|
Nu esti logat.
Vulvita#1 2012-06-23 14:50:01
vulvitaDe aproape 5 luni am vulvita si nu imi trece cu absolut nimic. Trece si apare din nou la cateva zile. Ultima oara a fost editat de otilia123 (2012-06-23 14:54:13) Offline #2 2012-06-23 15:28:02
Re: vulvitabuna. am avut si eu in iarna cam aceeasi "treaba" ca tine, numai ca nu parea asa grav ca la tine. Eu de exemplu am avut grija de hartia igienica (am incercat sa o tin cat mai departe de praf si alte chestii) si pe cat posibil am stat fara lenjerie intima. si eu nu prea sunt de acord cu gelurile pt igiena intima. mie medicul mi-a zis ca am facut iritatia de la absorbante.... ca doar ce imi trecuse menstruatia. Offline #3 2012-06-28 23:38:15
Re: vulvitabuna. m-a necajit si pe mine ca pe tine. in general dupa contactul sexual se umfla, arata parca era iritata si asa cum zici, imi crea disconfort la urinare. stii ce am facut? eu, impreuna cu partenerul ne spalam pe maini frumos, ca 2 copilasi cuminti inainte sa tragem plapuma pe noi, nu doar la dusul de sara.inainte sa punem mana pe vase, fata de masa, matura, demachiant chei de masina si mai stiu eu cate si mai cate. nu fac spalaturi intravaginale, nu folosesc alldays-uri decat in ultimele 2 zile de menstra. nici la ovulatie nu pun. prefer sa schimb chilotii de 2 ori pe zi. si inca ceva important parerea mea... nu port tanga. ci boxeri si "adio tinerete". prefer sa se vada dungile de la chiloti prin pantaloni, decat sa sufar practic. o fi bine imbracata, da-i goala pe dinauntru.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|