homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-65

#1217 2012-06-19 14:33:20

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

adina, io nu m-as da

lore, like, have fun la mare! si mie mi s-a pus pata ca vreau sa mergem, acu sunt in cautari. like, voi cum ati rezolvat, pana la urma? cat costa unde stati?

eu vreau sandale FARA prostia aia din spate... si nu gasesc grater decat de fete.
lore, flexibila si fara nicio "sustinere"

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1218 2012-06-19 14:40:53

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Ca bine zici, Kata. Lui Tudi chestia aia din spate, de la o pereche de sandale l-a jenat de i-a facut buba sad

Vreau si io la mare...Spuneti-mi si mie niste locatii bune de mers cu bebelacusul. Si o locatie de facut pauza de-o noapte pe drum...

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1219 2012-06-19 14:45:34

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Lore, like, dati+ne si noua ceva ponturi. Eu as vrea sa merg, dar nu stiu cum sa procedey sa gasesc cayare, sa am acces la bucatarie pentru a+i face fetei de mancare. Si, bineinteles, sa nu ma coste muuult, ca nu imi permit. Cum caut, unde caut, cam cat costa?Help. Si apoi...cum faceti cu bebeii?Cum ii pregatiti de soare, mare? Ca lotiune nu au voie, in rest trebuie paziti de soare, cum procedati?
Kata, mai stii sandalutele alea faine de la Zara?Alea de le/am luat noi de curand....nu ne mai vin. Deci....trebuie sa le scoatem la vanzare. Dar cred ca modelul ala il cauti.

Bebelusi noi nu? big_smile

Ultima oara a fost editat de razu (2012-06-19 14:46:10)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1220 2012-06-19 14:59:32

n_loredana2008
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-20

razu, eu i-am luat o crema ptr protectie de la nivea, ptr copii....in rest palarioara in cap( zic eu, de parca ar sta cu ea ), si numai in apa cu tati rotfl si mami face plaja lol. La mancare ma gandeam si eu ca v-a fi o problema, ca sa fac de acasa trebuie sa o tin la frigi, dar cand ii dau sa pape trebuie sa o incalzesc...si nu am unde. Am zis ca mergem la rest, spunem la tanti ca e pt copil si sa ne zica ce e proaspat. Ptr 2-3 zile cat vom sta noi....

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1221 2012-06-19 15:05:51

razu
Hero member

Lore, multumesc!Inteleg ca nu stati mult. Dar pentru doua+trei yile merge mancarea de acasa, facuta, eu ma gandesc sa o iau in cutie frigorifica, acolo sa o pun la frigider. Dar daca tot bat atatea sute de km, ma gandeam sa stam macar 5-6 yile, insa nu mi+e clar unde....si nici bani prea multi la dispozitie nu-s. Nu stiam de crema de la N.Sa aveti drum bun si sa profitati de soare la maxim!

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

Publicitate

loading...

#1222 2012-06-19 15:10:01

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Buna mamici,
Eu alaptez de 2,6 ani si nu-s lasati. Eu am si sanii  mici si poate din aceasta cauza.
Mie imi plac sandalutele de genul acesta (tip ghetuta) dar nu gasesc aici. Mi-a trimis mama o pereche dar sunt cu defect:)): ariciul din fatza nu se "pupa" cu partea de jos, nu sunt parte peste parte.

Andreea unde este bunica fetitei? Unde se joaca fetele? In fatza blocului? In casa la bunica?
Nu poti, in principiu, sa o determini pe bunica sa nu ii mai dea MAriei pufuleti. Daca ii da nepoatei si Maria este acolo o sa ii dea si Mariei. Se gandeste ca ii este pofta etc. Sigura cale de a evita junk-ul este sa nu stati acolo ceea ce nu cred  ca se poate daca sunteti in fatza blocului.
Doar daca o convingi pe bunica de cat de rele-s grisinile si pufuletii seara smile si sa nu ii mai dea nepoatei.

Sunt suparata sad. Am o problema de sanatate dar speram sa o rezolv desi toata viata trebuie sa am grija.
Si sunt suparata din cauza lui Carol...sau poate din cauza mea. Nu stiu cum sa mai procedez.
Am acoperit poarta si deci nu se poate trece dintr-o gradina in alta. Dar aseara veneam de la cules de capsuni si vecinii erau afara. CArol a iesit din masina si s-a dus spre L care a inceput sa o impinga, nu vroia sa ii dea jucarii etc. Nu stiu cum sa mai procedez. Am incercat sa o iau de acolo si sa o aduc in casa dar a inceput sa planga, sa se zbata ca ea vrea afara. I-am spus ca este mare, intelege, vede ca L o impinge si nu imparte jucariile si daca nu sta departe de ea atunci sa se descurce singura. Insa atata frustrare mai adun in mine sad si aseara diind tarziu, imi era si somn si rau, si Carol nevrand sa se culce...am urlat la ea! Imi pare rau dar simt ca inebunesc.
A iesit so tati cu noi in fatza si a vazut cum este L. Si el care nu comenteaza rau niciodata de nimeni a zis ca ii venea sa ii faca ceva pt ce "scheme avea L". Imi vine sa ii zic vecinei care se scuza ca asa este stagiul acesta de varsta ea este de vina si nu vartsa de 3 ani.
NU stiu ce sa mai fac? Mi se pare imposibil sa nu mai ies in fatza casei, avem si noi treaba acolo, sa ne udam gradina din fatza, sa stergem geamurile, sa traim pe proprietatea noastra...

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1223 2012-06-19 15:16:24

katami
Platinum member

razu a scris:

Lore, like, dati+ne si noua ceva ponturi. Eu as vrea sa merg, dar nu stiu cum sa procedey sa gasesc cayare, sa am acces la bucatarie pentru a+i face fetei de mancare. Si, bineinteles, sa nu ma coste muuult, ca nu imi permit. Cum caut, unde caut, cam cat costa?Help. Si apoi...cum faceti cu bebeii?Cum ii pregatiti de soare, mare? Ca lotiune nu au voie, in rest trebuie paziti de soare, cum procedati?

si eu cu aceelasi dileme disperat

Kata, mai stii sandalutele alea faine de la Zara?Alea de le/am luat noi de curand....nu ne mai vin. Deci....trebuie sa le scoatem la vanzare. Dar cred ca modelul ala il cauti.

te referi la cele de la lucky? mie alea mi-au fost cele mai dragi din tot ce am vazut pt bebei, dar taaare mi-e ca, daca le iau, voi lua aceeasi tapa ca si lucky (ca bb mic al meu se naste cam in aceeasi perioada cu tudi si lui tudi ii erau deja mici la 1 an....).
insa eu ma refeream la sandale PT CRIS smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1224 2012-06-19 15:17:15

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

flow, de 2.6 ani?  " dar cat ai de gand sa ii mai dai " ?? remember gurile rele ?? BV tie si celor care alapteaza, si eu as fi alaptat pana s-ar fi dus la sc rotfl

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1225 2012-06-19 15:21:25

katami
Platinum member

flower, eu zic s-o LASI pe carol sa decida daca-si ia caftela de la L sau nu sad STIU, TE CRED ca e ff aiurea (vb aia, si noi pe acolo, cu diferenta ca al meu nu riposteaza, dar pleaca imediat)... dar sunt convinsa ca e cea mai sanatoas varianta sad

#1226 2012-06-19 15:23:43

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

puss dragele

Flower, sa nu uiti maine de carti! par

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1227 2012-06-19 15:39:10

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Lore rotfl eu tot mai sper sa ia o decizie si sa nu mai vrea "mama". O sa fim plecati in New York aproape 2 saptamani si ea o sa stea cu bunicii acasa si cred ca atunci o sa se intarce. Daca nu,  parca o vad la graduarea de la univeristy cum ezita intre tzorcaiala si mersul pe scena rotfl.

Kata
ai dreptate. Eu sunt neputincioasa si frustarile sunt ale mele cred ca pt mine. Si sotul mi-a scris asta acum cateva minute:"Mimu, vezi sa nuf aci herpes sau ceva de suparare, nu te mai agita atat, dulce J
Eva o sa invete singurica sa o evite pe Lina. Orice experienta o ajuta pe Evuta sa devina mai puternica. No worries, mommy."

(noi o strigam pe ambele nume, cum se vine).
Sper sa am puterea de-a accepta situatia. Nici nu stiu ce carte sa citesc sad ca sa ma mai linistesc. MI-e teama sa nu cumva situatia asta sa nu o afecteze, destabilizeze etc.

Blue
stau la panda!!! puss

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2012-06-19 15:40:59)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1228 2012-06-19 15:52:26

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

Ceau mamici va pup.Sper diseara sa am timp sa va citesc !!! O zi faina. puss

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#1229 2012-06-19 16:50:26

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

Buna .

flower, stai linistita ca nu  destabilizeaza in nici un fel . Parintii sunt baza copilului, nu vecinii.  trebuie sa o lasi sa isi manifeste firea ei , care e poate mai toleranta si mai iertatoare decat a ta. si da, e posibil ca copilul tau safie respins (si natalia mai pateste si mi se rupe sufletul sa ii vad mutrita ) dar intre copii nu ai de ce sa te bagi, au propriile mijloace de negociere . fie carol o sa o ignore la un mom dat pe L , fie L o sa se inmoaie smile

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1230 2012-06-19 16:56:04

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

buna mamici, va citesc pe fuga mereu sad

sunt f obosita si nu stiu cat mai pot sa duc acest " alaptat= suzeta" din timpul noptii...Nu stiu ce are junele meu, efectiv se scoala de 5-6 ori pe noapte, de la ora 2-3 incepe din ora in ora " tzitzi mare, tzizti mic", tzizti stg, tzizti dr, apa, fac pipi...uite asa..simt ca am ajuns la capatul puterilor si NU vreau sa ma plang acasa ptr ca am in jur oamnei care ma incurajeaza constat sa il intarc sad

in rest , imi e dor nebun sa vb cu voi...astept sa se termine si nebunia asta de saptamana si si bacul si tot..si sa ma odihnesc macar in timpul zilei cand Andu doarme

am fos tla tara si a fost bine...acum m-am reintors in Buc si m-am enrvat azi c niste magarii la sc..dar asta este, peste tot sunt sefi si oameni ce se dau bine cu sefii

andreea daca ajungi da si mie un semn puss

lore , cum mai e pusitul, nu am mai citit

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1231 2012-06-19 17:24:41

razu
Hero member

Aliy_na, te inteleg la faza cu alaptat-suzeta, asa sunt si eu. Nu am dormit naopatea trecuta, a mea s-a tot foit, sugea 1 min, adormea, se intorcea, peste 5-10 min iar s eintorcea spre san. Daca nu ii dau plange, se trezeste, deci....obositor tare!Dar sper sa treaca, tot dau vina pe dinti.
Flow, bravo pentru 2,6 ani. La mine la scoala, unde ma asteptam ca oamenii sa fie ceva mai deschisi, sunt pareri si pareri, Unele mame se crucesc, cum, vai, sa mai alptezi daca are copilul dinti??? wow Cum sa alaptezi daca are peste 1 an??In fine...

Kata, da, alea, sunt superfaine sandalutele, dar am crescut in piciorus. Pentru Crisu.,.. e un magazin in Carrefourul de la iesire din Iasi, au produse din piele la preturi mici. Incearca acolo.

Ultima oara a fost editat de razu (2012-06-19 17:25:39)

#1232 2012-06-19 17:40:53

ally_na
Hero member

razu cunosc gandirea asta sad, eu ma lovesc zilnic de ea...sunt ciudata gastii , alaptez la 2 ani si 4 luni si ciudata neamului, singurul loc unde am fost aplaudata a fost la tara big_smile

acum am scapat de ideea intarcal ptr ca " cica nu e bine sa il intarci vara"
si eu, ca si flow, astept sa zica el GATA nu mai vreau, dar dupa cat de disperat este..cred ca ma prinde cls 1 cu tzitzi in gura lol

kata, dcc vrei ma dupa sandale si iti trimit smile

flow buna idee cu strigatul pe ambele nume

al meu copilas NU asculta de nimeni si nimic sad ...si uneori , imi pierd rabdareasi ma ratoiesc la el, ma impresioneaza mama cata rabdare are,
problema este ca are niste acese de furie de ma sperie sad, azi de ex , trebuia sa plec la sc..si NU a vrut sa ma lase sa plec, mi-a zis ca vrea sa ii fac ou, ok, am pus repede un ou sa il fac..si de nervi ca ma vede ca plec ia farfuria si o arunca...NU stiu sa reactionez la fazele astea grater...l-am lasat, i-am explicat ca e urat, si i-am facut alt ou si am plecat ...eeeeeeeee...abia astept sa ii vad fata gandacului la fazele astea...

mai am , de ex, dc nu fac ce vrea el atunci,incepe mama sa planga...de zici ca il omor....si are momente in care de nervi are tendinta sa te loveasca sad
stiu unora o sa vi se para " copil, prist crescut "..dar nu inteleg d eunde apucaturile astea, NOI nu ne certam in casa, nu ne lovim...si totusi...nu l-a lovit nimeni, da, uneori l-am mai certat...dar ..de aici la violenta sad

ieri , de ex, am fost la suc ( inca nu am scapat) si a venit o vecina si a pus mana pe scaunul lui si al meu copil f serios ii da mana la o parte si zice " nu pune mana, e scaunul lui Andrei" ,,,e s-a uitat "baba" la mine sad..........pffffffffffffffffff

chiar am nevoie de sfaturi..cred ca am incurcat topicul,dar de mult nu mai m-am descarcat

#1233 2012-06-19 17:47:45

katami
Platinum member

ally_na a scris:

ieri , de ex, am fost la suc ( inca nu am scapat) si a venit o vecina si a pus mana pe scaunul lui si al meu copil f serios ii da mana la o parte si zice " nu pune mana, e scaunul lui Andrei" ,,,e s-a uitat "baba" la mine sad..........pffffffffffffffffff

chiar am nevoie de sfaturi..cred ca am incurcat topicul,dar de mult nu mai m-am descarcat

genial big_smile nu trece si pe la cris? rotfl
parerea mea e ca iti faci griji fix degeaba smile

#1234 2012-06-19 17:56:22

ally_na
Hero member

katami a scris:

ally_na a scris:

genial big_smile nu trece si pe la cris? rotfl
parerea mea e ca iti faci griji fix degeaba smile

sincer te iubesc..mereu ma linistesti puss...il trimit zau...lol ai tiztzi , asa ca e bine la tine lol

#1235 2012-06-19 18:21:45

katami
Platinum member

nu, nu mai am tzitzi, cel putin nu cat pt 2, il vad si e cris cam nefericit ca munceste in gol (las un moment dat se si plictiseste si se demufeaza singur) lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.