|
Nu esti logat.
Boala inflamatorie pelvina?-2#20 2012-07-02 13:14:02
Re: Boala inflamatorie pelvina?nu stiu ce sa iti zic, eu n-am trecut printr-o experienta asemanatoare. nu mi se pare in regula ca au aparut atatea modificari dupa hsg, eu as mai cere parerea unui medic. durerile acelea trecatoare au aparut tot dupa interventie? la ecografia din decembrie le aveai? ar putea fi din alta parte cauza, nu neaparat din sfera genitala. trebuie sa urmaresti cand apar, cum se manifesta, daca identifici ceva comun intre episoade. disconfortul la contact e normal in perioada ovulatiei, cand colul e coborat. daca apare si in afara acesteia, atunci nu e chiar in regula; poate fi pus pe seama vaginitei, dar mai bine intrebi medicul. Offline #21 2012-07-02 13:32:28
Re: Boala inflamatorie pelvina?multumesc ,anca nu sunt dureri mari.si chiar nu stiu cam in ce zile imi apar.ma tin vreo 2,3 zile.sunt mai demult.nu pot sa spun cu precizie ca sunt dupa HSG sau numai in perioada ovulatiei.stiu ca ma mai doare si inainte de CM.m-am saturat si de medici!la laparoscopie ma gandisem.dar stiu ca asta e ultima interventie care se face.oricum daca ajung la FIV vreau sa fac histeroscopie sa vad daca am totul oki. Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-07-02 13:35:32) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #22 2012-07-02 15:49:23
Re: Boala inflamatorie pelvina?
testele din ADN ar putea fi o solutie de identificare a microbilor? Offline #23 2012-07-02 16:04:00
Re: Boala inflamatorie pelvina?intrebarea e de unde recoltezi pentru testele alea adn Offline #24 2012-07-02 16:26:11
Re: Boala inflamatorie pelvina?sonia, daca doar aspectul e modificat nu si cantitatea, atunci poate are dreptate dr albu si nu e de ingrijorat. pentru linistea ta ai putea sa ceri o a doua opinie. la cate paciente au ginecologii, nu cred ca retin ei in amanunt fiecare caz. deci asa cum reiei in mare povestea la albu (neavand certitudinea ca el isi aminteste detaliile), asa poti s-o reiei si la alt medic. tu faci cum crezi, asta e parerea mea. Offline Publicitateloading...
#25 2012-07-02 16:38:27
Re: Boala inflamatorie pelvina?stiu ca se fac depistari din ADN (prin PCR, real time sau traditional) pt chlamydia, ureaplasma, mycoplasma genitalium, HPV etc. parca am citit ca se recolteaza din col. ma gandesc ca adn-ul din col e valabil pt tot corpul, implicit anexe. Offline #26 2012-07-02 16:43:58
Re: Boala inflamatorie pelvina?de fapt, stai ca spun prostii ... PCR sigur se face din urina pentru chlamydia & co Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-07-02 16:44:10) Offline #27 2012-07-02 16:51:19
Re: Boala inflamatorie pelvina?nu cred, jeannie. sunt cazuri cu bip carora culturile din col le ies curate (vezi povestea lui eueu10 mai sus). anexita cronica se izoleaza la nivelul anexelor si ramane in faza latenta pana la noi factori favorabili. cand se declanseaza, se inflameaza intai focarul, care adesea e in trompe. doar sa astepti sa se extinda, ceea ce nu e de dorit pentru ca pana sa ajunga in col, a cuprins deja uterul si ovarele. cred ca singura varianta e laparoscopia cu punctie, dar nu cred ca merita decat daca reprizele sunt foarte dese si suparatoare. eu vreau sa incerc homeopatia . Ultima oara a fost editat de anca90 (2012-07-02 16:59:32) Offline #28 2012-07-02 17:04:54
Re: Boala inflamatorie pelvina?da, anca, am trompele f ingrosate iar durerile nu sunt dese, ci doar la menstra dar ingrijorator de atroce. ca e BIP sau endometrioza sau ambele - nu stiu. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-07-02 17:08:06) Offline #29 2012-07-02 17:06:21
Re: Boala inflamatorie pelvina?eu nimic, sunt la limita offtopicului ca sunt suspecta doar de BIP Offline #30 2012-07-02 17:19:37
Re: Boala inflamatorie pelvina?jeannie, de ce nu incerci carpicon, din ziua 5 in ziua 19? e natural, e mai ok decat un supozitor cu chimicale si e bun pt anexita, daca ai. daca nu, nici nu face vreun rau cat timp il introduci cu grija. Offline #31 2012-07-02 17:22:14
Re: Boala inflamatorie pelvina?confirm si eu ca e ok carpiconul, comparabil ca efecte cu antiinflamatoarele non-steroidiene Offline #32 2012-07-02 17:29:47
Re: Boala inflamatorie pelvina?wow, nu stiam ca tuberculoza se poate instala si in afara plamanilor... oricum, nu cred ca e asta daca nu stii sa fi fost expusa si n-ai avut nicio complicatie la plamani. Offline #33 2012-07-02 17:41:14
Re: Boala inflamatorie pelvina?ba da, ecografic se vede vezica cu peretii ingrosati, ceea ce inseamna inflamatie cronica Offline #34 2012-07-02 17:50:57
Re: Boala inflamatorie pelvina?a, deci chiar e o inflamatie. si probabil pana nu se acutizeaza din nou nu se elimina bacteriile sau ce o produc in urina . nasol ca simptomele persista. sper sa gasesti un medic care sa-i dea de cap. Offline #35 2012-07-02 22:59:00
Tind sa cred ca ceea e ai tu e cistita interstitiala What doesn't kill me, makes me stronger Offline #36 2012-07-02 23:31:05
Re: Boala inflamatorie pelvina?Buna fetele..am fost la medic...mi-a dat tratament..a zis ca anexita se trateaza intotdeauna cu 2 antibiotice..mi-a dat zanocin si metronidazol,pastile flamexin,ovule cervugid..A zis ca,chiar daca analizele ies curate,este posibil sa fie niste bacterii pe acolo..dupa tratament mi-a spus sa ma intorc din nou,daca vreau sa fac analize la secretie si ce mai trebuie..i-am zis ca mi-a intarziat menstra mult si imi spunea ca poate fi si o sarcina extrauterina si sa-mi fac 3 teste de sarcina la o zi diferenta.,oricum o sa-mi fac miane dimineata unul de control...eu stiu sigur ca nu sunt,pt ca tocmai am avut ovulatie,acea secretie gelatinoasa,plus ca nu am avut contact sexual de la ultima menstra..daca mai sunt probleme dupa acest tratament,o sa-mi dea si unul si pe menstra,ca e cel mai bine..polidinul a zis ca e apa de ploaie..cam atat.. Offline #37 2012-07-02 23:42:31
Re: Boala inflamatorie pelvina?anca,da,ma tine putin.dar cam asa a fost mereu.numai ca acum nu e rosie.as vrea sa fac si o histeroscopie,chiar daca la ecografia transvaginala nu a iesit nimic in neregula. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #38 2012-07-03 10:29:47
angel, multumesc mult, am citit extrem de mult despre asta, dar sunt unele simptome care nu se potrivesc... in fine, medicul a zis ca nu e cazul, eu incerc sa sper din rasputeri ca nu e totusi cistita interstitiala Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|