu ca nu trebuie sa i dau decat max 10 zile 15..acuma..ce zic si doctorii astia.. eu recunosc ii dau vitamine, dar la noi e chiar nevoie, cu meniul nostru dezorganizat..
Eu nu i am facut analizele la UN an, si nici nu o sa i fac. doar daca doamne fereste are vreo problema care necesita.. dar  asa sa intep  copilul doar pentru a verifica eu..mi se pare chin pentru copil si totusi conteaza zic eu pentru ei chiar si sangele ala, care trebuie refacut.

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-06-15 00:40:23)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1021 2012-06-15 00:29:23

llollipop
Full member

am inteles. Multumesc tare mult pentru sfaturi.puss
referitor la CAND, vroiam sa intreb la ce varsta se fac analizele generale.
pai ea s-a mirat ca imi daduse o sticluta de fier si  intreba de ce nu am terminat-o in 6 luni.
dar face rau daca ii dau? de maine nu i-as mai da. pot sa iau eu? asa faceam si cu ceaiurile de colici, baby drink. imi faceam eu cate 2 si le beam ca sa nu i le dau lui.

Ultima oara a fost editat de llollipop (2012-06-15 00:29:54)

#1022 2012-06-15 00:29:45

Lothraine
Insomniac member

janis, da rotfl nu mai știu cn i-a zis așa...cred că pe la ?cu bblușii la plimbare? am citit big_smile

nu știu la ce v?rstă se fac analizele la copiii, se pot face oric?nd, dar nu știu c?nd se fac de rutină.

c?t despre fier, poi de ce să-l iei tu? ai carențe? copilul alăptat ia suficient fier chiar dacă mama are carențe...dacă iei iei ptr tine, dacă ai nevoie. ptr copil eu nu văd de ce. da, și vitaminele și mineralele au efecte adverse (*ex: avitaminoza, diaree de la fier etc) de aia eu nu le-aș da fără să fie nevoie...oricum prefer vitaminele din piață/grădină (după caz)

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-06-15 00:34:07)

#1023 2012-06-15 00:35:55

llollipop
Full member

Like, ce dragut, parca l-ai descris pe fi-miu. si el are 2 una e de rezerva de demuuult. cand o pierd pe asta o ia pe aceea si umbla cu amandoua dupa el. uneori il apuca comparatul cu suzeta in manuta o baga in gurita, o scoate se uita la sfarc il baga il scoate iar se uita la suzeta rotfl e scump foc, imi vine sa-l mananc.
13 dinti woooow
noi avem numai 6 si sunteti cu 1 luna si 12 zile mai mari
si noi pupam puiul tau Like puss

le: Hell, eu de ce ma constipam cand luam fier in sarcina? de aceea face el moale
ooof, gata nu-i mai dau. pai ma gandeam sa iau eu sa fiu sigura ca am fier suficient. pentru el fac orice.

Ultima oara a fost editat de llollipop (2012-06-15 00:38:33)

#1024 2012-06-15 00:50:29

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Llolli, ce scump smile  hjarta  hjarta  auzi compara lol  par  pupam. ce baieti nazdravani avem..problema mare ramane ca ia totul de pe jos , nu coteaza ce numai sa intr in gurita si sa fie cat mai mic si nu stiu cum sa l dezvat macar asa...ca de inteles intelege..dar e incapatanat..tu cum faci..? ca si tu stai dupa el,,cu gainile rotfl  ce am ami putut sa rad. pai da s, bune ousoarele ohoo. ce tare. ca alearga dupa ele.. lol  si al meu ar face la fel , el alearga dupa caine, care acume  legat si nu l mai las la el. urla el ca nu i convine dar incerc sa l fac sa priceapa ca nu se poate ca e murdar. 6 aveti? lasa , cresc ei, poate n ai mai vazut tu colturi mici care abia au dat. asa aveam si noi doar 8.si m am trezit cu inca 5..si inca ii mai dau..ca se freaca si ma musca nu vrea sa pape.sa scapam repede! pana la 2 ani.. ca am inteles ca pana atunci ies..2 ani , 2 ani jumate..mai avem oana acolo.
par   lui cand ii dadeam fier, nu facea nici tare si nici moale.ok. pupam

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1025 2012-06-15 00:51:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

parerea mea despre suzeta o stiti  tongue
lloli si like, ce draguti ai vostri pitici hjarta si stef e cu suzetele dupa el. sunt iubitele lui lol

tzinca, acum iti fac topic. nu mi-am dat seama ca n-ai suficiente mesaje pentru Members  dumbom

#1026 2012-06-15 07:56:33

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata    puss  kram

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.