|
Nu esti logat.
STERILET - intrebare !#1 2006-12-28 11:01:04
STERILET - intrebare !Buna Ziua Offline #2 2006-12-28 11:04:53
Re: STERILET - intrebare !din cate stiu eu nu, nu se pune sterilet la femei care nu au nascut. dar cred ca cel mai bine sa astepti un raspuns din partea doctoressei care stie sigur cum e bine. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #3 2006-12-28 11:09:44
Re: STERILET - intrebare !Sterilet femeilor care nu au nascut nu este recomandat. Plus ca el creste riscul de sarcina extrauterina, dar cred ca si femeilor care au nascut si celor care nu au nascut. De ce nu incercati cu anticonceptionale? Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #4 2006-12-28 11:19:53
Re: STERILET - intrebare !
Din cauza starilor de nervozitate si depresive, pe care le-a avut... A mai luat .... Iar chestia cu faptul ca nu ingrasa, mi se pare aiurea. Am dovada in cercul meu de prieteni (prietene, ma rog, ca de ele e vorba) si asta o pune pe ganduri foarte serios. Si mai este si faptul ca nu are probleme hormonale deosebite, si nu ar vrea sa-si deregleze, eventual, sistemul hormonal. Ultima oara a fost editat de ism2006 (2006-12-28 11:20:37) Offline #5 2006-12-28 11:22:09
Re: STERILET - intrebare !poate ca anticonceptionalele pe care le lua nu i se potriveau. de ce nu mai incearca si altele? la recomandarea doctorului, evident. cat despre ingrasat... nu e o regula. sunt multe fete aici pe forum care nu s-au ingrasat. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline Publicitateloading...
#6 2006-12-28 11:30:45
Re: STERILET - intrebare !Pastilele dau pofta de mancare, iar daca ea incepe sa manance mai mult decat de obicei, se va ingrasa. De ce nu e recomandat celor care nu au nascut chiar nu stiu, doctoressa o sa te lamureasca cel mai exact. Dar stai sa caut si eu poate gasesc ceva care sa te ajute... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #7 2006-12-28 11:37:47
Re: STERILET - intrebare !ism, de ce nu mergeti voi doi la un cabinet de planning sa discutati acolo, cu medicul, metodele contraceptive? Nobody home Offline #8 2006-12-28 11:51:04
Re: STERILET - intrebare !Nashira....nu m-ai dezamagit deloc, astept... nimeni nu isi va pune sterilet maine, sau in in urmatoarele 2 sapt.... si in nici un caz fara medic Offline #9 2006-12-28 12:07:52
Re: STERILET - intrebare !ism, cea mai sigura dintre metodele existente sunt anticonceptionale. Sunt singurele care au eficienta de 99,9%, iar acea marja de eroare de 0,01% se datoreaza unor greseli de administrare, sa le spun asa...
Ultima oara a fost editat de Diana (2006-12-28 12:12:10) Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #10 2006-12-28 21:35:18
Re: STERILET - intrebare !ISM2006 DECI : Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #11 2006-12-28 23:27:39
Re: STERILET - intrebare !
DECI:
Diana, multumesc foarte mult pt raspuns, asta era ce cautam. Astept in continuare, daca va face placere, si alte raspunsuri. Ultima oara a fost editat de ism2006 (2006-12-28 23:29:07) Offline #12 2006-12-28 23:44:04
Re: STERILET - intrebare !Hello!!! Aici nu ne certam!!! Incetati cu tonurile astea!!! Ma bucur ca te-am putut ajuta. Deocamdata asta e tot ce stiu, daca mai gasesc si altceva, iti scriu. Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #13 2006-12-29 12:29:02
Re: STERILET - intrebare !am citit...cred ca nu am nimik de completat la raspunsul dat de Diana pentru intrebarea "De ce"....atita tot ca vreau sa fac o clarificare. Atunci cind iti doresti copii si ai deja unul, daca vreun accident(vezi sarcina extrauterina sau o eventuala infectie) iti scade dramatic sansele de a-l avea pe al doilea parca e mai putin dramatic decit atunci cind nu ai nici unul si te trezesti brusc in imposibilitatea de a avea vreodata unul. Astea ar fi argumentele. In rest, daca steriletul e varianta contraceptiva preferata de ea, il poate monta atita vreme cit optiunea a fost luata in deplina cunostinta de cauza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2006-12-29 15:15:10
Re: STERILET - intrebare !Doctoressa, multumesc pentru ajutor (in mod special, daca erati in vacanta si a-ti facut un efort de a raspunde la acest topic). Se pare ca aveam o parere gresita despre rata de succes a diferitelor metode de contraceptie (vezi motivatia mea in privinta steriletului vs. anticonceptionale). Raspunsurile voastre ne-au clarificat problema, urmatorul pas fiind mergerea la un cabinet de planning familial pentru luarea unei decizii in privinta anticonceptionalelor. Offline #15 2006-12-29 15:16:00
Re: STERILET - intrebare !cu mult drag Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2006-12-29 20:56:06
Re: STERILET - intrebare !Nu o fac pe a nimic mai domnul ism2006 .....dak reuseam la prima dragoste trebuia sa-mi zici ......stii tu cum Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #17 2006-12-29 20:59:19
Re: STERILET - intrebare !time out!!! morrow, treci in coltul tau. ism in oltul lui. si gata. Nobody home Offline #18 2006-12-30 14:46:27
Re: STERILET - intrebare !na......vo trimis la coltz nashira ca la gradinitza Offline #19 2006-12-30 22:48:01
Re: STERILET - intrebare !morrow, ai grija la limbaj. data viitoare iti dau ban permanent pentru insulta. nimeni pe forumul asta nu e tercheaberchea! ai warn. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|