|
Nu esti logat.
Chiar trebuia sa ne despartim?-4#58 2012-06-25 21:05:28
Re: chiar trebuia sa ne despartim?Am spus ca ii mai acord o sansa,nu ca ma casatoresc cu el,poate chiar se va schimba,iar de nu,asta este.Iren de ce spui ca o sa vad eu la facultate,pardon,o sa vada el,pentru ca eu voi da la medicina,acolo stres. Two souls don't find each other by simple accident Offline #59 2012-06-25 21:43:22
Re: chiar trebuia sa ne despartim?johanne al tau seamana foarte mult cu ex`ul meu:)) ..la fel de mult ma controla,am renuntat la prieteni..la tot..si chiar daca mi-a promis de n ori ca se schimba ,etc...si-a dat seama cu adevarat ca nu e ok ce facea abia cand nu am mai rezistat deloc si chiar daca stiam ca nu se va mai purta la fel nu am vrut sa ma impac cu el..si faza cu bac`ul,la fel s-a purtat si el parca o luase razna,dar na..am stat langa el chiar daca aproape ma gonea si acum imi multumeste ca datorita mie a luat bac`ul si a intrat la facultate ca m-am tinut de capul lui pentru ca el nu avea nici cea mai mica speranta..si stai linistita daca o fi sa nu mearga o sa gasesti alti baieti.eu una iti recomand sa nu te arunci imediat in alta relatie serioasa ci sa iti faci prieteni noi,sa iesi cu ei sa te distrezi ... •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #60 2012-06-25 21:48:45
Re: chiar trebuia sa ne despartim?Promit ca orice s-ar intampla o sa va tin la curent si peste o luna si peste juma de an si peste ani.Orice va fi va voi spune si sper sa fie numai vesti bune. Two souls don't find each other by simple accident Offline #61 2012-06-25 22:07:55
Re: chiar trebuia sa ne despartim?Doamne da aici nu te judeca nimeni, nu trebuie sa ne dai noua explicatii de ce ai facut ce ai facut sau de ce ai luat alegerea pe care ai luat-o. Asa ai simtit tu, asa vrei tu, asta iti doresti, si e suficient. Poate ca peste o luna o sa mai zici iar ca vrei sa va despartiti si peste 2 zile sa te razgandesti. E dreptul tau... nimeni, nici de aici si nici din alta parte nu te poate critica sau judeca pt deciziile tale. Ca doar de aia sunt ale tale. Daca te ai impacat cu el, eu cred ca stii tu mai bine de ce. Poate o sa fie bine, poate nu. In orice caz tu o sa inveti din fiecare experienta cate ceva si vei "creste" si te vei dezvolta. Si daca va veti desparti o sa o faci in momentul potrivit pt tine, si daca nu, o sa fiti fericiti impreuna, ca nimeni nu sta cu nimeni daca nu simte ca are o sansa la fericire. Si tu iti traiesti viata cum vrei, si cum simti ca ti e tie bine. Acum ti e bine . E super asta, asta e tot ce conteaza. Poate peste 3 luni n-o sa ti mai fie bine. E, atunci o sa fie momentul in care o sa faci ceva. Crede ma , tu vei simti, in tine, cand e momentul sa faci ceva. Pana atunci, bine sa fie. Ultima oara a fost editat de cata.cata (2012-06-25 22:08:22) Offline #62 2012-06-25 22:36:31
Re: chiar trebuia sa ne despartim?
eva. depinde doar daca iti doresti sa pastrezi relatia si daca esti dispusa sa faci anumite lucruri pt asta. Uite ai putea de exemplu sa stabiliti de comun acord ceva de genu:"uite, uneori eu obosesc sau uneori ma depaseste situatia dintre noi si cand tu vorbesti atat de mult. si stabilim amandoi ca atunci cand se intampla asta, eu iti cer o pauza de 5-10-15 min si vorbim dupa aia, reluam subiectul de unde l am lasat". si alte lucruri de acest gen. repet, totul depinde cate "copromisuri" ca sa le zic asa sunteti dispusi sa le faceti amandoi bineintels. adica si el sa inteleaga nevoia ta si tu sa intelegi nevoia lui si amandoi sa cedati sa lasati de la voi putin cate putin. sa fiti foarte intelegatori cu nevoile ceiluilalt, sa ii explici cu dragoste, cu calm, sa ii explici ca asta este o dorinta a ta o nevoie, nu ceva de genu "auzi draga, eu nu mai suport, eu nu mai pot, eu plec si te las si etc..." Offline Publicitateloading...
#63 2012-06-26 11:12:51
Re: chiar trebuia sa ne despartim?Multumesc cata,esti foarte draguta Two souls don't find each other by simple accident Offline #65 2012-06-26 15:47:18
Re: chiar trebuia sa ne despartim?aoleu cata Ultima oara a fost editat de eva_an (2012-06-26 15:48:03) You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #66 2012-07-04 17:52:14
Re: chiar trebuia sa ne despartim?johanne12 dar cum ati reusit sa va despartit in 2 ani de 6 ani si tot sa aveti incredere unul in altul ? sau in ce a costat despartirea? o cearta mica si dupa 1 ora v`ati impacat? ... si referitor la ce a facut el cu datul din picioare ca nu l`ai bagat in seama ... spune multe despre el ... cum ti`am spus si in posturile anterioare ... problema e el , nu tu ... psihic nu poate sa duc o relatie .... sunt curios a avut multe relatii cu fetele ? in general are prietene cu care vorbeste? sau tu esti singura ? ciudata relatie aveti .... parerea mea. Offline #67 2012-07-04 19:06:57
Re: chiar trebuia sa ne despartim?Pai sincer,acum nu prea mai vreau sa imi aduc aminte .Ideea e ca acum imi e foarte bine. Two souls don't find each other by simple accident Offline #68 2012-07-04 19:10:59
Re: chiar trebuia sa ne despartim?e interesant cum e sa te desparti in 2 ani de 6 ani... ah, ce matematica, ce logica ... nefolositoare Ultima oara a fost editat de cata.cata (2012-07-04 19:11:32) Offline #69 2012-07-04 19:14:44
Re: chiar trebuia sa ne despartim?a vrut probabil sa spuna "in 2 ani de 6 ori" Two souls don't find each other by simple accident Offline #70 2012-07-04 19:22:03
Re: chiar trebuia sa ne despartim?J, ma bucur pt tine, si pt ca te am ajutat. Daca mai ai vreodata, aici sunt. desi vb aia, sper sa nu mai ai nevoie in sensul ala Ultima oara a fost editat de cata.cata (2012-07-04 19:25:30) Offline #71 2012-07-04 19:59:11
Re: chiar trebuia sa ne despartim?multumesc Two souls don't find each other by simple accident Offline #72 2012-07-04 21:16:36
Re: chiar trebuia sa ne despartim?da in 2 ani de 6 ori ... dar totusi sa ne inchinam in fata ta cata.cata esti o adevarata desteptaciune .... dar cu inteligenta o duci mai prost.in rest toate`s bune. Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-07-04 21:18:02) Offline #73 2012-07-04 21:53:00
Re: chiar trebuia sa ne despartim?Da nu inteleg care este problema ta? de ce te intereseaza atat de mult ce este intre noi doi? normal ca nu suntem sedentari...iesim si cu alte persoane...dar nu ne inselam.. Two souls don't find each other by simple accident Offline #74 2012-07-04 22:38:53
Re: chiar trebuia sa ne despartim?pai nu ... dar ai spus ca el e singurul tau prieteni si ca ai renuntati la toti prietenii tai pentru el ... asta nu am inteles eu... daca te deranjeaza intrebarile mele ...ok ... nu ma mai bag.bafta. Offline #75 2012-07-04 22:59:21
Re: chiar trebuia sa ne despartim?oamenii la nervi spun multe,facea bot daca ieseam fara el dar pana la urma ma lasa. Two souls don't find each other by simple accident Offline #76 2012-07-05 09:48:44
Re: chiar trebuia sa ne despartim?AciDulaSs ai warn pt jignire. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|