homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-66

#1236 2012-06-19 18:30:19

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

Ally_na am citit pe diagonala ca am multa treaba deocamdata. Andu este asa, "suparat" din caza ca si tu si C. plecati de acasa. Asa isi arata frustrarea. Bucura-te ca plange cu tine ca inseamna ca are siguranta in tine si se descarca la tine. Ia citeste site-ul lui Zoozie si o sa afli mai multe.

Cat despre faza cu scaunul...o sa iti pun maine niste videos cu Carol ca sa vezi ce inseamna spiritul de proprietate

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1237 2012-06-19 19:19:23

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Aliy_na, grea treaba asta cu plecatul. A mea ma trage de fusta cand ma imbrac deja si trebuie s ao amageasca bunica cu catelul, copilul, calutul etc. sa nu planga...Greu. POate daca ii explici ca trebuie s apleci x ore pe zi la scoala pentru a primi la sfarsit de luna niste bani cu care sa asiguri si outul si restul mancarii si jucariile care ii plac si desenele animate....poate va intelege. Eu imi dau cu parerea, dar nu vorbesc din experienta, ci doar cum ma gandesc ca voi face eu. Si cand termini scoala, stai cu Andu cat poti, fa-i mofturile, zic si eu.

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1238 2012-06-19 21:21:08

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Nu prea mai apuc sa va citesc decat pe sarite. sad Azi am avut o zi pliiina. Ne-am ascuns de caldura din oras in gradina botanica. hjarta

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1239 2012-06-19 21:39:08

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Seara buna,
Acum am pus fata la nani si am intrat sa va citesc.

Flower stiu ca de aia ii da dar sincer nu prea imi convine mai ales inaintea cinei pentru ca Maria nu mai mananca nimic. Nu am de ales decat sa ma feresc momentan, dar Maria tare o iubeste pe prietena ei si de cum iesim din bloc intreaba de ea.

Azi am lasat-o pe Maria in fundul gol prin casa lol Nu stiu cand vom scapa de pampi pentru ca efectiv refuza sa stea pe olita si sa faca ceva acolo

Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-06-19 21:42:40)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1240 2012-06-19 22:06:17

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

multam de incurajari...ce ma fac eu fara voi, cand am vb cu nasa lui m-a pus s ail pedepsesc , sa ii arat ce e bine si ce e rau sad, sa nu ma mai domine atat...

eu poate gresesc, dar ma gadesc ca in viata asta o sa fie atata lume care s ail faca sa sufere de ce sa fac si eu asta ..sad
incerc mereu sa vb cu el ca si cu un " om mare", ii explic unde consider eu ca greseste si ce implicatii au faptele lui, ma mai si supar cand s epune in pericol si " il pedepsesc" ptr siguranta lui, de ex el e innebunit dupa bicicleta aia fara roti la care impinge cu picioarele, dar prinde o viteza de alerg dupa el in continuu, si il mai rog sa nu mai alerge asa...asculta 2 min apoi iar uita tongue

razu i-am explicat si stie ca plec la sc rar ptr ca am treaba si ca asta e viata...dar, 90 % din saptamana eu sunt acasa...asa ca, e greu fara mama, cu toate ca el iese afara cu " bunica" ca eu am lectii dimineata...dar, ma vrea acasa, sa ma stie acolo si sunt dati in care NU vrea sa plec eu de acasa...asta este sad, ce n-as da eu ca la 18 ani sa prefere compania mea lol...dar dupa cum il vad eu ca fuge dupa fete de pe acuma..cred ca ..o sa am de furca...

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

Publicitate

loading...

#1241 2012-06-19 22:11:02

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Ally, nici Vlad nu asculta deloc. Imi zice mereu sa ma dau la parte, sa nu pun mana, sa il las etc. Tot timpul face invers fata de ce ii spun eu. Cateodata ma oftic ca face asa pentru ca intotdeauna i-am explicat ce trebuia, nu l-am certat...

#1242 2012-06-19 22:49:07

flowerpot
Insomniac member

ok, fete de copii mai mari. Sa va zic eu povesti:
1. Pe mine ma asculta; ii zic ceva, ma asculta daca i se pare ei convenabil. Daca nu-i place ce ii zic/cer riposteaza.  Poate ai vostri nu vorbesc mult, dar copilul meu ne termina. Nu mai rezistam. Eram 11 noaptea aseara si ea nu vroia la somn si vorbea continuu. Am ajuns sa fugim in baie amandoi sa ne zicem ceva ca nu mai putem in casa; Carol comenteaza nonstop. CAnd nu comenteaza canta: din gura, la pian, la fluer, la tobe si mai nou vrea si la saxofon. Va pun poze si filme ca sa vedeti ce insem. Mai mult, vrea un animal si o chitara de ziua ei. Ne explica concret de ce vrea ce vrea (plus un tort cu etaj, cu printese si roz  bang ). Vine cu niste argumente de ne lasa cu ochii in soare. Exemplu: de ziua mea, pe 29 dec, vreau o chitara ca sa cant twinkle, twinkle pt ............si imi insira toti colegii ei si,apoi, sa ne ducem in parc si sa ne dam pe tobogane. Ma zii ceva!

2. I-am explicat de vecinica tot ce se poate explica: de la bune (ca-i obosita, bolnava etc) pana la rele (ca este egoista, ca este asa si asa). Nu vrea sa priceapa si sa stea la ea in curte. Ieri cand L. a impins-o si nu-i dadea o minge sa se joace impreuna, Carol se tot tinea dupa ea. Scapa mingea L si Carol o ia  si imi zice: vezi mama ca L nu-i very selfish. NU va zic ce privire am primit de la vecina rotfl. Seara cand ii ziceam amandoi ca este alegerea ei daca vrea sa fie impinsa de L si sa sufere sau sa mergem la alti copii ne-a zis: I can handle L!!! Suntem depasiti ca nu mai stim cum sa o luam ca este cateodata mai matura decat noi doi la un loc.

3. Vorbiti de olita/WC? Noi suntem ultimii pe lista...cred ca o sa se marite cu pampersul dupa ea.
Sambata a fost show la noi in casa: am lasat-o fara scutec. O pun pe olita, o pun la Wc si nu face decat un pic de pipi. O intreb de nb2. Imi spune ca nu face, In secunda doi fuge de langa mine si ma striga: un nb 2. mare trona pe covorul meu alb si frumos. Am zic ca mor acolo. Eram numai noi doua ca lui tati i-am dat liber sa se duca si el la o conferinta de board games. Si ii zic copchilei ca sunt suparata si ca nu mai vorbesc cu ea decat daca ma intreaba de mancare si apa. A incercat sa ma inbuneze: mi-a dat jucaria preferata etc. Cand a vazut ca nu discut cu ea a zis: vreau sa mananc pasta tubulete FARA sos, simple.
Seara, dupa ce venim toti din oras, o las fara scutec si ii zic sa nu faca pipi pe canapea. Eu si tati gateam o mancare mai sofisticata ca asteptam musafiri si il ajutam (este speciitatea lui). Si mereu ii zicea lui Carol sa nu faca pipi pe canapea ci la olita, Wc. Din cand in cand verificam si era uscat patul...si ea ne vizita si se mai ascundea prin dulapurile din bucatarie. Dupa cateva ore  da sa intre intr-un dulap unde avem niste unt de cacao si face pipi pe jos, chiar la intrare in dulap. Si tati intra in actiune (ca el nu o cearta!!!) si ii zice sa plece imediat sus, si la culcare. Atunci m-am luminat de ce nu era canapeau caanapeua uda: in  fiecare dulap in care intrase facuse pipi. Cand am vazut am strigat sa vina jos si sa o intreb ce a facut. NU a venit! Ne-am dus noi sus: era la baie, se spalase singura pe dinti, fatza si maini si se stergea. Apoi s-a dus pe olita, a facut pipi, s-a sters singura cu un servetel si s-a urcat in pat la ea in camera. Noi ce sa mai facem? Sa o certam? Sau sa o laudam ca a facut singura pipi? rotfl.
Nu mai stim ce sa facem, dar cu bb2 de la 2 luni incep cu olita.
Ma stresez cu olita caci o sa inceapa niste cursuri curand si nu o primesc daca are scutec. As duce-o la nivele mai mici (de pana in 3 ani) dar ne-a zis ca se plictiseste (asa ne-au zis educatoarele), ca ii trebuie ceva mai compex. DEci noi ne chinuim dar ma gandesc ca o sa vina ai mei si eu o sa plec la New York cu tati si atat si imi iau o pauza meritata lol

bebe

#1243 2012-06-19 22:51:49

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello! va pup mamici!
eu nu mai apuc sa stau cu voi, bebelul doarme cate 6-7 ore ziua si trebuie sa stau langa el, iar in restul timpului gatesc, curatenie si stam pe afara....imi e dor sa mai stam la povesti! poate cand mai crestem, desi observ ca de ce a crescut d-aia timul meu de stat s-a redus big_smile
dar e atat de scump hjarta

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1244 2012-06-19 23:04:12

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

hello

vai flow  rotfl2  ... o ador pe fata ta  hjarta

noapte buna

Ultima oara a fost editat de cmin (2012-06-19 23:04:25)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1245 2012-06-19 23:11:19

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Kata, Razu, am fost la o vila am inchiriat o cu inca o familie. a fost f bine. cum l am pregatit de mare, soare? n-am facut nimic special. am luat o lotiune naturala pentru protectie cu catina si una de la Nivea , si am mers la plaja numai dupa amiaza de la 5.30 si am stat la umbra. in apa inca nu l am lasat de tot doar asa putin cu picioarele, cu toate ca el vroia si era fascinat de atata nisip si atata apa, nu mai stiam cum sa l luam sa nu intre in apa lol . in rest am stat ne am jucat in nisip,cu jucarii.. a stat tati cu el , eu ma facand baie. big_smile   deci nu l am pregatit ca sa zic asa cumva, el in masina a stat cuminte am plecat de dimineata de la 5..el a dormit pana pe la vreo 9 apoi se uita fascinat pe geam..e cuminte cand vede locuri noi, oameni noi si nu se plictiseste.

Ne am intors azi ca mai avem ceva de rezolvat si apoi plecam iar in iulie, dar singuri (plus mama mea si fratele si prietena dar ei stau separat de noi)si o sa luam un apartament, Kata, Razu si se gasesc special de inchiriat pentru sezon. noi poate avem noroc si ne lasa un prieten aparatamentul doar pentru 150 de euro pe luna. ca avem de stat pana la inceput de octombrie..deci..nasc la mareeee.. doctorul meu lucreaza si acolo si ne am inteles deja sa nasc la clinica unde este el.

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1246 2012-06-19 23:13:57

llollipop
Full member
Inregistrat: 2010-08-09

buna seara

fetelor, vorbeati de sani lasati sad si ai mei ii dau dupa umeri. erau mari si inainte dar acum, sunt cu bulina in jos. cand se uita tati la mine ridic din umeri sa se mai ridice
Ruxi, poate ai tai sunt mai mici hm?

Alina, eu cred ca faci foarte bine ca nu il pedepsesti. stiu ca pedeapsa nu inseamna bataie dar eu am avut o copilarie cu muuulte batai (cu cureaua mai exact cu palma peste fata etc) si stiu ce inseamna pedepse.

le: Garga ce bine ca Stef incepe sa fie mai mancacios mai dormicios etc

Flow, ce fetita ingenioasa si energica ai hjarta las ca acum trece timpul si o sa-ti fie dor de vremurile astea

Like ce frumos ca nasti la mare. si puiul cu cine ramane?

Ultima oara a fost editat de llollipop (2012-06-19 23:22:44)

"Victory belongs to the most persevering."   Napoleon Bonaparte

#1247 2012-06-19 23:56:21

razu
Hero member

Like, ce fain! Bravo pentru asa sedere la mare!Stiu ca se gasesc apart d einchiriat, dar unde?Ca dupa 10 ore d emers cu masina cu pitica sigur nu o sa am chef de cauitat apart de inchiriat...De asta intreb aici, poate stie vreo mamaica unde sa caut, cum. O pediatra spunea sa pregatim copilul, sa il scoatem la soare inainte de a merge la mare, eu nu stiu ce si cum. Poate ajungem si noi anul acesta.
Fug la somn. Noapte buna!

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1248 2012-06-20 00:35:40

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

noi acum ne am intors de la spital, aseara iannis avea pe laba piciorului niste bubite mici rosii, eu am pus pe seama adidasului, am zis ca a transp si s-a iritat....astazi avea pe tot corpul in dupa amiaza asta, am fost cu el la dr noastra, zice ca e alergie, da- zyrtec, rosu in gat....in fine...vin acasa, ii dau zyrtec, si vad ca tot se accentueaza, atunci i am zis sotului sa mergem la Grigore Alexandrescu la camera de garda...buun  la prima vedere pare a fi o rubeola zice dr....ne-a dat trimitere unde nu vroiam eu sa ajung la infectioase  disperat ne vede si acolo dr...si concluzia : Rosu in gat = infectie= eruptie....am sa va pun maine o poza sa vedeti. Am primit tratament, ni s-a zs sa stam in casa cateva zile (nu este contagioasa ) dar sa nu i-a altceva de la vre-un copil.

cele mai multe sunt pe laba piciorului, dar f multe. mici si rosii...sper sa nu ne fi dat diagnosticul gresit ....si drept urmare s-a dus vacanta la mare sad

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1249 2012-06-20 07:07:01

flowerpot
Insomniac member

Lore sanatate multa lui Ianis! Si tie multa rabdare  puss

Iaca si noi:

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2012-06-20 14:33:17)

bebe

#1250 2012-06-20 09:35:23

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata smile

Flow, ce-mi place de voi  hjarta
Povestite de tine suna asa funny  chicot

Si Vlad vorbeste non stop, tot timpul intreaba cate ceva, comenteaza, canta.....nu e moment de liniste.
Sunt convinsa ca va trece si perioada asta de razvratire dar pana atunci ma face praf  dumbom

Lore, imi pare rau  supa sanatate!

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2012-06-20 09:35:53)

#1251 2012-06-20 09:41:02

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata mamici

flow hjarta vai ce dulce e carol

mamici ati mai avut careva pojarel la bebei ? lu a ma i-a aparut pete pe tot corpul, si tare seamana cu pojarelul, diseara merg la pediatru, poate asta a fost cauza febrei , insa pana atunci ce ar trebui sa ii fac ?

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1252 2012-06-20 09:56:06

korina_s
Full member
Inregistrat: 2011-12-25

neata mamici!!

Rares Matei
22.05.2012
,, Credinta face totul posibil,dragostea face totul usor ."

#1253 2012-06-20 10:04:13

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Neata mamici puss
Eu-s rupta de somn..tare putin a mai dormit bebe..si de la 8 urla si jos si sus ma innebuneste..dar acum e mufat linistit...poate adoarme
Razu,kata...pregatit pt soare cum zice pediatrul inseamna:
Prima data stat la soare 5 min
Apoi 10 min..
Si tot asa
Eu in copilaria mea,la prima plaja stateam juma de ora..la a doua o o ora..pana ajungeam la 2 ore cam ala era maximul.
Dar oricum..plaja dupa 5 seara ca e tare canicula si la mare...

Eu nu o vad pe carol sad sper sa mai lasi filmuletele pana mai tarziu cand ajung la calculator
Angel,nu ai ce sa ii faci,sa o tii in casa...tratament pt pojarel nu exista...
Lore puss multa sanatate

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-06-20 10:06:49)

6 ani de dragoste  hjarta

#1254 2012-06-20 10:11:32

razu
Hero member

Neatza! mornincoffee
Lore, imi pare rau de eruptia/indectia/ce o fi....Aiurea rau. Lasa, mergeti la mare cand se face bine. Pupici, sa treaca repede1

Flow, e minunata Carol. Mummy, don't touch it, that mine...deci, e adorabila.

Ultima oara a fost editat de razu (2012-06-20 10:12:08)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.